- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
válasz
focvis #25986 üzenetére
cfw - custom firmware
Itt találod a twrp-ben az f2fs-re formázás lehetőségét:
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Azt meg kell nézni, hogy a ROM mely partíciók esetében kívánja meg az f2fs-t és azokra kell megcsinálni.
Találkoztam már olyannal, hogy csak a system, de olyannal is ahol a data és még a cache is f2fs volt.
Wipe with change file system után jöhet a ROM majd a gapps (ha szükséges) flashelése. -
mobilizmo
addikt
válasz
focvis #25983 üzenetére
Mennyire kell részletes leírás? Adb, fastboot használata még megy?
Mert ezzel kell twrp-t felrakni, amivel lehet formázni a partíciókat (f2fs), meg felrakni a cfw-k flashelhető image fájljait. De egyébként van hozzá baromi jó segédprogram, amivel szinte mindent meg lehet csinálni. -
csabsz13
aktív tag
válasz
focvis #25393 üzenetére
helló,
kb. 2-3 hete én is downgrade-eltem 4.4.4-re, mert - szintén feleség - Nexus7/2012 már használhatatlan volt, bármennyire csupaszítottam is le a rendszert az 5ös androiddal.
azóta szárnyal, szuper a készülék.
szóval bátran a downgrade-el. ráadásul én nagyon rákészültem, mondom rámegy egy estém... erre kb. 20 perc alatt megvolt!
-
-
válasz
focvis #22559 üzenetére
Ma délelőtt SIKERESEN frissítettem!
Köszönöm szépen a topikban kapott segítséget, Zsebob fórumtárs külön pm-es iránymutatását
Legnagyobb köszönettel _ghiottone fórumtársnak tartozom, hogy:
1. felnyitottam a szemem, hogy először nyitni kell a bootloadert, ez abszolút elkerülte a figyelmemet
2. készített egy screenshotos szamárvezetőt nekem, mint rooky-nak.Miután feltettem a 4.2.2-t, utána már OTA-n keresztül eljutottam 4.2.2 - 4.4.2 - 4.4.3 - 4.4.4-ig
-
janeszgol
félisten
válasz
focvis #22556 üzenetére
Én 2013 nyarán vettem egy refurbot ebből és az említett típushibákból egy sem jelentkezett. Sőt semmilyen hiba nincs a készülékkel. Sem hardveres, sem szoftveres (4.4.4-ig) gondom nem volt.
Én szeetem a refurbokat, mert azok javítottak, ellenőrizettek, míg az újak egy része nem az. Magyarországon tartanak a refurboktól meg a használt cuccoktól, de nem értem miért.
-
sto1911
veterán
válasz
focvis #22559 üzenetére
Ha olvasassal kezded megsporoltal volna kb. 6 orat, meg nem szemeteled tele a geped. Egy gyari image felrakasa kb. ennyi:
- driver (naked, link a leirasban)
- kezzel berakod fastbootba
- image kicsomagol
- fastboot es adb exe valamint a ket dll mellerakod (ha nincs link a leirasban, akkor en tobbszor is linkeltem csak ezt)
- flashall.bat -
ghiottone
nagyúr
válasz
focvis #22548 üzenetére
Nem próbálsz meg felrakni factory image-t? Factory Images "nakasi" for Nexus 7 (Wi-Fi) - kellene neked.
-
Pow
tag
válasz
focvis #22496 üzenetére
1. A feleségemnek egy SGS3-asa van, ahhoz képest milyen lehet a sebessége 4.4-gyel?
2. A tesztben 10 órás üzemidőket írtak vagy vmi hasonlót, ez az 5 óra kicsit karcsú (iPad Airem van, az a 12 órát simán hozza, a csúcsom 14).1 Nekem is ez a párosításom volt, az N7 4.4.4-el sokkal fürgébb ,mint az S3.
2 egy Ipad air árából 4 ilyet kapsz, így összejön a 20 óraNálunk fordítva van nekem van az N7 az asszonynak ipad air.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
focvis #22500 üzenetére
Ha legyalulod a rendszert, minden szinkronizációt és háttérfolyamatot kikapcsolsz és beraksz valami alacsony erőforráson meghajtható videót, akkor kijöhet 10 óra körüli eredmény. A valóság ettől eltér. Ráadásul amíg nem használod a gépet és nem kapcsolod ki (márpedig a többség nem szokta), addig is merül magától valamennyire.
Ez az 5 órás kijelzőidő mobiltelefon nyelvre lefordítva a "2 napot elketyeg átlagos használattal" kategória. A kijelzőidő nem egyenlő az üzemidővel.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
focvis #22496 üzenetére
Hali
kb. 2 hetes lesz a refurbished verzióm. Nálam rootolt gyári 5.0 van - videók (vegyesen .avi és 720p .mkv) + chrome böngésző, néha youtube és hozza az 5 óra 17 - 5 óra 49 perces üzemidőt 24 órára vetítve. Ment már 4 napot is több, mint 4 óra kijelzőidővel. Az is igaz, hogy nálam alap a Grennify a Facebbok és a többi miatt + a wifi nem "mindig"-re van állítva és estére még ezt is lekapcsolom.
Ha azt mondom, hogy kb. Moto G 1. gen szintjén van, de elmarad a Moto X-ed mögött - így már segítettem? -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
focvis #22496 üzenetére
1.) Az enyém a rövidebb üzemidejű példányok közé tartozik, átlagban 4,5 óra képernyőidőt tudok elérni vele (nem csontra merítve, egyébként még fél kb 45 perc benne lenne).
2.) Nem lesz 5.0, hanem már van. De még várnék vele kicsit, most még bugos.
3.) Passz, nem ismerem az SGS3 sebességét, de ezzel a géppel sem lesz gond. Csak még tényleg nem éri meg az 5.0 ha az ember töretlen élményt akar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Assetto Corsa Competizione
- Stellar Blade
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest