- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tomama #19187 üzenetére
Nekem ilyen van, fehér és nem koszolódik, a minősége is remek
: Igear tok forgatható belső résszel Google Nexus 7,fehér
-
Dzsuri89
őstag
válasz
tomama #19157 üzenetére
Ahogy írta az előttem szóló bAtt001 kolléga is, az Anti Glare típus miatt van. Igaz, hogy az ujjlenyomatok nem látszódnak meg rajta, de cserébe sokat ront a képminőségen, elvesznek a szép színek. Ha fóliát veszek, akkor csak a "Crystal" és/vagy "Clear" szavakkal ellátott típust választok, ugyanis egy az egyben azt a képet adja vissza, mintha fólia nélkül használnám.
Példaként mutatok egyet, amit tuti nem ront a minőségen. Katt!
(#19158) bAtt001
Még a barátnő melltartójának a fém csatja se okoz kárt... -
bAtt001
addikt
válasz
tomama #19157 üzenetére
azért látod kristályosnak mert antiglare, tükröződésmentes elvileg, ez meg torzítja a képet, nekem is egy filléres vacak van rajta már régóta és semmi bajom vele tökéletesen látszik minden. meg nem kell annyira vigyázni vele nyugodtan tehetek a kijelzőre mondjuk tollat kanalat ilyesmit, nem féltem
-
Dzsuri89
őstag
válasz
tomama #19155 üzenetére
Milyen fóliát vettél?
Csak telefonon használok fóliát, de ott észre se veszem hogy rajta van, mert minőségi darabokat szoktam vásárolni. Az ilyen pár filléres fóliáktól nem kell csodát várni. Tabletre azért nem vettem fóliát, mert 99,9%-ban a lakásban használom.
Van értelme, mert a mikro karcok ellen egyik üveg se véd (még). Ezek a karcok erős fényben látszódnak, főleg ha tisztára törlöd a kijelzőt.
-
aizen92
addikt
válasz
tomama #18473 üzenetére
Mivel a 2013:
Szélesség 114 mm
Magasság 200 mm
Vastagság 8.6 mm
a 2012 meg:
Szélesség 120 mm
Magasság 198.5 mm
Vastagság 10.5 mm110% hogy nem fog illeszkedni. jó 2 milliméterrel vastagabb.
inkább azt javaslom vásárold le add el valahol és rendelj neten egy "5" dolláros fekete "smartcovert"
amúgy kár hogy az asus nem árul ilyen tokot 2012-es modellre.. egyszerűen nem értem. -
Vindex
tag
válasz
tomama #18423 üzenetére
Nekünk itthon 2 db van és semmi baja. Az egyiknek meleg árnyalatú a kijelzője a másikhoz képest, de ha nincs egymás mellett a kettő nem tűnik fel. Mind a kettő OTA-n frissült gond nélkül. Az egyik 8GB-s a másik 16-os és az Extrem Digitáltól vettem. Nagyon nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged