Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
radicspeter1
üzenetére
De ezt hogyan is tudná ? sztereóhoz 2 db. hangszóró kell a N5 -ben pedig 1 van, szóval szoftveresen max. annyit csinál hogy erősebb lesz a hangerő !

-
törölt tag
Sziasztok! Párom nexusa azt csinálja (lollipop gyári nincs root se semmi) hogy mikor meg akarja nyitni a kamerát (mindegy milyet) nem lehet csatlakozni a kamerához hibaüzenet jön. Már újra lett rakva nexus root toolkittel akkor is, aztán vissza a 4.4 és onnan szűz rendszerre a lollipop (wipe data) és ugyanaz a hiba. Ez normális? Vagy szervíz? Vagy van másik megoldás? Próbáltam a kamera adatok, gyorsító tár törlését az sem segít. Mikor másodjára megnyitom meg lefagy a teló. Újraindítás után az első fotóig jó aztán kilép és megint jön a hibaüzenet majd lefagy.
-
w333
félisten
válasz
randras_83
üzenetére
Semmire ...

(#31095) radicspeter1
Miért a füles alapból nem tudja a sztereót

-
radicspeter1
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
Kipróbáltam ahhh 1000X jobb a hangzás!!!!
Must have mindenkinek azonnal! -
randras_83
addikt
válasz
radicspeter1
üzenetére
Vagány, de ez mire jó. Mármint értem ami a cikkben van, de nem látom a gyakorlati hasznát.

-
radicspeter1
őstag
Gyerekek!
Sztereó hangzást is tudja már a N5 ezzel!!!
[link] -
syl5
őstag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Akkor nekifutok még egyszer.
Csak baromira felidegesített, hogy se hangouts, se fitness.
Nincs valami full leírás mi van kiszedve belőle, milyen tweak-ek annak hozzáadva, stb? -
válasz
peugeotmate
üzenetére
Nincs különbség az első és második év között, hacsak az nem, hogy az elsőben közvetlenül az LG szervizbe is viheted a telefont, a másodikban csak a Telenorhoz.
-
ricsiii01
tag
Hello!
Nektek is rossz az 5.0-ás gyári rendszer? Nekem valamiért pár nap után nem enged fényképet készíteni, megnyitom az alkalmazást majd fekete képernyő és középen a fotó ikon. Van erre valami megoldás?

-
syl5
őstag
Ez az NX rom egy kalap szar, ki van herélve az egész.
Még jó hogy volt backup-om. -
marquuard
veterán
Van egy döglött pixelem a képernyő bal sarkában. Olvastam olyat, hogy ahol előjön egy hibás pixel, azon a részen fog legközelebb bedögleni a következő. Megerősítést kérnék, hogy ez egy egetrengető baromság.
-
Zaji
őstag
Próbált már valaki OTG kábelt csinálni?
-
eastsider
nagyúr
válasz
Zsotti824
üzenetére
Pécs helyett is Pecs-et írtam, meg Őz utca helyett is Oz utcát anno, és megkaptam mégis...

elég durván jó az L camera egyébként.. összességében össze se lehet hasonlítani az N4 kamerájával az N5-ét.. nincs az a lila folt, gyorsabb, sokkal részletgazdagabb, sötétben sokkal jobb
-
Zsotti824
tag
regisztráltam itt hogy rendelhessek egy ilyen diztronic tokot.kérdésem csak az lenne hogy ha olyan telepélsen lakok ami ékezetes karaktrert tartalmaz akkor írjam ékezet nélkül? Keszü helyett Keszu-t? mert különben a megrendelő adatlapon a kosárban ? van az ü betű helyett és nem tudom hogy akkor megérkezik e a tok biztonságban.illetve ha u-val írom akkor tudják e majd itthon hogy az ü-vel értendő és Keszübe kell küldeni.szerintetek?
-
marquuard
veterán
válasz
radicspeter1
üzenetére
Én több alkalommal is nekiugrottam, de sose bootolt be a rendszer.

-
radicspeter1
őstag
válasz
errrtu
üzenetére
Valószínű a custom kernelt is hozzá flashelted a rom flash után egyből...előbb el kellett volna indítani simán system reboottal.
Nekem a 7.0 kicsit döcögött de vszínű a kernele miatt..nem hiába rakták vissza a google alap kernelt+DTW fumcióval mert ez így sokkal smothabb nekem legalább is a 7.1...jah és 5.0.1-es droid ez is de senki ne várjon csodákat ettől
Csak a hájpja nagy ennek!Más: F2FS-t valaki próbálta már itt köztetek? (data illetve cache partíción érdemes a systemet jobbnak tartják meghagyni ext4-en)
Vélemények, észrevételek? -
Davzone
senior tag
Official 5.0.1 factory image elerheto Nexus 4 es Nexus 6-ra.
Remelhetoleg nektek sem kell sokat varni!Android Wear 5.0.1 is elindult, illetve rengeteg app frissites is kint van.
Eddigi legjobb Update Wednesday

-
dkovizoli
addikt
Sziasztok! Tud valaki olyan programot ami ha elkezdek telefonálni valakivel, automatikusan elkezdi rögzíteni a beszélgetést?
-
peugeotmate
addikt
A telenoros 2 év garancia az teljeskörű? A második évben mit lehet intézni garancia címszó alatt, tehát mi fér bele?
-
errrtu
aktív tag
válasz
radicspeter1
üzenetére
gapps-hoz linket tudnál adni?
-
natë
nagyúr
válasz
rootkiller
üzenetére
Azaz tré?
-
errrtu
aktív tag
Meg vagyok én áldva ezzel az NX rommal

felraktam kernelestül mindenestül és most itt kergetőznek a pöttyöcskék vagy negyed órája!
van egy érzésem, hogy ebből nem lesz már rendszer...
-
Scooter74
őstag
NX Rom!
Changelog of Release 7.1
Heads up for all fixed (No more issues with incoming call and no more Heads up at Lock screen)
Back to Stock Kernel for Nexus 5 with D2W added
Pin keypad shuffler
Quick unlock
Smoother Upload and Download Animation
Volume rocker button seek on screen-off
-
natë
nagyúr
válasz
Parallaxis
üzenetére
I see. Rendeltem rá tempered glasst. Csak kibírja, míg megérkezik

-
BlacKSouL
addikt
Botor kérdésnek tűnhet, de a kamerán semmiféle (digitális)zoom opció nincs? Nem feltétlenül hiányzik, csak video módban néha jól jön(ne)
Valamint az új szoftverben nincsenek előredefiniált témák?
Az expozíció állítást már közben megtaláltam. -
BlacKSouL
addikt
-
natë
nagyúr
Ezt kentem a kijelzőre, jól gondolom, hogy fölösleges fólia?
-
gurl
tag
Srácok!
Milyen ez az Euphoria rom? Nem nagyon értek a főzött romokhoz,nem is használtam még igazán. Miért raktátok fel, mit tud, miben jobb,stb
köszönöm előre is! 
-
eastsider
nagyúr
nálam az akksi "jóval" jobb, mint N4-en. ugyanolyan használat mellett.
70%-on vagyok 1+óra screen on time-al (3G, wifi) -
hanati64
tag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Én, Pzoley által főzött ROM-t használok amióta elkezdte csinálni. Ajánlom!
-
bazsc20ne
tag
válasz
rootkiller
üzenetére
Sziasztok,
Nem gondolom, hogy afacsalo lennek, kedvezmennyel vasarolok, azt pedig nagyreszt tovabbadom, nem akarok nyereszkedni, nagyjabol ennyi a sztori.
Udv,
Balazs -
metal01
őstag
-
metal01
őstag
válasz
rootkiller
üzenetére
Passz. Nem tudom. Véletlenül akadtam rá erre a hirdetésre. Csak azért linkeltem, mert sokan kérdezik itt, hogy hol lehet venni N5-öt. Ha valaki szeretne innen venni, gondolom 1-2 kérdést feltéve kiderítheti, hogy milyen kondíciók mellett lehet vásárolni.
Erre valaki?
-
WolfLenny
senior tag
Üdv.
Egyik kollégának ma reggel böngészés közben újraindult a telója. Azóta csak a színes pöttyök pörögnek.
Le szeretném menteni róla a képeket, viszont teljesen gyári mókolatlan. Ha nyitom a bootloader-t akkor töröl mindent.
Itt olvastam, csak nem találom, hogy lehetne nyitni a BL anélkül, hogy userdata törlődne.Ötlet?
-
errrtu
aktív tag
Szóval TWRP wipeok és install zip?
A gappsot meg azért kérdeztem mert ahogy bele-beleolvastam a fórumba (tényleg csak futólag mert ez a hol vegyem meg melyik bolt meg tok kicsit szétcseszi az egészet) láttam, hogy van akinek gondja van....
azért köszi a választ és a linket

-
Sur1G
aktív tag
Hali!
Autós tartó + töltőt keresek a telefonhoz. Nem nagyon találok rá gyári megoldást. Amit néztem van az LG-nek SCU-100 univerzális autós tartója, de kellene még kábel, illetve adapter a kocsiba. Látom, hogy léteznek Qi autós töltők is, azok is érdekelnének. Mit tudtok ajánlani, ami itthon is beszerezhető? Merre keresgéljek?
Köszi
-
radicspeter1
őstag
Ki milyen romon van manapság?
Pzoley? -
metal01
őstag
Most találtam rá véletlenül. Ha valakit érdekel:
Új, bontatlan Nexus 5 16GB és 32GB fekete, fehér, piros, gyári garanciával...
-
válasz
werszomjas
üzenetére
Hali!
Nézem ezt a tokot, szerintem rendelek én is egyet. Postaköltség mennyi, nem tudod? Esetleg rendelhetnénk együtt.
Üdv!
-
metal01
őstag
Az mitől van, hogy a Play nem dobja fel automatikusan a frissítendő appokat? Az áruházban látom, hogy vannak frissítésre váró cuccok, ha rányomok frissíti is gond nélkül.
-
errrtu
aktív tag
Sziasztok!
Nx rom felrakása hogyan történik? Gapps-ból melyik ajánlott hozzá? Valami minimal kellene ha lehet válogatni...
előreisköszi

-
( V )
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
csak egy uccsó hOFF

-
randras_83
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
bevilágítással nincs semmi gond.
fólia ízlés kérdése, nekem üveg van rajta
bootloader nyitás nem jár garanciavesztéssel, egyébként kettő pillanat visszazárni. -
Megvagyok
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
-10% kód: repeatbuyer
énis most akarok venni ilyet 
szerk.: sorry, nem vettem észre, hogy most irták le a kódot

-
mmarta
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Nekem ilyen van, nagyon jó, nem lesz tőle bumpszli a teló.
-
eastsider
nagyúr
nekem az N5 ugyan azt a kamera bugot csinálja, mint a N4 csinálta.
csak reboot segített
fekete képernyő volt (nem fagyott le, emrt újraindítani meg lehetett próbálni), de csak reset segített -
peugeotmate
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
Ha a bootloader meg lett nyitva, az nem jár garivesztéssel?
-
marquuard
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
Pixel hiba kereséshez szerintem meg elég egy detector app Play-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Eladó egy Pixel 7a
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)