Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Íme, a One UI 8
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz
atillaahun #16098 üzenetére
Úgy értettem, hogy faux meg franco pl amit fejlesztettek n5re, arról raknak be dolgokat n4 kernelbe, tehát nem az az elsődleges amire fejlesztenek, úgymond csak szinten tartják..
Bár a gyári színt én is mindig átállítom, mert eléggé túlszaturált.
túlszaturált? nekem inkább fátyolosnak tűnt .. Persze ezen segít 1 kernel, de én 20k különbségnél akkor se vennék már n4et.(#16099) NTonee
5 ember? ja csak a net tele van vele. [link] [link] -
NTonee
veterán
válasz
atillaahun #16098 üzenetére
,,Mahdi ugyanúgy tolja a rom-jait N4-re is"
Ahogyan sokan mások is. Vannak, akik továbbléptek, persze. Ez van minden új telefon érkezésekor, de sokan folytatják az új mellett is. Akik "kezdik hanyagolni", azok nem is fognak hiányozni (pl PA).
,,a kijelző meg szerintem azért távol van a pocséktól"
Főleg az új frissítéssel. Állítottak valamit, egyértelműen jobbnak látom a színeket. Korábban a stock színeitől a hajamat téptem, most viszont egész jó.
Ez a ,,random ujraindul a teló ha vakuzol" végülis igaz, itt a topikban van vagy 5ember, akinél előfordult.Nálam is, de a update óta az enyém nem csinálja egyelőre, bár majd idővel még kiderül. Tesztelgettem olyan körülmények között, amikor nálam jelentkezett ez, de eddig jó.
,,a BT sajnos durván összeakad a Wifi-vel"
Meséljek?Van itthon egy Creative BT audio adapterem, ami rá van kötve a házimozira, hogy telefonról/notebookról wireless módon menjen a zene, film, stb. Egyszerű netezés mellett semmi baja, szépen szól. Amint kicsit nagyobb a wifi forgalom (letöltés), abban pillanatban kiakad a szerencsétlen. Elég dühítő tud lenni. Csak azért említem ezt, hogy lásd, nem a telefonnal van gond, más BT-os eszköznek is ez a gyengesége.
-
atillaahun
veterán
A 2 utóbbival azért nehezen lehet egyetérteni. Mahdi ugyanúgy tolja a rom-jait N4-re is, a kijelző meg szerintem azért távol van a pocséktól. Bár a gyári színt én is mindig átállítom, mert eléggé túlszaturált.
Plusz most hogy megvettem a BT billentyűm és egerem és használnám őket egyszerre az N4-el, az is kiderült hogy nem fog menni, a BT sajnos durván összeakad a Wifi-vel, és egyébként sem hajlandó 5-ből 4-szer felismerni az eszközeim. És ezen a 4.4.3 se segített.
Csak az tart vissza az N5-től, hogy ebbe is ugyanaz a BT modul került, úgyhogy kb. feldughatom a Slimport-om a billentyűvel. -
törölt tag
válasz
ElGatto #16095 üzenetére
Azért mertem ajánlani, mert pont tegnap csináltam vele egy teljes backup-restore folyamatot (4.4.2 -> 4.4.3) és hozta az elvárt eredményt!
Egy érdekesség van csak, hogy a visszaállítás idejére őt kell alapértelmezett sms app-nak tenni, de miután befejezte szól is, hogy állítsd vissza a Hangouts-ot default-nak... -
dnelb
veterán
válasz
Sotyks94 #16094 üzenetére
én arról váltottam, n4et már nem érdemes venni, főleg ha 20k diffi van köztük... kamera pocsék(minőség is meg random ujraindul a teló ha vakuzol), lecsúszik mindenhonnan, nem hallod ha hívnak mert a hátlapon van a hangszóró, kijelző fos.. és már a devek is kezdik hanyagolni xdan.
-
Sotyks94
aktív tag
Van nekem egy 2013-as N7-em. Szeretnék mellé egy telót, mert a jelenlegi galaxys1 kezd szétmenni, de nem tudok dönteni N4 és N5 között.
Használtat (vagy olyan árban lévőt keresek). Ahogy néztem N4 55-60k körül már van normális, N5 pedig 80k-tól. Jobb annyival az N5? Van akinek van mind2-vel tapasztalata?
Esetleg tud valaki most jó ajánlatot a neten használtan? (hardveraprót nézegettem néha)
-
rolcsibácsi
őstag
Nem ertem mi alapjan mukodik ez a rohadt play aruhaz, neha ha bemegyek a sajat appjaimba es hosszan nyomok az egyik appra ami nincs a telomon csak a listaban akkor kivalaszthatok tobb appot de tegnap a kivalasztottakat torolni tudtam ami jo dolog hogy egyszerre lehet tobbet gyomlalni a listabol amiket csak kiprobaltam, de most meg nem torolni lehet oket hanem csak installalni. (Mikor torolni lehet akkor meg installalni nem, megoldhatnak mar ezt ket kulon gombbal...)
-
ElGatto
aktív tag
Hi, létezik olyan sms Backup progi ami képes az "alap sms ami a Hangouts - al karöltve működik" menteni és visszaállítani?
Próbáltam már többet, de pl, smsbackup+ lementi gmail - be, de visszaállításnál 1 elemet állít vissza a többire azt mondja ütközés... -
Kari1
aktív tag
válasz
GrooveHero #16085 üzenetére
Én [ilyet - 2.5D] rendeltem, 1-2 hét és megjön. Nagyon kíváncsi leszek rá mert csak 900 huf volt.
-
GrooveHero
addikt
Brando 0.2mm tempered glass megrendelve, 1 hónap múlva kb. itt is lesz. 30 dolcsi volt szállítással
-
slice14
veterán
A Nexus 5 Light Sensor fix modul müxik 4.4.3-al?
Más: Az MXPlayer még nem komatibilis 4.4.3-al. Legalábbis ezt irja mikor indítanám.
(#16083) rolcsibácsi: Az ART még csak fejlesztés alatt van. Dalvik-kal is ugyan olyan jól futt a teló.
-
dnelb
veterán
válasz
rolcsibácsi #16080 üzenetére
Nem jó az ART, meg lett mondva
amúgy gravitybox nem megy art mellett. -
Muffi
aktív tag
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni!
Már jó ideje Stock Romon vagyok + Gravity Boxal. Láttam hogy kijött a MIUI N5-ös rom. Azt szeretném feltenni. Hogyan tudnom felrakni? Ha Wipeolok akkor minden képem/zeném eltűnik róla igaz? Már régen romoltam így most ne tudom, hogy hogyan kezdjek neki.
A másik az lenne, hogy ha most így vagyok és netán nem tetszene a MIUI rom és visszaszeretnék menni Stockra akkor azt hogy oldom meg? De úgy szeretném akkor hogy már a 4.4.3-as kerüljön fel rá. Kérlek szépen segítsen valaki. Nyugi nem vagyok analfabéta, csak már 1 éve nem romolgattam, annyira tökéletesen működik az N5!
Köszönöm szépen előre is a segítséget! -
rolcsibácsi
őstag
Az miert van hogy nem tudom atallitani ART-ra?
4.4.3 rooted, gravitybox-szal.. -
-
TODI1111
veterán
radicspeter1 Mit kell tenni, hogy így nézzen ki a chrome?
-
assemble
addikt
válasz
radicspeter1 #16071 üzenetére
Akarmilyen hiroldal, nulla forras, semmi valosagalapja, senki nem beszel 5.0-rol, semmit nem tudni sem arrol, hogy milyen lesz az uj verzio, sem arrol hogy hogy fogjak hivni... Varhatoan az I/O-n jelentik be, igen, ennyit lehet tudni rola.
-
bigrock
addikt
válasz
radicspeter1 #16071 üzenetére
Pedig már el akartam adni, és ájfóntot venni..., de kizárólag a logó miatt maradok a droid-nál. :-)))
-
radicspeter1
őstag
Lehet még fokozni a mai napot?!?!
Új android logó és android verzió ( 5.0 !!!) várható a Google I/O-n!!
-
radicspeter1
őstag
Gyerekek mi van ma!!!
A nova launcher is támogatja az Ok google funkciót is!Android rendszer 13%-on van nálam...ez kevesebb mint a 4.4.2-ön nem?
-
dnelb
veterán
válasz
radicspeter1 #16067 üzenetére
Akkor ez nem változott.
-
-
dnelb
veterán
Mennyi lett 4.4.3-ban az input boost? Valaki megnézi ?
pl cpu-zben amíg a kijelzőn van az ujj, mennyire ugrik fel?
-
Eskü mintha lassabb lenne a telefon 4.4.3-al
-
huan
őstag
Sziasztok!
Az OTA frissítés töröl mindent? (telepített programokat,root-ot,twrp-t?) -
HREH
senior tag
4.4.3 ide, 4.4.3 oda, ezt a tök jelentéktelen, de mégis bosszantó perc-perc hibát (hiba ez egyáltalán?) mégsem javították ki
-
slice14
veterán
válasz
Angelus(hun) #16054 üzenetére
Üdv itt.
Az OTA nem nézi a bootloader, root és busybox-ot.
-
Angelus(hun)
tag
A minap kaparintottam kezeim közé, végre a saját készülékem is. Viszont a korábbi tulaj elfelejtette közölni, hogy rootolta és kinyitotta a bootloadert. Mindezektől függetlenül még fogja látni az OTA frissítést, vagy le kell szedni a root-ot?
-
trance89
őstag
annak aki custom romon van és nem szeretné újrahúzni az egész telót csak a radio-t érdemes frissítenie
nekem sincs kedvem a belakott slimet újrarakni, értelme úgysincs mert egyedül csak a radio maradna meg rom flashelés után, nemsokára jön úgyis a 4.4.3-ra épülő slim -
HREH
senior tag
válasz
radicspeter1 #16049 üzenetére
Köszönöm
(Számítógépre mit másolok fel?) -
Muffi
aktív tag
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni!
Már jó ideje Stock Romon vagyok + Gravity Boxal. Láttam hogy kijött a MIUI N5-ös rom. Azt szeretném feltenni. Hogyan tudnom felrakni? Ha Wipeolok akkor minden képem/zeném eltűnik róla igaz? Már régen romoltam így most ne tudom, hogy hogyan kezdjek neki.A másik az lenne, hogy ha most így vagyok és netán nem tetszene a MIUI rom és visszaszeretnék menni Stockra akkor azt hogy oldom meg? De úgy szeretném akkor hogy már a 4.4.3-as kerüljön fel rá. Kérlek szépen segítsen valaki. Nyugi nem vagyok analfabéta, csak már 1 éve nem romolgattam, annyira tökéletesen működik az N5!
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
Na felkerült nekem is, ha másért nem is, de legalább azért megérte mert lepucoltam azt a sok szart amit feltelepítettem a telóra
-
NTonee
veterán
válasz
GrooveHero #16041 üzenetére
93 app van nálam, nekem az az első, hogy rootolom, mert kell a titanium backup. De az előbb azt írtam, hogy ezeknek vissza kellene települniük a frissítés után, kivéve az ezekhez tartozó useradatok.
Nézd, ha nem tetszik, akkor hagyod, ahogy van, nem frissítesz. Majd jön az ota is, azzal nem fognak törlődni a dolgaid.
Volt korábban egy helium nevű app, keresd meg, az csinált root nélkül mentéseket, de tudtommal senkinek sem működött rendesen.adamka1313: a factory reset mindent töröl. Gyári állapotba állítja vissza a készüléket.
-
kovadika
őstag
válasz
GrooveHero #16041 üzenetére
Bird ki azt a pár napot és várd meg az OTA-t.
-
adamka1313
tag
Hmmm.. ha factory resetet csinálok akkor a belső memóriáról is törlődik minden ? :/ Szóval a Wipe: data az törli a belső memóriát ?
Magyarul ha az itt leírtakat megcsinálom akkor törlődik a belső memória(képek stb.)?? : [link]
-
HREH
senior tag
válasz
horvathkrisz #16034 üzenetére
Van benne egy halom javítgatás, foltozás, mm-qcamera-daemon fix, HDR-en is javítottak, térerő eldobálás, kékfog ill. wifi fix stb, stb.
Dirty flash-sel is fel lehet dobni de a clean install az ajánlott.Szvsz érdemes, hátrányod nem lesz belőle!
(ráadásul a listák görgetésének finomságán is javítottak, nekem nagyon cseszte a szemem, hogy egy referencia teló is megdöccen a listagörgetésnél)
Mert, hogy tesóm SGS5-je döccen a görgetésnál azt megértem (), de egy Nexus ne csinálja már, akkor se, ha ez Android gyermekbetegség
szerk: Akkor ideje kékesedni + GPU driverek is mennek fel
(+ optimized bionic + dalvik, mondjuk az nem tom minek, de azért felrakom)
-
NTonee
veterán
válasz
GrooveHero #16032 üzenetére
Újra felrakod őket playből. Vagy, mivel a droid a legutóbbi alkalmazásaidat is menti, így a frissítés után automatikusan rá kellene települniük. Az appok useradatai meg mennek a levesbe. Van erre is app, de még nem láttam, hogy normálisan működött volna. Egyedül a TitaniumBackup, de ahhoz meg root kell.
horvathkrisz: nem éri meg. Vízálló sem lett, kávét sem főz, de valami ketyeg a frissítés óta. Lehet, hogy fel fog robbanni.
-
leslien
nagyúr
válasz
na most jól megkavartak
,
skacok indoklás is kell h miért nem illetve igen
-
kovadika
őstag
válasz
Nem!
-
horvathkrisz
addikt
Erdemes feltenni az uj droidot?
-
NTonee
veterán
válasz
GrooveHero #16023 üzenetére
semmivel. Rakd fel, ha nem tetszik (bár nem tudom, mi baj lenne), akkor vissza tudod rakni az előző verziót a korábbi image-el. Az sms-ek az erre alkalmas appal menthetőek (pl: sms backup & restore). Zene, képek, egyéb dokumentumok meg mehet pc-re, majd visszarakod.
-
Davzone
senior tag
Factory Imaget bármilyen állapotban felrakhatok? Nem kell FR előtte vagy ilyesmi?
Most van rootom xpossed, GB, stickmount pro is szal voltak system file modositasok.
bootloader az zárt.
factory imaget nyugodtan rányomhatom?
az a jó ha mindent töröl nem akarok semmit megtartani tiszta lappal akarokindulni. -
HREH
senior tag
-
HREH
senior tag
válasz
slice14 #16022 üzenetére
Nincs mit
GBox changelogban is most látom, hogy "Adjusted for compatibility with Android 4.4.3" - szóval ha ez megy, akkor az Xposed is megy
Fel is raktam jó sok modult, nem kevés idő lesz beállítani(#16023) GrooveHero: erre én is kíváncsi lennék!
(Azaz lettem volna, de már megvolt a full wipe)
Valaki tényleg megírhatná, hogy mivel érdemes.... -
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Szóval akkor minvel mentsem le a teljes rendszert, hogy ha feldobom a 4.4.3-at, akkor egy gombnyomással visszaálítsam a cuccost?
-
slice14
veterán
válasz
radicspeter1 #16018 üzenetére
Az efs-t twrp-vel simán le mentem ugye?
Ill. a root csak azzal a módszerrel müxik, amit korábban egyik kolléga linkelt?
Valaki irja már meg, hogy megy e az xposed + gb 4.4.3 alatt...
-
leslien
nagyúr
válasz
radicspeter1 #16017 üzenetére
latom sikerült
-
radicspeter1
őstag
válasz
radicspeter1 #16017 üzenetére
Megoldottam!!
Bootloaderbe mentem majd ott kiválasztottam a Recorvery-t. Ezek után felugrott egy piros háromszöggel egy kis android ikonocska...
Itt nyomtam egy hangerő fel+ power gombot egyszerre!!ezek után beküldött egy cwm recorveryhez hasonló gyári recorvery-be! Itt nyomtam egy wipe data/factory resetet majd miután ez lefutott egy reboot-ot!
Bebootloláskor már volt térerőm is
Csak egy enyhe infartusom is akadt mellette
A fennt leírtakat jegyezzétek hátha netán másnak is jól jön majd... -
radicspeter1
őstag
Gyerekek nagy gebasz van!!
felraktam CMD-vel utasításokat betartva a google hivatalos oldaláról a 4.4.3-at be is kapcsolt minden csak nincs alapsávom sem!!!IMEI mentésem van de ugye az csak egyedi recorveryvel telepíthető...
meg plusz van még egy EFS1 és egy EFS2 imagine fájlom
MIT TEGYEK?? HELP!!
várok valakire... ;(((( -
HREH
senior tag
Xposed Framework megy 4.4.3 alatt?(#16014) csabikaa89: Igen, a Flash Stock + Unroot menüpontot kell használni, betallózod az image-t és szépen felrakja.
-
leslien
nagyúr
válasz
Nocsesz1 #16009 üzenetére
kapcsold ki elvileg 8 mp ig kell nyomni a bekacs gombot de lehet h több.
wugfresh helyre hozza -
Szabo_0
csendes tag
Most akkor elvileg ha csekkoltatom a rendszerfrissítést akkor megkellene jelennie a 4.4.3-nak? (visszaálltam alapra, de jelenleg nincs semmi
) A rendszerfrissítés öröme kell nekem
-
assemble
addikt
KOT49H (4.4.2_r1) to KTU84L (4.4.3_r1) AOSP changelog
"Apro" frissites, 7454 valtoztatassal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- ASUS routerek
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Robot fűnyírók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest