- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LógaGéza
veterán
válasz
BeastMode #30935 üzenetére
Akkor majd kipróbálom azzal is
Más:
Valaki nem akar manapság dBrand skint rendelni? Oszthatnánk a postát
Esetleg ha valaki rendelt mostanában, akkor megírhatná, hogy mennyi összeget és mit írtak a csomagra.
-
LógaGéza
veterán
válasz
BeastMode #30928 üzenetére
Érdekes, ha az OTA appjában rányomsz a Download GApps lehetősére, akkor a SlimRom oldalára visz, a GAppsok közé. Én onnan raktam fel a Fullt, de nem frissítette le a Wifi jelszavaim, pedig azok kellettek volna...
Ez a BPear félevel ment? Neked visszadobta a jelszavakat? -
metal01
őstag
válasz
BeastMode #30928 üzenetére
Igen néztem én is. De gondolom az appok amit tartalmaz a csomag ugyanazok mint a másikban. Bár a mérete nagyobb... Én feltettem azt amit alább linkeltem és frissült ott is minden. Egyébként az appok zömét nem is használom. Újságos, meg könyves meg fitnesz meg ilyen hülyeségek.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
BeastMode #30589 üzenetére
Oh akkor még maradok cseppet stockon flar2 elementalx kernelével.
(#30590) csabikaa89
Melyik kernel a szerencsés?(#30591) Mozzarella
A forrás már kint van, nem hivatalos build de a google source kódja alapján készülnek így tökéletesek.(#30593) peugeotmate
Ááá az I5 szerintem passzolós lenne. Még ha 5s akkor talán de a sima 5 a közelében sincs sehol.
(#30601) LógaGéza
Na, megelőztél.
-
zolka95
őstag
válasz
BeastMode #29860 üzenetére
Tényleg belassul az android egy idő után? :-O
Mondták már nekem ezt, de keveset értettek a telóhoz, csak a szifont istenítették. Nem gondoltam volna, hogy komolyan belassul egy idő után.
Azt hittem csak úgy mondják. De mi az a konkrét ok, amitől belassulnak a nem stock rendszerek? A nem nexus telókra is rá lehet tenni a gyári rendszert és wipe-olni, úgy értem a gyártója által kiadott rendszert. Akkor újra gyorsnak kéne lennie, nem? -
sir fg
aktív tag
-
-
Scooter74
őstag
válasz
BeastMode #25120 üzenetére
Én is flash-all.bat-l tettem fel és semmi gond nincs vele. Minden jól működik ahogy kell. Csak annyi furcsaság van, hogy ha olyan valaki hív akinek van fénykép azt nem jeleníti meg. Már mint a hívó képét, de ezt is meg lehet szokni. Amúgy ez a végleges L-nek egy butitott romja ahogy írják a google oldalon.
-
winbox
senior tag
válasz
BeastMode #24481 üzenetére
Ennek az árnak a harmadát sem éri. Én anno 2k-ért vettem egy ugyanilyen hamisítványt, összeszerelése 0, alul a hangszóró lyukak elvoltak csúszva, ahh. Ilyet ne vegyél semmiképp, nekem csak a baj volt vele, illetve kicsit mozgott is benne a telefon.
Szerk: Ja és a gombokat nagyon nehezen lehetett benyomni.
-
metal01
őstag
válasz
BeastMode #24445 üzenetére
Alátámasztom. EX-et használok. 3h+ SOT 2-3 nap akkuidővel.
Szerk.: Épp most vettem észre. ElementalX-N5-1.11.
-
Jadro
veterán
válasz
BeastMode #22933 üzenetére
Image fájlokba menti a partíciókat. Kb bitről-bitre. Igen, ha ezzel mentesz, akkor ugyanabba az állapotba vissza tudod állítani. Arra figyelj, hogy közben ne változzon a TWRP verziója. Azzal tedd vissza, amivel mentetted. Legalábbis a sima CWM-nél ez tudott gondot okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest