-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
luna40
tag
Sziasztok! Nekem simán megjött a 4.3 frissítés. Ami pozitívum benne, hogy azóta nem dobálja el a wi-fi - t, viszont a kijelző időnként vibrál. Fix fényerőn használom, nem automatán. Ti nem tapasztaltatok ilyen hibát?
-
luna40
tag
válasz
BigBlackDog #10892 üzenetére
Nekem sikerült a chrome-val elsőre, csak az Asus honlapját át kellett állítani angol nyelvre.
Más: rootolnom kellene a gépet a mobilnet miatt, de nem merem megcsinált, mert mi van ha bedöglik és nem tudom unrootolni.
-
luna40
tag
-
luna40
tag
Én egy olyan egység után érdeklődnék, amin van 1 microUSB apa, egy microUSB aljzat, egy USB aljzat, és egy SD kártyaolvasó. Természetesen tudnia kellene az OTG-t. Egy ilyesmit szeretnék látni az N7-em aljába csatlakoztatva.
-
luna40
tag
Rácsatlakoztattam a memóriakártya olvasót és újraindult a tablet.
-
luna40
tag
Sziasztok! Pontosan 2 hete nyúzom a a wifi only tabletem, nagyon szuper! Az ED-tól rendeltem, CBOKBC a sorozatszáma. Enyhe bevilágítás van a bal felső sarokban sötét képernyőnél, de nem zavaró. Az akksija elég jól bírja, de még nem tudtam elérni azt, amit a leírásában olvastam. Tokot, kijelzővédő fóliát, OTG kábelt és stylust [innen] rendeltem. Most root nélkül megy, de rootolni fogom, mert rajta fog lógni egy mobilnetes stick.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged