Hirdetés
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabusman18
tag
Sziasztok! Nem látja az USB-én keresztül a gép a telót, csak tölti. Hol van az usb beállítás a telefonon? Köszi
-
philoxenia
MODERÁTOR
Offolást kérem befejezni, a személyeskedést meg pláne!
-
pumukli56
tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
A kijelző bal illetve jobb oldalon fent kis fehér folt ne legyen
ezt sötét háttérnél látod kamera vagy videó használatánál
Nekem van gyári hiba rossz kijelző megvilágítás
Én is használtan vettem -
bigrock
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
Ne lötyögjön az USB csati (pl. töltés közben beleakad a koma a kábelbe és jól megrántja...), előfordul, hogy meg van repedve a SIM tálcánál a ház, ill. gyárilag lötyög kissé a Power gomb. Ez mondjuk nekem is így van, de a kutyát nem érdekli...

-
s3nsitivity
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Nem igaz, hogy nem adnak ilyet fehérben.

-
peugeotmate
addikt
Használt Nexus 5 vásárlásnál mi az, amit feltétlenül nézzek meg? Például pixelhibás-e a kijelző, D820/821-es modell-e (teló menürendszerében ezt hol lehet megnézni?), stb-re gondolok. Mi szokott gyakori probléma lenni a telónál?
-
werszomjas
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Hmm ezt a Diztronic tokot csak most nézem, tetszetős, van ilyen valakinek? Lehet cserélem erre a spigen ultra fit-et. Van esetleg akinek mindkettővel van tapasztalata?
-
werszomjas
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Itt leírtam, kitől vettem a power bankot. (mondjuk pont elfogyott neki, mert ő nem Kínából küldi, hanem UK-ból) Ebay-es, de eredeti, csekkoltam a security kódot és a honlapon írtak is mind stimmelnek.
Az is fura, hogy magán az USB kábelen az eredetin nincs logo a fake-n pedig van MI logo, ezt se gondoltam volna

EnterR# nem akarok a pénztárcádban turkálni, de menj 3000 fölé, egy tokot jó esetben egyszer kell megvenni, a telefon értékéhez képest pedig elenyésző ez az összeg, megérdemli a kellő védelmet
Ez meg amúgy 2400ft + nem tudom mennyi a posta. Vagy Spigen ultra fit-et nézz. -
marquuard
veterán
válasz
lord.lakli
üzenetére
Furcsa kérdés, de nagy általánosságban ezek a hamisítványok miben térnek el az eredetitől? Gondolom elsősorban az anyaghasználattal vannak gondok. És az Official Nexus 5 tok? 2200Ft-ért tudnám megvenni. Normális matt tokot keresek, de 3000Ft fölé nem szívesen mennék.
-
marquuard
veterán
Ez a Genuine Official Nexus 5 tok milyen minőségre?
eBay-ről néztem ki egy Spigen Slim Armor tokot, bontatlan csomagolásban árulják, viszont 1800Ft-ért hozzá tudnék jutni. Nagy valószínűséggel hamisítványt fogok kapni?
-
eastsider
nagyúr
válasz
werszomjas
üzenetére
baszkii az mi logo az usb csatiban... kemény
eszembe nem jutott volna figyelni ezt...ebayről nem vennék. ki tudja melyik eredeti. először ebayről rendeltem. nem is volt eredeti, hiába állította a kínai
-
GrooveHero
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Inkább a linket add meg, ahonnan rendelted
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
marquuard
veterán
Elnézést a láma kérdésért, de ez eredeti lehet? Elég alacsony áron adják és bontatlan csomagolásban.
-
Buster17
addikt
play lokalizációját hol tudom váltani? régen sikerült csak már vissza akarom rakni magyarra.
van a számlámon euró ha átváltok magyarra az elveszik vagy átvált forintra vagy csak német lokállal használható? -
slice14
veterán
s3nsitivity, twine: Csipi a pelus a popótokat...

-
Fkris
őstag
válasz
beloadjoker
üzenetére
Köszi!!
-
fornettisuti
veterán
a szájkaratésok, legyenek, oly' uram-bátyáim privátban intézni a cívódsukat
-
trance89
őstag
válasz
marquuard
üzenetére
Diztronic Matte Back Black TPU Case for LG Nexus 5
-10% promo kód: repeatbuyer
tempered glass nem kell -
marquuard
veterán
Melyik tempered glass-t és tokot ajánljátok N5-re? Időtálló fólia és viszonylag vékony matt tok érdekelne. Melyik márka számít bestbuy-nak? Most van lehetőségem bevásárolni.
-
badmad
senior tag
Egy kis okosság a rootoláshoz.[link]
-
s3nsitivity
addikt
Én az elejétől erről beszéltem, hogy nem pontos a fogalmazás.. mint mondtam logikailag helyes csak nem pontos.

plusz a példa amit felhoztál nem is neked szólt.
De látom nem sikerült felfogni.
(#30964) halas111
Miért akarod kicsomagolni?
TWRP-ből installáld a zipet a rom után. -
halas111
csendes tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Nekem a chorome le se engedi tölteni az NX oldalán lévő gappsot mert szerinte káros lehet a gépemre. A tükör szerverről le tudtam szedni, de a kicsomagolás,telepítés során a víruskeresőm karanténba tette, így nem tudom mit tegyek. Gapps nélkül nekem nem jó.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
halas111
üzenetére
Persze tud.

Az NX oldalán lévő gappsot.
(#30953) twine
Amit írtál az alapján az első ami lejön az az, hogy lead 2A-t tehát rendesen tudod töltelni.

Ez logikailag tök helyes csak fogalmazásba kellett volna bele, hogy "mást is" egy N5 topikban az N5ről van szó ami 1.2A-t vesz fel a falról, tehát egy független környezetbe teljesen jó a fogalmazás de itt nem pontos.
-
twine
veterán
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Lássuk hol a hiba Grétsy tanár úr

"...azért is jó mert le tudja adni a ráírt 2A-t.."
Tehát a töltő 2A.-t tud leadni...."Ami azt jelenti, hogy ugyanolyan sebességgel töltöd elvileg a telefonod vele, mint a fali töltőddel..."
Amely fali töltő lehet 0,8-1-1,2A-es vagy több (vagy 2A.-ig bármennyi,csak a példa kedvéért soroltam fel párat),,,,tehát ugyanazzal a sebességgel tudod tölteni a power bankal,hiszen 2A.-ig jó vagy....(mivel legjobb tudomásom szerint a telefon töltőelektronikája szabályozza mennyit vesz fel)
Ezt alátámasztva linkeltem is egy videót, amin 1.28-at vesz fel a telefon....(direkt fogalmazva így, és nem forditva,hogy "ad le a töltő", nehogy valaki belekössön....) mégis szájkaratézunk
Tehát Grétsy úr,,segitsen nekem,,hol a hiba a fogalmazásomban

-
halas111
csendes tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
NX7 tud magyarul? meik gapps-ot tetted fel hozzá?
-
Megvagyok
tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Szia, én hozattam töltőt, de ismerőssel Kínából a hivatalos kínai nyelvű oldalról rendelve, úgyhogy tutira eredeti, de "csak" 10400-ast hozott, az is brutál cucc
Rádugom telefonra akkor AC töltésnek érzékeli, és nagyon durva tempóval tölti fel a telefont(nem mértem le még pontosan, de kb 1, másfél óra alatt 0ról 100ra). Most hoznak még nekem 2 db 16000-est elvileg a közeljövőben, úgyhogy ha valakit érdekel... 
-
twine
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Én meg hétvégén egy 10400-ast ugyancsak Banggood-ról...mert most tényleg fergeteges áron árulják őket...
bár nem kimondottan a telefonhoz,,mert az tökéletesen kiszolgálja a "bioritmusomat"...
Viszont ,hogy a kérdésedre is válaszoljak:
Hozzáértők szerint a xiaomi power bankja a legtöbbel ellentétben azért is jó mert le tudja adni a ráírt 2A-t..
Ami azt jelenti, hogy ugyanolyan sebességgel töltöd elvileg a telefonod vele, mint a fali töltőddel...
Ezen a videón jól látszik mennyit vesz fel a telefon
-
TOZ
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
En a mult heten rendeletem a banggood-tol egy 5400-ast, ha megjon megirom a valaszokat.
Most amugy eleg jo aron adjak. -
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Valaki ha jól rémlik kb. 3 hete 1 hónapja rendelt Xiaomi pwer bankot, abból is talán a 16000 mAh-sat.
Megjött neki? Ha igen eredeti a cucc? Jól működik? Mennyi alatt lehet feltölteni? És mennyi idő alatt tölti fel a telefont?Köszi előre is

-
LógaGéza
veterán
válasz
BeastMode
üzenetére
Akkor majd kipróbálom azzal is

Más:
Valaki nem akar manapság dBrand skint rendelni? Oszthatnánk a postát

Esetleg ha valaki rendelt mostanában, akkor megírhatná, hogy mennyi összeget és mit írtak a csomagra.
-
LógaGéza
veterán
válasz
BeastMode
üzenetére
Érdekes, ha az OTA appjában rányomsz a Download GApps lehetősére, akkor a SlimRom oldalára visz, a GAppsok közé. Én onnan raktam fel a Fullt, de nem frissítette le a Wifi jelszavaim, pedig azok kellettek volna...
Ez a BPear félevel ment? Neked visszadobta a jelszavakat? -
Robbertho
aktív tag
válasz
akela91
üzenetére
Van ilyen, több app is ki tudja olvasni ezt az értéket, én pl. a Current Widget-et használom.
A telefon specifikációjában sok helyen szerepel ilyen, hogy "Hall sensor", ami egy Hall-szondás árammérőre utal. Ebből gyanítom, hogy ez a mA érték (fogyasztás és töltés előjeles összegének abszolút értéke) valós lehet. Az mondjuk igaz, hogy nehéz megítélni mennyi is lehet aktuálisan, mert elég nagy szórással ugrál össze-vissza, de nagyjából korrekt értéket mutat úgy tapasztaltam a töltési idő alapján.
Kábel/töltőfej tapasztalatok:
Gyári töltőfej, töltőkábel ~1A
Toldott kindle kábel + gyári töltő, ~200 mA
2A töltőfej (kínai) + gyári kábel ~600 mA
Kifejezetten csak töltésre való vastag (18AWG), minőségi 4 m-es kábel + 2A kínai töltőfej : ~1A
Gagyi 3m-es lapos USB kábel, gyári/2A kínai töltőfej: ~20 mATehát akinek lassan tölt a telefonja vegye figyelembe, hogy lehet gyenge a forrás (USB-ről kevesebb a delej). vagy lehet túl sok feszültség esik nagy áramerősség mellett a vékony és hosszú töltőkábelen, emiatt visszaveszi a telefon a töltőáramot. (Egy 24AWG-s normál USB kábel ellenállása majdnem 0,1 Ohm méterenként, ebből egy 3m-es kábelen 0,3 V is eshet, ami több, mint tolerálható, de az 1 m-en 0,1V sem, míg a 18AWG-s kábelen ez 4m-en is csak 0,08V)
-
m_dawe
senior tag
Eszméletlen jó a Cataclysm

Eddig semmi FC, semmi akadás.
Külön tetszik, hogy ebbe már lehet cserélgetni a QS ikonokat
-
Valzor
aktív tag
Ha minden igaz hamarosan én is Nexus 5 tulaj leszek, most rendeltem egyet a B-tel-től. Nem vásároltam még náluk, de ahogy olvasgattam itt a fórumot nem írt róluk senki negatív dolgot. Alig várom, hogy kézben tartsam

-
metal01
őstag
válasz
BeastMode
üzenetére
Igen néztem én is. De gondolom az appok amit tartalmaz a csomag ugyanazok mint a másikban. Bár a mérete nagyobb... Én feltettem azt amit alább linkeltem és frissült ott is minden. Egyébként az appok zömét nem is használom. Újságos, meg könyves meg fitnesz meg ilyen hülyeségek.
-
BeastMode
őstag
válasz
metal01
üzenetére
Ez a GApps ajánlott jelenleg az Euphoria-hoz.
Nálam a fél órás teszt során egyetlen force close sem volt, szépen lefrissült minden a Play-ről és pörgött szépen
BlacKSouL: Play Áruházon belül a Beállításokban tudod kikapcsolni.
-
BlacKSouL
addikt
Két kérdés: ki lehet-e kapcsolni az appok automatikus frissülését, ha én csak azt szeretném, hogy szóljon, de ne frissüljön csak ha én akarom?
A kamera is frissült, és most már nem találok lehetőséget az expozíció beállításokra, valamint nincsenek előre definiált témák sem. Ez lehetséges?
Ja, még 444-en. -
metal01
őstag
válasz
LógaGéza
üzenetére
A gapps nekem is szét FC-zte magát. Én ezt flash-eltem az Euphoria után. És még így is néhány app FC-zett. Úgy oldottam meg, hogy ezeket az appokat manuálisan a play-ben uninstalláltam, majd telepítettem újra. Azóta béke van. Gondolom fogják ezeket javítani. Ez a kis görcsölés megéri a plusz fícsörök miatt. Végre van akku töltöttség %-os kijelzés az akku ikonon. A power gombnál restart, bootloader, recovery. Notification LED testre szabható normálisan külön app nélkül. Egy gombbal az összes app bezárható. Rendszergazdai jogok szintén külön app nélkül. Meg még jó pár okosság.
-
válasz
Grande Ale
üzenetére
Csak akkor, ha benne van az előfizetésedben az LTE, mert nem mindegyikhez jár (legalábbis Telenornál és T-Mobilnál így van).
-
LógaGéza
veterán
válasz
metal01
üzenetére
Hát az gyenge kifejezés

Tegnap este nagy reményekkel felraktam. Kár volt, csalódtam bennük. Tuti van user error is, de:
- Eltünt a Home és a Recent Apps gomb alulról, csak egy vissza van - semmit nem állítottam ezzel kapcsolatban, nem is találtam rá lehetőséget
- Settings és SystemUI többször FCzik, mint amennyi FC-t összesen láttam, mióta megvan az N5
- Sound & Notifications állandóan FC
- System Profiles FC
- MTP mód nincs, csak PTP-be ismeri fel a PC
- Qi töltőre rárakva hot reboot
- Random eldobálja a hálózatot, majd Phone FC-vel visszajönEnnyi kb fél óra tapasztalata - megy a full bugreport, utánna vissza a stock backup, és marad a remény, hogy lesz ez még jobb

-
eastsider
nagyúr
na végre csatlalkoztam én is a klubhoz

-
syl5
őstag
Az utóbbi két Antutu eredmény az a bizonyos Nx7 rom?
Melyek az ajánlott romok, amikből érdemes válogatni? -
w333
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
de mióta a samu kicsalja a szemed is semmi értelme
Na pont emiatt kérdeztem !

-
akela91
addikt
Félig off, de tudtok olyat app-ot 5.0-ra, amely kijelzi, hogy hány mA-el töltöm az akksit?
Azért gondolom, hogy lehet ilyen, mert nagyon jól meg tudja jósolni, hogy mikor lesz a töltöttség 100%-on. Pl. ha monitor usb hub-jába 4óra, a saját töltőjével 1.5 - 2 csak. Illetve van egy 2m + kábelem, azzal is kell vagy 3-4 óra a feltöltésig...
-
fornettisuti
veterán
válasz
s3nsitivity
üzenetére
stock, ejszaka frissitettem.
@w333
nemtudom, belinkeltek, en is raktam kepet, ennyi.
amugy, ez nem s4 reszleg, ahhoz tessek atfaradni a masik ajtohoz
-
w333
félisten
válasz
lord.lakli
üzenetére
No no no ... S4 -s feleségemé, Blade átmeneti telefon, és úton van a G2

-
w333
félisten
válasz
fornettisuti
üzenetére
Ennek mi értelme van ? feleségem S4 -e 43000 -t mutat

-
s3nsitivity
addikt
válasz
fornettisuti
üzenetére
Melyik kernel? OC? Stb
-
fornettisuti
veterán
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tekken 7 Playstation 4
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)