- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
válasz
csordas11 #46266 üzenetére
falasheld vissza az 5.0-s imagest, ha azzal elindul akkor próbáld meg végig az OTA-t 5.1.1-ig.
Ha OTA-kor meg ismétlődik a dolog akkor valszeg EMMC hibás a készüléked és alaplapot kell cseréltetni bent garanciában.
Ha végigmegy simán akkor az 5.1.1-s letöltésed hibás és az okozta a problémát. -
slice14
veterán
-
metal01
őstag
válasz
csordas11 #43047 üzenetére
Cataclysmre mindenképp érdemes. Tényleg stabil, gyors és épp elég feature van benne. Én a Nexus Root Toolkitet használom mindig. Először a NRT-el flasheld az 5.1.1-et stocknak. Utána rootold, és tedd fel a TWRP-t. Ez egy kattintás a progiban. Aztán másold fel a legújabb Cata fájlt pl. a downloads mappába a telódra. Aztán restart TWRP-be. Wipe cache + dalvik cache, utána installálod a Catát. És kész.
-
rolcsibácsi
őstag
-
válasz
csordas11 #23365 üzenetére
Nem tőlem kérdezted, de én 1 hete váltottam N4-ről. Nos, felülmúlta a várakozásomat, ugyanis az akkuidő sokkal jobb, még engem is meglepett, hogy mennyivel. Ugyanolyan használattal, ami az N4-et már késő délutánra lemerítette, az N5-öt kb csak félig. Netezni nagyjából kétszer annyi ideig lehet vele, mint az N4-gyel (az LTE kevesebbet fogyaszt, mint a 3G). Ezen felül jobb a kijelző, a kamera, a telefon vékonyabb és könnyebb, és nem utolsósorban, tovább tart rá a support.
(#23369) koxkids: szerintem praktikumhoz is adnak, nem láttam erre kikötést, az előfizetés szempontjából.
-
mm89
őstag
válasz
Egyelőre azt mondom, hogy nagyon jó ez a teló, majd kiderül. Nem volt bajom a N4-gyel se, inkább csak elfogott egy"must have"érzés...
Akkuról még nem tudok nyilatkozni.
Hogy megéri e az a plusz 40k azt neked kell tudni.Más: használ valaki carbont? Milyen kernellel? Nekem a code blue nem megy rá, bootloopol.
-
csenor
senior tag
válasz
Én is N4-ről jöttem!
Személy szerint én nagyon szerettem az N4-t, de az ember szereti mindig az újabbat és újabbat megvenni.
A kijelző szerintem sokkal szebb, a sebességkülönbség nekem csak játékoknál tűnik fel, akkuidőben szerintem hasonló. Mostanság már nincs közte olyan hatalmas árkülönbség, de még így se tudom, hogy megéri-e váltani. -
trance89
őstag
válasz
csordas11 #22533 üzenetére
a n6-ra legalább 4-5 hónapot várni kell, az első szériákból soha nem szabad vásárolni
ha tudsz várni fél évet (ajánlott) akkor szóba jöhet inkább a 6, viszont azt se felejtsd el hogy a n5-öst most sokkal kedvezőbb áron kapod meg mint majd újonnan a 6-ot, ami úgysem fog hozni egetrengető újdonságokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest