- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottar
tag
Érthetetlen.
Egyszer csak a windowsos géppel elindult.
Pontosabban települt mindenféle driver (ami már pár napja egyszer megtörtént...), ismét elindítottam recovery módban a géppel összedugva, és egyszercsak a waiting for device elmúlt..
És már el is indult a 4.4.4....
Ami nem is zavarna, ha ugyanezeket már vagy tízszer nem játszom le, és akkor nem működött..
No mindegy. -
csimpas
tag
próbáld meg a gmail beállításai közül kivenni a kötelező https kapcsolatot, nem biztonságos kapcsolat esetén azzal szokott baj lenni, hirtelen nem jut eszembe mi a pontos neve
talán a kötelező https kapcsolat mellett egy pipát kell kivenni, de nem 100%( *természetesen előtte normálisan be kell jelentkezni a gmailbe)
-
susu88
tag
Személy szerint mindenképp a BT-t javasolnám, mert nem foglalja le az USB-t és kényelmesebb is (és sok energiát nem is fogyaszt). Én egy Nokia SU-8W-t használok néha, amit már nem árulnak újonan, de alig használtan esetleg be lehet szerezni. Asszem csatlakoztatásnál kérte, hogy válasszak kiosztást, utána működött ahogy kell (még jobban, mint a régi Nokia okostelefonokon). Méretben ez már szerintem elég jó, de ezeknél vedd figyelembe, hogy sosem lesz olyan kényelmes és gyors rajta gépelni, mint egy normál méretű és koisztású billenytűzettel.
-
brumi1024
veterán
Akkor sorjában:
1. kérdés:
1. probléma: Beállítások->(Személyes alatt) Nyelv és Bevitel->Android-billentyűzet mellett a "kapcsolók/csúszkák" és ott már megtalálod.
2. probléma: Ennek nincs köze a Nexushoz, gondolom a routereden fut egy DHCP szerver ahol a NAS kért és kapott egy statikus lease-t(fix IP-t). Na most ha megszűnt a kapcsolat a NASsal akkor a router már kioszthatja azt az IP-t egy másik eszköznek, és az a lease time lejárásáig(általában 12 óra szokott lenni), vagy új IP kérésig(Renew Lease) már az adott MAC című eszközhöz tartozik az az IP a hálózaton. Erre megoldás: router felületére belépés->NAS-nak statikus bérlet kiadása kézzel és onnantól kezdve működni fog. De ez minden routeren más szóval konkrét lépéseket nem tudok leírni.
3. Go to 1, ott vannak a billentyűzet nyelvi beállításai is.2. kérdés: MX Player, BS player, VLC, én ezeket használom, mindegyik bevált.
4. Próbáltam az OfficeSuite-ot, tele volt buggal(főleg a dropboxból egyből megnyitott doksiknál) úgyhogy azt nem javasolnám, ellenben a Quickoffice bejött. PDF-ekre pedig Adobe Reader, mert a Quickoffice csak 1 oldalt renderel le scannelt pdf-eknél egyszerre, és ha épp úgy görgetek, hogy lapváltás jön akkor az egyik oldal még pixeles a másik pedig éles.
-
assemble
addikt
Hali!
1. Pl amikor elol van a billentyuzet, klikk a bealitasaira (mikrofon ikon hosszan), Android keyboard settings -> Sound on keypress
2. Sztem maga a router lesz a "hunyo", alapbol ok osztjak ki az IP cimeket (DHCP-nel) egyreszt, masreszt szokasuk, hogy egy cuccnak sokszor ugyanazt az IP-t szoktak adni.
Szerintem lodd ki a Nexus-on a WiFi-t, kapcsold be a NAS-t (ami remelhetoleg megkapja a helyes IP-jet ha fixre van teve) es utana kapcsold be a Nexus-on a WiFi-t, ilyenkor annak kenytelen lesz mas cimet osztani.
3. Semmi akadalya, 1. pontban emlitett menun belul input languages+1: passz, probald meg varialni a chanellt, esetleg a vedelmet (WEP/WPA/stb), mennie kene sztem
Ajanlott medialejatszo: BS Player, mx player, dice player
Halozati hozzafereshez (pl helyi geprol megosztott videok lejatszasa) ajanlott progi meg: ES File Explorer
Office: sok progi van ra, pl: [link] [link]A tobbit (tavvezerlo, tozsde) most hirtelen passzolom, az elobbire ha lehet progi akkor biztosan van, az utobbira pedig tuti h sok app van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged