-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajtqukac
tag
válasz
///Krisz\\\ #52160 üzenetére
Ezt kerestem, igen! Köszönöm szépen!
Muszáj cserélni mert maximum 1h20m-es SOT-m van. És akkor itt nagyon kímélő módban volt használva, szinte csak wifin böngészve és üzengetésre. Átlagban olyan 1h SOT a szokásos nálam. -
( V )
veterán
válasz
///Krisz\\\ #52160 üzenetére
és mennyit dob az üzemidőn? érezhető a különbség?
mostanában max 2-2,5 a SOT
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #51581 üzenetére
Sikerült megoldani. Leírom hátha más is belefut. Hiába telepítette az SDK Manager a Google USB drivereket, ez a fastboot alatt használt driver nem települ ilyenkor Win10 x64 alatt. Ezért kézzel kellett felrakni: recovery-ben indítva telefont rákötjük a gépre, a gépen eszközkezelőben megjelenik az illesztőprogram nélküli eszköz, manuálisan frissítjük és amikor megadjuk az elérési utat, az usb_driver mappát kell kiválasztani, így feltelepül és felismeri a gép a telefont.
-
dkovizoli
addikt
válasz
///Krisz\\\ #50029 üzenetére
Ezért kérdezem, hogy kinek mi a tapasztalata. Mert ott az volt a válasz, hogy ez nem garanciális, illetve az lg nem javítja garanciálisan.
-
lord.lakli
őstag
válasz
///Krisz\\\ #49743 üzenetére
Bakker, frankó beállítás. Nekem is be volt eddig állítva, nem is néztem, hogy ilyet tud. Gyorsan megnéztem és nekem nagy mázlim volt ezek szerint, mert nem sikerült elküldenie valamiért (nem árulta el miért) és még vagy 3x megpróbáltam, mire elküldtem egyesével az SMS-eket, de egyenleg szerint egy MMS-t sem küldtem el.
-
bl4ze
veterán
válasz
///Krisz\\\ #49743 üzenetére
Fú ez gáz!
Én azonnal cseréltem a hangouts-ot, mert nagyon nem tetszett SMS felületnek, azóta is a Textra-t használom nagy megelégedéssel. -
StarKiller89
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #48940 üzenetére
szerintem többre mész ha megnézel a sok youtubeos szétszerelős videó közül egyet, ha midnenképp szét akarod szedni
-
Frenky89
addikt
válasz
///Krisz\\\ #48932 üzenetére
Off-ba teszem, mert megköveznek itt még a végén.
Tényleg van ott egy L alakú pöcök. Nekem ezt csak úgy sikerült kioldani, ha előbb körben - a sim-től a jack felé haladva - "kioldottam" a hátlap szélén lévő pöcköket, majd utána kicsit meghajlítva a hátlapot oldal, iránybab mozgatva ki lehet játszani onnan azt a kamera pöcköt is.
Körömmel, plasztik kártyával, pengetővel is meg lehet csinálni. Az összes kínai aprón találsz spéci tool-okat is, ha mégis szükség lenne rá.
-
twine
veterán
válasz
Én is békén hagynám a helyedben....
Ha most jó,,akkor ne b@szogasd...
Kipattant a karom a helyéről, majd vissza pattintottad! Ettől a művelettől nem lett semmi baja,,,de te, "tuti ami fix "alapon inkább mégis nekiálltál letörni a karmot....nehogymá',,,,leesett 'oszt nem lett semmi baja? na majd én megmutatomBocs...
Szerintem se nyúlj hozzá,,ha nem áll el, nem mozog, nem púpos,,stb,stb...hagyd a p*csába (mielőtt még nagyobb kárt teszel benne) -
SteveJobs
őstag
válasz
Én hagynám a francba!
-
dashed
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #48923 üzenetére
Pengető vagy köröm is elég, nem kell szerszám.
A sim-tálca legyen kivéve, és ott is kezd el leszedni a hátlapot. Nekem ott sikerült a legkönnyebben "bejutni" a hátlap alá.Utána már csak óvatosan, lassan végig körbemész a hátlapon.
A kamera melletti pöcök nem tudom mi? A sim tálcára gondolsz?
Elvileg van sim tűd, ha nincs kisebb hegyes tárgyal nyomd be, hogy kipattanjon a tálca. (Pl. sima tű) -
horvathkrisz
addikt
válasz
///Krisz\\\ #48870 üzenetére
Mi? Belerakták a dupla bekapcsolo-gombos kamera funkciot is?
Nekem miért nem.jön OTA?!?!
-
StarKiller89
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #48872 üzenetére
hívás után mikor elveszed a füledtől a telefont feketén marad sok esetben a képernyő 6.0 alatt
-
StarKiller89
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #48870 üzenetére
inkább azt írd megmaradt-e a fekete képernyős bug
-
SteveJobs
őstag
válasz
///Krisz\\\ #48451 üzenetére
Olyan mint halottnak a csók.Ki a f......om látja az akku szintet miniatűr számokat?
-
SybenX
őstag
válasz
Nekem működik pedig.Tartsd nyomva kb. 3-4 másodpercig.
-
Frenky89
addikt
válasz
Pedig működik.
-
bl4ze
veterán
válasz
///Krisz\\\ #46976 üzenetére
Köszönöm, siker
Bármi egyéb beállítás, tweak javasolt ?
-
dkovizoli
addikt
válasz
///Krisz\\\ #46630 üzenetére
Nekem alapból be van kapcsolva, mégse jelennek meg mostanában, sőt sokszor csak akkor jön meg az üzenet is ,ha felébresztem a telót. Más. Az a ficsőr úgy tünik megmaradt, hogy néha a hívás végén csak a fekete képernyő van és nem jelenik meg a hívás vége gomb.
-
Buster17
addikt
válasz
///Krisz\\\ #43592 üzenetére
Övé meg de ha máséról is megpróbál akkor lebukok
Slice
MegpróbáltamUgyanugy kicsöng csak a némítást veszi le
-
gabro0
őstag
válasz
///Krisz\\\ #42441 üzenetére
Az első dolgom, hogy amint lehet kikapcsolom ezeket. Most sem volt ez másképp, szóval nem értem mi lehet. Kb. 4 óra alatt merült magától olyan 20%-ot. Ez nekem sok.
Tényleg próbáltam minél kevesebb appot felrakni, hogy ne akadjon össze az új rendszerrel semmi, de mégisPersze tudom nem végleges, meg fel is hívják rá a figyelmet, de akkor is ne már, hogy a Play fogyassza a legtöbbet látszólag a semmiért.
-
TOZ
addikt
válasz
///Krisz\\\ #41921 üzenetére
Honlap. Hétvégén nekem le van tiltva a sync.
Igazából Zimbra, de szerintem nincs nagy különbség. NINE fogja tolni a pusht 8 és 18 között. -
TaylorPro
addikt
válasz
///Krisz\\\ #41921 üzenetére
Nem használom. A többiek hátha.
-
TaylorPro
addikt
válasz
///Krisz\\\ #41917 üzenetére
Nálam nincsenek ilyen hibák.
-
binor91
csendes tag
válasz
///Krisz\\\ #41769 üzenetére
Nokia DT-900 Qi töltőnél neked is kattog az adapter a konnektornál miközben be van dugva? Kb nyolc rövid kattanás és egy hosszabb kerregés ismétlődik.
-
gulb
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #41769 üzenetére
lassan 1.5eve hasznalom ezt a toltot
igaz en meg egy kis sarga parnat is kaptam hozza
imadtam az irodaba. rateszed leveszed pikkpakk tokon keresztul barhogy.. nagyon penge cucc..
Kb legfontosabb lett szamomra az uj telefon valasztasanal hogy lehessen igy tolteni.
-
TOZ
addikt
válasz
///Krisz\\\ #41421 üzenetére
Detto.
Amúgy nagyon úgy néz ki, hogy lépek innen. Sok év nexus. Másfél év N5 után. Lenovo Vibe Z2Pro...
-
YAS-dude
őstag
válasz
///Krisz\\\ #40771 üzenetére
Visszatelepül a szülinapp, nem veszted el. (most raktam új rendszert, onnan tudom)
-
válasz
///Krisz\\\ #40211 üzenetére
Csak saját ébresztő bejegyzéseket használok. A gyáriakat már a legelején kitöröltem. A probléma szerintem nem itt van, hanem maga az alarm sound system feküdt meg, kérdés mitől...
-
válasz
///Krisz\\\ #40206 üzenetére
Biztosan nem csengett. Pont a hét elején állítottam át másik csengőhangra, mert kezdtem megszokni a régit.
Az is bizonyíték rá, hogy a hangbeállításoknál hiába is mozgattam az ébresztő hangerő csúszkáját, nem érkezett visszajelzés a hangerőről. Ergó az ébresztés megnémult.
-
johnsmithnex
tag
válasz
///Krisz\\\ #37580 üzenetére
Az már 4.4.4be is ott volt, de eltűnik egy idő után nálam.
-
válasz
De 5.1-el lett secure element támogatas vagy mi nem? Mivel a wallet "megszűnt" és vettek egy simes fizetéssel foglalkozó céget.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Ott volt az már KitKat-nél is. Itthon nem működik...
-
válasz
///Krisz\\\ #36044 üzenetére
Én egy A-jays one+-t nyúzok már lassan négy éve, és nagyon szeretem.
-
randras_83
addikt
válasz
///Krisz\\\ #36044 üzenetére
Xiaomi Piston 2. ebben az árkategóriában egy elég jó kis füles, bátran ajánlom. Ha külföldről rendelnéd akkor figyelj oda honnan rendeled, szeretik hamisitani.
Itt most akciós. Ilyen árak mellett szvsz nem érdemes kintről rendelni.
-
slice14
veterán
válasz
///Krisz\\\ #35199 üzenetére
Korábban irkáltak valamit telekom topikban hogy a nexus-nál a 0-s porton nyulna a simhez az app, amit nem voltak hajlandük lefejleszteni. Így elvileg ezért nem müködik. De lehet hogy hülyeség az egész.
Elvileg valami xposed modullal megoldható a történet, de ugye lolira nincs még xposed.
Ha hülyeséget írtam bocsi...
-
randras_83
addikt
válasz
///Krisz\\\ #35199 üzenetére
Az N5 nincs a támogatott készülékek listáján, mert csak egy nexus.
szvsz h nem kerül föl nem biztos hogy meg tudod mókolni.
-
Carvus
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #32816 üzenetére
Te nyertél, nekem 21 nap volt..
-
peugeotmate
őstag
válasz
///Krisz\\\ #32362 üzenetére
Köszi! Neked is Xaels. Gondolkodom az eladásán én is. Habár nagyon kényelmes megoldás, és a mozgásra kényszeríthető USB nyílást is tudnám így kímélni.
MÁS
Nálatok is van olyan, hogy ébresztés után, például 10 perc elteltével kezetekbe veszitek a telefont és hiába látja a wifit folyamatosan, egy rövid ideig nem tölt be semmilyen oldalt. Várni kell, mire történik valami. Az itthoni routernél biztosan csinálja ezt, de van egy másik wifi is, amin szintén sokat "lóg" a telefon, ott is előfordult már ez. Hogyan lehetne végére járni, hogy a készülékkel van-e gond, vagy a routeren kéne a beállításokat átnézni? (Korábban iPhone-ok mellett nem volt soha ilyen problémám, ott egyből tudtam böngészni.) Illetve sok helyen nem lát 3G-t sem a készülékem, ahol korábban mindig láttak az előző telefonjaim. Mivel lehetne előhívni egy 2G/3G kapcsolót?
4.4.4-en és 5.0.1-en is ugyanaz a helyzet. Teljesen újként lett beállítva a telefon. -
Dzsuri89
őstag
válasz
///Krisz\\\ #31528 üzenetére
Semmi változást úgy érted, hogy ami eddig is szar volt az 5.0-ban, maradt ugyan olyan az 5.0.1-ben?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
///Krisz\\\ #31499 üzenetére
Örülj neki, hogy csak a multitaskingos hiba jött nálad elő. Nálam térerő dobálás, hamar merült az aksi, wifit bekapcsolva jelenítette meg, miközben ki volt kapcsolva, zseblámpa x idő után nem működött, ezzel együtt a kamera és még sorolhatnám.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
///Krisz\\\ #31487 üzenetére
Szépen megvárom az itt lévő kollégák tapasztalait az 5.0.1-gyel, mert ahogy olvasgattam a Nexus 4 topikban, ugyan olyan fos lett az 5.0.1, mint az 5.0. :-D
-
natë
nagyúr
válasz
Flashelem is felfele, de nem OTA
-
radicspeter1
őstag
válasz
OTA link
5.0.1 -
lord.lakli
őstag
válasz
///Krisz\\\ #29987 üzenetére
Ismerem mind a kettő működését. Azért azt gondold végig, hogy nem csak NFC-t kellene meghajtania, hanem a SIM-et is és az már sok lenne neki.
(#29988) ollie: a célhardver ugyanolyan biztonságos lehet, mint a szoftveres. Ugyanazt tudhatja mind a kettő, csak a hardveres megoldásnál nincs proci korlát, míg a szoftveresnél lehet. MPEG2-t is lehet szoftveresen meg hardveresen is dekódolni. Ha van elég erő a gépben jó a szoftveres megoldás, ha van célhardver, akkor elég gyengébb proci.
-
w333
félisten
válasz
///Krisz\\\ #29492 üzenetére
Nem rossz, viszont az 5ó 30p készenlét elég kevés ...
-
válasz
///Krisz\\\ #26649 üzenetére
példát!
én 3700-4500 körül látom az átlagárat.
-
válasz
///Krisz\\\ #26636 üzenetére
4300ft korrekt ár letöltősben a Man on Fire (film)-ért pl.?
én a filmes részleget igencsak drágállom...
-
Nite
őstag
válasz
///Krisz\\\ #25606 üzenetére
basszus, en teljesen abban voltam, hogy a chrome nyitja, mint desktopon
-
( V )
veterán
válasz
///Krisz\\\ #25347 üzenetére
aha, ha chrome-on keresztül csinálom, nekem is csak 120-ig megy fekve
-
Fkris
őstag
válasz
///Krisz\\\ #25347 üzenetére
Igen.Ha viszont teljes kepernyobe teszem akkor normalisan mutatja.Fura, tudjuk be a previewnak...
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #25345 üzenetére
Csupa jóság, alig bírok várni.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #25343 üzenetére
Kinézetre láttam már milyen, az érdekelt volna, hogy memória menedzsment javult-e.
(#25342) Just486: neked is köszi.
Remélem nem kell sokat várni, és megjelenik 1+1-ra is.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #25340 üzenetére
Ezt jó olvasni.
Multitasking/app switching milyen kitkathez képest?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
///Krisz\\\ #25202 üzenetére
nemtom az a par mega sokat szamit e neked, facebook nalam 31.40mega az app, data amit hasznal jelenleg 136
google plusz 65.14 mega, 47et hasznal
chrome 70.75,-es 17et eszik
google play services 73 mega
messenger 17 mega
hangouts 38
maps35
youtune 23.98 -
rolcsibácsi
őstag
válasz
///Krisz\\\ #25196 üzenetére
nem is neztem, de kk-n is arton futtattam oket szoval miert lennenek masok mint Len?
-
Nite
őstag
válasz
///Krisz\\\ #24482 üzenetére
jo, szoval akkor a "crystal" az megiscsak atlatszo...
helyes, rendelek egyet!
-
Nite
őstag
válasz
///Krisz\\\ #24465 üzenetére
akar a spigen honlapjarol is, de tovabbra sem ertem, hogy ez akkor most milyen szinu igazabol
-
TripleM
tag
válasz
///Krisz\\\ #24468 üzenetére
nem, mindkettő mellé USPS First Class Mail Intl 9,45 USD, de cserébe lehet követni és gyors.
-
TripleM
tag
válasz
///Krisz\\\ #24465 üzenetére
pl innen a hivatalos Spigen ebay oldalról: link
Nekem 10 nap alatt megjött az ultra hybrid tokom.
Szerintem is jobban járnál egy ultra hybriddel, és van az is teljesen átlátszóban: [link]Egyébként az itt lévők közül mennyien használnak tempered glass-t? Tényleg szükséges ez a Nexusra, vagy elég a tok?
-
Uzi74
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #24412 üzenetére
Rendezd őket playlist-be, playlistet egyben is tudsz sync-elni. (Meg persze albumot is)
-
Izzé
őstag
válasz
///Krisz\\\ #23996 üzenetére
Sablonszöveg, vagy csak simán nem ért hozzá. Ez egy Nexus!!!!
A gugli miért adja ki az N5-re? Azért hogy elvesszen a gari az általuk kiadott refmobilhoz?
-
twine
veterán
válasz
///Krisz\\\ #23996 üzenetére
Tisztelt Horváth Krisztián!
Azt ugye tudja, hogy egy sor, vagy két klikk visszazárni a bootloadert? -
TOZ
addikt
válasz
///Krisz\\\ #23964 üzenetére
Xdan lévő főzött L kimondottan jól muzsikál.
-
winbox
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #23967 üzenetére
Nekem volt már rossz tapasztalatom garival, igaz, nem LGnél
-
Viper26
nagyúr
válasz
Most már miért nem várod meg a hivatalosat?
-
winbox
senior tag
válasz
Szerintem a pre-t már ne tedd fel, pár hét és úgyis kint a végleges.
Egyébként:
-Igen
-Igen
-Igen, bármikor visszatudod rakni. -
válasz
///Krisz\\\ #23661 üzenetére
Igen.
-
mm89
őstag
válasz
///Krisz\\\ #23591 üzenetére
Ragaszd a doboz belsejébe, eladásnál szerintem + pont
-
válasz
///Krisz\\\ #23591 üzenetére
Dehogynem lehet leszedni, sőt, ajánlott is. Simán lehúzható egyben.
-
gery2123
őstag
válasz
///Krisz\\\ #23541 üzenetére
Nem bug. A stock Android nem támogatja ezt. Ennyi. Nem bohóckodás ez, hisz nem minden alkalmazás támogatja a led visszajelzést hisz nem minden készülékben van.
-
gery2123
őstag
válasz
///Krisz\\\ #23538 üzenetére
Van benne de a nem fogadott hívást nem jelzi. Rakd fel a light flow azzal ha jól emlékszem lehet beállítani. És ha minden igaz root se kell hozzá (remélem jól emlékszem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged