- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
membrandj
nagyúr
válasz
Criton #35062 üzenetére
Elméletileg újra kapható külföldön, tehát ha lehet még kapni, akkor 1-2-3 héten belül itthon is lesz. Ha nem, akkor ennyi volt.
Én is január elején kaptam meg a fehéret, fekete december eleje óta nincs.
Piros van még,de az senkinek nem kell.Tehát, ha szerencsés vagy, akkor talán még februárban lesz ,de max fehér szerintem.
-
arkone
aktív tag
Szia!
Nekem is válaszoltak.
"Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Hivatalosan a készüléket az LG magyarország majd csak februártól kezdi el árusítani. Ha ez előtt sikerül ilyet beszereznie azt az LG nem fogja tudni garanicában javítani Önnek, hisz nem mi vagyunk a készülék importőrei."
Én sajnos nem tudok várni addig, mert aki megveszi tőlem a mostani telefonomat, neki a hét első felében kelleni fog. A mostani telefonja megadta magát.
Gondolom Nálad az volt a gond, hogy nem eu-ba készült az a telefon. Bár nem értem miért nem kezelheti máshol gyártott telefon az LTE-t.
-
Dzsuri89
őstag
Gyári töltővel nekem is kb 2 óra alatt tölti fel, meg is lepődtem. Előző telefonom egy Samsung Galaxy Nexus volt, de azt a gyári töltője nem töltötte fel ilyen hamar, pedig annak még az aksija is kisebb volt.
Elég érdekes, hogy valakinek 4 óra kell a töltéshez. Akinek ilyen problémája van, hol vette a telefont? Tudnátok mutatni képet a kábelről és a töltőfejről? Itt valami simlisséget érzek.
-
zsirfecske
addikt
ha US van a dobozon akkor az d820, azaz usa modell, nem? ahhoz pedig 110 voltos töltőt adnak, amit nem fogsz tudni átalakítani. vegyél egy sima 1.8 A travel adaptert (sima gyári EU töltő) ebay-ről koreából. korábban linkeltem, én is onnan szereztem, keress rám "ebay" vagy "1.8" címszóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- MIUI / HyperOS topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest