- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatty
aktív tag
keves az 5 perc...
Masik valtozat: Nexus Root Tookit-tel, par klikkel megcsinalsz mindent.
-
-
sto1911
veterán
A dokumentum nem megfelelo, az idezett szovegbol nem az derul ki, hogy a keszulek nem megfelelo vasarlasu
Bar ha ez a multkori akciorol szol, akkor ott irtam, hgoy bizonyos idokeretken kell venni kutyut, ha pl. tavaly nyari vetel, akkor buko.
Igaz, en a tavalyi usa-i N7-re siman megkaptam a 30 eurot vagy mennyit adtak.
-
Edge
veterán
GMD Auto Hide Soft Keys ★ root
eltünteti bárhol. Tab-on szoktam használni de teljesen jól megy N5-ön is:
-
|AP|
veterán
Korábban nem figyeltem meg, de most valóban van Miracast funkció
Már csak az a kérdés, hogy működőképes-e vagy csak dísznek van, mert itt ezt írják:
"A Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 (2013) és Nexus 10 kompatibilis azokkal az eszközökkel, amelyek támogatják a vezeték nélküli kijelzőkhöz készült Wi-Fi tanúsítványú Miracast™ protokollt."Tehát a mi Nexusunkat nem említik...
-
gabesszg
aktív tag
Köszönöm a segítséget, végül rájöttem ,hogy mégis én voltam a béna mert miközben a drivert próbálgatta időközbe ténylegesen felrakta a drivert ugye és én meg a háttérben bent hagytam a parancssoros 4.4 flashelést és abbamaradt de újra ráraktam beírtam és jó lett mostmár szerencsére 4.4 van, csak a root ugrott.
-
Szaszabond
aktív tag
Hát meg se nyikkanik, szerint telepítve vannak a driverek, mert csippanik egyet, illetve ha kikapcsolom az eszközön az usb hibakeresést akkor normálisan felismeri és működik, viszont usb hibakeresés nélkül meg nem tudom a toolkitbe betölteni és rootolni. Fastboot módban sem kezd el telepíteni. Az ADB drivereket is leszedtem már és toolkitből ujra telepítettem, de ez sem használt. További ötlet esetleg?
-
Köszönöm!
Nálam is jelzi néha ezt a hibaüzenetet! Én ha a frissített Google+-on belül letiltom az automata mentést, akkor sem megy. Szóval az én tapasztalatom, hogy ha ez a szaros friss program fent van a tabon nem megy. Ha a nem frissített G+ van fent, tökéletes, nem kell tiltanom!
Ilyenkor mi van? Ha akarom használni a G+-t b*sszam meg magam? Mert ugye szoftverre nincs garancia!
-
holderes
tag
Hello fatty,pálinkásat,lehet pro kell ehhez az S-hez,este mindent végignyomtam toolkiten,bootloadert nyitotta,szerverről láthatóan letöltötte a root ill. 1 klikkeshez supersut,bysit,de a vége képen látható waiting for devices ,és az n7-t újraindította..aztán héder..végül is rootolni csak a tengernyi gugli szmötyi miatt akartam,a navigáció hasít így is rajta..
-
Dzsuri89
őstag
Letölthető a hivatalos oldalról!
-
-
Mankó
veterán
Nekem a tokkal jott a folia, de az istennek nem sikerult feltakni normalisan, pedig tobbszor fel is szedtem, probalkoztam vele rendesen.
A kornyeken meg nem tudok olyan biztoskezu szakit, aki feltudna rakni. Szemezgetek meg most is a foliakkal, csak nem tudom, hogy fog felmenni ra. -
Mankó
veterán
Újra flasheltem, végig ment a dolog, kiírta 1-2 helyen, hogy failed, de a végén completedet írt. Helyzet ugyanaz a logonál les. Megy a fény körülötte, de ennyi.
Visszazárom a bootloadert és megcsinálom úgyis.Gery: Le se akarta tölteni, úgy húztam le valahonnan a stock romot és azzal végigment, de minek.
-
havri1
félisten
Ezt látjátok?
-
Mankó
veterán
Sikerült azóta megoldanom. Már a 4.1.2 van fent, felraktam egy CWM-et is, s abból megcsináltam a wipe-okat és a factory resetet. Hát nagyon remélem, hogy jobb lesz az aksi ideje, mint a 4.2.2-nek, mert az már a 7 órát se érte el.
Ha meg nem jön be ez se hosszú távon, akkor jövök majd segítségért Custom Rom ügyben.Szerk.: Azt hogy nézem meg, hogy a root meg maradt e?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motoros topic
- Autós topik
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Dark Souls sorozat
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest