- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
válasz
Buster17 #54333 üzenetére
Amúgy héten jön az utód OnePlus 3T formájában, és amilyen állapotban van a nexus úgy sosem fogják megvenni ezért megtartanám pót telefonnak és akkor már egy kicsit felújítanám. Keret, hátlap, akksi, kamera lencse...
Ha meg nem sikerülne a művelet akkor meg elkönyvelem "megpróbáltam projektnak"
(#54334) randras_83
Ja hogy ebben nincs benne az üveg...Akkor keresek olyat
-
twine
veterán
válasz
Buster17 #53017 üzenetére
"Te cigány, nem fog véletlenül a farmerod?"
Gondolom az ős-szakállas vicc megvan...!?+1 metal01 kolléga véleményére...
Am. Meg tök egyszerű...kipróbálod a kábeleket másik töltőfejjel(ezt csak úgy passzióból, hogy tuti ami fix alapon very precíz legyen az a "kontroll pálya), és készülékkel...ha egy relatív új(értsd.nem rommá koptatott aljzattal rendelkező) készülékkel patent a töltés, nincs is több kérdés....
-
-
vacs
veterán
válasz
Buster17 #52820 üzenetére
Az N5 2013 október 31-én jelent meg a play store-ban és 2015 Március 11-én tűnt el onnét.
A Nexus terméktámogatás oldalon azt írják hogy:
1. Android-verziófrissítés:
- Legalább két évig attól számítva, hogy az adott eszköz kaphatóvá vált a Google Store-ban.2. Biztonsági javítások:
- Amelyik tovább tart: a forgalomba hozatalt követő 3 évig, illetve 18 hónapig azt követően, hogy a Google Store az eszközt utoljára forgalmazta.Tehát ha jól értelmezem, akkor főverziót már nem, csak biztonsági frissítést kapunk.
Itt azt írják amelyik tovább tart, tehát (ha jól számoltam) idén Októberig kapunk frissítést.
(A 18 hónap az szeptemberben jár le, de mivel a 3 év tovább tart, ezért az Október a valószínűbb, de nem kizárt, hogy slice14-nek lesz igaza) -
slice14
veterán
válasz
Buster17 #52662 üzenetére
Ha bootloader bejön, akkor nincs para. A teflont látja a windows eszközkezelő?
Ha bejön a bl és felismeri a windows, akkor a manuális leírás 5 pontja alapján flasheld fel a friss factory image-t. Ha más nem, akkor próbáld meg NRT-vel, soft brick opcióval.A többiektől kérdezném hogy az N5-ben a 6.x-ben van a fejlesztői menüben OEM unlock kapcsoló? Mert akkor problémás lehet az újraélesztés.
-
slice14
veterán
válasz
Buster17 #52653 üzenetére
Az összefoglalóban részletesen le van írva a root-al kapcsolatban minden. Lásd: Manuális leírás
Ha a bootloader nyitva, akkor van egy nyitott lakat indulásnál a Google felírat alatt. Akkor már csak a custom recovery kel és az alól felflashelni a su-t.
-
huan
őstag
válasz
Buster17 #50701 üzenetére
E szerint is az, igaz?
(a piros led villogás mit jelent?) -
dozsabalint
senior tag
válasz
Buster17 #48134 üzenetére
Bootloader minden telefonon van:
"A boot loader (magyarul rendszerbetöltő program) egy rövid program, amely az operációs rendszer betöltését kezdi meg, és amely általában rövidebb, mint 512 bájt. A loader a boot-eszköz első blokkjában (szektor) található; a BIOS tölti be és indítja el. Vannak nagyobb méretű, univerzális boot loaderek is, (pl. GRUB) melyek többféle fájlrendszert és/vagy operációs rendszert is támogatnak; ezek több részből állnak; a legelső, kisméretű rész betöltődik a fentebb leírtak szerint, majd betölti és elindítja a bonyolultabb, több funkciót tartalmazó részeit."
Nexus 5-ön a hangerő le + a power gomb együttes megnyomásával érhető el. Van benne egy kis menü, a recovery is innen érhető el, ahol is pl gyári visszaállítást csinálhatsz.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Buster17 #48131 üzenetére
Ha ezt láttad, ez a bootloader.
Elvileg a különböző zene/videólejátszók használják a médiaszervert.
-
akela91
addikt
válasz
Buster17 #47731 üzenetére
Velem is ugyanez történt. Pár hete egyre nehezebben tudom tölteni, mert lötyög benne a micro usb. Nem tett neki jót a 2 éven keresztüli napi 2 töltés.
Nem mindegyik kábellel csinálja, keress egy passzentosabbat, azzal ha nem mozgatod még fogod tudni tölteni.Én egyébként amióta észrevettem szinte kizárólag vezeték nélkül töltöm ha tehetem. Szóval ettől is lehet rettegni, mint a beragadó bekapcs gombtól.
-
Fkris
őstag
válasz
Buster17 #47492 üzenetére
figyelj, telefonra alig vannak vírusok, inkább exploitok, sebezhetőségek akadnak, mint a stagefright az elmúlt idöszakban.
rosszat nem ajánlunk itt neked, csak azt, ami nekünk már bevált, innentől kezdve saját, szuverén véleményeden múlik, hogy használod e vagy sem, de 5 különböző megoldás után kérlek ne kérj egy 6.-7.et, ha az előzőket sem próbáltad ki.
béke -
scream
veterán
válasz
Buster17 #47487 üzenetére
Ugyan akkora az esélye, mintha a store-ból töltenél le hasonló appot. Sőt... Xposed modulok nem hasraütés alapján kerülnek be.
Amúgy meg ha semmi nem elég jó neked, minek kérdezel? Hallgasd akkor asztali gépen. (Bár sosem értettem zenehallgatásra miért használ bárki is YT-ot, ha van Spotify, etc... )
-
Martinitius
tag
válasz
Buster17 #45685 üzenetére
Kifele pöckölgettem a bekapcsgombot és végre bebootolt. Így már tuti, hogy a bekapcsgomb a ludas, szóval megmondom a szerviznek, hogy tévedtek, és cseréljék ki.
Ez egyben azt is jelenti, hogy még egy bekapcsgomb ami megadta magát. Nagyon szeretem ezt a telefont, de a minősége finoman szólva nem az igazi...
-
Buster17
addikt
válasz
Buster17 #44313 üzenetére
Na mégegy nekifutás.
Szóval van két kártyám, egy magyar meg egy külföldi.
Sokáig magyarral használtam, azon vannak az ismerősök, rokonok elmentve.
Utána vettem külföldi kártyát ekkor a telefonba nem volt szám már mert gondoltam a simre mentette őket ami nem baj mert erről nem is hívtam sose magyart. A külföldi számra meg csak pár szám volt beírva.Viszont ha visszateszem a magyar kártyát akkor a magyar számok nincsnek benne csak a külföldiek, DE ha bepötyögöm a magyar számot és hívom akkor már kiírja a mentettnek a nevét, de a névjegyzékbe így sem kerül. Nem értem.
(Sim import is meg volt már)
-
gabro0
őstag
válasz
Buster17 #43594 üzenetére
Ha van Tasker a telón, akkor ez is egy megoldás lehet: phone -> radio -> off. Ez esetben kikapcsolja az adóvevőt, olyan mintha nem lenne térerőd, az ikon ott marad.
Biztos van shell parancs is, csak ahhoz (még) nem értek. Meg amit írnak a többiek is, repülő módban ugyanúgy van wifi, én is szoktam úgy használni
-
///Krisz\\\
senior tag
-
vacs
veterán
válasz
Buster17 #43590 üzenetére
Pedig van wifi repülögép üzemmódban is !!
Most csináltam a képet a te kedvedért, látszik, hogy aktív a wifi, pedig repülős üzemmódban van a Nexus!
Cataclysm romom vagyok, de stock-on is működött eddig!A képet töröltem, kérlek ne ossz meg +18 tartalmat. - pepe091
[ Módosította: pepe091 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest