- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelley
senior tag
válasz
catroot #28601 üzenetére
Szerintem ez még Symbian S40 korszakból visszamaradt betegség
Ezt leginkább a Nokia N900-nál tanultam meg, ahol 9-10 újraindítás kb lemerítette a készüléket. Mindenféleképpen kevesebbet eszik a repülő üzemmód. Bár én úgy vagyok ezzel az üzemidősdi dologgal, ha 50% alá merül estére, úgyis felteszi mindenki tölteni. Csak akkor lehetne érdembeli üzemidő növekedésről beszélni, ha beleraknának egy 5Ah-s akksit, amivel elketyegne 3 napot és csókolom.
Btw. nekem nem ér annyit 8-10%, hogy bármi gond van valamelyik családtaggal vagy baráttal, csak azért maradjak le róla mert spóroltam az akkuidőn. Ezen szerintem elgondolkodhatna a legtöbb ilyen ember -
Madoc
veterán
válasz
catroot #28601 üzenetére
Ki kapcsolja ki? Azt írták nincs olyan okostelefon ami tudja,erre írtam hogy de van.
#28599 ollie: Teljesen alapon használtam semmi extra.Wifi és mobilnet ,autosync volt bekapcsolva(gps nekem mindig be van nagyon pontosra).Neteztem vele chrome-al.meg kb 5 perc telefonálás volt a nap végére. 19%-on tettem töltőre és akkor volt 4ora 45perc sot. Az 5 óra simán benne volt. Battery calibration-t használtam kb két napja,lehet hogy az segített.
-
exelsior1
senior tag
válasz
catroot #28523 üzenetére
Igaz, túl rég kellett hosszan nyomnom ilyen célból a home gombot
Am, ilyen dologra már emlékszem,, 2 éve a Galaxy Nexusom csinálta, ohgy ha lekapcsoltam a kijelzőt időnként kikapcsolt és nagy nehezen kapcsolt csak be. Meg olyan is volt vele, ohgy lekapcsolás után csak úgy visszakapcsolt a kijelző, de az mint kiderült az usb miatt volt, folyton azt hitte hogy töltés alatt áll
-
mm89
őstag
válasz
catroot #28492 üzenetére
Nekem a N4 16 os volt. Kicsi volt. Egy nandroid backup 3,5 gb. 5-ösből már direkt 32gb-osat vettem, szerintem nem olyan nagy az árkülönbség.
Chrome / beállítások/ kisegítő lehetőségeknél a csúszkát állítsd és akkor úgy tördeli. Ahogy észrevettem nem minden weboldalnál működik rendesen, hiába van kipipálva a nagyítási kérelem felülbírása. -
-
dozsabalint
senior tag
válasz
catroot #26554 üzenetére
Valamelyik nap (tegnap....) a Play Music-ot is bővítették, hátha lesz még Devices bővítés is. Az új Nexusok EU-s premierjekor talán.
-
[P]laci
senior tag
válasz
catroot #26161 üzenetére
nekem pont az általad említett ok miatt tetszik az egész!
ha kapok egy emailt, szeretem rögtön elolvasni, hogy tudjam mi van benne, viszont sajnos nem egyszer megtörtént, hogy volt benne valamilyen feladat/tennivaló, de mivel már elolvastam, később nem tűnt fel, hogy bakker csinálni kéne ezzel valamit.
tudom tudom, ezt másképp is ki lehetne küszöbölni (pl. volt hogy olvasás utún "visszazártam az emailt"), de az Inbox ezt jelentősen meg tudná nekem könnyíteni, méghozzá úgy, hogy a felhasználási szokásaim se változzanak meg közben.
amúgy az Inbox-szal visszaköszön a régi Gmail-es móka, hogy engem anno meghívóval hívtak meg a Gmail-es levelezésre.
-
Madoc
veterán
válasz
catroot #25992 üzenetére
Nincs még végleges "L" csak béta.Persze hogy nem tökéletes. Én is visszaálltam 4.4-re.Pici idegesítő hibák voltak amiket remélem majd javítanak a véglegesben. Más:Láthatatlan lett a supersu-app. Fentvan a system-app mappában és teszi is a dolgát csak egyszerűen nincs sehol ikonja hogy beállítani megnyissam. Ötlet hogy hogyan tegyem láthatóvá rom ujratelepítés nélkül?
-
twine
veterán
válasz
catroot #25633 üzenetére
Amikor katona voltam,mi füszálra ragasztott kátránnyal "fogtuk" őket aztán "küzdőtér..." durván komoly példányok vannak...sokan el sem hinnék mekkora pók él magyarországon...
Ehez csendben hozzáteszem,olyan fóbiám van tőlük,hogy a hideg ráz..szóval azért annyira nem "aktívkodtam" körülöttük...
-
Dzsuri89
őstag
válasz
catroot #25198 üzenetére
Media Marktban van 127.999 Ft-ért, legalábbis Arénában.
--------------------------------------------------------------------------------
Volt ma a kezemben egy Note 4, nem dobtam magam hanyatt tőle, mint a többi olyan kb.
Semmi extra, csak a méret miatt néztem meg igazából, hááááááát nem kicsi. Nexus 6-hoz szerintem Ping Pong labda lesz ajándékba.
Nexus 6-hoz is van már jóféle tok, ha érdekel valakit.
-
-
DeathAdder
veterán
válasz
catroot #12901 üzenetére
Ha átállítom a telefon nyelvét az önmagában nem ér semmit, a google asszisztot kell átállítani angolra h jó legyen, viszont akkor nem ért máshogy csak angolul, ha hang alapú keresést használok.
Viszont magyarra megoldottam már azóta ES file explorerrel úgyh mostmár okéguglizhatok
Egyre többet használom a hang alapú keresést, nem kell bepötyögni hosszasan a kataktereket, vagy a telefonkönyvben turkálni, azonnal a képembe löki amit bediktálok neki
-
Szelley
senior tag
válasz
catroot #7655 üzenetére
Nekem S2-n volt ilyen legalább hetente 1szer...beakadt egy állandó fényerőn és nem működött a világosítás/sötétítés, amikor kilőttem a progit pedig az aktuális fényerőnél egy " - " jelent meg én maximumra vette a fényerősséget...elég irritáló volt! Restart segített nekem is mindig :/
-
ßrainiac
addikt
válasz
catroot #7335 üzenetére
A feher nexus 4 mocskos jol nez ki, sajnalom h nem lehetett olyanom.
Na de h csajos?! Ooorulet.. Ha rozsaszinre azt mondjak, azt megertem. Meg a pirosra is (tenyleg, biztos olyat akarsz ezek utan?
), de a feherben nem tudom mi a noies.
Ezt mondanak egy feher Passat CC-re, vagy egy Audi S8-ra is?
-
rjg
őstag
válasz
catroot #6753 üzenetére
Igen, nálam fent van a Pro verzió. Amit ígér, azt valóban tudja, nincs wakelock a hibernált alkalmazásoknál. A Pro verzió kísérleti funkciói annyival (is) többek, hogy elvileg engedi az értesítések megjelenését a hibernált alkalmazásoknál is. Nálam ez S4 GE ROM esetén hol igaz volt, hol nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest