- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
rootkiller #52941 üzenetére
-
Fkris
őstag
válasz
rootkiller #51453 üzenetére
Nem, 6.0.1 nem bugzik a wifi!
Menj be a helymeghatározáshoz, kapcsold ki, jobb felül 3 pont, beolvasás, és ott kapcs ki a wifis rásegítést.
Utána wifi, speciál, és ott is kapcs ki a mindig kerest. -
Fkris
őstag
válasz
rootkiller #51449 üzenetére
Ment PM!
-
Fkris
őstag
válasz
rootkiller #51445 üzenetére
Gondolom te bíbelnél vele?
Sztem fagyalllo be tudja rendelni mindet LGböl. -
miroon
aktív tag
válasz
rootkiller #50652 üzenetére
-
twine
veterán
válasz
rootkiller #50647 üzenetére
Én elég sok, és sokféle kijelzőt vásároltam már ebay-ről!
Legjobb tudomásom szerint van pár nagy cég/gyár, (LG/Samsung/stb...) aki gyártja ezeket a kijelzőket!
Nem hiszem, hogy Chiao Peng a sufniban össze tud rakni egy full HD, vagy nagyobb felbontással bíró kijelzőt "x" colon...Vagy "ugyanezt" egy e-ink kijelzőben...
Szvsz. ezekből nincs olyan hogy kamu, vagy rosszabb minőség...
Az eddigi tapasztalatim(Iphone4-5, kindle, Nexus4-5) szerint legalábbis..
Mind tökéletes, gyári miniőség volt, amit rendeletem..
Az, hogy pld pixel hibás valami, a zsír új "out of box" készülékeknél is előfordul...
Erre nincs garancia,,,de hogy kevesebb ppi-s vagy rosszab fényerő, vagy dzsunka kivitelezés...
Én még ilyet nem láttam...A tévedés jogát (mint mindig) most is fenntartom...
-
slice14
veterán
válasz
rootkiller #50649 üzenetére
Bocs a szmájlí miatt, de még mindég röhögök, ha eszembe jut.
-
Fkris
őstag
válasz
rootkiller #50649 üzenetére
Ez jó kérdés.mivel műszaki beállítottságú vagy, gondolom otthon bütykölnéd,nem? Mert ha nem, akkor a fagyállos cuccok elvileg jók, de hogy melyik a dzsunka, azt meg nem mondom....
-
Fkris
őstag
válasz
rootkiller #50647 üzenetére
Nem rég volt egy akksi link, kijelzőről pedig bem volt szó legalább 1 hónapja.
A hátlap a kevésbé kényes téma, valszeg egy többihez képest közepes áron árult cucc eredeti már. -
válasz
rootkiller #31158 üzenetére
+1
Én sem értem, hogy ezt hogy gondolták. Talán az egész Nexus szériával fel akarnak hagyni... erről is voltak híresztelések.
-
natë
nagyúr
válasz
rootkiller #31056 üzenetére
Azaz tré?
-
bazsc20ne
tag
válasz
rootkiller #31025 üzenetére
Sziasztok,
Nem gondolom, hogy afacsalo lennek, kedvezmennyel vasarolok, azt pedig nagyreszt tovabbadom, nem akarok nyereszkedni, nagyjabol ennyi a sztori.
Udv,
Balazs -
metal01
őstag
válasz
rootkiller #31025 üzenetére
Passz. Nem tudom. Véletlenül akadtam rá erre a hirdetésre. Csak azért linkeltem, mert sokan kérdezik itt, hogy hol lehet venni N5-öt. Ha valaki szeretne innen venni, gondolom 1-2 kérdést feltéve kiderítheti, hogy milyen kondíciók mellett lehet vásárolni.
Erre valaki?
-
gurl
tag
válasz
rootkiller #30545 üzenetére
erre a kurv@ kamera leállásra találhatnának már ki valamit végre, KK-n is ugyanezt csinálta. Az meg nem vigasz,hogy egy külső program miatt...ne csinálja, működjön úgy, ahogy kell, ha fotózni akarok,ne kelljen már újraindítanom és pillanatokat veszítenem...
-
Sur1G
aktív tag
válasz
rootkiller #30540 üzenetére
A fény bekapcsolását követő kb. 5 perc után leáll és se a kamera, se az elemlámpa nem megy egy újraindításig.
-
Scooter74
őstag
válasz
rootkiller #30443 üzenetére
Az biztos, hogy nem.
Mert ha fel is teszem az 5.0.1-t annál is a root meg franco kernele lesz az első! -
mukisrác
aktív tag
válasz
rootkiller #30380 üzenetére
Enyém is Ditech beszerzés, és volt már az LG központi szervízben garis javítson . Helyben csinálták, nem küldték sehova.
-
Parallaxis
addikt
válasz
rootkiller #29027 üzenetére
Más kérdés hogy hozom össze Macen, bár flasheltem szamszungokat odinnal orrba szájba parallelsen.
Nem kell Parallels, megy simán Terminál alatt minden adb, fastboot cucc.
-
hallerlaller
addikt
válasz
rootkiller #29035 üzenetére
Androidnál a nevesített verziók a főverziók.
-
lord.lakli
őstag
válasz
rootkiller #29038 üzenetére
Minden API változás jelentős újítást tartalmaz. Mi is a jelentős újítás? Ha így nézzük, akkor szerintem a definíciód szerint a főverziók: 1.5, 2.X, 3.X, 4.0, 4.1, 4.4, 5
De legyen igazad, csak akkor nem értem továbbra sem a kérdésed. Mellesleg 5.1-ről hol olvastál?
"Informatikusi definícióval" főverzió váltás akkor történik, ha az első szám növekszik. Google-nál inkább szerintem azt érdemes főverziónak nevezni, ahol új nevet is kapott. Gondolom nem véletlen változtatják meg a nevét is.
Na részemről ennyi. -
lord.lakli
őstag
válasz
rootkiller #29035 üzenetére
Mitől főverzió egy főverzió? Ezek szerint minden főverzió, ami X.Y formátumú. Ha meg szerinted így van, akkor nem értem a kérdésed. 5.1-ről különben hol beszéltek?
Más az API verzió az igaz, de ha így nézzük, akkor 2.3-2.3.2 és 2.3.3-2.3.7 is két külön főverzió, mert más az API verziójuk.
Na meg az is ellent mond, hogy egy Nexus a frissítési intervallum alatt (persze eddig, mert N7-ek és most N4 kivétel lett) 2 főverziót kapnak meg frissítésnek. Akkor 4.1,2,3 sok főverziót jelentett volna GN-nek. -
lord.lakli
őstag
válasz
rootkiller #29028 üzenetére
4.0 ICS volt, míg 4.1 JB, viszont 4.2 és 4.3 is JB volt, majd 4.4 KK. Így nehéz is lenne megmondani, hogy főverzió lesz-e az 5.1. Ha meg hibajavítást várunk, az meg 5.0.X lesz és nem 5.1.
-
twine
veterán
válasz
rootkiller #29027 üzenetére
parallels alatt raktam fel a KK két verzióját is,,gond nélkül
Gondolom van ennél egyszerűbb is, valahogy driverezni/parancssorozni Mac-en,,de mivel fent volt a Parallels is, az alatt meg a Win 7 is,,igy nem néztem utána,,,,
Ha neked is adott mind, szerintem ne parázz...nem lesz vele gond -
válasz
rootkiller #29022 üzenetére
A manuális telepítés a legbiztosabb szerintem, mert így biztos, hogy semmilyen szemét nem marad a ROM-on.
-
catroot
veterán
válasz
rootkiller #26544 üzenetére
Azon most is lehetne segíteni!
btw, a neved valahogy illik a nick-emhez.
-
Izzé
őstag
válasz
rootkiller #22620 üzenetére
A következő nexus teló szerintem most később jön. Hülyeség lenne a google részéről kiadni egy armv7 soccal szerelt referencia telót az android L-hez. Október végén / november elején szvsz a tablet jön, aztán ha majd a qualcomm tud majd S810-t megfelelő mennyiségben gyártani akkor jöhet a teló is.
-
littleshagy
csendes tag
válasz
rootkiller #21789 üzenetére
Mi a baj vele? Vagy csak nem tetszik?
-
zsirfecske
addikt
válasz
rootkiller #21350 üzenetére
-
randras_83
addikt
válasz
rootkiller #20464 üzenetére
Simán produkálhat. Ha a Kindle kábelével töltöm a telefont ami hosszabb jóval akkor lassabban tölt mint a gyári usb kábellel.
-
siofok
őstag
válasz
rootkiller #20464 üzenetére
Jól írtad,elvileg! Keress vissza a topkiban,ugyan ez volt nálam is. Gyári kábellel 2.5 óra alatt töltött fel,utángyártott,amit a powerbankhoz kaptam,azzal meg 1:40 alatt. :-) töbször teszteltem
Illetve majdnem ugyanez,nálam a nem gyárival lett jobb. :-) -
akela91
addikt
válasz
rootkiller #20461 üzenetére
Mint írtam elromlott az eredeti, ezért rendeltem egy másikat, nem a legolcsóbb fajtát. Köszönöm a segítséget...
rootkiller: szimplán lassaban tölt.
-
Izzé
őstag
válasz
rootkiller #20364 üzenetére
Tisztára olyan mint mikor az akksi kezd púposodni.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
má' nem azér' de ha kéthete így jött vissza a szervizből, akkor minek vártál vele két hetet? azonnal vissza kellett volna küldeni, megreklamálni, ragaszkodni az azonnali és problémamentes korrekcióhoz!
Így azért gáz lesz megmagyaráznod hogy igazából így kaptad vissza, csak most vetted észre hogy púpos..
-
twine
veterán
válasz
rootkiller #20371 üzenetére
Egy nagy kalappal a cseréhez
Reméljük a legjobbakat...
Ez rajtad, és még sokunkon nem segít,, de ezért irigylem azokat, akik "playstore-os országban" laknak...ott nincs ilyen gcizés....legjobb tudomásom szerint "szó nélkül" cserélnek a store-ban,, nem szervizelgetnek..stb... -
Just486
senior tag
válasz
Arra vigyázz nagyon, hogy meg ne repedjen az üveg amíg visszaérsz vele a szervizbe, mert az életben nem fogják elhinni, hogy nem te törted el.
-
twine
veterán
válasz
rootkiller #20369 üzenetére
Ezért mondtam, hogy a mérged megértem,,, de hiba, az anyagról és a minőségről általánosítani...azt pedig mióta "ismerlek", tudom, hogy "almalelkű" vagy,,,
(nem pejoratív értem, hiszen látom ,hogy nyitott vagy más platformra is)
az lesz a jó "végállomás" neked
-
twine
veterán
válasz
rootkiller #20366 üzenetére
Megértem a mérged, de maradjunk inkább abban szvsz., hogy mocskosul belenyúltál valami sz@rba, amit még szarabbul szervizeltek...
Én nem osztom a véleményed az (össze)szerelés és a felhasznált anyag minőségéről... -
BDave
őstag
válasz
rootkiller #20366 üzenetére
Azért mert a szervizben gányul rakták össze, még jó lehet az összeszerelése. Pont múlt héten néztem és iFixit oldalán 10-ből 8-at kapott: [link]
-
BDave
őstag
válasz
Még nem találkoztam ilyennel. Hol vetted?
-
vacs
veterán
válasz
rootkiller #20261 üzenetére
Telenor vagy a first phone-nál a 16 gigás az gyári LG garis (volt eddig, valószínűleg most is az) 100K-ért: [link]
Budapesten is átvehető, de azért kérdezzen rá (a garanciára is). -
TOZ
addikt
válasz
rootkiller #20261 üzenetére
Telenor.
-
rjg
őstag
válasz
rootkiller #19876 üzenetére
Van, de én speciel megőrültem tőle. Nálam jobb, mint a Swiftkey, de qwertz kiosztással használom, magyar karakterek nélkül.
-
Xaels
félisten
válasz
rootkiller #19843 üzenetére
Hát igen a One V nem volt sohasem egy túl acélos telefon sajnos, pedig a Legend öröksége többre hívatott volna szerintem. A Desire X meg valószínűleg tényleg a sérülés hatására bolondult meg, de ezek azért sem árban sem hardverben nincsenek egy Nexus szintjén. Nekem Desire - Sensation - One X és M7 volt. a maguk idejében a gyári rendszerrel csak a One X-en voltak gondok, de ott részben a Tegra miatt is. Az M7 viszont nagyon durván jó volt, semmi röccenés, gyorsan jöttek a frissítések és a zenehallgatás és filmnézés is jó volt rajta. Kamera tekintetében 16:9-es arányban a Nexushoz képest csak 2mp az eltérés, de ez szinte észre sem vehető.
-
Xaels
félisten
válasz
rootkiller #19841 üzenetére
HTC. A One M7 és M8 hoz ilyen szintet. A középkategóriás verziókat nem ismerem, de a Sonynál és az LG-nél is piszok gány az SW.
-
TOZ
addikt
válasz
rootkiller #19838 üzenetére
Sökettő után már a Ganex is megváltás volt. Pedig s2t is cmmel használtam. tw addig volt rajta, amíg haza nem értem vele.
-
G4bi89
senior tag
válasz
rootkiller #19751 üzenetére
Biztos független mert a Google úgy fenékbe billentené őket ha belenyúltak volna... meg tényleg egyetlen egy telenoros sem panaszkodott még. Ja és az N4 is az volt náluk.
(#19758) Fkris: Telenor (kártyásan) és Emag 120-ért, valamint a sarki GSM-ek közül a Firstphone bolti garival 99 ezerért.
-
Nite
őstag
válasz
rootkiller #19749 üzenetére
en ott vettem marciusban, ceges elofizetesre, szamlaval!
egy csutorotoki nap megrendeltem a webshopban, kb. 2 ora mulva visszahivtak, hogy kedden tudjak szallitani!
kedden delutan 2kor nalam volt a fuggetlen nexus 5!
-
atillaahun
veterán
válasz
Tényleg nincs egyébként rá gari hogy a telenyomor nem nyúlt bele. Ha nagyon akarná biztos meg tudná csinálni. Az ügyfélszolgálat meg nem telefon szakszerviz, annyi ismeretük van egy-egy készülékről amennyit a saját honlapjukon elolvasnak.
A legjobb amit javasolni tudok, hogy keríts valahonnan egy telenyomoros tulajt és kérdezd meg tőle.
Talán Ő.Egyébként a telekom is egy ugyanolyan geci társaság, mi őket készülünk otthagyni jövőre, miután idén fél éven keresztül számláztak nekünk egy sehol sem létező 32k-s internetet. Annyi a lényeg, hogy nem szabad nekik 1 perc hűséget sem aláírni, akkor talán nem szarnak olyan nyíltan a fejetekre.
-
Xaels
félisten
válasz
rootkiller #19754 üzenetére
Azért ne akadj ki... Nem feltételeztem, hogy pesti vagy de azt sem, hogy nem. Csak leírtam a tapasztalatom...
-
Xaels
félisten
válasz
Én ezért szoktam leginkább nem partner üzletbe menni. Astoria boltba bementem és nem egész 20perc után kihoztam ajándék WCP-300zal. Függetlenséget nem néztem még.
-
dnelb
veterán
válasz
Nem találni az egész magyar neten egy darab telenor függő n4/n5 miatti (s)írást sem, nem gyanús kicsit ? Nekem se volt függő az n4. Az meg vicc hogy megkérdezted hogy független e, úgyse fogják azt mondani hogy nem ..
-
HREH
senior tag
válasz
Minden N5 kártyafüggetlen.
-
atillaahun
veterán
válasz
rootkiller #19645 üzenetére
Hát ha pecsét, meg aláírás van rajta én biztos találnék helyet az IMEI számnak is.
Nem tudok németül de a herstellergarantie az nem sima bolti gari? Bár ott nyilván más a hozzáállás, viszont ott az útiköltség. -
atillaahun
veterán
válasz
rootkiller #19628 üzenetére
Szerintem a 2 év LG garancia nem létezik. Most nincs előttem a telenyomoros jótállási jegyem, de arra emlékszem hogy telefonon többször is beszéltem az LG-vel és mindig azt mondták, hogy ők 1 évet vállalnak, a 2.-at pedig mindig a forgalmazó adja. Mondjuk a telenyomornál ez nem feltétlen hátrány, mert a szolgáltatói gari is majdnem olyan jó mint a gyári (valszeg 1 szervizbe is küldik), csak aki külföldről veszi 2 évvel, az szerintem a 2. évben küldözgetheti.
(#19643) DeathAdder
Mennyit kértél érte (milyen garival)?
Az én N4-em se érdekel a kutyát se, pedig mikor pár hónapja 80-ra tartottam még 70-et ajánlottak érte. De van egy olyan érzésem, hogy most már 60 felett nem viszik majd el bármilyen jó is. -
slice14
veterán
válasz
Ez a Ringke Fusion mien anyagú? A hátulja gondolom szilikon, de az oldala milyen? Könyü lehámozni, ha kel?
Ja éds milyen tapintású A cucc?
#19632 BDave: Köszi
-
BDave
őstag
válasz
Igen.
-
atillaahun
veterán
válasz
rootkiller #19429 üzenetére
Annyiért már a telenyomor is odaadja itthon.
-
Integra
titán
válasz
rootkiller #17603 üzenetére
ez valóban így van, mondjuk nekem 4.4.4 alatt is van root, de stock kernel és a 4.4.4 is, de pl exdialer missed call plugin, vagy a power toggles a gps ki és bekapcsoláshoz kér rootot még mindig. és igen, atomstabil és jó a gyári oprendszer.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Ráadásul a knox ugye főleg a samsungos megvalósítás miatt lett ellenség mindenkinél. Az egyáltalán nem biztos, hogy így lesz megvalósítva a stock rendszereknél is.
Egyre kevésbé szükséges a root egyébként. Kezd felnőni a stock android, nem kell már buzerálni ahhoz hogy használható legyen. Én is kezdek már leszokni róla, főleg a kétes minőségű romok (ugye a fragmentálódás itt is), és a szintén kétes minőségű root jogot igénylő alkalmazások miatt. -
ndlx
aktív tag
válasz
+1
...csatlakozom.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Sokkal kevesebben foglalkoznak a rom cserélgetéssel. Jó, ha 5% körüli azok aránya, akik cseréltek már egyáltalán romot a telefonjukon.
Az pedig nem igaz, hogy tört alkalmazások miatt kell a root. Azokat fel tudod telepíteni gyári szoftver esetében is. Nekem a teljes testreszabás miatt szükséges, szeretem kontroll alatt tartani az eszközömet felhasználói szinten. Ettől még minden alkalmazást megvásárolok, amit hasznosnak találok. Nyilván a google azt fogja szem előtt tartani, ami nagyobb profitot hoz, szóval nem a moddolgató emberkék elenyésző táborát. -
dnelb
veterán
válasz
rootkiller #17599 üzenetére
miért? hogy ne lehessen romolni, rootolni meg kernelt cserélni? ezt olvasom egy nexus tulajtól? WTF
-
w333
félisten
válasz
rootkiller #17416 üzenetére
Kicsi visszaolvashattál volna mielőtt megvetted a Ditech -től, sokan írták már akkor hogy a garancia levélen legyen rajta az IMEI szám, de szerintem még így is elfogják fogadni, küld el nekik állítólag nagyon jól dolgoznak, eddig mindenki csak dicsérte őket
-
maggi1886076
addikt
válasz
rootkiller #17416 üzenetére
mit vársz? LG..
-
w333
félisten
válasz
rootkiller #17410 üzenetére
Hmmm ... ez tényleg érdekes, még az elején mikor a sok felhasználó a Ditech -ből vásárolta a N5 -t akkor még azt mondták hogy itthon is persze érvényes a garancia, de csak a szervizelésre vonatkozik, tehát ha komolyabb baja van akkor vissza kell vinni a Ditech -hez mert itthon nem cserélik ... szerintem az ügyfélszolgálatos nincs a helyzet magaslatán próbálj meg beszélni valaki mással, el kell vállalják itthon is garanciában, sőt annyi feltétele volt az LG -nek hogy a Ditech -es garancialevelen legyen rajta az telefon IMEI száma
-
w333
félisten
válasz
rootkiller #17400 üzenetére
És miért nem telefonálsz nekik és küldöd el postán vagy futárral ?
-
w333
félisten
válasz
rootkiller #17396 üzenetére
De miért nem az LG központi Váci út szervizébe mentél ...
-
mmarta
senior tag
válasz
rootkiller #17056 üzenetére
Én ezt használom, egy xda-s csinálja (nem kell a pro, free is módosítja rendesen). Valóban hangosabb lesz a teló. Felrakod az appot, beállítod a hangerőt, elmented. Készít egy volume zip fájlt az sd-re, recoveryben flasheled a zipet.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
rootkiller #17037 üzenetére
gyári beállítást azért érdemes próbálni mert úgyis az az első amit a szerviz megtesz. ezután ha megszűnik a panasz már ők sem foglalkoznak vele és visszaadják.ezt a kört lehet megúszni.
-
tomiii007
senior tag
válasz
rootkiller #17033 üzenetére
Már gariztattak Diteches nexus telefont itthon LG-nél és nem volt probléma
-
dozsabalint
senior tag
válasz
A felirat leválása már másnál is előjött, de nagyon ritka jelenség.
Mondjuk az enyém most kapott egy új hátlapot, mert bumperen (spigen neo hybrid) keresztül behullámosodott (úgy, hogy egyébként le sem esett). Szóval ennyit a bumperekről...
A többi hiba meg lehet szoftveres / sim kártya hiba. Nekem pl az előző telefonom egészen addig, amíg nem kapott új simet, kb tíztől kilenc indításkor nem is látta a simet. De csak a 4.3-as frisstés után jelentkezett a probléma, szóval ezek a hálózatos problémák nagyon érdekesek... -
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Le lehet szedni a betűket, szerintem úgy még jobban is néz ki.
Íme:
-
bucsupeti
senior tag
válasz
a betü ki fog esni. ha egyre gyakraban elveszti a térerőt akkor csinálj egy gyári visszaállítást vagy egy teljes rom telepítést. szerintem ezután helyreáll, és még akár a hang is rendbe jöhet. ha ezután is gondod van akkor akár magyar akár.osztrák szervizbe vidd és javíttasd.
-
w333
félisten
válasz
rootkiller #14677 üzenetére
Ezt nem tudom ... de biztosan, Váci úti szervizről csak jókat írnak
Persze kérdés hogy mennyiért ...
-
w333
félisten
válasz
rootkiller #14672 üzenetére
Valószínű hogy ez valami hardveres hiba lesz ...
-
HREH
senior tag
válasz
rootkiller #14665 üzenetére
Én tökéletesen hallok mindenkit hívás közben.
Más: Ki milyen billentyűzet-appot használ?
Van olyan, amelybe bármilyen szinten lehet magyarul szöveget diktálni (pl. SMS-írásnál)?#3: [link]
-
obZen
tag
válasz
rootkiller #14672 üzenetére
Ha csak ennyi a kérdés, akkor a válasz nem.
-
Kari1
aktív tag
válasz
rootkiller #14665 üzenetére
Én csak Galaxy S-hez tudom viszonyítani de ahhoz képest sokkal hangosabb.
-
( V )
veterán
válasz
rootkiller #12956 üzenetére
van még egyáltalán DiTech?
-
Falka
tag
válasz
rootkiller #6183 üzenetére
Most is annyi... Az MM nullás vagy negativ árrésel dolgozik. Az árakat a beszállító/gyártó adja meg.
-
kovadika
őstag
válasz
rootkiller #6177 üzenetére
Az remek, pedig semmit nem változtattam a felhasználáson, és eddig nem csinálta. Egy-két napja kezdte. Megoldás?
-
TOZ
addikt
válasz
rootkiller #6074 üzenetére
Ez már bitlisz. :-D
-
33as
senior tag
válasz
rootkiller #5727 üzenetére
Jahhh.... némelyik kollégám is csak pillog, de én igy szeretem!
-
Lecs@
addikt
válasz
rootkiller #5727 üzenetére
Mutasd a tied !
-
33as
senior tag
válasz
rootkiller #5700 üzenetére
-
( V )
veterán
válasz
ha neked az megfelel azzal semmi gond, azt nem értem hogy az miért baj ha valaki pro szinten akarja használni? nálam pl Tasker és TiBa nélkül már nem áll föl rendszer és ahhoz kell root.
-
leslien
nagyúr
válasz
ráadás h mindezt büntetlenül csinálhatod( Bl nyitás ,root....) nincs gari vesztés. nézz át a pl . Note 3 topikba ott nem mernek semmit csinálni mert(Knox) ugrik a gari és akkor a méreg drága telo mehet a levesbe ....
-
ßrainiac
addikt
válasz
Egyetertek, maga a rendszer (4.4.2 es azelott a 4.3) tenyleg baromi jo, nem erdemes hozza nyulni. Na de a kamerat mindenkepp fel kell turbozni, ha van ra lehetoseg. Persze ez nem mindenkinek fontos, van aki nem is hasznalja.
Nekem van egy bridge gepem es ennyi, nyilvan nincs nalam az esetek 99%-aban, igy teloval szoktam lovoldozni, az meg csinaljon olyan kepet/videot, hogy akar a tv-n is lehessen visszanezni.
Egyebkent szerintem mar reg rossz ami az okostelefonokkal kapcsolatban megy privacy teren, hogyha ezt bevallalod (ahogy mindenki mas, mert "muszaj"), akkor nyugodtan rootolhatod. Latod, sok mindenki csinalja es nincs belole kulonosebb gond. En az elso root-ot 2009 kornyeken csinaltam, azota minden telefonomon megcsinaltam es soha nem volt belole problema
-
dnelb
veterán
válasz
Mert pl sokká jobbá teheted a kamerát .
Szerintem felesleges vitatkozni erről, Te nem akarod kihasználni hogy még jobb legyen(ingyen) , más meg igen.
-
( V )
veterán
válasz
rootkiller #5688 üzenetére
van aki azért vesz android fejlesztői telefont mert tudja is használni és nem csak egy nagyobb kijelzős "iphone"-t szeretne...
-
ßrainiac
addikt
válasz
Nincsenek nagy terveim, csak ezt meg akarom csinalni elore, hogy ne kelljen kesobb szorakozni vele.
Pontosabban a kamera mod, amit ajanlottak korabban az fel fog menni biztosan ^^
-
dnelb
veterán
válasz
rootkiller #5690 üzenetére
Igen tudom hogy te root meg minden ellenes vagy(meg azt hiszed ha rootolsz egyből átveszi az irányítást a rendszer feletted
) , de én alapból nem is használnék androidot pl tit backup nélkül
Dehát mások vagyunk
-
dnelb
veterán
válasz
Van olyan aki kiakarja hozni a maximumot mindenből.
-
zsirfecske
addikt
válasz
rootkiller #5601 üzenetére
ez komoly? bocs, akkor visszavonom, a tények ismerete nélkül szóltam.
végülis jogos hogy ők is globál töltőt használjanak és csak a csatlakozó legyen eltérő.
azért eu-ban hivatalosan usa telót kapni az kicsit erős.
-
KraX
őstag
válasz
rootkiller #5597 üzenetére
Ertem, koszonom valaszod.
-
Zeze94
tag
válasz
rootkiller #5313 üzenetére
Nexus root toolkittel elvileg par katt alatt kesz is az egesz
szal nagyon veszodni se kell vele, user error is maximalisan kivedheto vele
-
G4bi89
senior tag
válasz
rootkiller #5313 üzenetére
kb. 10-15 perc volt BL+Root+Xposed+Gravity
ennyit megér
Azért van fejlesztői telefonom, hogy egyszerűen lehessen mókolniNe tudd meg Sony -n mennyi idő volt egy egyszerű gyors hívót módosítani. (mert ott alapból semmilyen kapcsoló nincs ICS alatt)
-
Ayden89
csendes tag
válasz
rootkiller #5264 üzenetére
Igen, forgasd el a telefont, meg vissza. Ilyenkor lelövi az activityt majd újraindítja. Vagy chrome restart.
-
adammkaa
senior tag
válasz
rootkiller #5288 üzenetére
Köszi, előtte S3 lte volt ezért nem tudtam én sem.
junhum Mirol valtottal es hogy tetszik?
-
( V )
veterán
válasz
rootkiller #5075 üzenetére
lehet, de ha nem tévedek ez meg egy fejlesztői telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest