Hirdetés
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
aizen92, csipuka Köszönöm mindkettőtöknek, még a végén összejön minden, hogy olyanra tudjam formázni a lollipopot mint amilyen most a kitkat.
-
csipuka
senior tag
válasz
aizen92
üzenetére
Ugy van, es az e-robot alatt is mukodik a secure settings, vagyis at tudsz valtani airplane mode-ba.
Az akksi szazalekos kiiratasara pedig a Battery overlay percent-et hasznalom. Egyik kollega ajanlotta itt. -
TODI1111
veterán
válasz
csipuka
üzenetére
Köszi.
Egyenlőre információkat gyűjtök arról, hogy hogyan lehet a 4.4.4-en megszokott szolgáltatásokat pótolni lollipopon. Sajnos nem tudok angolul a tasker pedig nem tud magyarul,ezért volt jó, hogy 4.4.4-en egy xposed modul segítségével bármelyik profilváltó képes volt az airplane módot kapcsolni.Aztán még jó volna ha a státuszbáron százalékosan is megjelenítené az akku szintet, meg a navbár gombokat lehetne bővíteni, valahogy így:
-
randras_83
addikt
Az amúgy megvan hogy nexus 7-9-10-re kint van az 5.0.1 LRX22C?
Reméljük 5-re is itt lesz lassan.
-
Sziasztok!
5.0-hoz stock romot használtok vagy van esetleg jobb custom rom, illetve milyen kernellel megy szépen?
-
arkone
aktív tag
Hogy tudom feketére varázsolni az értesítési sávot? [link]
-
zola-
őstag
Ha a stock 5.0 romra rateszem a liquidsmooth 4.0 romot akkor miert nincs halozatom? Kiakad a mobilhalozat aktivalasa pontnal. Tobb fele stock radiot is probaltam feltenni, de nem jo....
-
Víz Elek
senior tag
válasz
kárátékutyá
üzenetére
Köszi!
Akkor szerintem meg is vásárolom.

Muszáj a 32-es, mivel nem bővíthető, a 16-os tárhelyet meg hamar kinőném.
-
natë
nagyúr
Azért stock rom/kernellel a 4,5 órás SOT nem rossz!
-
palesz53
senior tag
válasz
SybenX
üzenetére
speedshophoz - én rendeltem tőlük 20.-án, tegnap azt mondták még 1-1,5 hét, de idén tuti megkapom... (amikor rendeltem, akkor külső raktáron volt asszem 2 napig - elmondásuk szerint aki akkor rendelt, azt még tudják teljesíteni, de többre jelenleg nem vesznek fel rendelést, ezért is van azóta 'ideiglenesen nem rendelhető' státuszban...)
-
mukisrác
aktív tag
válasz
rootkiller
üzenetére
Enyém is Ditech beszerzés, és volt már az LG központi szervízben garis javítson . Helyben csinálták, nem küldték sehova.
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy újonnan honnan érdemes megvásárolni a készüléket?
Illetve, hogyha használtan vásárolnám, akkor ez megérne 70-et (gyors lealkudtam belőle egy ötöst)

-
GGMPC
őstag
válasz
Braca123
üzenetére
Megjott a 32GB N5 fekete telcsim!

Hat urak (holgyek) ez nagyon ott van mindenhogyan!
Rendeltem Nexus 4-t is - eppen tolom ra a nyalokat - az is meseszep - nem is ertem, hogy ez eddig, hogy maradt ki az eletembol...? (marmint a stock)
Haveroknak is kell ilyen, ugyhogy ha valaki gondolja, megrendelem neki is az Expansysrol az N5-t vagy 4-t!?.

-
Braca123
csendes tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Bár csak ilyen egyszerű lenne 
-
metal01
őstag
-
egy23
csendes tag
Ki az a 6os villamoson aki mögött állok és a nexusán a nexus 5 fórumot olvassa?

-
SybenX
őstag
Valaki vett már nexus 5-t speedshopnál?Mit gondoltok a boltról?
-
TODI1111
veterán
Szia! Köszi. Ezzel a progival különböző hangprofilokat is létre lehet hozni amiket időzíteni lehet? Sajnos az angol nyelvtudásom nulla. Jelenleg 4 különböző profilt használok (rezgő, halk,hangos,offline) amit a profile scheduler progival kapcsolok automatikusan. Azt szeretném tudni, hogy egy ilyen profilváltás megoldható-e lollipopon automatikusan. Pl.: 5.15-6.00 néma 6.00-7.00 halk 7.00-20.00 hangos 20.00-22-00 halk 22.00-5.15 offline.
-
thesound
addikt
válasz
bucsupeti
üzenetére
Felhőben tárolod a kapcsolataidat vagy SIM-en? Felhő.
A telefon névjegyeidnél megjelennek a képek? Igen.
A google nvéjegy szinkronizálás be van kapcsolva? Igen, bár a people details az nincs. Megpróbálom azt bekapcsolni. Köszi a tippet.egyfolytában nyomkodom
x10 miniről jöttem 
-
Braca123
csendes tag
válasz
_CsViktor_
üzenetére
3 ban is néztük de csak fekete volt. Egy gsm-ben találtunk holnap meglessük. Azért köszönöm
-
-
-
TODI1111
veterán
Sziasztok!
Android 4.4.4-en a profile scheduler progit használom automatikus profilváltásra ami egy xposed modullal képes a repülő módot is automatán kapcsolni. Lollipopon lehet-e automatikusan repülő üzemmódot ki-be kapcsolni? (mert ugye az xposed nem kompatibilis az ART futtatási környezettel ezáltal a lollipopal) -
thesound
addikt
Üdv. Csatlakozok a társasághoz és rögtön egy láma kérdéssel indítanék. Nyalókán vagyok (az első dolgom volt feltenni, KK-et meg sem néztem
) és a gmail app-ban nem jelennek meg a nekem mailt küldők képei. (gépen, a weben látszódik a levelekben a sender képe). Nálatok működik?Rágugliztam, erre de azt találtam, hogy talán bug. Ja és igen a telón a gmail appban be van pipálva, hogy show sender images
-
Braca123
csendes tag
Barátnőm nagyon szeretne egy fehér Nexust látni élőben. Valaki nem jár a Pólusban 1 és 7 között?

-
kárátékutyá
őstag
válasz
borist
üzenetére
Nem pont erre válasz, de azért talán sikerül belőle kivenni valamit. Nejem Samsung S5-ét tegnap lecseréltem neki iPhone 5S-re.
Nekem a Samu nem tetszett, nemcsak a "televanbaxvamindenszarfjúcsörrel" miatt, hanem mert valóban nincsen meg az a zárt oprendszerekre jellemző felhasználói élmény, ami az N5-ben megvan. Sokkal lassabb mint az N5. (egyébként olyan vette meg, aki N5-öt használ /éppen árulja/)
Tegnap este egy kis sebességbeli felhasználóélményekben elkezdtem összehasonlítani az 5S-el, és döbbenten tapasztaltam (bár Youtube-os videókon láttam már, de én a saját szememnek hiszek) hogy sokkal gyorsabb mint az ájfon. Első körben csak a gyári böngészőket hasonlítottam össze, és már ott csúnyán elvérzett az N5 mellett az 5S, de azután jött a CM Browser...az viszont már csúfos volt. Én Blackberryről jöttem N5-re, előtte ájfonok voltak, de rendesen megdőlt az a hiedelem, miszerint a zárt forráskód gyorsabb mint a nyitott...de azért ez csak az N5-re igaz. Majd ma összehasonlítom játék és húzósabb progik megnyitását, használatát.
-
randras_83
addikt
Nekem anno az N4-ben cseréltek akksit gariba a 11 hónap végén, 3 nap volt azt is tuti ott csináltak a Váci úton. Szóval én is csak jókat tudok mondani arról a szervízről. Megjegyzem kicsit furcsán nézett a srác amikor kérte a számlát és mondtam neki hogy csak gari jegy van mert az LG től van a telefon. Éljen az EFOTT

-
Zsotti824
tag
mi egyszerre küldtük fel bp-re asszem a váci lg szervízbe a két n5öt ami van itthon.abból 1 fizetős volt mert anyám összetörte a kijelzőt,az enyém garis volt mert a hátlap alja az lg logó körül ropogott.mindkettőt megcsinálták és küldték vissza egyszerre.más tészta hogy az enyémet nem igazán sikerült megcsinálni.hátlap csere sem segített rajta mert 1-2 nap után ugyanúgy elkezdett ropogni a logó körül ha nyomkodom.pedig tuti új hátlap van rajta mert volt rajta valahol egy ici pici nagyon vékony hajszálkarc és ezen a hátlapon pedig semmi nyoma.még egyszer nem küldöm már vissza,ezek szerint nem tudnak vele mit kezdeni
-
nzolo76
tag
Engedjétek meg, hogy erre leírjam a saját tapasztalatomat, ami egy hete történt.
Adott egy Nexus 4, érintője nem reagál, illetve csak néha, valamint ghost touch is jelentkezik időnként. Ausztriában vásárolva (Dietech) 2013.06.10-én. Sajnos nem sikerült visszavinnem az osztrák boltba, így Bp. Váci u. LG szervíz.
A számlán 24 hó gari szerepel, de azt mondta a srác, sajna az LG csak 1 évet ad, így a teló nem garanciális. Mondtam, hogy az osztrák bolt bezárt, csődbe ment vagy mi így oda nem tudom vinni. (Legalább is egy ismerősöm ezt mondta, és nem találta nyitva a Bécsujhelyi boltot.) Ezért kivételesen megcsinálják nekem garanciába, mondta a szervizes srác. És valóban az nap kész is volt.Le a kalappal előttük, óriásit nőttek a szememben.

-
Nite
őstag
sracok, legyszi nezzetek mar meg, ez most ultra thin air csak el van irva?

-
válasz
Just_Reboot
üzenetére
-
aizen92
addikt
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Hatalmas +1, illetve garivesztés nélkül gondolom

-
Just_Reboot
addikt
A G3 nak egy kib@szott nagy baja az hogy nem lehel nyitni a bootloadert!
-
-
Lol, akkor miből gondolod/tudod, hogy megvonják a garit?

A díjmentes garit a gyártó szervize vonhatja meg, ha nem felel meg a gyári szervizbe beérkezett készülék az ő feltételeiknek. A bolt csak és kizárólag akkor mentesül a jótállási kötelezettsége alól, hogy ha független szakértővel igazolja, hogy a bejelentett hiba és a felhasználó általi szakszerűtlen beavatkozás között ok-okozati összefüggés van. Ha ezt netán igazolná, akkor sem veszik el a jótállás, mert további hibák fellépésénél ugyan úgy igazolnia kell, hogy azok a szakszerűtlen beavatkozás következményei.
-
válasz
markpoint94
üzenetére
Nem tudom.
-
#Dániel
tag
( A nokia már nem "márka" ami volt az elmúlt. A windows rendszerek megszokást igényelnek, de egy android jobb, és többet tud. A frissítések sem utolsó szempont. Nekem jelenleg sony-m van, a héten jön az N5. A sonyról csak annyi hogy ******* *** nem foglalkozik a frissítésekkel. Megvettem anno 120ezerért a legjobb telefonjukat és össz-vissz 2db frissítés jött rá, 4.1.2 lenne rajta mai napig ha nem lenne mókolva. A sony elásta magát nagyon sok embernél. A Z széria is így fog járni hamarosan, ezt több külföldi cikk is lehozta már.
A Nexus meg Nexus. Referencia készülék, attól a cégtől akit a világon mindenhol ismernek- elismernek. Az hogy az LG vagy Motorola csinálja az mindegy, mert a google kiadja hogy ez a folyamat és kész. Az N5-ben egyedül akksit lehet kiemelni nagyon gyenge tényezőnek, de vannak akik erre is rácáfolnak. )Az N5 egy tökéletes választás.
#30310: Nekem is volt szempont a G3, de teljeeeseeen fölösleges az a nagy felbontású kijelző. Semmi haszna, de előnye megint csak semmi. Arra jó hogy elmond a szomszédnak hogy haha nekem ilyen kijelzőm van a telefonban. A rendszer maga gördülékeny, megfelelő (tapasztalat) de leginkább a gyári szoftvereket kell megfizetni na meg a hardvert ami néha döcög a egy 140-150 ezres készülékben.
-
slice14
veterán
válasz
markpoint94
üzenetére
Én is ketté szoktam választani az N5-öt............
......... a tokjától.

-
válasz
markpoint94
üzenetére
Ha lehet látni, hogy szétszedted, akkor nem.
-
markpoint94
újonc
Sziasztok! Lenne egy fura kérdésem , eredeti rendszer van rajta csak frissitettem a telot 5.0ra. Filmet néztem majd lefagyott. Levettem a hátlapját majd rájöttem nem lehet kivenni az akksit.olyan könnyen szóval hagytam is nem nyultam hozzá. Végül megoldottam ujrainditottam a telot sikerült hogy tovább nyomtam a kikapcsolo gombot.
Az lenne a kérdésem hogy attol hogy levettem csak a hátlapot és visszaraktam ezzel még megmaradt a garancia ugye? Az aksihoz nem nyultam nem is vettem ki. Előre is köszönöm a választ Thx

Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár csak ilyen egyszerű lenne