- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mobilizmo #25985 üzenetére
NRT használata megy.
TWRP-t vélhetően fel tudom rakni.Partíciók formázása már kérdéses, de ha a TWRP-ben van ilyen opció, akkor no problem.
CFW-t sajnos nem értem.Szerk: semmi extrém elvárásom nincs az N7-tel szemben; néha filmeket nézne rajta az asszony. Jelen állapotában kb. 1 perc kell neki arra, hogy betöltődjön a beállítások menü (gyári 4.4).
-
válasz
Sterilzona #25980 üzenetére
A feleségemé ugyanilyen használhatatlan, 4.4-gyel is. :/
3-4 éve vettem, kb. egy évig jó volt, aztán ilyen lett; bármelyik gyári rommal gáz. -
Szia!
Töltsd le PC-re az NRT-t, összedugod az N7-tel USB kábellel. Telepítsd rá a gyári 4.4.4-es Androidot. Kb. 30 perc az egész, némi angol tudás szükséges hozzá.
Ennél felhasználóbarátabb megoldást nem tudok.További help az NRT-hez magyarul: [link]
De ha megy az angol, akkor az NRT-ben végig kapod az utasításokat, hogy mit kell tenned.
Elsőként nyitni kell a bootloadert. -
válasz
beloadjoker #25390 üzenetére
Sziasztok!
Hasonlót szeretnék kérdezni, a felségemnek van egy 2012-es N7-ese 5.1-gyel.
Panaszkodott, hogy mostanában nagyon lassú; megnéztem és tényleg katasztrófa, egy laggtenger, sok-sok másodperc (10 sec fölött) mire megnyit egy ES fileexplorert. Csináltam rajta factory resetet kb. 10 napja, tegnap nézem, ismét belassult teljesen.
Full alap appok vannak rajta + a popcorntime. De utóbbi rajta van az én telómon is, és annak semmi baja.
Mit lehet ilyenkor tenni? Mit érdemes?
Nincs tapasztalatom főzőtt ROM telepítésben. Tegyem fel rá a 4.4.4-et esetleg?Köszönöm!
-
Ez az első androidos tablet a családban, tehát van még amatőr kérdésem melyben segítségre szorulok:
1. Be lehet valahol, valahogy állítani, hogy a virtuális gombok (vissza/home/multitask) mindig a képernyő rövidebb oldalánál legyenek, akkor is amikor horizontálisan tartom a táblát?
A telefonom esetében mindig ott vannak, csak a gombok elfordulnak 90 fokkal, ezt szeretném az N7-nél is elérni.
2. Alternatív megoldásként be lehet állítani, hogy elhalványuljanak a gombok, mert nagyon keskeny a képernyő úgy, hogy még a gombok is kitakarnak belőle fektetett (horizontális) helyzetben?
THX!
-
válasz
sto1911 #22577 üzenetére
A lényeg, hogy felment és legközelebb már 15 perc alatt sikerülne
3 parancs volt összesen, "kibírható".A tegnap este azzal ment el, hogy telszemeteltem a gépem, ezt letöröltem. Ma újra telepítettem az Android Stúdiót, ez volt ismét egy jó óra, utána már gyorsan ment _ghio szamárvezetője alapján.
Ez volt az első ilyen jellegű próbálkozásom.
Egyszer majd telepítek valami kisebb méretű programot, mert ez az Andriod Stúdió úgy, hogy csak az általam szükségesnek vélt komponenseket telepitettem, 7 GB helyet foglal a 80-as vinyómon.
Köszönöm Neked is a bátorítást!
Ahogy én az N7-et látom:
1. Összességében abszolút vállalható. Az aktualis árért a refurbished nagyon jó ajánlat.
2. Képernyő: Elfogadható; a többi aktuális cuccomhoz (iPad 5, Moto X) képest élettelen, 1 hete adtam el a Moto G-met, az is nagyon jó volt e területen. (@Zsebob: igazad volt, már nem látom sárgának az X-et) )
Kicsit pixeles, de ebben jobb mint egy iPad2.
2. Sebesség: iPad 2 (iOS 7-en) szint kb., Moto G gyorsabb.
3. Kellemes méret, jó kézben tartani, tetszik a hátlap.
4. Hangerő megfelelő, de nem szól szépen (minden más cuccom ami az elmúlt 2 évben volt szebben szólt/szól).A célnak tökéletesen meg fog felelni, a feleségem eddig egy SGS3-on netezett itthon.
Ennyi pénzért ajándék! -
válasz
focvis #22559 üzenetére
Ma délelőtt SIKERESEN frissítettem!
Köszönöm szépen a topikban kapott segítséget, Zsebob fórumtárs külön pm-es iránymutatását
Legnagyobb köszönettel _ghiottone fórumtársnak tartozom, hogy:
1. felnyitottam a szemem, hogy először nyitni kell a bootloadert, ez abszolút elkerülte a figyelmemet
2. készített egy screenshotos szamárvezetőt nekem, mint rooky-nak.Miután feltettem a 4.2.2-t, utána már OTA-n keresztül eljutottam 4.2.2 - 4.4.2 - 4.4.3 - 4.4.4-ig
-
válasz
sto1911 #22557 üzenetére
Hidd el abban a 7 órában amit erre elcsesztem ma este, többször is átolvastam. Életemben először próbáltam, vélhetően valami szájbarágósabb leírásra van szükségem - végül kaptam egy linket pm-ben.
Most minden letöröltem, mert elvesztettem már a fonalat - 7 GB szabadult fel. Holnap meglátom, hogy akarok-e vele tovább játszani. -
Ezek refurbished készülékek, előfordulhatnak ilyen problémák - mondta az expansysos úr, de ő sem tűnt boldognak.
17:30 óta telepítek mindent sz@rt a laptomomra (pl. Universal ADB -> ez teleszemetelte a gépemet, kuka; 3 GB-nyi Android Studio), de még nem tudtam nekiállni, mert minden .... összetevőt frissítgetni kell. Hüjét kapok.
Nincs egy 10 MB-os program, amivel fel lehet tolni ezt a Factory Image-t?
Még esélyem sem volt téglázni -
válasz
#41133696 #22551 üzenetére
Felhívott az előbb az Expansys-os úr, mert korábban nem igazán tudott foglalkozni a nyavalyámmal.
Azt mondta, hogy:
1. végül neki sikerült manuálisan a frissítés
2. ha téglázom, akkor is visszaküldhetem
3. a 4.2.2-t tegyem rá, a többi menni fog OTA is
4. javasolta a Universal ADB program használatát a chipmagazin.hu-ról letöltveEste megpróbálom!
Majd beszámolok, vagy HELP-ért kiálltokKöszönöm Urak!
@Zsebob: THX! Megpróbálom most.
-
válasz
#41133696 #22547 üzenetére
Köszönöm!
Beszéltem az expansys magyar ügyfélszolgálatát ellátó úrral, hogy mi ilyenkor a teendő. Ő is rendelt 4 db-ot, tegnap kapta meg; a 4-ből 2-t ő sem tudta frissíteni. Hmm...
Mit csináljak, küldjem vissza, vagy érdemes alternatív frissítési megoldással próbálkozni?
-
válasz
#41133696 #22545 üzenetére
Igen, telefont is csak úgy szoktam/tudok.
4.4.x-ig szeretnék eljutni.szerk: elolvastam természetesen az összefoglalót, de ott nem találtam megoldást.
Bejelentkeztem a táblára, frissítettem az alkalmazásokat, de nem laktam be. Nem akarom rootolni, gyári 4.4.x-en szeretném átadni a feleségemnek. -
Sziasztok!
Tegnap megjött a refurbished N7. (az ezüst kereten egy helyen látni vélem, hogy hol szedték szét, de amúgy rendben van az állapota.Egy gondom van amiben segítséget kérek:
4.1.2-val jött, szeretném 4.4.x-re frissíteni. Már 4 alkalommal jutottam el odáig, hogy letöltötte a 4.2.2-t,DE! Telepítés és újraindítás során a következőt tapasztalom:
1. Elindul a csík a robot alatt (pörög a hasában a kocka)
2. kb. félúton megáll és egy döglött robot jelenik meg felkiáltójellel a hasa felett.
3. Innen csak a power + vol down-nal tudok továbblépni, ott a START-ot választom.Mit csinálok rosszul?
Szerk: ha a Recovery-t választom, akkor csak a Google logó jön be.
-
válasz
Stauffenberg #22502 üzenetére
Köszönöm!
Megrendeltem az N7-et
Igen, én a kijelzőidőre (iPad esetében "használat", ami esetemben = kijelzőidő) gondoltam.
@ bAtt001: telefonom droid, abból azért van ami tovább bírja mint egy szifon, de közel nem vagyok a téma szakértője.
@Pow: Köszi Neked is!
1: Nagyszerű!
2: -
válasz
ghiottone #22499 üzenetére
+Stauffenberg + Polllen: Köszönöm szépen!
A tesztben 10 órás üzemidőket írtak vagy vmi hasonlót, ez az 5 óra kicsit karcsú (iPad Airem van, az a 12 órát simán hozza, a csúcsom 14).
@_ghiottone: Helló! Amúgy nem érzem a hatalmas ugrást G-ről X-re, sajna. De ha hozza a G színvonalát, az már bőven OK
-
Sziasztok!
Gondolkodom azon, hogy rendelek egy refurbished N7-et a feleségemnek. Pár kérdésem van, olvasgattam visszafelé, de nagyon hosszú már a topik.
1. Mennyi a gyakorlati üzemideje mókolás nélkül egy wifi only N7-nek?
2. Ugye van hivatalos 4.4, de lesz hivatalos 5.0?
2. A feleségemnek egy SGS3-asa van, ahhoz képest milyen lehet a sebessége 4.4-gyel?Köszönöm előre a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Légies iPhone halvány színei
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Home/Nest
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest