- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin topik
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.T.
aktív tag
Én nem akarok háborút kirobbantani, de én sem rootoltam, nem mókoltam, csak a gyári rendszert használom.
Teljesen megfelel Nekem, számomra a leggyorsabb a piacon amiket eddig kipróbáltam, ezért nem is fogok mást venni csak a következő Nexus-t. Tehát van akinek ez is elég nem akarja a rendszert hegeszteni jobbra balra. Szimplán elég az, hogy nem szaggat. laggol. nem kell több másodpercet várni arra hogy betöltsön egy tárcsázót stb....
De ez az én véleményem. Ne kövezzetek meg -
-
gyuri2008
veterán
-
tomiii007
senior tag
hat egyaltalan nem bena modszer en is ezt hasznalom es kurva sokat segit ha veletlenul sok por ragad a foliara mikozben probalom feltenni...valamiko 2-3xorra sikerul ugy feltenni h ne ragadjon ra kozbe por.
maskepp hogy tisztitod meg a foliat ha por ragad ra????
nekem bevallt modszer soxor hasznaltam mar ezt a celluxos modszert.mivel amikora foliat lehuzom a celluxrol akkor a celluxon marad a porszemcse -
Lecs@
addikt
-
huan
őstag
Szia!
Kipróbáltad a Nexus Root Toolkit v1.7.6 -ot? Rootolta?
Root után automatikusan fognak jönni a frissítések? -
leslien
nagyúr
-
leslien
nagyúr
-
Ali G.
senior tag
sokat nem érsz vele mert nekem xperia s van, antutun adott most 12258 pontot, holott a régi antutun még a 9000-et sem értem el ugyanezzel a gyári 4.1.2-es ROM-al
azért ez érdekes hogy nekem is honnan került majdnem 4000 plusz pont? kb ennyit érnek a benchmarkok, ne törődj velük semmit sem érnek
rolcsibácsi: ne aggódj mert úgyis használat közben derül ki mit bír a teló, nem a benchmark fogja neked megjósolni soha...
-
leslien
nagyúr
nekem egyből ez van fent gratula a telohoz ,és milyen a telo?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Xiaomi 13 Pro
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- 25.000 ft tól elvihető HP 840 G11 Ultra 5
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest