-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Ezen az oldalon peldaul az EU-s arra klikkelve megnezheted az egyes verziokat, hogy hol mennyi. A nemet Saturn-ban peldaul a 8GB verzio 179 EUR, a 32 GB 249, a 3G+32 GB pedig 299 EUR.
Ha Ausztria is erdekes lehet, akkor az ausztriai Conrad-nal a 32 GB-os verziok elerhetok, van itt egy akcios 15 EUR erteku utalvany is, ami junius 30-ig bevalthato, tehat igy ennyivel olcsobban beszerezhetok a 32 GB-os ill. 32 GB + 3G verziok.
-
Skynet258
veterán
Stílusosan néz ki!
Nekem csak ilyenem van, ez is műbőr (cserébe nem drága), nem sok bőr kiegészítő van sajna. De ránézek én is, van-e valami ilyesmi könyv cumó beszerezhető formában.
BTW, Dagi P301 infó engem is érdekelne, hogy milyen!
-
zord01
senior tag
Ebay. Mo-n semmit nem kapni, ami jó. Amúgy haverom kindly-jéhez egyedileg gyártatott bőr tokot, olyan, mint egy könyv, de azért nem ilyen vastag. Borzasztóan igényes, és a bőrdíszműves srác, aki csinálta, készítette egy olyan logót, ami a haverom nevének monogramjait tartalmazza. Kb olyan, mint egy középkori nemesi címer. És ezt a logót valahogy belepréselte a bőrbe. Úgy kell elképzelni, hogy a könyv címének helyén, egy jókora dombornyomott logó van. Nagyon igényes. És haverom azért csináltatta, mert pont annyiba került, mint a gyári kindle bőrtok (10 pár ezer forint). Úgy volt vele, hogy akkor már legyen egyedi.
Szóval ilyesmin is el lehet gondolkozni. -
Kobe
veterán
na, kaptam egy referencia képet. valami hasonló tokot keresnék nexus 7-hez, nem tudjátok merre érdemes nézelődni ? Ipadnek van, azt tudom, csak baromi drága, gondoltam hátha gyárt vki n7hez is
-
kelly416
veterán
Te nagyon okos vagy, de mondd el, mi értelme van tableten millió zenét tárolni? Ha játszol vagy filmet nézel, úgysem hallgatod. Ha könyvet olvasol vagy csak natúr zenét akarsz hallgatni, nem sokkal egyszerűbb azt a csóri telefonról hallgatni, ha már úgyis rátetted a válogatásod, beállítottad a playlist-edet stb.? A többire meg egyből elég a tab tárhelye. Ha mégsem, vedd a fáradtságot a heti nagy útjaid előtt, hogy 5perc alatt lecserélj rajta két filmet. Ja? Hogy nem fogod előre tudni, a sok száz filmed közül (Tényleg, mennyi zenéd és filmed jogtiszta, ha már ennyire szidsz mindent és mindenkit?) melyikhez lesz hangulatod? (Vegyél egy külső HDD-t, bár Neked ez sem tetszik.) Próbálj meg gondolkodni előre. Amennyiben ilyen határozatlan vagy, hiába mész be a boltba venni egy 32 gigásat, az eladó Rád tukmálja a jelenlegi legdrágább készülékét, ha élelmes, mert annyira képlékeny a hozzáállásod.
És tényleg hagyd már abba a fikázást. Itt szeretnének az emberek örülni és problémákat megoldani, de két oldalon keresztül csak azt olvasom, hogy hányod a semmit. Nyiss egy "Hogyan fikázzuk a Nexus cuccokat" vagy "Miért nem bővíthetőek a Nexus 7 cuccok" vagy bármilyen hasonló topic-ot. Hidd el, lesz még társad, nem kell ott unatkozz egyedül, de itt hagyd az embereket nyugodtan élni. -
Cyrin
addikt
megint ugyanott vagyunk, mindent arra kéne használni amire való. tehetnek bele akármennyi háttértárat úgy se tudom rámásolni a NAS-om 3Tb kapacitását. Mellesleg nálam csak a zenekönyvtár kb 150 Gb a NAS-on, és ebbe nincsenek benne az zenei videok, A gyerekek meséi kb 250 Gb. A tabot itthoni használatra vettem, így bármikor elérem róla a NAS-t. Ebből is látszik, amit előzőekben írtam, hogy az igényekhez kell kiválasztani a megfelelő hardvert. Az elvakultságot pedig a fentiek alapján visszautasítom.
-
edward2
addikt
Ki mondta hogy könyörögj ezért? Ha nem tetszik akkor foglalj állást, hogy ez neked nem megfelelő eszköz de ne jöjjön már minden ilyen ember a nexus topikokat teleokádni! Itt aki örül a készülékének az tapasztalatot szeretne megosztani.
És az is érthető hogy embereknek kezd tele lenni a f*sza az ilyen világrengető specifikációkért síró emberekből.
Én itt befejeztem, de tényleg menjetek már másik topikba.
-
TOZ
addikt
Nem játszom. Könyvet olvasni ott a könyv. :-D Meg persze a Kindle.
Egy két rajzfilm utazásokra a gyerekeknek előfordul, hogy van rajta. (Néhány Süsü epizód, Pompom -) pár száz mega).
Zenét nem ezen hallgatók, arra celeszkoz van (meg Google Music is létezik, minek foglaljon helyet nálam a zene, ha tárolja más helyettem.)
Meetingen jegyzetelni (evernote), fontosabb törvényeket rajta tartani, futó ügyek doksiajibol másolatot hordani rajta, több mint sok is a rendelkezésre álló tarhely (16os változat).
Pendrive amúgy is van a táskában, 3G stick és egy OTG kábel sem hiszem, hogy hatalmas terhelés. Ha kell, csak elokapja az ember (nem kell, de elfer a táskában) -
matteo_szg
őstag
Na akkor tisztázzuk a dolgokat, mert hiába jelennek meg cikkek, hírek, sokan végletesek vagytok.
Hazánkban hivatalosan a 32 GB-os WiFi+3G verzió fog megjelenni december elején. A sima 32 GB-os WiFi modellt nem fogja árusítani az ASUS, de továbbra is az EU-ban vagyunk, biztos vagyok benne, hogy lesz cég, aki behozza. Ha pedig a garancia rendben van, tudod itthon is érvényesíteni.
-
matteo_szg
őstag
Huszadjára futunk neki legalább ennek az ár kérdésnek, szerintem most már tényleg felesleges ezen rágódni. Akinek nem felel meg a hazai ajánlott ár, megrendeli máshonnan, az EU-n belül várhatóan a garanciával sem lesz gond.
Mindenki tudja, hogy sokkal egyszerűbb lenne a helyzet, ha a Google vagy az ASUS közvetlenül értékesítene itthon tableteket. Nos, ez nem így van, tehát a cuccok átmennek a szokásos kereskedői láncon.
-
agabe
addikt
6-7 poszttal korabban volt sokadjara irva, hogy meg semmi sem biztos a garival kapcsolatban. Ha lesz hivatalos info, akkor ide beirjak.
Kulfold: Anglia, Usa. Jelenleg csak ott erheto el, bar biztos kaphato ebay-en is valahonnan, de ott dragabb.
Nem Eu-s beszerzesnel konnyen lehet, hogy dobnak meg ra vamot meg afat ha nem szemelyesen hozza be valaki, igy jeleneleg (szeptember kozepeig kb) leginkabb Anglia lehet ahonnan beszerezheto (le van irva korabban hogyan mukodik ha meg ismeros sincs aki atvenne ott Angliaban, es tovabbkuldene haza).
Szeptember kozepetol varhato itthon is elerhetosege, de itthon, es a kozeli orszagokban csak a 16gigas valtozatot fogjak adni, valamint az itthoni elorejelzett ar kicsit magasnak tunik (90ezer) ha csupan az euros arakat nezzuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest