Hirdetés
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
Én maradtam volna N vonalon, de végül egy i6 nyert.
Ha a rendszert és a telefont nézem, akkor nem biztos, hogy így választottam volna. Viszont mivel hosszabbítani akartam az előfizetésem, kissé keserű szájízzel a szifon lett a választás.
-
natë
nagyúr
válasz
peugeotmate
üzenetére
Nexus! Ios-ról jöttem én is.
-
peugeotmate
addikt
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Egyelőre nem tudtam eldönteni, hogy szakítsak az iOS-szel teljesen, vagy sem. Így a Nexus 5 és az i5 van megversenyeztetve egymással nálam. Örlődöm még egy kicsit.
-
BeastMode
őstag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Én feltettem tegnap.
Clean install volt, a GPS ikon bug benne van (akkor is jelzi az ikont, ha minden tartózkodási cucc ki van lőve), plusz nekem még egy picit darabosnak tűnt a rendszer. Mahdihoz képest egyenlőre full fapados
Helyette felraktam PZoley új 2.4es DTP ROM-ját. Király, mint Zoli összes eddigi cucca, csupán annyi bajom van vele, hogy már ez 5.0.1. és így nem tudom feltenni rá a megszokott kernelt, mert még nem kompatibilis
-
beloadjoker
őstag
válasz
üzenetére
Engem is érdekelne hogy ez honnan van :-) sajnos vettem itt hardverapron egy eredetinek hazudott ormotlan nagy es kopos tokot.. Amit nagyon szivesen lecserelnek
Bar most nezem a hengero es a bekapcs gombnal nincs semmi? Az szamomra nem valami jo kicsit megrazom a telefont hallom ahogy mozog kocog a hangero gomb tok legalabb elfedi valamennyire.. Nekem tenyleg nagyon nagyon mozog :-/ -
s3nsitivity
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
Kijelzőben szebb, kamerában nekem nem volt bajom az M7el se, igaz nem túl pixel dús képeket csinál de az pár pixel szép nagyon

Talán cseppet jobb az N5 fotózás terén, olyan átlag. Sebességben a Nexusoknak nincs párja.
Nálam egy 930 volt huzamosabb ideig de sose láttam még olyan videót amit az készít.
Mintha valami kézi kamerával vennéd fel, hihetetlen
Fényképezésben ott vannak a szifonok az él mezőnyben de még dobogóra se kerülnek a Nokiák miatt, videózás már más de szerintem az elsődleges dolog kamerában az a fénykép.
-
syl5
őstag
Véégre, több év után végre én is nexus tulaj lettem.
Nagyon jó ez a telefon, nagyon premium.
És a lollipop. Egyelőre még semmi késztetést nem éreztem arra hogy lecseréljem. Pedig évek óta MIUI-zok.az első hozzászólás mennyire friss?
root, bootloader nyitása, custom recovery, kernel, romok szempontjából? -
Buster17
addikt
Mekkora akksi van a telefonokban? Ha ebayen veszek egy 2300ast az mennyire eredeti?
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Egy olyan bosszantó hiba jött elő, hogy Inbox levélből szeretnék linket megnyitni, például olx hirdetés új üzenet, a böngésző elindul, de nem nyitja meg a linket, bár a címsorban látszik az olx.hu, de nem a teljes link. Visszalépek újrapróbálom és megnyitja.

Csak a Chrome van telepítve. -
Just486
senior tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
-
natë
nagyúr
A nem lötyögős gombú Nexusok gombjának is van minimális holtjátéka, ugye?
-
kárátékutyá
őstag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Nem értek egyet.
Kamerában nem csak a fotózást, a videózást is értem. Ami volt itthon: 925, 1020. Nézz meg egy 1020 videót...borzalom...fotói azok ok.
Összességében 5S-nek mind a fotó mind a videó nagyon jó. -
peugeotmate
addikt
Koszonom az eddigi valaszokat! Esetleg valamelyikotok fotozgat gyakran a keszulekkel, es meg tudja mutatni nehany fotojat? A HTC One M7et leuti vajon a Nexus 5?
(Kameratol eltekintve, mert abban valoszinuleg igen.) -
s3nsitivity
addikt
válasz
kárátékutyá
üzenetére
Nekem anno a HTC One-om mellett volt egy sima i5 .. na hát az borzalom volt a One-hoz képest.

Amúgy kamerában a Lumiák a verhetetlenek.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Ha az összehasonlítás megfelel, egy 5S van most a Nexus 5 mellett, igaz nem az enyém, nejemé. Ugyanolyan smooth, lagg mentes az N5 mint az 5S. Pld beállításokat hamarabb nyitja szintén az N5, keresője lényegesen gyorsabb az N5-nek, egy játékot pld az 5S gyorsabban nyit meg. 5S csibész, mer hajlamos arra hogy hamarabb nyit meg egy pillanattal egy programot, pld FB, de az N5 hamarabb tölti be a teljes oldalt. Nekem gyorsabb telefon érzetét kelti az N5. kamerában verhetetlen az ájfon.
-
TODI1111
veterán
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Én is azt várom, hogy hasonló beállítási lehetőségekkel rendelkezzen az euphoria mint a Mahdi!
Addig valószínűleg marad a Mahdi 2.9 final -
s3nsitivity
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
Nexusokban senki sem csalódik.

Az M8 pont egy nehéz példa mert szerintem ott van az egyik legjobban optimalizálva a szoftver így z egyik leggyorsabb készülék.
Ami tény, hogy a droid az hihetetlenül szépen fut a nexusokon hisz rájuk lett írva alapból.
A támogatás kérdéses ugyanis pl most még a 12-es Nexus 7 is megkapta az L-t miközven papíron már a 4.4-et se kellett volna.
-
peugeotmate
addikt
Sziasztok!
Megfordult a fejemben az iOSről való váltás gondolata mobilos téren. iPhonet használok lassan harmadik éve. Jelenleg egy iPhone 5C-m van. Annyit tudok, hogy a Nexus készülékek sokáig támogatottak maradnak, de a Nexus 5 előreláthatólag meddig lesz az? Illetve érezhetően el van maradva egy mai csúcsmodelltől? (Például egy HTC One M8-tól. De lehet a kérdésem kissé irreveláns.) A szerviz háttér milyen itthon? És a legveszélyesebb kérdésem: smooth az Android rajta? Első körben ezekre lennék kíváncsi. Köszönöm előre is a segítséget!
-
s3nsitivity
addikt
Ha valakit érdekel az Euphoria: G+

Ha valaki felrakja mondhatna véleményt, Mahdi romjai mindig is kedvencek voltak, ha elég stabil ez is leváltja a stockot gondolkodás nélkül nálam.
-
Sur1G
aktív tag
Meg lehet oldani gyári rendszeren, hogy a kezdőképernyőtől balra is lehessen ikonokat, widgeteket rakni?
-
Sajtqukac
tag
Sziasztok!
Annak van értelme hogy valamilyen alkalmazással megoldom azt hogy mondjuk képernyő kikapcsolásakor át vált "2g only" módra, és kepernyő feloldásnál vissza 4g-re? Győrben lakom ahol stabil 4G hálozaton vagyok ha az a mód van bekapcsolva. Főleg arra gondolok hogy ezzel spórolnék-e annyi akkut hogy az már érezhető változás lenne vagy amennyit nyerek vele, annyit el is visz az app ami ezt kapcsolgatja?
-
JMarty
tag
válasz
#Dániel
üzenetére
Minden benne van ami nekem kell:
-hangerő gombokkal zenevezérlés kikapcsolt kijelzőnél
-led beállítások (mint cm-ben, mahdi-ban)
-heads up értesítések
-haladó kikapcsoló menü
-összes alkalmazás bezárása
-mahdiban van ilyen, amikor kiveszed a zsebedből a telefont automatikus felébred és mutatja az értesítéseket, ha vanAmit hiányolok a gyors beállítások tesztrészabhatósága (2 ujjas lehúzás), de gondolom ezen már dolgoznak a fiúk.
Én kb. ezeket használom, így másról nem tudok nyilatkozni

-
gurl
tag
válasz
rootkiller
üzenetére
erre a kurv@ kamera leállásra találhatnának már ki valamit végre, KK-n is ugyanezt csinálta. Az meg nem vigasz,hogy egy külső program miatt...ne csinálja, működjön úgy, ahogy kell, ha fotózni akarok,ne kelljen már újraindítanom és pillanatokat veszítenem...

-
Criton
veterán
Létezik, hogy a partneronal a 16 illetve a 32GB-os között csak 3 ezer forint van?
-
Sur1G
aktív tag
válasz
rootkiller
üzenetére
A fény bekapcsolását követő kb. 5 perc után leáll és se a kamera, se az elemlámpa nem megy egy újraindításig.
-
metal01
őstag
Haladnak a Mahdis fiúk is. Remélem hamarosan kidobják az első stable verziót is

-
syl5
őstag
mit érdemes használt vásárlásnál figyelni?
az első hozzászólás mennyire friss?
root, bootloader nyitása, custom recovery, kernel, romok szempontjából? -
Sur1G
aktív tag
Kicsit féltem a Nexus 5 üzemidejétől, de rájöttem, hogy az én mobiltelefon napi használati tevékenységemnek bőven elegendő. Most volt egy 3 napos készenlétem egy feltöltéssel 2 óra kijelző idővel (telefon, facebook, viber, e-mail jellemzően). 2 teljes nap 3 óra kijelzőidővel az estek többségében megvan. 1 nappal számolva kb 4-4,5 óra összejön (full alap a telefon). Nem tudom, hogy mi volt KK-n, mivel nem nagyon használtam (új a telefon), de számomra ez több, mint korrekt. Az 5.0 androiddal az elemlámpát kivéve semmi bajom nincs. De azért az fura számomra, hogy ennyire eltérőek a vélemények.
-
tankraid
aktív tag
Olyat tapasztaltam h mikozben nyomkodom a telót és hívnak kicsibe dobja ki róla az értesítést. Eddig fel tudtam venni most egy ideje nem. Ki kell nyomnom offra a képernyőt majd vissz h telejes képernyős legyen a hívás értesítés. Csak így tudom felvenni...... Valakinek volt már ilyen? (amúgy jó nagy szar a nyalóka full bogos és nem h jobb lett tőle az amúgy is gyenge üzemidő hanem botrányos.)
-
Scooter74
őstag
-
-
syl5
őstag
-
Buster17
addikt
Én feltettem a lollipopot mókolás nélkül és semmi problémám nincs a telefonnal, még hr-t se csináltam. Elrontottam valamit?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
#Dániel
tag
Sziasztok
Nálam nem nagyon akarnak működni az értesítési ledek, tettem fel hozzá Light Manager-t, be konfigoltam, de semmi. Valami funkció nincs bekapcsolva? (az appon belül a tesztek működtek)
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok! Azt, hogy tudnám kideríteni, h a telefon az angol boltba az usa-bol került-e be vagy eu-s anélkül, h felhívnám őket?
(#30469) gabipaci: Szia gabi! Átnyergeltél az LG-hez?

-
CB
senior tag
A fórumot olvasva egy év a garancia, és idehaza javítják a telefont, ha beviszed a hivatalos szervizbe.
-
winbox
senior tag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
mikor feltettem az L-t első dolgom volt ezeket kilőni. Eddig jól ment, ezen a héten viszont állandóan leszívja :S
-
winbox
senior tag
Mindig első helyen van a google szolgáltatások, egy este alatt 20%ot merül le. gps meg ilyesmik ki vannak lőve, az asszisztenst használom egyedül. tegnap 100ról 80ra leette magát reggelre, ma meg 80ról 60%ra, pedig este minden kivan rajta kapcsolva. Másfél óra SOT és estére 0% nagyon fasza.. A zseblámpa állandóan kifagy és csak a restarttal lesz jó, addig kamera sem jó. Google szolgáltatásokra valami ötlet?
kép1
kép2 -
rolcsibácsi
őstag
válasz
kárátékutyá
üzenetére
futni is szoktam de azer szeretem tudni mennyit lepkedek nagyjabol, mas appokhoz nem kell semmi gps hozza..
gery: nem ez zabalja az akkut konkretan de a play services a location reporting miatt igen. az mar a google fit elott is zabalta sajnos..
-
kárátékutyá
őstag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Alkalmazásokban lődd ki a fitnest, és menj el hetente 3x futni, annak több értelme van, mint ennek a bohóckodásnak (lépésszámláló). Amúgy szvsz kell hozzá GPS, és nagyon zabálja az aksit. Első dolgom volt L telepítése után kilőni.
-
gery2123
őstag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Nekem nem merül jobban mintha ki lenne kapcsolva. Csodálkoztam is, hogy nem merül miatta mint a Titanic. ☺
-
rolcsibácsi
őstag
google fitben lepesszamlalohoz muszaj bekapcsolni a helymeghatarozast meg a googleben a ket faszsagot?(location history es a reporting)
mert ha ezeket kikapcsolom akkor nem szamolja, viszont ha be vannak de a helymeghatarozassal ezeket is kilovom akkor megy.. mas appokknal nem kell hozza semmi mivel h a nexus5ben van lepesszamlalo szenzor..
viszont ha ez a ket szar be van kapcsolva akkor meg allandoan eszi az akkut a play services...
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Bittorrent topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Súlyos szériahibák nem nagyon voltak, tán a lötyögő bekapcsgomb a legnagyobb probléma