-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
válasz
envagyok #25821 üzenetére
Hát van néhány lehetőség, főleg ha nem csak 7.1 irányban nézelődsz. De én most ezt használom. Ahogy ott is írja, fontos, hogy pontosan melyik készüléked van (2012, 2013, csak wifi vagy 3G is). Nekem a 2012 csak wifi változat van az a grouper, azt kell hozzá letölteni, meg a gapps-ot, meg SuperSU-t (ha még nincs fent). Amikor recoverybe (TWRP) belépsz, akkor a PC-n megjelenik az eszköz, a maga tárhelyével (esetleg várni kell kicsit, hogy a drivert feltegye). Tehát szépen fel tudod másolni a flashelhető ROM-ot, Gapps-ot, stb...
Aztán mehet a flash. -
mobilizmo
addikt
-
envagyok
veterán
válasz
envagyok #25794 üzenetére
Na most már a gyári rendszert sem tudom felrakni, hogyan lehet rendbeteeni a partíciókat?
A terminal ezt mutatja:
sending 'recovery' (5534 KB)...
OKAY [ 0.714s]
writing 'recovery'...
OKAY [ 0.866s]
finished. total time: 1.581starget didn't report max-download-size
erasing 'system'...
OKAY [ 0.744s]
sending 'system' (644062 KB)...
OKAY [ 82.258s]
writing 'system'...
FAILED (remote: (FileWriteFailed))
finished. total time: 165.578sSzóval a rendszer partíciót kellene rendbe vágni.
-
sto1911
veterán
-
mobilizmo
addikt
-
MurdR
veterán
válasz
envagyok #17071 üzenetére
Én még nem hallottam efféle megoldást, de mondjuk nem hiszem hogy sok technikai akadálya lenne. Elképzelés már van így megvalósítva, mert ügye valamelyik csúcskategóriás HTC-hez már létezik ilyen, ott egy BT-s kis telefonnal (amiben nincs GSM modul se) van kivitelezve. Na maga a cucc érthetetlenül drága ahoz képest, hogy nem egy nagy technikai vívmány, és úgy is néz ki alakra, mint egy pár ezer forintos olcsó MTK platformos telefon.
De ha találsz rá megoldás, akkor légyszíves egy privát formájában jelezd már nekem -
godzsy2
senior tag
válasz
envagyok #16914 üzenetére
Ez az Android Transporter ilyen lenne, de szerintem még nincs kész, mert nem találom sehol, még a Play Áruházon sincs fent: YouTube link
Pedig jónak tűnik a cucc.
-
MurdR
veterán
válasz
envagyok #16270 üzenetére
Igen, van. Valószínűleg egy vagy több médiafile beragadt. Ahol tárolva vannak a zenéid-filmjeid, abba a mappába csinálj egy .nomedia nevű filet, az megakadályozza hogy az említett folyamat beolvassa a mappa tartalmát. Így nézd meg, hogy mennyire merül, és ha továbbra is fenn áll akkor jelezd ide a topicba.
Szerk.: egyáltalán nincs is rajta média, vagy csak nem néztél semmit? Tettél rá mp3akat vagy videókat?
-
envagyok
veterán
válasz
envagyok #15592 üzenetére
Mit kell csinálni, hogy eltűnjön telepítéskor a kevés memória üzenet?
4gb szabad, de az alkalmazás egyszer rosszul lett telepítve. Valaki lecsekkolná, hogy hova települ a szókirakós nevű játék?
Régen is volt ilyen probléma más appal, ott vmit törölni kellett...
Kérlek segítsetek, ez az egyetlen játék, amit használok -
Skynet258
veterán
válasz
envagyok #4923 üzenetére
XDA fórumban nézz körül, időnként vannak ilyen kiszedett/átportolt alkalmazások, de azért tudd, hogy ez nem így megy, hogy mindenhonnan mazsolázunk.
Sok program ellenőrzi, milyen készüléken akarják futtatni, sok rendszerkomponens működésére szüksége van, ami egy másik készüléken értelemszerűen nem lesz meg.
Szóval inkább azt mondanám, elvétve találhatsz ilyen olyan programokat, de így listával kár nekiállni, előre szólok.
-
agabe
addikt
válasz
envagyok #3612 üzenetére
még nincs, de elvileg 4.2 -vel érkezik, hogy felhasználókat lehet látrehozni, és akkor csak az aktuális beállításokat látja valaki.
Lehet , hogy van valami titkosító app is (nem tudom9, de ha titanium backuppal lemented azokat az appokat amiket nem akarod, hogy lássák (majd kiteszed pc-re a mentést), és utána törlöd akkor a mentést visszaállítva te újra tudod használni, de addig amíg törölve van senki nem lát semmit.
(#3600) edward2 :
látom már ...de ez a 8 gigás verzió ...hát az kevés ma már...főleg, hogy marad belőle 5körül amit használni tudnánk bármire. -
csabám
addikt
-
agabe
addikt
válasz
envagyok #3209 üzenetére
ilyenre csak iphone-nál olvastam lehetőséget , de ahhoz is kell egy külön eszköz (ami blututy-on keresztül kapcsolódik)... valami 100 dolcsi alatti az ára (így lehet pl. ipod touch-ról is telefonálni, sms-ezni), de simán csak valami app nincs arra sem.
Ha ott a másik androidos telefon, akkor miért akarnál ezen telefonálni ?
Skype-n lehet egységeket vásárolni még, meg voip a viber.(#3212) TOZ:
az sms-re végülis jó, de telefonálni nem lehet vele -
Picco
addikt
válasz
envagyok #2530 üzenetére
errol a driverpackrol nem is hallottam
widgetek playbol miert nem jok? van annyi mint a szemet, en beautiful/HD widget-et hasznalok.
olyan progit szvsz nem talalsz ahol nincs ott alul a csikbillentyu problema fura, probalj ki egy swiftkey-t, en 1 eve hasznalom, teljes elegedettseggel
-
agabe
addikt
válasz
envagyok #2530 üzenetére
Olyanokat kerdezel amire valoszinuleg nem tud valaszolni aki eddig olvassa.
En csak egyet-kettot tudok a sok kozul:
A 720p-s felvetelre volt egy kulon script ami utan nqgyobb lett a felbontas, ha a toolkitben benne van, akkor valoszinuleg jo (olvasni jell annak a topikjat mi jrnak a felhasznalok)
Rootolni erdems ha olyan progit akarsz hasznalni amihez kell a root (pl titanium backup), de pl. ez a kamera script is lehet igenyli (nem emlekszem), meg ugy ki tudod probalni egyszeru density allitassal a tablet modot (visszaallitani is fel perc), csak uj appok telepitesekor lehet, hogy kell az alapallapot.
Widgetekrol nem tudok, a billentyu hiba nalam sosem jott elo.
Tavoli eleres progik vannak, de nem pontosan ertem a kerdest...pc-t akarod elerni nexuson, vagy nexust pc-n ? Az also gombok eltunesere ne szamits jelenleg..
Probald ki a teamviewer progit, az pl tavoli vezerlesre valo.Amirol tudtam valamit irni, annak nagy resze mar tobbszor le volt irva a topikban, igy kis keresessel megtalhato
A hosszu nyomas nem normalis...rovid nyomas utan is meg kene jelennie a zar/kezdo kepernyonek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest