-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
nem tudom mitol fugg, de nekem semmi panaszom nincs. popec minden, egy napot vigan kibir. nem foglalkozok hogy mennyi a sot es hogy van e leak vagy sem. nekem gyors gordulekeny minden. nem viberezek, nem facebookolok, viszont rengeteg emailt lekezelek, zenet hallgatok, navigalok, fenykepezek.
szigoruan a legfrisebb stock rommal es mindig adb-vel felteve teljes torlessel.a nexus5 meg mindig a legjobb valasztas szerintem...
-
gery2123
őstag
-
Bilux
veterán
Ezt ajánlják XDA-n ez működik.
-
-
MartOOn
addikt
Majd ha megjön a skined slickwraptol dobnál fel képeket? Érdekelne a minosege. Nexus4-en dbrandet használtam tökéletes volt. Most nexus5-ön egy noname 5£-os full body van (kivéve az eleje) de nem ér vegig a hátulján, van kb fél mm és mivel hogy fehér telom van ezért elég bután néz így ki. Mondjuk a spigen tok ezt pont eltakarja.köszi!
-
Trol
tag
Megértem a dolgot. Ha nem lennék ennyire szarrágó, megmondom őszintén lehet megtartottam volna, mert már nagyon kéne ez a telefon, mert a G2-t eladtam, jelenleg egy régi szétcsúsztatható Samuval operálok, úgy várom a Nexusom mint a Messiást... De láttam a különbséget és nekem olyan kell, ami nem pisiszínű.
-
zsirfecske
addikt
én a play-es garimmal főleg leszarom, viszont most már érdekelne, hogy ez valódi probléma vagy csak képzelt dolog. bár ha a b-telnél eddig elmentek és az lg se tagad, akkor kezdek hinni benne.
én telóm novemberi, tudatlan vak emberként semmi bajom a kijelzővel, kivéve hogy oldalról nézve (főleg sötétben és korábban motorola amoled-hez szokott emberként) ocsmány bevilágítása van a széleken. a hangszórója bénácska még, de minden más részletét imádom. ez van, semmi sem tökéletes.
-
GrooveHero
addikt
hát nem olcsó, az biztos. Én beruháztam egyre, egyszer belefért, többször nem vennék már ilyen drágát, inkább vmi pár száz ft-os szutykot
Lesz még nekem hozzá tempered glass, és wireless charger, de ezek csak a későbbi tervekben szerepelnek. Számomra jelenleg ez A telefon, nem két hónapra tervezem, hanem hosszabb távra, mindent el fogok követni annak érdekében, hogy megvédjem, és minél klasszabb legyen az együtt töltött idő..izé..ez most nagyon buzis volt?
-
GrooveHero
addikt
-
zsoltiz
aktív tag
Tulajdonképpen a design egy dolog, az szubjektív és majd megszokom. De az anyaghasználat? Az N4 prémium(abb) benyomást kelt, nem zörögnek a gombjai meg a vibramotorja úgy, mint valami gagyi kínainak. Igazából ez utóbbi bosszant a legjobban, sosem láttam még telefont ilyen béna rezgéssel, mintha szét akarna esni. Feleségemnek most vettünk 35 ért egy ZTE blade Q-t, ha a 2 telefonnak csak a rezgését hallanám letéve egy asztalra, akkor zte-t gondolnám prémiumnak.
Félreértés ne essék, ettől még az N5 egy nagyon frankó telefon, sőt, az egyik legjobb. Csak én találtam benne pár ilyen apróságot, ami zavar, mert szerintem sokat ront a minőségérzeten. Pedig nem vagyok kekeckedős. (Egyébként közben olvasgattam, több főrumon is -pl XDA- külön topikja van a N5 béna rezgésének, szóval nem én vagyok az első, akinek ez feltűnt). -
Dzsuri89
őstag
Sokkal jobb, mert így legalább tuti nem fogok aludni.
Majd letörlöm, aztán újra feltelepítem, mert TB mentésből raktam vissza az előző telefonomról, hogy ne keljen a saját beállításokkal szenvedni. Lehet ez a hiba oka, majd kiderül.(#5946) adammkaa
A PowerAmp-ban pont azt imádom, hogy kiválasztok egy adott mappát és azokat a zenéket játsza le. A gyári zenelejátszó ilyet se, úgyhogy azért se szeretem. A Play Music Player eskü jobban szól EQ nélkül, mint EQ-val. -
-
-
aMolnar
csendes tag
- Tom Tailor /bár ezt el tudtam volna hagyni
/
- Igen puha.
- Kihúzós. Külön like h a kihúzó pánt alja merevítve van egy kis hajlékony műanyag lappal a tok aljában, ami a pántot visszacuppantja a tokba, tehát sohasem lóg ki. Éppen ezért kihúzni is csak kb 2-3 cm-re lehet, de az elég is.
- Kb. 2 nap volt mire bejáratódott, addig szorulgatott. -
assemble
addikt
Ebben nem vagyok biztos, lehet h nemelyik fajta jatekra meg elviselheto lenne a kesleltetes.
Slimport adapterbol hivatalosat amugy innen lehet rendelni: [link]
23 font, nem a legolcsobb cucc, de utangyartottat en tuti nem mernek venni, mert hallottam sztorikat hogy az nem mukodott jol itt meg ott. -
GrooveHero
addikt
Semmi gond, csak kicsit meglepődtem, mikor írtad. Először azt gondoltam, hogy rosszul értelmezem, amit írtál. Tuti van olyan dolog rajta, amit tudnak javítani, más kérdés, hogy akarják e. Most egy darabig még Galaxy S2-m van, abban is 16 giga tárhely van, igaz van mellette egy 4 gigás kártya. Gondolkodom, hogy elég lesz e a 16-os N5. Bár nem olyan vészesen több a 32-tes se
-
Lecs@
addikt
+1
Én LG G2-ről tértem N5-re, és terveztem hogy majd újra G2 lesz, de hihetetlen módon marad az N5. Nagyon elégedett vagyok vele. Nem recseg ropog ( anyagminőség kitűnő ) , nincsen " telehányva " minden számomra felesleges appal, kijelző szerintem ugyanaz ( nekem gyönyörű ) , sebesség szerintem N5 folyamatosabb, kamerával nagyon elégedett vagyok, akkuidőt elfogadom. Frissítésekről ne is beszéljünk. -
assemble
addikt
Olyan ertelemben folia ami a kijelzo hosszabbtavu megvedesere lenne, nincs rajta.
Ami folia rajta van az arra valo amig ki nem csomagolod a telefont, szep nexus logo virit a kozepen is h nehogy veletlenul rajtahagyd (lattam olyan embert mar aki N4-nel a gyari "foliat" hasznalta amin rajta viritanak a hangero +/- jelolesek, stb, eleg vicces volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest