- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Efreet
senior tag
Nexus Root Toolkit nagyjából minden telepítésben tud segíteni.
Van CM itt is ha bennük jobban megbízol, van SlimKat, van még sokféle, és mindegyik több ízben. Pár hónapja itt a témán belül elég sokféléről volt szó, linkekkel, tapasztalatokkal kiegészítve. Olvass vissza, válassz kedvedre. A 4.4.4 alapú romok már elég kiforrottak, nem instabil egyik sem. -
Efreet
senior tag
Ha "elöregedett" már a memória a készülékben (nem helyes, de érzékletes kifejezés), akkor egyik se lesz olyan, mint volt újonnan - egyszerűen akadozik, ha aktívan ír-olvas a háttértárról. De különféle gyári és külső gyártású 4.4.4-ekkel sokaknak jó tapasztalata van, főleg F2FS változatokkal, az elmúlt pár hónapban sokan leírták a témában a tapasztalataikat. Van választék.
Ezeknek a felrakása természetesen teljes törléssel jár, tehát mindenről érdemes lehet előtte mentést csinálni. Hogy rootolt lesz-e a készülék utána, az már egyéni döntés kérdése. Rendszer megtartása melletti "downgrade"-re tudomásom szerint nincs lehetőség.
-
Golf4
csendes tag
-
maxim01
aktív tag
Én ilyet vettem:Forgatható tok Jó tapintású anyagból van, 360 fokban forgatható és nem drága... Persze nem fehéret vettem..
-
Jano_023
őstag
Nekem is ilyen van! Rendelj mellé MAtt fóliát is!
-
sto1911
veterán
En ilyesmit hasznaltam, nehezze es vastagga tette a gepet, ugyhogy meg is valtam tole. Most egy gyari tokban van, ha szallitani kell, akkor berakom egy szovetzacsiba.
@(#14664) Burki: csak akkor trekeny, ha elejted
Ha tokkal egyutt ejted le, akkor nyilvan jobban ved egy vastagabb, de mivel kevesszer ejtem le, es annal tobbszor fogom a kezemben, igy inkabb a kenyelmet tartom szem elott.
-
havri1
félisten
-
csabsz13
aktív tag
helló,
ha esetleg T-Online előfizetésed van (internet), ahhoz nagyon jó áron és kamatmentes részletekben fizetve is lehet kapni NEXUS7-est, nekem 47.000 Ftból jött ki egy 16 GB-os, 15.000 Ft-ot fizettem ki egyben a maradék 24 hónap alatt lesz kiszámlázva (értelem szerűen 2 év hűséget kellett aláírni hozzá - de ezzel nekem nincs bajom, mert hála Istennek eddig nem volt gond a Tréonlájnnal :-) ) -
Tin
veterán
auchanban, speedshopban, edigitalban, euronicsben mind-mind jelezve van, mellesleg a dobozon a matricára nagy betűkkel rá van írva, ha refurbished.
én is ilyet vettem, 8GB-ost. 5.3GB szabad helyed van rajta alapból, de nem tanácsos 1-2GB alá menni, mert állítólag belassul.
viszont, ez tök újnak néz ki. és annak fényében, hogy tavaly októberben beszüntették a 8GB-os modell forgalmazását, szerintem ezek készleten maradt, de új darabok, és könyvelési szempontból vannak refurbished-ként kidobva. a 16GB-os refurbished már nem biztos, hogy új, az lehet javított is.
-
|AP|
veterán
Én tettem rá fóliát, de csak azért mert a kinyithatós Nillkin tokhoz adták ajándékba
Fólia nélkül jobb a kijelző tapintása, jobban csúszik, bár ahogy telik az idő fóliával is egyre jobb.
Maga a kinyithatós Nillkin tok pedig szerintem tökéletes, mióta megvan le sem vettem, csak behajtom és már vihetem is magammal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Fűnyíró topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest