Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok valaki meg hasznalja a 4.4.4-et? A gyakori memory leak miatt erosen elgondolkoztam, hogy amig nem adjak ki az 5.1-et addig visszarakom.
Valaszokat elore is koszonom -
-
noorbertt
őstag
válasz
slice14 #36058 üzenetére
Így más, viszont én nem bíznám taskerre mert nem lesz tökéletes. Itt vagy pont a nexus 4 topikba volt ilyenről szó és kernelen belül lehetett állítani.
Nem beszólni akartam, de annak nem látom értelmét hogy ha hazajossz akkor lejjebb vidd a fenyerot és így tovább, mert inkább pain in my ass mint sem hasznos.
Azt meg nem is értem miért kell úgy viselkedni egy fórumon belül mint egy kis szaros puppy.
-
marquuard
veterán
Hybrid Kernel-t használ valaki?
-
Enzolord
addikt
válasz
horvathkrisz #36078 üzenetére
Igen, de garival, szóval ha más nem, majd beviszem szervizbe, csak hátha tapasztalta ezt más is, és megoldható szerviz nélkül..
-
tybsen
addikt
Elegem van ebből a memória elfogyás problémából, gyakorlatilag két alkalmazás között nem tudok normálisan váltani , állandóan újratölt a Chrome.. látom amikor újratölti a widgeteket, stb. akadozások…
Van értelme egyáltalán gyári beállításokat visszaállítani, vagy majd csak a következő frissítés oldja meg? Az utóbbi időben nagyon masszívan jelen van a probléma.
-
Enzolord
addikt
Sziasztok!
Még új vagyok ebben a csoportban, most csatlakoztam a Nexus 5-ösök táborához, eddig elégedett vagyok, egy igazán remekül összerakott gépezet, szeretni fogom.. Egy problémám azért lenne vele, mégpedig a villódzó képernyő! nem zavaró, de ha van rá megoldás, amivel nem kell szervizbe vinnem, azt szívesen veszem.. -
mukisrác
aktív tag
válasz
Scooter74 #36067 üzenetére
azért ennek a "mindenkinek 4g-s internetet" dolognak meg van az ára a céges szektorban.
nekem:
+600 ft egyéb költség a telefonszámlához, ami nem lebeszélhető
+3 ft kapcsolási díj minden kimenő híváshoz (beleértve a flottán belüli számokat)ennyit a telenor "jófejségéről" !
-
Scooter74
őstag
válasz
randras_83 #36074 üzenetére
Nem tudom, hogy 8-ból lett volna e nem vagyok IOS párti!
5.1-l lehet azért hallgatnak mert nem sikerült még a hibát javítani, vagy valami nagy dobásra készülnek google-k! -
Scooter74
őstag
horvathkrisz,slice14:
Utánozzák a Google-t, ugyan olyan prew verziót adtak ki mint anno az 5.0-s volt.
Ők még csak most értek el erre a pontra!twine: +1
-
twine
veterán
válasz
randras_83 #36071 üzenetére
+1
Előbb elkezdtem a monológom, aztán visszatöröltem...De ennyi lényegjó kis topic, jó közösség...ne marjátok egymást...
mindenki nyugodjon le pics@ba
-
randras_83
addikt
noorbertt, aizen92 ne tépjétek szét egymást, mind a kettőtöknek igaza van.
-
slice14
veterán
Ezek szerit az eddigi verziók alfák voltak.
-
Scooter74
őstag
válasz
Víz Elek #36066 üzenetére
Na most beszéltem Telenor-s ismerősömmel és ő mondta, hogy mindenkinek akinek olyan előfizetése van és LTE képes a telefon illetve a sim kártyája beleértve a céges előfizetést is azok megkapták a 4G-t.
És maradni is fog nekik.
Eddig teszt üzem volt és voltak stabilitási problémák de márt ezt is javították. Állítólag ez is közrejátszik. -
-
aizen92
addikt
válasz
noorbertt #36056 üzenetére
már vártam egy ehhez hasonló HSZ-t. A taskernek ez a lényege, hogy ha hazaért az ember és egész nap pl. városban utazgat, ahol kell a nagyobb fényerő, otthoni wifit észlelve szépen levesz 10%-ra, mert fölösleges 50-70% körül mennie. Az az értelme, hogy ne kelljen kapcsolgatni.
Nagyon jó, hogy te nem tudod használni/nincs szükséged a taskerre, mert inkább folyamatosan kapcsolgatsz mint egy májom, de aki tényleg " okos" telefonnak akarja használni attól ezt ne vegyük már el egy ilyennel" két simitás az egész..... minek?".
Amúgy nem két simítás, hanem 2 lehúzás és 2-3 simitás.
Imádom amikor fórumon valaki kérdez egy technikai jellegű kérdést, erre meg jön valami okostojás azzal, hogy "minek neked "én nem használom úgyse"". "fölösleges, minek akarod megcsinálni??
-
slice14
veterán
Valaki használ taskeres auto brightness beállítást? Leírná a Brightness értékeit, ha szépen megkérem?
Azért írom ide, mert N5-höz kellene.
Előre is köszönöm.
Igazából a első érték nekem nagynak tűnik itt, de ez csak egy személyes vélemény. Bátr már meg is találtam xda-n.
Alig várom a megbízható xposed+gb párost, nem kéne taskerrel it varázsolni az auto fényerővel.
-
noorbertt
őstag
válasz
randras_83 #36042 üzenetére
Holnap fogok beszélni azzal aki kontaktban van velük. Ha van valami jelzek.
-
Scooter74
őstag
-
zolka95
őstag
Androidpolice-on van egy csomó cikk az 5.1 fícsörjeiről.
Az egyik az, hogy a legördülő menüben el lehet tüntetni gombokat. Volt ott egy 'REC' gomb, gondolom azzal ment a felvétel. Ez 5.0-ban is benne van? Vagy csak 5.1-ben lesz? -
siofok
őstag
válasz
randras_83 #36048 üzenetére
Na bakker,köszi,megvan.
-
MrPetya19
addikt
válasz
///Krisz\\\ #36044 üzenetére
Én egy A-jays one+-t nyúzok már lassan négy éve, és nagyon szeretem.
-
siofok
őstag
Sziasztok!arra van lehetőség,hogy a tárcsázóba az utóbbi hívásoknál azt mutassa,hogy 13:20-kor hívtam a számot,nem 5 órája?
-
randras_83
addikt
válasz
///Krisz\\\ #36044 üzenetére
Xiaomi Piston 2. ebben az árkategóriában egy elég jó kis füles, bátran ajánlom. Ha külföldről rendelnéd akkor figyelj oda honnan rendeled, szeretik hamisitani.
Itt most akciós. Ilyen árak mellett szvsz nem érdemes kintről rendelni.
-
///Krisz\\\
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék a telefonhoz headset-es fülhallgatót vásárolni. Valamire érdemes odafigyelni vagy működik mindegyikkel a telefon? Ha valaki használ esetleg ilyen fülhallgatót akkor tudna-e ajánlani valamit?
-
Víz Elek
senior tag
Én is Telenoros vagyok, céges flotta, és mégis H-t ír ki nekem, pedig elvileg nálunk van 4G a Telenor oldala szerint.
Vagy lehet, hogy az a gond, hogy csak Klikk mobilnet szolgáltatás van megrendelve?
-
noorbertt
őstag
válasz
randras_83 #36039 üzenetére
dbrand lesz? mert lehet tudok kedvezmenyt intezni.
-
Scooter74
őstag
válasz
randras_83 #36039 üzenetére
Egész jó így.
-
Scooter74
őstag
válasz
randras_83 #36036 üzenetére
És milyen lesz? Ha szabad érdeklődnöm!
Más:
Itthon asszony telefonján is 4G van.
Ezek szerint mindenki meg kapja a 4G-t? -
szpali
addikt
válasz
Scooter74 #36024 üzenetére
Unokaöcsém is Telenoros Gyöngyösön. Ott nincs LTE, ezért csak HSPA-n tud netezni, de amint feljön Pestre, van neki 4G, pedig csak egy alap 100Mb-os internet csomagja van.
Gondolom Sz.helyen sincs még teljesen kiépítve a Telenor LTE, csak teszt jelleggel, ezért csatlakozhatott neked.
Nekem sincs 4G díjcsomagom, csak egy mezei BusinessNet "M" 7GB adatforgalommal, ami a T-mobil a HPSA csomagos előfizetőknek is elérhetővé teszi a 4G/LTE hálózaton netezést max 30/10 MBit/s sebességgel (HSPA+ on az elméleti max 21,1MBit/s lehetne, nekem az M3 bevezetőn sikerült eddig a legtöbbet, 20,57/4,08-at mérnem 2014.10.06-án, reggel 07:08-kor
)
Ez után kezdtem el használni a készülékemmel az LTE hálózatokat is, és ekkor tűnt fel, hogy 30/10 Mbit a max le/fel sebesség. -
eastsider
nagyúr
nekem is céges telenoron LTE van tegnaptól . (mindenkinek az egész flottában).
megvan a sávszél is (90/11 50ms ping, 40/30 28ms ping).nem tudom van-e köze ehhez: [link]
hívásnál fallbackel 3G-re mindenképpen. nincs még nálunk VoLTE
-
Scooter74
őstag
-
-
bucsupeti
senior tag
nem tudom volt-e róla szó, de a telekom és a telenor összekapcsolja a 4g hálózatait. tehát ahol eddig volt telekom 4g de nem volt telenor, ott már a telenorosoknak is lesz. persze forditva is igaz mindez.
-
Scooter74
őstag
Skacok képzeljétek céges előfizetésem van és most látom a csodát 4G-t ír a telefon a H+ helyett.
Kíváncsi vagyok meddig marad ez így.
Vissza is ment H-ra! Úgy látszik csak teszteltek valamit! -
csordas11
aktív tag
Itt van köztünk az a nőnemű személy, aki ma reggel 7,40 körül a 22-es buszon Budakeszi felé nyomkodta a fehér Nexus 5-ösét?
-
purechill
csendes tag
Sziasztok, ha NRTvel kinyitom a bootloadert majd rootolok akkor utána vissza tudom zárni a bl-t? Illetve ha unrootolni akarok akkor újra kinyitom a bl-t és utána a szokásos módon unrootolok? mindezt persze NRTvel.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
Scooter74 #36011 üzenetére
Köszi! Mindegyiket megtapogattam már. Igazából én úgy érzem hogy ilyen szempontból rövid idő alatt nem találok túl nagy eltéréseket. Engem pl a fém ház nem vonz (nem is taszít).
De pl az sokat számít hogy milyenek a frissítési lehetőségek hivatalos és nem hivatalos módon.
A Samsungoknál ott a Knox. Az LG meg úgy tűnik hogy kimondottan hajtóvadászatot rendez az ügyben hogy megtalálja és befoltozza a bootloader nyitási trükköket. Többek között ezért van Nexusom. -
WolfLenny
aktív tag
Ha TRWP-vel csinálok egy mentést az egész ROM-ról, akkor azt utána honnan tudom lementeni?
Melyik mappába teszi a file-okat? -
Scooter74
őstag
válasz
bucsupeti #36007 üzenetére
Hát nem vagyok Samsung párti, de a feleségemnek vettem egy Samu A3-s telefont, és azt kell, hogy mondjam teljesen rendben van.
Ha jól tudom akkor az Alfa is fém keretes, és nem műanyag.
Részemről azt mondanám, hogy menj be egy MM üzletbe és tapogasd meg mindegyik telefont és amelyik tetszik akkor azt vállazd!
Ja és a lényeg, olvasd el a teszteket a telefonokról!!! -
coves8
tag
Sziasztok!
Tegnap negatív csúcsom lett akkuidőben!Este 3óra alatt 100%ról kikapcsolásig merült.Térerő 2-3 szinten volt végig,és a teló a fiókban volt rá sem néztem.Mostanra már megvan,mi zabálta az energiát!A mobogenie app.Végig 100%pörgette a procit. -
bucsupeti
senior tag
Egy picit off lesz a kérdésem, de azért merem itt feltenni, mert Nexus 5 használó vagyok én is és így könnyebben értelmezhetők majd a válaszok amiket ti adtok.
Szóval egy N5 felhasználónak, második "kvázi ajándék" készüléket kell választani. Melyik választanátok és miért, az LG G3, a Samsung S5 és a Samsung Alpha közül?
(A készülékek saját topicjait olvasom, ott viszont ezt a kérdést nem akarom feltenni, mert úgyis egyértelmű a válaszuk)
-
Scooter74
őstag
válasz
ujhelyiferi #36002 üzenetére
Kártya mikori?
Esetleg sim csere a szerviz elött!(#35998) Justreboot Illetve még annyival egészíteném ki gery2123-s kollégát, hogy a fizetősben tudsz színprofilokat állítani, bent van a Systemmonitor ami ugye még pluszban fizetős lenne.
Biztonsági mentést lehet vele készíteni..........stb. -
ujhelyiferi
tag
Sziasztok!
Adott egy Nexus 5, amin időnként fullra elmegy a térerő, de csinált olyat is hogy volt térerő viszont csak üzenetet kaptam a nem fogadott hívásról.
A készülék T-mobile-os.
Szerintetek szervíz? -
#Dániel
tag
válasz
johnsmithnex #35999 üzenetére
Nézz utána milyen funkció lehet bekapcsolva ami ezt okozhatja. (hirtelen nem tudok ilyenről)
Lehet van valami alkalmazás ami az említett hibát okozhatja.HA nincs megoldás.
- Jó lenne egy stock rendszeres N5-el összehasonlítani.
- Húzd újra a CM-t
- HA egyik sem hoz megoldást, vagy nem kivitelezhető -> tedd vissza a stockot, legyen más fültanúja is ( ne csak a sajátodra támaszkodj) hallgassátok meg, aztán vissza a CM.De szerintem ott valami beállítás lesz, többünknek is nagyon korrektül muzsikál a CM12.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest