- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
lafaty80 #10916 üzenetére
Hát ezt nem tudom hogyan csináltátok...
Én négy ismerősömtől hallottam azt, hogy 2-3 hét a szállítási idő, mert mindenki ennyi idő alatt kapta meg, nem is számítottam ennél rövidebbre és igazolódott, mert én is ennyi idő alatt kaptam meg.
Pedig még csak azt sem lehet mondani, hogy huszadrangú ügyfél lennék, majdnem a legnagyobb csomagom van és már bő 15 éve vagyok a Telekom (illetve elődjének) az ügyfele.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
lafaty80 #10889 üzenetére
Néztem máshol is, nem egyedi probléma, ahogy olvastam. Valaki itt a fórumon még korábban azt tanácsolta, hogy várni kell 1-2 hetet. Gondolom le kell "jelenteni" az üzletnek/forgalmazónak is az eladás tényét, így pl. lopott tabletre nem vonatkozik a support-garancia szolgáltatás. Vagy valaki más beregisztrálta volna már ezt a serialt? Egyébként a garancia érvényesítéséhez szükséges a termékregisztráció?
-
turho
addikt
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
lafaty80 #10206 üzenetére
Van a 720P-nek egyszerűbb módja is
-
mfranky
őstag
válasz
lafaty80 #10202 üzenetére
Szóval akkor magyarul, nem úszom meg anélkül, hogy minden törlődne a nexusról (full wipe) (ami nem gond, nincsenek olyan hűdefontos fájlok a tableten), és a bootloaderre meg külön program kell, ami nyitja? Nem szeretném nagyon túlbonyolítani, csak nem értek hozzá, ennyi.
Más...az, ha a rootban az is "benne" lenne, hogy 720p-s lenne az előlapi kamera, az mégjobb lenne...vagyis magyarul, mi kell ahhoz, milyen programok ill. módosítások a nexuson, hogy 720p-s legyen a kamera, és 3G stick OTG-n működjön... Skype hoz kellene mindez, bárhol elérhető legyen... -
Balinov
titán
válasz
lafaty80 #9836 üzenetére
csak egy gyors kerdes, miert is annyira jo ez a franco kernel?
-
csabám
addikt
válasz
lafaty80 #9834 üzenetére
Nem akarok kötekedni, de:
- a 3G stick (Wi-fi only esetén)
Jelenleg nem áll rendelkezésre információ, hogy melyik stick-ekkel kompatibilis az eszköz. => Jelenleg nem áll rendelkezésre információ, hogy melyik stick-ekkel kompatibilis az eszköz. Viszont úgy tűnik a Huawei stickekkel nincs gondja.
az OTG -s mobilstickhez egy kis segítség
Szükséges program hozzá.
Jelenleg nem áll rendelkezésre információ, hogy melyik stick-ekkel kompatibilis az eszköz.A félkövérrel kiemelt dolgok nem kellenek oda
-
Mankó
veterán
válasz
lafaty80 #9786 üzenetére
Nincsenek rajta fontos adatok, viszont mostanaban neha latok lassulasokat es a 8 oras hasznalat is visszaesett 7re.
Na es a legfontosabb, hogy 4.1.2-rol 4.2.1-re frissiteskor nem volt se factory reset, se wipe. Lehet megoldana ezeket a problemaimat, vagy nem ugy gondolod? -
alacka
tag
válasz
lafaty80 #9487 üzenetére
Spéci kiegészítő ajánlatokat, netán egyéb műszaki infókat ( nagyon keresem a modját a pogo töltésnek, ha lenne info a paramétereiről, már csinálnék is egyet, amivel tokostol is lehet pogozni), más oprendszer alatti próbálkozások mikéntjét (win8, ubuntu), néhány kiemelkedő, figyelemreméltó spéci loader, skin, menü, beúszó taskquick, dpi macerázás nemlehetne ,bemutatni, v akár szószedet, linkgyüjteményként betenni? Tippek-trükkök, zsákutcák-kudarcok?
yosarrian. korábban jo volt a távoliszoba jel? nem építettetek be egy páncélszekrény, v kondiszobát időközben bocs?
vettem antennahosszabbitó kábelt, azóta a jakuzziból is kiváló a wifi, hogy az egyik antennába betoldottam! -
bzoley
veterán
válasz
lafaty80 #9495 üzenetére
Lehet, hogy kicsit hülyén nézne ki, de el sem tudod képzelni mennyien vannak, akik másképp talán meg sem találnák
bigrock:
Miért is? Mert van véleményem? Olvastam néhányat, olvasnivalónak jók, de közel sem tartom professzionális műveknek. Több esetben fölösleges dolgok kerülnek előtérbe, a lényeges elemek meg nem említése mellett. -
Skynet258
veterán
válasz
lafaty80 #9487 üzenetére
Ha lehetséges hibákat is beleírsz / linkelsz, akkor én már a jó múltkor összeírtam párat.
-
Jano_023
őstag
válasz
lafaty80 #9487 üzenetére
Jók a pontok, de ha elfogadod tőlem kiegészíteném még:
(segítettem már 1-2 1.hsz elkészítésében)Ezen az oldalon, nézd meg a pontokat és szerintem ezek alapján építsd fel a N7 1.hsz-ét is.
Amit mindenféleképpen bele kell tenni szerintem:
- egy átfogó teszt linkjét a készülékről
- általános leírás (műszaki) akár kiemelni az előző cikkből
- nagyon jó ötlet felsorolni mit kell nézni vásárláskor
- első androidos felhasználóknak egy kis segítség mint a linkelt oldalon
- a rootolás leírása előtt, leírni, hogy mivel jár és milyen veszélyeket rejt (garancia vesztés téglázás)
- root előtt biztonsági mentés készítése!! Nagyon fontos
- a root után, hogy kell vissza csinálni, esetleg, hogy kell alapba állítani a gépet ha vissza akarja vinni az ember.Elsőre ennyi jutott eszembe. Remélem tudtam segíteni.
-
bzoley
veterán
-
fatty
aktív tag
válasz
lafaty80 #9344 üzenetére
Felraktam a tablet ui patch-et stock rom-ra(sima nem a deodexed) / wipe dalvik cache
Az eredmeny ez lett
Utanna build.prop-ban atirtam a DPI-t 213-rol 160-ra, es visszaalt a regi phablet UI, de 160-as DPI ok.
Recovery-bol megint telepitettem a tablet UI-t, es most is maradt a phablet UI.
160DPI es tabletUI nem megy egyutt? -
cibus
senior tag
válasz
lafaty80 #9269 üzenetére
hát de ne mondd, h nem volt jó a 1.2.. semmi giccs, tök jó minden, átlátható, erre lejön és mi ez már?
hülye az óra, mind az analóg, mind a digitál, meg ez az értesítő, vagy feladatsáv, vagy mi ez.. miért van 2?? felesleges!!! meg miért megy vissza? sokkal jobb volt úgy, h "lent" maradt -
Integra
titán
válasz
lafaty80 #8994 üzenetére
na ez nagy királyság
viszont a nexusról le akarom tiltani az én adataimat, vagyis nem akarom az email fiókom rajta, nem akarom hogy a chrome is átvegye a bookmarksokat etc... semmi mást nem akarok az én adataimról a tableten látni, csak az én belépésemmel lássák a marketet. mert anyum gmail-jét fogom beállítani rá.
ezt hogy lehet megcsinálni? -
alacka
tag
válasz
lafaty80 #8803 üzenetére
Itt is van egy billentyűzetbuzergáló leírás, hátha segít. [link]
A lényeg az External Keyboard Helper (Pro) ra van kihegyezve.
Bár itt az í és a 0 billentyűkről beszél, mintha nem is lenne Ű.
Remélem van még annyi egyéb gomb, amire át lehet konfigolni.
Az eredményt mindenképpen várom, mert viszket már a pénztárcám.(#8800) fatty Ez az NFC tag-ozás tulajdonképpen mi is? Ha lehetne egy lelkes újonc szintjén felvázolni ...
-
-Gerzson-
aktív tag
válasz
lafaty80 #8696 üzenetére
Apa kezdődik...
- Én egy összegben akartam kifizetni a 19900Ft-ot és így rendeltem meg
- A Futár csak 1990-et kért (Hülye T 10x1990Ft-osra gondolta a rendelésemet)
- Tegnap jött a számla 19990 Ft-rólEste több mint fél órát kapcsolgattak. Legvégül a csajszi azt mondta, hogy nem látja a futár által elkért összeget, mert még nem történt a könyvelése. Könyörgöm karácsony előtt volt.... ha eddig nem könyvelték akkor most már ne is keressék
Mondott 30-napot a kivizsgálásra...
-
-
Sterilzona
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- Távcső topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest