- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtomasz81
tag
válasz
csabám #16391 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! Szerintem nincs rootolva, mert nem igazán értem, hogy mi az.
Ennyire bensőségesen nem értek az android rendszerhez, csak használni szoktam ennyi.
Akkor rá lehet frissíteni nyugodtan a 4.2.2-re, ezek szerint minden gond nélkül felmegy? Egyébként a tiszta telepítés mit jelent? Gyári visszállítás és utána frissíteni, amikor megérkezik? Ha lehet akkor inkább maradok annál hogy most rá frissítek erre. Nem szeretnék megint maceráskodni a beállításokkal meg a programok feltelepítésével.
-
-
-
Vindex
tag
válasz
csabám #14960 üzenetére
rootolás 2, all in one:
- Fastboot módba elindítani a tabletet (power on/off + hangerő le), rádugni a pc!
- toolkit elindítása (és az első kérdésre "no"-t vagy "n" ütni)
- típus választás(általában: Android 4.2.1 (Build JOP40D))
- 8. 1-CLICK FOR ALL [unlock,root,rename,custom recovery,busybox -
- 2. SuperSU 1.04 [by Chainfire] [SELECT THIS TO ROOT IF ON ANDROID 4.2]
- 2. TWRP Touch Recovery 2.4.1.0 [Recommended]
- Have you already Unlocked your Bootloader and enabled usb debugging? erre is "yes" vagy "y" begépelése és enter
- ennél a verziónál a toolkit megcsinál nekünk mindent.Cask ezt és semmi mást nem kell megcsinálni és nem kell semmit pluszba telepíteni? Egy gyári visszaállításnál az eredeti vagy a rootolt fog betöltődni? Az fw autó frissítése megmarad?
-
Tin
veterán
-
Romeo619
senior tag
válasz
csabám #14908 üzenetére
Találtam sok 8gigásat itthon neten, ám azok tudásban nem olyan erősek mit az ami itt van. Ezért kérdeztem, hogy a 8giga elég lesz-e, mert tudásban messze ezek fölött van.
Prozessor: NVIDIA® Tegra® 3 4-PLUS-1-Quad-Core-Prozessor
Prozessor-Taktfrequenz: 1,30 GHz
Anzahl Prozessorkerne: 4
Arbeitsspeicher: 1 GB DDR3-RAM
Grafikkarte: NVIDIA® 12 Core GeForce™ GPU (integriert)
-
Romeo619
senior tag
-
Burki
aktív tag
válasz
csabám #14662 üzenetére
Remek, köszi a gyors választ. Te is eBayről rendeltél? Ha igen, meg tudnád adni az eladó nevét? Ha gond nélkül összejött a vásárlás, akkor én is onnan rendelném meg.
sto1911:
Az alapvetően nem baj, nekem kicsit törékenynek tűnik, főleg hugom Galaxy tabjának fogdosása után, úgyhogy nem baj,ha masszívabb lesz, nem nyúlnék olyan félve hozzá. -
bAtt001
addikt
válasz
csabám #14543 üzenetére
nyomsz te mindent
am hogy értelmes legyek, custom rom és root-tol nem lesz gyorsabb a lefrissítés mert minden app rászabadul a netre és húzza lefelé az adatot, ezen nem segít semmi ha nagyon sok az adat
kedvencem amikor 2 nap után felmegyek netre és a messenger 5 percig csak kattog
-
brownus
veterán
válasz
csabám #14536 üzenetére
hmm, és a 4.3 mikor jön? nem mintha bármi gond lenne a jelenlegi stock rommal....
bár az zavaró tud lenni, ha bekapcsolom a wifit és elkezd minden egyszerre snyc-ni, akkor döcög a picike. gondolom akkor csak azt az egy plusz magot használja!?amúgy ez az egyetlen indok arra, hogy egyre jobban hajlok a root és rom csere felé...
-
gabesszg
aktív tag
válasz
csabám #14516 üzenetére
Sikerült az elején elakadni
Véletlenül rányomtam az update-re(ez számít?) leszedte az új dolgokat és rámennék a bootloader nyitásra de csak waiting for device-ot ír ki(amit írtak abba a fast boot módba tettem) és rákötöttem és megállt a tudomány.Valakinek lenne ötlete, hogy mit szúrhattam el?
-
-
Matamata
aktív tag
válasz
csabám #13710 üzenetére
A sima chromeban hogy lehet bekapcsolni a teljes képernyős nézetet?
A chrome bétához ajánlott módon a chrome://flags oldalon bekapcsoltam a WebGL-t és újraindítottam a böngészőt, de nem történt semmi. Ha a run-ra nyomok csak egy fehér négyzet jön be, meg szól a zene a WebGL teszt oldalon, teljes képernyőnek meg se híre se hamva. -
csabám
addikt
válasz
csabám #13390 üzenetére
Nem szóltam az előbbi hangout/gtalk-al kapcsolatban:
NOTE: If you aren't yet able to install Hangouts on your phone or tablet, or the Play Store "Open" button takes you to the old Talk app, hang tight, we are rolling out Hangouts to everyone over the course of several days. -
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
Balinov
titán
-
válasz
csabám #12749 üzenetére
A tapasztalat az, hogy minden topicra jut egy-két feltűnési viszketegségben szenvedő egyén
szuperhősakinek a kelleténél több ideje van. Mondtam, nem kell a rizsa.Ami történt megtörtént, nyugtáztam/tuk. Jobb lett volna ide írnod elsőnek. Mostmár legalább tudom/
jukmerre hány méter.#12753: Nem kéne minden postban kérdést feltenned amire illik válaszolni. Sőt, postolnod sem kéne de már leírtam ezzel együtt háromszor.
szerk2.: Hajajj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Medence topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby rádiós topik
- Apple asztali gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest