-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
válasz
Davzone #35076 üzenetére
hát ebben teljesen igazad van mert ha belegondolok anno 80K-ért vettem a Nexus S-m az MM-ben, az nem volt semmi. A Nexus 4-t vettem telenorban 100K-s áron a Nexus 5-s is telenoros azt meg 85K-ért hoztam ki. De szerintem az ár az igen csak a függvénye annak, hogy ki gyártotta a telefont. Ugyanis az első Nexus HTC a másik kettő meg Samsung volt, és szerintem ezért is volt drágább.
UI:
Jut eszembe 5.1?? -
lord.lakli
őstag
válasz
Davzone #33408 üzenetére
LG-s leírásokban én is megtaláltam, de sajna nem hiszem, hogy nekem segítene, mert nem volt romolás. Egyszerűen csak kikapcsolt és utána bekapcsoláskor már nem ment. Bootloader megvan, de recovery már nincs.
(#33409) Frenky89: akkor +1 szavazat LG mellett
Én is hasonló okok miatt gondoltam egyből LG-re. Neked is MM-es telód volt szervizeltetve?
-
csipuka
senior tag
válasz
Davzone #33063 üzenetére
Szerintem az NRT igen fasza, es elegge bolondbiztos. A kolleganak meg ha mar fenn is van, meg ert angolul, akkor siman elboldogul vele. Klikkel parat, es fenn van a 5.0.1 + felteszi a recovery-t meg root-ot szinte magatol.
Nem parancssoroznek ezzel, pedig asszony gepen linux megy -
randras_83
addikt
válasz
Davzone #29382 üzenetére
Azért most annyira nem szeretünk
grat.
Megnéztem a videót lehet hogy gyorsabb az N5, de na akkor is az csak N6. Nekem tetszik, annak ellenére hogy baromi nagy. Pár napja megfogdostam egy i6+ - t a kettő hasonló méretekkel bír ahogy emlékszem.
Amúgy ha nincs mellette N5 úgysem érzed h lassabb. -
csipuka
senior tag
válasz
Davzone #29382 üzenetére
Remelem nem az ATT-set vetted, mert ahogy nezem baj van nehannyal
-
Xaels
félisten
válasz
Davzone #27368 üzenetére
Ami nem is volt hivatalosan meghirdetve az nem lehet elhalasztva. Egyébként meg a US T-Mobil 1 héttel csúsztatta az előrendelések elindítását, az még nem jelenti azt, hogy a Lollipop csúszna. A mai nap is csak az előrendelések indultak volna meg a Nexus 6-ra az amerikai szolgáltatóknál.
-
Steve1207
veterán
válasz
Davzone #26744 üzenetére
Aki még anno kérte és nem jött levele bátran indítsa el az appot. Nekem nem jött semmi, mondom felrakom megint, elindítottam és beengedett. Utána meg küldték a mailt (tény, hogy ez az új módszer gyorsabb volt). Btw nekem nem jött be, túl "modern" és ennyire letisztult rendszerben nem lehet 20+ mailt kezelni normálisan (webes felületről ne is beszéljünk ilyen szempontból). De tény, hogy van sok érdekesen jó funkció.
-
[P]laci
senior tag
válasz
Davzone #26704 üzenetére
azért az itthoni Telekom-nak is léteznek Spotify-os csomagjai, ami nem mondható éppenséggel rossznak szvsz...
pl.:
- Music opció
- Music díjcsomagok -
DeathAdder
veterán
válasz
Davzone #26687 üzenetére
Hát ezaz, itt meg sokan pont fordítva vannak.
Tehát fogalmuk nincs, hogy ezt meg kéne venni inkább, mert hogy a letöltés illegálisMúltkor egyik ismerősnek kezdtem el magyarázni, hogy a Windows amit én most teszek fel neki hogy fészbukozhasson az teljesen illegális, vagy a filmket amiket viszek neki.
Láttam, hogy nehezen fogja fel amit mondok -
randras_83
addikt
válasz
Davzone #26126 üzenetére
Lehet fáradt vagyok de nem értem a logikát...
@adamka1313: uhhh... Ezt jól elintézted, de nagy igazság amit írtál részegen nem szabad. Én a HTC Sensation - öm ejtettem el az ütő megállt bennem, de tokban volt és megúszta, pár kisebb karcal.
(#26129) Xaels : vállalom....Mi van ha 4.3-ról nem is lehet OTA - n L-es frissíteni. Mi van ha csak decemberben jön a motyó
mondjuk azt azért csak nem... Kezdek fáradni
-
twine
veterán
válasz
Davzone #25766 üzenetére
moto360,,meg úgy álltalában az okosórák nem izgatnak,,,Egyszer sikerült "erőmön felül" vennem egy tissot-t!
Előtte órab.zi voltam srác koromban...akkor úgy voltam vele,,egy életre veszem...valszeg ez így is marad...Az óra nekem kettő max három mutatóból áll,,,nem csipog, nem zenél,,és főleg nem okos,,épp csak annyira, hogy az időt tudja mutatni,,,,ellenben elegáns...és az eddigi összes kőgazdag (aranyórás) főnökeim mindegyike megdícsérte már...
De ne érts félre,,,akinek az okosóra a liblingje...annak az,,sem közöm nincs hozzá,,sem pedig jogom beleszólni, ki mit hord...hAsználd egészséggel,boldogan
Az N6 viszont így jó vétel lesz...jól gondolom, hogy a nagyvíz túloldalán vagy hozzánk képest?
(csak mert dollárról beszélgetünk,,azért gondolom) -
twine
veterán
válasz
Davzone #25756 üzenetére
Irigy-irigy ...De nincs az az isten ,hogy "annyit" kiadjak telefonért...
100+,- környékén vagyok telefonra hitelesítve...160+nál már előjönnek a prioritások,,, és ott már nem a telefon vezet...
De ha megteheted,, én előre is gratulálok...Krisz:
Házelhofklipp megvolt...brutál -
horvathkrisz
addikt
válasz
Davzone #25756 üzenetére
Moto 360, sensors:
-optical heart rate monitor
-pedometerutóbbi nem fog kiakadni nálad?
szerk.:
twine: nézd végig -
Dzsuri89
őstag
válasz
Davzone #23568 üzenetére
Érdekes, mert az utóbbi 1 hétben nekem is siralmas volt az aksim. Visszatért a camera-daemon is nem egyszer. Ilyen laza 50 perc és 1,5 óra közötti képernyőidőket produkáltam folytonos 3G mellett. Ma legalább 2 ór 20 perc lett, ami elfogadható, de még így is messze van a sokak által írt 3 óra+ -os időktől.
Egyébként nálam minden gyári, csak rootolva van a készülék.
-
icons
addikt
válasz
Davzone #18795 üzenetére
Wow, ez elég jónak tűnik.
Nem tudom, ezt próbáltad-e: hogyha Droidról szeretnék pl filmet nézni, akkor a film közben ha kikapcsolom a teló képernyőjét, akkor az adatátvitel megszakad? (azt olvastam, hogy böngészőnél pl lehet alkalmazást váltani)
Mert nyilván nem szeretnék egy 2 órás filmet egyszerre két képernyőn nézniKöszi!
-
assemble
addikt
válasz
Davzone #18795 üzenetére
Thx, igy is 11k, de ennel sokkal olcsobban valszeg nem lehet meguszni, szar a forint
Ilyen ebay-esnel az esetleges gari mondjuk buko gondolom, amivel amazon-rol nem lenne gond, kerdes h ez megeri-e a ~4k felarat. Illetve h mar egy eves a chromecast es esedekes-e valami ujabb modell megjelenese a kozeljovoben, de sztem nem valoszinu, ev vege elott valszeg nem lesz semmi komolyabb rendezveny ahol bemutathatnak egyaltalan. Meg mint ilyen celeszkoz, szinte nem is nagyon van hova fejlodnie. Max tamogathat majd meg pl 4K felbontast, de az sem most lesz meg sztem.hariboh: nyilvan valamilyen egyeb hardveres kijelzohiba (talan valami abbol amit a tobbiek mondtak), nem tudom pontosan mi. De nem is hiszem h szamit h mi az pontosan, a kerdes inkabb, h mennyire zavaro, garis-e meg a cucc, erdemes-e szervizelni emiatt.
-
assemble
addikt
válasz
Davzone #18727 üzenetére
Kiraly, koszi az infokat. Kep/hangminoseg milyen?
Meg egy par kerdes ha tudtok ra valaszolni: androidpolice-on azt irtak a videon kis artifact-okat neha azert latni, ez mennyire igaz/zavaro? Pl gyors tartalomnal, 60 fps-es animacioknal? Lagg az kicsi, mint I/O-n volt kb?
-
twine
veterán
válasz
Davzone #18727 üzenetére
Azt hiszem akkor eldőlt,,, megy fel az L amint lesz rá időm...am.is kíváncsi voltam már rá... a chromecastot kicsit sem bántam meg...notebook"hoz" is jó...ennyi pénzért tényleg faja...zászlóshajó droidok mellé csomagban adnám, hogy terjedjen...Allcast progi is jó...havernál apple tv-re is tudtam droid képet kirakni..."multiplatform" lett vezeték nélkül az N5
-
beloadjoker
őstag
válasz
Davzone #17964 üzenetére
Ertem hat kar erte :-/ tenyleg tovabb birja nekem is meg az energiatakarekos mod is nagyon jo . egyebkent hangalapu gepelesrol tud valaki valamit? A nevjegyzekben jól működik hogy bemondom neki a nevet es rakeres meg ha szamot diktalok neki azt is beirja
Es milyen ora ? :-)
-
zsirfecske
addikt
válasz
Davzone #17363 üzenetére
nem igaz, google nem openssl-t használ.
ettől függetlenül jó érzés teljesen naprakésznek lenni security-ben is, gondoljatok a jelly bean-en toporgó samsung/sony/htc stb tulajokra, ott nemhogy a heartbleed-hez hasonló mértékű lyukak nem lesznek sose javítva rendszerszinten, de még az android sem lesz rendesen optimalizált a csicsák miatt.
szóval továbbra is éljen a nexus, nekem este fröccsözés közben feldobta az otát, hazafelé sétálva rányomtam az installra és otthon már 4.4.4 figyelt. reggel meg is root-oltam bruttó 5 perc alatt, ennél jobb szoftver support nekem nem kell. pölö nekem a tavaly eladott motorola razr hd-m azóta is 4.1.2-n toporog tele buggal (kitkat még mindig csak ígéret). nem bántam meg a cserét, viszlát!
-
-
werszomjas
addikt
válasz
Davzone #16294 üzenetére
Rendben, ez a leírás jó hozzá? Vagy van egyszerűbb? Hülye vagyok ehhez, sose csináltam.
-
atillaahun
veterán
-
leslien
nagyúr
-
mattew
tag
válasz
Davzone #11773 üzenetére
Köszönöm, Ehhez azt hiszem Xplosed framework kell.
Egyelőre kipróbálom az App Ops X-et..
Ha nem megy akkor megnézem a frameworköt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest