- Bemutatkozott a Fairphone 6
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
peugeotmate #55052 üzenetére
Erre nem tudok válaszolni, mert nem használtam az N5 panoráma funckióját.
De mivel nem Google kamera alkalmazás van rajta alapból, nem hinném, hogy ugyanazok maradtak. -
törölt tag
válasz
peugeotmate #55050 üzenetére
Én 2 hete váltottam N5-ről Mi A1-re.
Nagyon meg vagyok vele elégedve, semmi olyat nem találtam eddig, ami miatt megbántam volna a váltást! -
vacs
veterán
válasz
peugeotmate #54899 üzenetére
Írj nekik email-t, hátha előbb kapsz választ!
-
zolka95
őstag
válasz
peugeotmate #54891 üzenetére
Mennyi az ára?
-
vacs
veterán
válasz
peugeotmate #54889 üzenetére
Szia.
Összefoglalóban a Mélyvíz résznél kapsz választ a kérdésedre!
-
vacs
veterán
válasz
peugeotmate #54848 üzenetére
A hangszóróban van 4.1-es bt, de ettől még az összes bluetooth verzióval kompatibilis!
A GB support pedig már többször bizonyította (más topikokban), hogy mennyire fogalmuk sincs arról, hogy mit árulnak!
-
zolka95
őstag
válasz
peugeotmate #54838 üzenetére
De.
-
miroon
aktív tag
válasz
peugeotmate #54838 üzenetére
Menni fog
-
gyulavezir
aktív tag
válasz
peugeotmate #53525 üzenetére
Nyilván a névnaptár miatt...
Nekem is egyből ez ugrott be. :-) -
twine
veterán
válasz
peugeotmate #53525 üzenetére
Nekem meg egy lightos erekciom az efféle popsiktól
-
thesound
addikt
válasz
peugeotmate #53340 üzenetére
A logout blogomban leírtat. (csak ez az egy van)
-
gabro0
őstag
válasz
peugeotmate #51466 üzenetére
Egy párszor igen.
-
gyulavezir
aktív tag
válasz
peugeotmate #49810 üzenetére
Ebayről vettem nagybátran, de úgy néz ki, hogy összejött a dolog. :-)
Apropó, nem tudom, mennyi idős lehet a készülék maga, de teljesen normális dolog, hogy bekapcsoltam és azzal a lendülettel fel is toltam a frissítéseket és még reggelre is kb 25%-on áll az akksi? -
noorbertt
őstag
válasz
peugeotmate #48381 üzenetére
Aksioptimalizálásból vedd ki az órát. Az segít.
-
Martinitius
tag
válasz
peugeotmate #48376 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy hogy raktad fel. Mikor kijött a mályva, én is azonnal feltoltam, szépen parancssorból ahogyan illik, de így is folyton késett az óra. Elvileg a doze miatt van.
Az, hogy merül az alaplapi elem és amiatt késik, hülyeség. Ez 6.0 specifikus bug. Mivel többször is lekéstem miatta a buszt, én letakarítottam a bánatba az egész 6.0-t, és felraktam 5.1.1. cataclysmet. Azóta újból pontos az óra, és stabil a rendszerSzvsz érdemes megvárni legalább az első nagyobb hibajavító pakkot (6.0.1 ?), hátha abban már nem lesz benne ez az egyébként borzasztóan ciki és bosszantó bug.
-
slice14
veterán
válasz
peugeotmate #48376 üzenetére
Én ilyet nem tapasztaltam. Bár én image-ból raktam fel, de már azóta nem is stock-ot használok. A cataclysm-nél se tapasztaltam (kop, kop).
Szeríntem egy image flasht megér a dolog.
Fkris: Ezekért a kedves szavakért szeretem ezt a topikot.
-
LógaGéza
veterán
válasz
peugeotmate #43791 üzenetére
Persze, parancssorból, a megszokott parancsokkal. Ezzel felment system-wide az ADB és a Fastboot, reboot, és mehetett a flash
-
LógaGéza
veterán
válasz
peugeotmate #43788 üzenetére
Melóban azzal dolgozom, húztam már újra Nexust rajt'.
-
slice14
veterán
válasz
peugeotmate #43787 üzenetére
Rakd bootloader módba. Driverek rendben vannak?
Ja bocs, Mac-hez nem értek.
-
peugeotmate
őstag
válasz
peugeotmate #43787 üzenetére
Van itt olyan, aki Mac OS X-et használ? Vannak bizonytalanságok bennem a teló frissítését illetően. A félig megmurdelt vindóz gépemről próbálnám újrahúzni első körben a Nexust, de nem megy valamiért sehogy sem. (Az USB hiba oka nem indokolt, más jellegű problémái voltak első sorban...) Emiatt lehet megpróbálnám a biztosabb működésű Macről.
-
slice14
veterán
válasz
peugeotmate #43785 üzenetére
Ott nyitottad a cnd-t, ahol vannak az adb fájlok?
-
zolka95
őstag
válasz
peugeotmate #43779 üzenetére
Ja és flashelés után amikor kérdezi, hogy küldjön-e adatokat a google-nek, hogy segítse őket azt én kivettem. Mert először amikor nem vettem ki lassabb volt a teló, utána nem.
-
zolka95
őstag
válasz
Szerintem napi használatra megfelel.
Eleinte úgy éreztem, hogy smoothabb mint az 5.1.1, de csak placebo volt.
Egy idő után azt vettem észre, hogy lassabban veszi észre, ha elfordítom a telefont. Ez mostanra már zavaró volt nagyon és visszaraktam az 5.1.1-et.Egyéb bugok: A status barnál ha be akarod állítani, hogy mi legyen rajta néha leáll. Napi szinten úgy se fogod váltogatni, szóval ez nem zavaró. Néhol angol maradt a szöveg. pl "wifi connected"
tehát azon az egy bugon kívül én komolyat nem találtam. Lehet néhány alkalmazásod nem fog futni. Ilyennel is csak egyszer találkoztam ami csak egy játék volt szóval nem számított.
Az akku ideje szerintem az 5.1.1-nek jobb. Bár nem csináltam róla statisztikát csak néha rápillantok a sot-ra és kevesebb volt mint 5.1.1-en
-
slice14
veterán
válasz
Én a flash-all.bat-os dupla klikkes módszerrel flasheltem. Amit tapasztaltam: az a wifi mac címének átíródása minden reboot után. Ezt orvosolja a root.
Én az android sdk-t használtam hozzá. Az mindig a legfrissebb adb fájlokat tartalmazza, ill frissíthető.
-
dani_maci
csendes tag
válasz
peugeotmate #37915 üzenetére
Azért nem valószínű, mert ők is tudják, hogy hőingadozásnak köszönhetőek a repedések.(hidegből-melegbe, melegből-hidegbe) Ergó ez ellen nem tudsz semmit tenni!
-
dani_maci
csendes tag
válasz
peugeotmate #37897 üzenetére
Szerintem nem fogják rádvern..Én kb egy hónapja küldtem fel, több helyen is repedve volt, hangerőgombnal, jack aljzatnál és zokszó nélkül cserélték.(annyi, hogy mivel firstphonenàl lett véve így kb 3 hét volt)
-
slice14
veterán
válasz
peugeotmate #37894 üzenetére
Azzokkal az adb fájlokkjal feltudodd tolni, mont az 5.0.x-et.
A leírásom elején az adb cuccoknál megtalálod.
A flashelés ugyanúgy flash-all.bat-al történik.
-
slice14
veterán
válasz
peugeotmate #37883 üzenetére
Először is tolj fel egy factory image-t. Ha szervizbe akarod küldeni, ne rootold és zárd a bl-t.
-
arni1
aktív tag
válasz
peugeotmate #37632 üzenetére
Nekem becsi, garanciajegyem nincs, csak szamlam, a vegen kaptam egy munkalapot mert ugye nem volt garanciajegy, amit kitoltson. Sztem ha uzlet altal pecsettel ellatott garijeggyel mesz, akkor nem lesz problema!
-
gabro0
őstag
válasz
peugeotmate #35844 üzenetére
Vicces, mert ma vettem észre én is, hogy megrepedt
Jó volna ha cserélnék, mert a kijelző sem a legjobb, elég foltos [link]
-
válasz
peugeotmate #35844 üzenetére
Többeknek javították már emiatt. Az egész keretet cserélik egyben a kijelzővel együtt.
-
Fkris
őstag
válasz
peugeotmate #34635 üzenetére
A ram miatt van, inditsd ujra a telot utana jo lesz cirka 3napig.
Amugy a legjobb megoldas egy masik rom(euphorianal nekem nem csinalja ezt), mert anno enis szenvedtem ezzel. -
slice14
veterán
válasz
peugeotmate #34635 üzenetére
Amúgy én zenét PowerAMP-al hallgatok. PDF-re meg ott a QuickOffice.
-
slice14
veterán
válasz
peugeotmate #34632 üzenetére
Talán a PDF-et nem google play zenével kéne meghallgatni.
-
peugeotmate
őstag
válasz
peugeotmate #34491 üzenetére
De jó, ma már a Play Music app is kifagyott, amint elindítottam egy PDF-et.
Mondjátok, hogy csak azért működik ilyen retekül a teló, mert az 5.0.1 nagyon elbaltázott?!
-
noorbertt
őstag
válasz
peugeotmate #34491 üzenetére
Deezer detto.
-
johnsmithnex
tag
válasz
peugeotmate #33662 üzenetére
Hang és értesítések/egyéb hangok/érintéskor rezegjen.
Ezt tedd offra. -
peugeotmate
őstag
válasz
peugeotmate #33661 üzenetére
Viszont az alsó sáv menügombjainak rezgését nem lehet ne kikapcsolni valahogy?
A billentyűzeté már ki van, de a vissza-főmenü-alkalmazásváltó gombhármasét nem találom.
-
Martinitius
tag
válasz
peugeotmate #33648 üzenetére
rácsatlakoztathatod így is, annyi, hogy add ki a parancsot, hogy "adb reboot bootloader" / kézzel beteszed bootloaderbe, ugyan mindegy
nyilván usb hibakeresés legyen bepipálva fejlesztői lehetőségeknél, illetve érdemes kiadni az "adb devices" parancsot mielőtt bármit kezdene az ember, hogy meggyőződjön, kommunikálnak rendben, ilyenkor visszaigazolásként a parancsablakba megjelenik egy "számsor + device" felirat, és mehet a móka
-
slice14
veterán
válasz
peugeotmate #33188 üzenetére
Én poweramp-ot hasdználok, így passz.
Más: Euphoria-ban a beépített sms kliens, nálatok is fc-zik mikor meg akarjátok nyitni (141221)? Mondjuk nem nagy gond, mert a Hangouts-ot használom sms-re is.
-
peugeotmate
őstag
válasz
peugeotmate #33041 üzenetére
-
mm89
őstag
válasz
peugeotmate #32461 üzenetére
Ha twrp-n raktad fel a romot akkor gyanítom van twrp, tehát nem a normál módon kéne su binárist frissíteni, hanem twrp/ cwm módon...
-
lord.lakli
őstag
válasz
peugeotmate #32461 üzenetére
Talán lefrissíti az SU binárisát?
Válaszd normál módos és utána restart.
-
bwoay
nagyúr
válasz
peugeotmate #32449 üzenetére
háháháhá, ugyanez tréfált meg Nexus 7-en az imént. Egy restart oldotta meg. Komolyan.
-
válasz
peugeotmate #32360 üzenetére
Wifis töltő?
Amúgy pont ezt a töltőt adták ajándékba az N5-höz Telenornál, és tökéletesen működik. Alig tölt lassabban, mint a gyári töltőfej.
-
Xaels
félisten
válasz
1. Nincs wifis töltő... Ez Qi szabvány, köze sincs a wifihez.
2. Mivel egyelőre gyerekcipőben jár ez a fajta töltési technika így, bőven vannak kompromisszumai. Én eladtam a WCP-300-at, mert lassú és nagyon melegedik tőle a telefon. Viszont a hozzá adott töltőfejjel pikk-pakk fel lehet tölteni a telefont -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
kárt nem tesz benne, de lassabban fogja feltölteni az tény, plusz nálam érdekes a csepptöltése, mert egy Qi-n töltött este után gyorsabban merül, mintha kábellel tölteném fel.
-
Scooter74
őstag
válasz
peugeotmate #32309 üzenetére
Küldtem privit!
-
Scooter74
őstag
válasz
Próbáld meg feltenni wugs nélkül!
Amúgy error van a cmd ablakban ami azt jelenti, hogy nem futott le a flashelés!!Az egész lényege annyi, hogy a drivereket meg a factory imagest le töltöd majd kicsomagolod egy mappába.
Nyitsz egy parancssort és onnét be tallózod a mappát majd a telefont bootloaderben csatlakoztatod a géphez.
A paracssorba beírod hogy :fastboot devices ha erre a parancsa felismeri a telefont akkor jöhet a flash-all.bat parancs és megvárod míg végez.
Én mindig így csinálom, és eddig semmi gond nem volt vele.
Arra az egyre figyelj, hogy a mappában az új ADB driver legyen kicsomagolva!Az ADB drivert a következő linkről tudod letölteni:
-
Tomace91
senior tag
válasz
Nekem is ez volt a hiba, egyszerűen nem flashelte a system.img-t akár kézzel csináltam egyesével, akár Nexus Root Toolkit-tel. Végül sikerült megoldani zsirfecske hozzászólásának köszönhetően. [link]
(#32310) ollie: Nagyon szépen köszönöm.
Ez neked úgy merül annyit, hogy nem használod egyáltalán csak be van kapcsolva a telefon és kész?
-
johnsmithnex
tag
válasz
peugeotmate #32302 üzenetére
Amikor rámész a Flash stock+unroot-ra akkor ki tudod választani, hogy melyik romot rakja fel
-
slice14
veterán
válasz
peugeotmate #32300 üzenetére
Miért kéne? Toolkit letölti.
-
mm89
őstag
válasz
peugeotmate #32296 üzenetére
1. toolkittel felrakod a legújabb stock rendszert
2. root+recovery
3. recoveryben telepíted az euphoria romot ahogy kell a leírása szerint (asszem rom telepítés, reboot, aztán gapps telepítés) -
GRaul
őstag
válasz
peugeotmate #31202 üzenetére
netto 66e. Mivel cegre lett veve ezert az afa off
Illetve 2 ev emag gari van ra.
Azt h h intezik nem tudom
Spigen tok rajta, remelem nem lesz baja -
metal01
őstag
válasz
peugeotmate #31146 üzenetére
Ne rángasd.
Nem hiba ez mindegyiknél így van.
-
válasz
peugeotmate #31065 üzenetére
Nincs különbség az első és második év között, hacsak az nem, hogy az elsőben közvetlenül az LG szervizbe is viheted a telefont, a másodikban csak a Telenorhoz.
-
randras_83
addikt
válasz
peugeotmate #31003 üzenetére
bevilágítással nincs semmi gond.
fólia ízlés kérdése, nekem üveg van rajta
bootloader nyitás nem jár garanciavesztéssel, egyébként kettő pillanat visszazárni. -
peugeotmate
őstag
válasz
peugeotmate #31003 üzenetére
Ha a bootloader meg lett nyitva, az nem jár garivesztéssel?
-
marquuard
veterán
válasz
peugeotmate #30992 üzenetére
Pixel hiba kereséshez szerintem meg elég egy detector app Play-ről.
-
pumukli56
tag
válasz
A kijelző bal illetve jobb oldalon fent kis fehér folt ne legyen
ezt sötét háttérnél látod kamera vagy videó használatánál
Nekem van gyári hiba rossz kijelző megvilágítás
Én is használtan vettem -
bigrock
addikt
válasz
Ne lötyögjön az USB csati (pl. töltés közben beleakad a koma a kábelbe és jól megrántja...), előfordul, hogy meg van repedve a SIM tálcánál a ház, ill. gyárilag lötyög kissé a Power gomb. Ez mondjuk nekem is így van, de a kutyát nem érdekli...
-
lord.lakli
őstag
válasz
peugeotmate #30784 üzenetére
Nem, csak az adott országban google-nál.
-
LógaGéza
veterán
válasz
peugeotmate #30621 üzenetére
Kepek masolasa telorol gepre: FTP/Airdroid megoldja a fentebb vázolt módon, iPhoto importot még nem próbáltam, az érdekelne?
zenefajlok felmasolasa a keszulekre: Szintén az előbbi módszer, illetve ha iTunes Syncet akar használni, ahhoz másik zenelejátszó kell (én anno a doubletwist + AirSync kombót próbáltam, az jól ment
).
geprol alkalmazasok atmasolasa es telepitese: Airdroiddal ez is megoldható, de ugyebár Play Storeról telepítünk, és ha itt a webes Play Storeban rányomsz egy appra, majd telepíted a telóra, akkor automatikusan letölti rá.
-
rootkiller
őstag
válasz
peugeotmate #30604 üzenetére
Van egy Android File Transfer program. Onnantól húzogathatod a cuccaid a telefonra meg vissza. Ennyi. Amúgy annyira nem működik szépen
-
Benyuss
tag
válasz
Attól függ , hogy mennyire akarod magadat beleásni.
-
LógaGéza
veterán
válasz
Még nem próbáltam, de ha ittvan már előttem a fekete kuka, akkor meg is nézhetem
Eddig ES File Explorer FTP funkcióját használtam, sima FTP szerverre csatlakozok, és ott pakolom át a cuccokat.
Pontosan mi érdekelne?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Szerintem olvasni nem sok mindent kell, egyértelműen van minden.
-
catroot
veterán
válasz
peugeotmate #30593 üzenetére
Én maradtam volna N vonalon, de végül egy i6 nyert.
Ha a rendszert és a telefont nézem, akkor nem biztos, hogy így választottam volna. Viszont mivel hosszabbítani akartam az előfizetésem, kissé keserű szájízzel a szifon lett a választás.
-
natë
nagyúr
válasz
peugeotmate #30593 üzenetére
Nexus! Ios-ról jöttem én is.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
peugeotmate #30573 üzenetére
Kijelzőben szebb, kamerában nekem nem volt bajom az M7el se, igaz nem túl pixel dús képeket csinál de az pár pixel szép nagyon
Talán cseppet jobb az N5 fotózás terén, olyan átlag. Sebességben a Nexusoknak nincs párja.#30574
Nálam egy 930 volt huzamosabb ideig de sose láttam még olyan videót amit az készít.
Mintha valami kézi kamerával vennéd fel, hihetetlen
Fényképezésben ott vannak a szifonok az él mezőnyben de még dobogóra se kerülnek a Nokiák miatt, videózás már más de szerintem az elsődleges dolog kamerában az a fénykép. -
Just486
senior tag
válasz
peugeotmate #30573 üzenetére
-
kárátékutyá
őstag
válasz
peugeotmate #30567 üzenetére
Ha az összehasonlítás megfelel, egy 5S van most a Nexus 5 mellett, igaz nem az enyém, nejemé. Ugyanolyan smooth, lagg mentes az N5 mint az 5S. Pld beállításokat hamarabb nyitja szintén az N5, keresője lényegesen gyorsabb az N5-nek, egy játékot pld az 5S gyorsabban nyit meg. 5S csibész, mer hajlamos arra hogy hamarabb nyit meg egy pillanattal egy programot, pld FB, de az N5 hamarabb tölti be a teljes oldalt. Nekem gyorsabb telefon érzetét kelti az N5. kamerában verhetetlen az ájfon.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
peugeotmate #30567 üzenetére
Nexusokban senki sem csalódik.
Az M8 pont egy nehéz példa mert szerintem ott van az egyik legjobban optimalizálva a szoftver így z egyik leggyorsabb készülék.
Ami tény, hogy a droid az hihetetlenül szépen fut a nexusokon hisz rájuk lett írva alapból.
A támogatás kérdéses ugyanis pl most még a 12-es Nexus 7 is megkapta az L-t miközven papíron már a 4.4-et se kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest