Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Matyi222
senior tag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Köszi!

-
randras_83
addikt
válasz
beloadjoker
üzenetére
tud raw-ot, jó kis app, bár már a Camera FV5 is használja a camera2 API-t szóval én arra szavazok, amúgy jó ez a promóciós kód, kár hogy pár napja vettem meg..

-
beloadjoker
őstag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Ez milyen kamera? Tudsz dobni egy linket? Jobb mint az l camera app?
-
bigrock
addikt
válasz
radicspeter1
üzenetére
Mega thanx!

-
kárátékutyá
őstag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Köszi, működik

-
válasz
randras_83
üzenetére
-
radicspeter1
őstag
Aki BetterCamera-t használ (új lollipopos apival is rendelkezik) s még nem bír pro funkciókkal az töltse le s menjen bele majd adja meg ezt a promo kódoknál: appoftheday
És minden funkcióját használni tudja
Siessetek! -
leslien
nagyúr
volt már? ,MM.de ha vki pont kint van,azért érdekes mert itthon is érvényes a gari ...
-
kárátékutyá
őstag
válasz
beloadjoker
üzenetére
Köszönöm!
-
beloadjoker
őstag
válasz
kárátékutyá
üzenetére
-
Scooter74
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
Factory Images-t flasheltem, utána twrp flashelés, majd twrp alól a kernel és a 2.39-s SU.
Én mindig Factory Imagest flashelek és kezdem tiszta lappal, mert ilyenkor semmi gubi nem lehet. -
kárátékutyá
őstag
Nah feltettem az 5.0.1-et kicsit tesztelni, de aztán Mahdi megy vissza. Javítottak rajta, mert pld a Textra nálam összevissza villogtatta a képernyőt, amikor sms érkezett.
Tudna valaki linket arra a "messengert nélkülöztető" okossághoz?
-
slice14
veterán
válasz
randras_83
üzenetére
Este ha hazaértem akkor tolom vissza az EX 2.04-et. Nálam 5.0-ál ez vált be, franco valahogy nem hozta az elvárt akku (SOT) időt.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
radicspeter1
üzenetére
Hoznák be inkább a készülékeket.

-
Scooter74
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
Nekem is 5.0.1-s van fent franco r69-s kernellel!
-
-
syl5
őstag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Szerinted a rom vagy a kernel vagy a kettő egyben, ami miatt ilyen jó az akksihasználatod?
-
WolfLenny
senior tag
válasz
radicspeter1
üzenetére
CB kernel vagy Uber van most fent?
-
gurl
tag
válasz
radicspeter1
üzenetére
le vagyok maradva... a napokban csatlakoztam be újra a fórumra,érdekelne,hogy mi is ez az F2FS,meg optipop

-
TOZ
addikt
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Arra ez tökéletes lassan egy éve használok egy ilyet (csak feketét). Notebook dokkolóból van megtápolva, szépen teszi a dolgát.
31525: és akkor ez ha jól értem meghagy minden beállítást?
-
radicspeter1
őstag
-
BDave
őstag
(#31566) radicspeter1: Nálam nem megy a számlás fizetés...
-
migabi24
nagyúr
válasz
radicspeter1
üzenetére
Köszönöm, ja ez kitkat vagy loli?
-
slice14
veterán
Feltettem az 5.0.1 image-t. Kíváncsi vagyok milyen az akku használat stock kernel-el. Hétvégéig várok az ex flashelésével.
Vagy van aki azt mondja, hogy felesleges sz@rakodni a stock kernel-el?
-
WolfLenny
senior tag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Nálad még fent van az optipop?
Én most feltettem CB kernellel, de valami nem stimmel.
Smooth meg minden, csak mikor pl. böngészőt scroll-ozok fel vagy le és közben megáll az ujjam, akkor elkezd remegni. Olyan mintha nagyon picit "rángatnám" az ujjam. Stock 5.0-nál nem volt ilyen. -
lafaty80
addikt
Korábban a bootloader nyitás teljes wipe-al járt. a Lezárás nem volt gond.
Ha fontos, akkor a play-en megtalálható ez az app. Korábban már volt itt róla szó, ezzel (root kell hozzá) szabadon lehet nyitni/zárni a bootloader-t még a telefont sem kell újraindítani hozzá (ráadásul adat vesztést sem okoz)
-
marquuard
veterán
Az új update megoldja ezt a rohadt frusztráló app újratöltést?
-
migabi24
nagyúr
Akinek rootolt telefonja van legyenszives playról telepíteni az entropy fixert és ezeket az értékeket beírni nekem
write_wakeup_threshold
read_wakeup_threshold -
-
metal01
őstag
- bootloadert érdemes-e visszazárni? ha igen,hogyan tudnám ezt elkövetni?
Nálam nyitva van és semmi gond vele. Ha vissza akarod zárni a NRT-el egy kattintás.
- lollipop alatt a google-féle keresősávot mivel tudnám eltüntetni?
Pl. Nova launcher-el. (Az egyik legjobb launcher.)
- milyen widgeteket ajánlotok?
Chronus, Névnapp, PowerAmp, Reini Reboot, stb...
- gyári naptár helyett kinek mi vált be?
Chronus naptár

-
gurl
tag
Srácok!
Érdeklődni szeretnék pár dolog után:
- bootloadert érdemes-e visszazárni? ha igen,hogyan tudnám ezt elkövetni?
- lollipop alatt a google-féle keresősávot mivel tudnám eltüntetni?
- milyen widgeteket ajánlotok?
- gyári naptár helyett kinek mi vált be?köszönöm előre is, biztos vagyok benne,hogy felmerültek már az általam feltett kérdések korábban.
-
syl5
őstag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Mi az a SOT?
-
Használ itt valaki cerberus-t?
-
-
mm89
őstag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Ha átlagot szeretnél akkor 1% -ról töltsd fel 100% -ra vele. És abban lesz gyors is meg lassú is. Kíváncsi vagyok mennyit változna az átlagod. Ha van lehetőséged próbáld ki légyszi!
-
metal01
őstag
válasz
beloadjoker
üzenetére
NRT szerintem simán root-olja azt is.
-
beloadjoker
őstag
5.0.1hez van már működő root?
-
mm89
őstag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Tudom, hogy átlag, de 63-71 között nincs értelme átlagot nézni szerintem

-
marquuard
veterán
Optipop frissülhetne már az új commitokra.

-
s3nsitivity
addikt
Átlagnak írtam.

Igazad van, máshogy töltődik
, amúgy 90 fölött a legrosszabb. 
De alacsony töltötsségnél meg gyorsan így az átlag nagyjából kiadja a töltési időt.
Amúgy nekem pont azért kell mert rengeteget vagyok asztalnál és sokszor 1 napig hozzá se érek a telefonhoz másnap meg megfogom és 20%, ilyenkor meg jön a bazdmegolás.

-
mm89
őstag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű. Kb 75% -ig tud gyorsan töltődni az akksi, utána már sokkal lassabban veszi a töltést.
Most néztem pont xiomi power bank-el:
5% ---> kb 75% -ra 1ó alatt felment, utána kellett még 1ó10 perc a 100% hoz.
De egy qi töltőnek szerintem nem ez a lényege. Nekem is van, nem is használom, mert reggeltől estig simán bírja a teló, este meg rárakom egy régi ZTE töltőre (800mA) és az szépen feltölti. Reggel megint leveszem.
A qi töltőnek akkor van értelme, ha pl asztalnál dolgozol, de sokat telefonálsz, sétálgatsz is közben. Ilyenkor nem a zsebedben tárolod a telefont, hanem a töltőpadon, így mindig töltődik ha épp nem használod, de ha haszlnálni akarod akkor nem kényelmetlen a kábel miatt.
(bocs ha felesleges "felvilágosítás" volt
) -
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity
üzenetére
No, 63%-ról 15 perc alatt 71%-ra nyomta fel.
Tehát 8%-ot tolt bele, ergo kb 0,53% percenként. Ha ezt az átlagot végig tartja akkor közel nulláról felnyomja 100-ra olyan 3 óra alatt.
Ami nem rossz végülis.
-
syl5
őstag
A fényerő nálam megoldódott, rájöttem egy feature-re. Ugyan auto fényerőn van de mindig ott van a status baron a fényerő szabályzó, furcsáltam is. Ha ezt lejjebb veszem, akkor valszeg szűkíti, vagy finomítja az auto fényerő tartományát, mert már nem égeti ki a szemem, és most járok 2 óra 12 perc kijelzőidőnél és 53 %- os az akksi. Igaz most nem hallgatok bt headset-el online stream-et.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Kicsit méricskélve, a gyári töltő 1,18 A körül ad le míg ez a QI töltő csak 0,6 A és 0,75 A között.

63%-on van az aksi felraktam egy 15 perces időzítővel, kíváncsi vagyok mennyire tölti fel.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
beloadjoker
üzenetére
Innen a " Qi Charger - Large Rectangle w/LEDs " néven futó elvileg Ő.

A pontos kilinkeltből már nem volt de ez elvileg ugyan az csak már azóta kicsit olcsóbb.
Minden esetre majd kiderül mit tud.

-
beloadjoker
őstag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
köszi kíváncsi leszek
Hát ha 1-1,2 ampert le tud adni akkor az pont a gyári érték ami szuper lenne ennyiért 
-
dozsabalint
senior tag
válasz
gery2123
üzenetére
Szerintem sebesség picit javult. Flash-elési hibák nekem eddig sem voltak, 5.0-án sem, flash-all.sh-val simán felment minden. Multitasking probléma sem volt, illetve a külföldi fórumokon 'memóriaszivárgás' címen emlegetett hibába sem futottam bele sem 5.0, sem 5.0.1 alatt. Kezdőképernyőre visszalépve mindig ott van minden, semmi nem töltődik újra. Akksiidő majd később kiderül.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
beloadjoker
üzenetére
Konkrétan Ő az.

Mondjuk megeszik 2 ampert leadni meg egyet ad így gyári töltő fejre nem tudom rákötni és még le se ad annyit amennyit kéne.
Még jó, hogy a tab töltők 2A-sok.
Majd lemerülök és nyúzom kicsit mennyit tud és milyen gyorsan.
-
beloadjoker
őstag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
grat hozzá mennyi volt és honnan? majd légyszi írj tapasztalatokat!!

-
Dzsuri89
őstag
válasz
///Krisz\\\
üzenetére
Semmi változást úgy érted, hogy ami eddig is szar volt az 5.0-ban, maradt ugyan olyan az 5.0.1-ben?
-
gurl
tag
Sziasztok!
Nexus Root toolkit felajánlotta az 5.0.1-et. Ha az "ő" segítségével teszem fel,akkor gyalulja a telót? ez lenne a célom,ha már stock-ra visszatérek. köszönöm előre is!
-
metal01
őstag
5.0.1-et fel lehet tenni valahogy full wipe nélkül? Gyakorlatilag csak frissítve a jelenlegi rendszert?
-
arni1
aktív tag
Koszi mindenkinek a valaszt! Ezt a dpi valtoztatast kiprobalom, de remelem xposed nelkul is meg tudjak majd oldani. A blizznek uis erdeke, hogy minel tobb keszuleken fusson.
-
Scooter74
őstag
Franco r68-s kernele jó az 5.0.1-s frissítéshez?
-
aizen92
addikt
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Xposed sokáig nem lesz még, és az illetőnek elég fontos hogy Hearstonenal játszani tudjon a telefonján, ezért írtam higy jelenleg csak ez a megoldás van. Kipróbálja, és ő,nem te, ismétlem Ő eldönti megéri-e ez neki.
Nem neked kéne eldönteni... -
aizen92
addikt
válasz
s3nsitivity
üzenetére
De ez + dpi change ugyanazt csinálja.
Ha 240 a dpid akkor előhozza az pl. appokban a tablet nézetet és funkciókat.Külön app dpi tényleg csak xposed, de ha ez fontos és xposed lehet hónapokig nem lesz, akkor 240-250 dpin is el lehet lenni. 2 napig így használtam az N5öt. Ki lehet bírni. Van rengeteg előnye.
És kössz, higy leírtad ugyanazt a végére, amit elsőre írtam....

-
s3nsitivity
addikt
válasz
aizen92
üzenetére
A bulid propos módosítás az más és 90% hogy ilyenre nem is működik. Más méretre van írva az app azért nem engedi. A bulid propos módosítás a nem kompatibilis appokhoz jó. Míg ha ebben az esetben átírod akkor letölti csak használhatatlan lesz..

Ami játszhat, hogy az egész telefon DPI -jét átállítja de akkor meg minden más lesz ronda. Ergo csak az app DPI -jét kell átírni ami viszont tudtommal csak x -en oldható meg. -
syl5
őstag
Aha, szóval belaktad a telefont.
Na mindegy. Tegnap én 3 óra 35 perc kijelzőidőt hoztam össze 7 %-ig. Nem kíméltem, sosem killelem az alkalmazásokat, szeretem ha rögtön felugranak memóriából. Én is Wifin böngésztem, telepítem, beállítottam az alkalmazásokat. Mindeközben volt kb 1-1,5 óra radio stream hallgatás is Tunein-al.
De nekem rootolt stock-al is kb ugyanennyi volt az üzemidő 11 hónapos akksival.
Neked mennyi idős az akksid?
Rootoot a gyári rom, vagy az sem?Illetve azt vettem észre, hogy nekem az automatikus fényerő kicsit mindig magasabb fényerőre állít. Nincs erre valami kalibráló tool? Azzal is lehetne fogni valamennyi üzemidőt szerintem.
Akksit cserélt már benne valaki nagyobbra?
-
beloadjoker
őstag
Most ment nova launcher nekem azzal mint a villám bár amúgy is feltettem volna mert ha benyomjuk az akksikímélő módot amit én sokat használok akkor nagyon lassú a teló viszont nova launcherrel kikapcsolva az animációkat nova beállításaiban mx playerrel opera minivel meg qiuckpicel ki lehet bírni

-
natë
nagyúr
válasz
beloadjoker
üzenetére
Láthatóan, zavaróan lassabb...valamit a governoroknál trükköztek.
-
arni1
aktív tag
Sziasztok! Van valami trukk 5.0 alatt, hogy a rendszer, vagy egy alkalmazas 6"+nak lassa a kijelzot? Kijott a hearthstone droidra, de nem kompatibilis a teloval, tavoli asztalival szoktam nyomatni szoval nem ertem mit szarakodnak.. A hardver meg boven eleg kell h legyen.
Elore is koszi a valaszt!
-
lafaty80
addikt
5.0 Stocknál root után mi lehet a bibi, ha a felugró supersu ablakra nem tudok nyomkodni? Bejön, számlál vissza, közben mintha le lenne fagyva a kijelző.
Másnál hasonló? -
natë
nagyúr
válasz
beloadjoker
üzenetére
Egyből flasheld a factory image-t (5.0.1), minek mennél vissza kitkatre?
-
natë
nagyúr
Az új verzió teljes factory image flash után lassabbnak tűnik, mint az 5.0, feloldás után mikrolagokkal

-
marquuard
veterán
Egy changelog nem ártana a Google részéről, és nem csak a source.
-
natë
nagyúr
Az akkuidő már most látszik, hogy jobb lett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Siessetek!

, amúgy 90 fölött a legrosszabb.

na de visszavettem az animációkat 0.5re meg újraindítottam mintha mostmár jobb lenne bár szerintem nekem így is megy majd fel egy nova vagy valami