- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZ
addikt
válasz
SolymossyBal #3911 üzenetére
Itt egy leírás. Win/MAC/Linux
-
kervantas
aktív tag
válasz
SolymossyBal #2633 üzenetére
a garanciát az ASUS intézi
-
hallerlaller
addikt
válasz
SolymossyBal #2355 üzenetére
Elengedi a jelet, ha húzom rajta az ujjamat. Így írni és rajzolni használhatatlan. Most gépelni is nehéz (swype béta). Ikonokat nem tudok így pakolgatni...
Nálam ugyanez, ha lezárod a képernyőt, majd feloldod megjavul.. bosszantó.
-
agabe
addikt
válasz
SolymossyBal #2358 üzenetére
Itthon meg nem tudjuk a szerviz mit fog csinalni, valoszinuleg amit nem tudnak javitani, azt kikuldik valahova, es utana ott dontik el csere, vagy javitas.
Azert joval tobb a hibatlan keszulek, csak viszonylag nagy volt (1% is baromi sok, de nem tudom az aranyokat) az aranya azoknak amik nem voltak tokeletesek.
Az enyem hibatlan volt, bar mar akkor leellenorztettem mindent ami elott haverom elkuldte.Ha cserelik, ott, akkor gondolom nem hozod haza a 8gigas hibasat...vagy igen? Sztem ugy cserelik a legsimabban ha nem valaki kint atveszi a cseret.
-
rmmm
tag
válasz
SolymossyBal #2358 üzenetére
az enyem hibatlan, pedig C60as
-
agabe
addikt
válasz
SolymossyBal #2355 üzenetére
az cseredarab akkor...a kijelző hibát mutatták már videon, hogy az érintést nem mindenhol érzékelte folyamatosan, és pl ujrainditás után megjavult átmenetileg, de ezt cseréljék ki.
film, youtube nem szaggathat..youtube max ha nincs rendes wifi, de akkor meg karika középen jár körbe, szóval ha csak simán akad, akkor ott más problémák is lehetnek...meg filmnek sem kellene egyáltalán (ha belső tárhelyről játszod le pl.)
Igy első blikkre szerintem csere de azonnal (bár érdemes leírni milyen film, honnan lejátszva), de már maga a kijelzőhiba miatt is azonnal cserélniük kell ez nem kérdés.
Mióta van meg? -
Oldman2
nagyúr
válasz
SolymossyBal #2339 üzenetére
Ez banki "védelem", hívd fel a Bankod Ügyfélszolgálatát... (a letiltás oka: külföldi vásárlás)
Amikor indult az akció nálam is ez történt, gyors telefonálgatás eredményeképp a tiltást kérésemre több napra levették a kártyámról.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szerintem a helyhez is köti a vásárlást a Google. Feltűnt neki, hogy az eddigi elhelyezkedesedtől messze vagy és sokat vásárolsz, így az automata azt hiszi, hogy elloptad az eszközt, vagy a felhasználói fiókot.
-
assemble
addikt
válasz
Fura, en nem talalkoztam ilyesmivel. Biztosan nem a bankod tiltotta le? Sok banknal a sok ilyen kis osszegu fizetes gyanusnak szamithat ezert lehet hogy biztonsagi okokbol letiltjak...
-
assemble
addikt
válasz
SolymossyBal #1976 üzenetére
En gyarival nyomom mert vanilla android miatt nem erzek kulonosebb kesztetest romolasra egyelore, de ha valamit felraknek, az valszeg a CM10 lenne
-
hallerlaller
addikt
válasz
SolymossyBal #1814 üzenetére
adobe reader?
(#1821) vibjunior
ne itt boltoljatok már, olyan idegesítő, ráadásul tilos.
-
Attila04
tag
válasz
Nekem a beépített PDF cucc nagyon gyors és jól működik. Nem az Adobe Readerre gondolok, hanem a másik PDF progira.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Hát... 7"-on PDF-eket olvasni nem éppen élvezet.
Én telefonon ezeket használom (mikor melyiket): Aldiko, ezPDF Reader, RepliGo PDF Reader
Egyik sem kedvenc, mivel a PDF eleve nem egy kedvenc formátumom.
Inkább a valódi eBook formátumokat kedvelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged