- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
-
-
edward2
addikt
válasz
ólomvarjú #11798 üzenetére
Ez egy ugyanolyan játék beragadása lesz mint nálama Great Big War Games-é. Akkor nálam is a médiaszerver meg a képernyő fogyasztott "csak" mert csak azokat jelezte ki. Te is tuti használsz másik programot. Egyértelmű hogy itt bugos valami tehát törölgess appokat és helyrejön.
-
Hegasus
senior tag
válasz
ott figyel neked is az a gyönyörű médiaszerver...
Nekem (telefonon) az oldotta meg, hogy az alkalmazások/mind-nél kikerestem a "mediatároló"-t (meg a htcmediacacheservice, de itt nincs ehhez hasonló) és leállítottam illetve adatokat töröltem benne, majd letűnt az összes kép és gyári csengőhang, de egy újraindítás után előkerültek, és azóta nem jelentkezett szerencsére a médiaszerver fogyasztás.(#11779) leslieke: igazán?
(#11799) Stauffenberg: akkor tessék azonnal eladni és megvenni a csodás almát! És ha valami probléma jelentkezik akkor be kell vinni a géniuszokhoz és 40 Mátyásért újraindítják neked és boldog a felhasználó és az alma, sőt cserébe jól megsimizik a fejed búbját is, hogy nagyon okos, ügyes, menő vagy hogy az almát vetted, csak tejelj tovább!
Nekem eddig nem egy problémám adódott a one x telefonon (nexus 7-en még egy se), de képzeld kis gondolkodás után meg tudtam oldani, és most itt tartok, (egy átlag usernek a hox-al, 3 óra a kijelző ideje...)
sajnos azzal, hogy adroidot vettél, magadra vállaltad a felelősééget, hogy muszáj lesz gondolkodnod, és a tőled származó hibák 95 %-át otthon megoldani... de persze neked van igazad, sokkal könnyebb fröcsögni és szidni az androidot, mert valamit elrontottál... -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Itt beragad a médiaszerver és folyamatosan pörög. Az rántja le az üzemidőt.
Korábban már írták a lehetséges okokat, de főleg valamilyen hibás média tartalom lehet a felelős amivel a médiaszerver nem tud mit kezdeni. A hibás anyag eltávolításával helyreáll a rend. Nálam kb 8-10% médiaszerver fogyasztás jelentkezik, az lenne nagyjából a normális.
(Amúgy meg kurva amatőr dolog ez a Google-től, hogy évek alatt sem képes ezzel mit kezdeni, de inkább nem szidom, mert ebben a topikban nem ildomos. Múltkor már megkaptam, hogy az Androidon nem létezik olyan, hogy rendszerfolyamatok vagy alkalmazások "beragadnak" és leszívják az akksit, ez csak az alma-ellenállási mozgalom kitalációja...).
-
Hegasus
senior tag
válasz
ólomvarjú #11490 üzenetére
Hát nem igazán tudom hol találni de tessék, gondolom erre gondoltál
az teljesen természetes ha valaki azért custom romozik, mert teljes mértékben testre akarja szabni az egész felületet...
és még néhány gyártó felületénél is jobb a custom rom, főleg amelyik a stock androidhoz hasonlít, de azt nagyon, de nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy a google, aki milliókat öl az android fejlesztésébe és optimalizálásába, és ezt a rendszert néhány fejlesztő átírja -bármennyire is tehetségesek-, de nincs elég idejük tesztelni, és ezáltal apró hibák becsúszhatnak, és ha jól tudom majdnem mindegyiknél oda is van írva hogy ez meg az nem éppen működik tökéletesen(és a rendszerben lehet beakad emiatt a hiány miatt)... hogy egy példával éljek: beállította hogy a kernelben a smooth-ság érdekében ne 50 mhz hanem 150 mhz legyen a minimum freki, ami éppen elég, hogy máris kevesebb ideig menjen a gép, de legalább soha nem akad meg.
(#11491) MurdR: szokták ajánlani félévente egy fr-t, hogyha sokat telepítesz és törölsz, mert némelyik program hagy szemetet maga után, (például csak rádugom a telefonom a gépre és látom olyan alkalmazások mappáit is, amik már nincsenek fenn...) de ha csak most letöröltél egyetlen alkalmazást akkor nem gond.
-
ólomvarjú
tag
válasz
ólomvarjú #11076 üzenetére
Na ki lwtt nyitva, ott van h unlocked. Rootoltam is, meg telepítettem a supersu-t az viszont nincs sehol, tehát nemtudom, hogy sikeres e. A cwm et feltettem, az be is jött. Mégegyszer megpróbálom a rootot, aztán jöhetnek a romok
thx mindenkinek
Na csak megvan az su is
-
fPApi
őstag
válasz
ólomvarjú #11005 üzenetére
A böngésző választás elég szubjektív, a "ki, mire használja" miatt, de szerintem az egyik legjobb most a dolphin browser.
A bill. valószínűleg azért nem mutat magyar javaslatot, mert vagy nincs beállítva a magyar nyelv a bill. beállításoknál, vagy nincs magyar szótára. A gyári bill. azért jóval kevesebbet tud, mint a play-en letölthető legjobb bill. programok, próbáld ki, hogy neked melyik a legjobb (én pl. a Kii Keyboard-ot használom a magyar kiegészítőjével együtt). -
Gery15
addikt
válasz
ólomvarjú #10801 üzenetére
Pedig van. Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest