-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencsikgab
tag
válasz
Cynicelectro #25325 üzenetére
System-wide supportot valószínűleg nem ad, de Nekem MXPlayer alatt a következő módon sikerült orvosolni ezt a problémát:
Kodek beszerzése innen: [link]
Másolás a gyökérkönyvtárba, például ES File Explorer-relEzt követően az MXPlayer (launcherből indítva) elméletileg fel kell,hogy ismerje az új kodeket, ezt követően lesz hang az AC3-as hanggal "érkező" videókhoz is.
Forrás: xda
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
Cynicelectro #25043 üzenetére
Ja és még azt szeretném mondani, hogy sokféle Flash-elési eljárást próbáltam már de ez a Nexus Root Tool Kit 2.1.0. mindent visz. 10 pontos alkalmazás!
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
Cynicelectro #25025 üzenetére
Hát sok segítséget nem kaptam így most én osztom meg a tapasztalataimat. Két gépen is próbáltam Win10 és Win8.1 de egyik sem ismerte fel debug módban. Az usb-kábel volt a ludas, gyári Nokia volt kéznél, és ugyan tudtam, hogy USB és USB kábel között van különbség, ezt mégsem gondoltam volna. A gyári kábelem kint maradt, így kénytelen voltam egy kínai teló kábeljén flashelni.
-
ratobi
senior tag
válasz
Cynicelectro #25013 üzenetére
Nálunk is hasonló a szitu...az én lányom gyári rendszert használ
, azokat a dolgokat amihez nem kell hozzáférnie, lezártam egy app locker-rel. És próbáltam rá vadászni, pár fejlesztő alkalmazást. Ha már muszáj használnia
.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Cynicelectro #24924 üzenetére
Benne van a link az összefoglalóban.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Cynicelectro #23836 üzenetére
Chrome és viber fut nálam csak rajta. Jobb, mint 5.0.2 volt, nem kell néhány naponta újraindítani, mert minden lagol rajta. Szóval nálam megüti a használható szintet.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Cynicelectro #23836 üzenetére
Így 6 nap után az 5.0.2-nél jobb. Sebességre jónak tűnik, hozza a a 4.4.4-et. Amire én használom - Chromemal netezni - rendbe van, MXplayerel videókat nézni szintén oké, a facebook alkalmazásnál már van akadás, bár már nem annyira vészes mint korábban. Az aksi tekintve nálam a kijelző "alkalmazkodó fényerőnél" 5 óra 17 percet bírt 1 nap alatt 60% netezéssel és 40% videóval (kikapcsolásig nyúztam).
Szubjektív véleményem szerint jó az 5.1. -
Bozek
nagyúr
válasz
Cynicelectro #23399 üzenetére
Nincs, ahhoz a fejlesztőnek tejelnie kellene a Dolby-nak...
-
caris1
tag
válasz
Cynicelectro #23395 üzenetére
Innen tudod letölteni a kodeket.
-
TommyX_
őstag
válasz
Vlc vagy bsplayer megoldja a videós gondot.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Az AC3 codec már régóta nem támogatott, le kell tölteni az MX Player-hez a külső codec-et XDA-ról. Ez nem a Google hibája, hanem a Dolby-é, azok szórakoznak velünk...
-
törölt tag
válasz
Cynicelectro #22796 üzenetére
Kérlek mondjátok hogy az 5.0.2 nem csinál ilyet. A tab teljesen használhatatlan, 3-4 alkalmazás fut egyszerre és annyira kifagy hogy újraindítja magát. Nagyon idegesítő. 4.4.4 alatt soha nem csinált ilyet.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Cynicelectro #22814 üzenetére
Pedig semmibe se telt volna felrakni rá factory image-ből az 5.0.2-őt... Sok sikert az Intel Atom-hoz és az 1 GB RAM-hoz. Vissza fogod Te még sírni a Nexus 7-et.
-
törölt tag
válasz
Cynicelectro #22796 üzenetére
Ebben az a szívás, hogy elvárható lenne, hogy az 5.0.2 az 5.0-s rendszerekre OTA-n keresztül gyorsan megérkezzen.
Most két dolgot tehetsz, vagy hagyod így, és vársz, vagy megpróbálod feltenni manuálisan az 5.0.2-t Factory Image-ből. -
Drachoo
senior tag
válasz
Cynicelectro #15712 üzenetére
MTP móddal is simán fel lehet másolni bármit a tabra.
-
cselt
senior tag
válasz
Cynicelectro #15711 üzenetére
Nexusokon csak mtp mód van. Sajna ez elég lassúcska, engem is idegesít, de ez van.
-
TripleB
senior tag
válasz
Cynicelectro #15705 üzenetére
Supersu.zip a gyökérbe a roothoz. Toolkit-tel bootloader megnyit ,cwm-t felrak és onnan telepít a supersu-t. Kb öt perc az egész. A driverekkel mondjuk lehet szenvedni. Vagy a szomszéd 32 bites oprendszerén megcsinálni?
-
havri1
félisten
válasz
Cynicelectro #15705 üzenetére
Miért? Semmi extra nincs benne, kicsit bővített..
-
havri1
félisten
válasz
Cynicelectro #15703 üzenetére
Szóval összegezve : 5.0 -val ment simán a rom telepítés (4.2.1 ment fel, ota-n jött a 4.3), a cwm telepítés is ment, de rootolni nem tudta. Szóval arra meg ment a zip, és cwmből a root.
-
havri1
félisten
válasz
Cynicelectro #15701 üzenetére
Nem, 4.3-at rootoltam én is.Vagyis várj! Most kapcsolok, a root nem ment fel a toolkittel. Lentebb linkelte csaba a zip-et, aivel cwmből ment. Bocs, csak több telefont is csinálok, és no, meleg van
-
havri1
félisten
válasz
Cynicelectro #15699 üzenetére
Toolkit 5.0 ment win8 alól, nekem nem volt gond, simán ment. Csak most arra nem emlékszem, a drivereket honnan szedtem le anno hozzá..
-
csabám
addikt
válasz
Cynicelectro #15618 üzenetére
Xda-n tuti vannak módok rá, hogy konkrétan az akksit csinálja meg százalékosra. Nézz utána...
De ha felcsapod a Playt, akkor találsz néhány külsős alkalmazást, mely kiírja százalékosan a statusbar bal részébe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Quadro FX 570 eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest