- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
iwu
addikt
pls help.
feltettem a plugint a tc-re.
telón developer mod on, usb debug on. adb wireless bekapcsolva.A tcn a connect devicenál hogy kell megadni, hogy felkonnektáljon? vagy milyen lépés maradt ki?
thx!még nem teljesen tiszta a droid nekem (iosról jövök
)
Ha a 4.4.2-t akarom feltenni, az ugye a rom. de olvastam az összefoglalóban vmi code blue, meg ilyen olyan kernelekről.Mit tegyek a telóra, ha egy gyors és használható készülék kell?
Amik mennek nálam: rdp client, teamviewer, (jah, kellene egy jó mail kliens app is exchange szerverekhez), 2 supercell game, fotózás meg filmnézés...oszt ennyi.
van esetleg külön sms progi? ez a hangauts nekem agyf@$z...
Ill ajánlanátok jó hangrögzítő progit?Köszönöm!
iwu -
CB
senior tag
Köszönöm.
Igen, ezt megtettem. Már rendben van a telefon.Viszont eléggé kiakadtam. Nekem 4.4.4. van a telefonomon, mert őszintén szólva nekem nem jött be a nyalóka. Túl csicsás, nem jönnek be a fehér hátterek, a kis kerek kontaktképek, a vevőszédítő animációk, stb. Én már csak ilyen maradi vagyok, hogy ha valakit keresek a kontaktok között, annak az egész fejét szeretem látni, és nem akarok nagyítót hozzá.
Erre, a tegnap éjjel a szűz telefonomon elkezdtem a felajánlott alkalmazásokat frissíteni, és a végén mi fogad?
A kezdőképernyőm Google kereső sáv hófehérem vakít.
Oda a szolid átlátszó keresősáv.......
Az alkalmazások szolid, átlátszó háttere helyett hófehér háttér fogad.
Lassan a frissítésekkel a 4.4.4 ugyanolyan kinézetű lesz, mint ha felraknám az 5-öst.
Nem mondom, egy-két alkalmazás persze frissítést követően jobban tetszik, de tele van a hócipőm. -
dozsabalint
senior tag
-
yodamastah
őstag
好吧,如果你有麻煩,我會在中國:D我有一個聯想是半個中國人英語kapcsovla離開 但問題是,我不使用手機/ PC OS匈牙利語,匈牙利語所以我不需要這個意義上說。
Viccet félretéve:
Hát ha kínaiul lenne akkor bajban lennék
Volt nálam egy lenovo ami angolra kapcsovla is félig kínai maradt
De a lényeg hogy nem használok telefon/PC OS-t magyar nyelven, szóval a magyar nyelvre ilyen értelemben nincs szükségem.
-
-
-
s3nsitivity
addikt
Csak a Telekomnál vannak kapcsolataim így nem tudom pontosan de ez a jelenség az utóbbi időben több Telenoros ismerősömnél is megjelent, sőt volt ahol a GSM is kikapcsolt. Szerintem csesztetnek valamit mert az only 2Gre állítás után teljesen megszűnt minden ilyen hiba mindenkinél. Ha bár ez nem épp teljes értékű megoldás mobil nethez
-
Braca123
csendes tag
Azt találtam a fogyasztónál, hogy ha 3 munka napon belül hibát észlelek és ezt jelzem is köteles kicserélni egy másikra. Bármilyen vizsgálat nélkül.
Pénz nincs vissza de ki kell hogy cserélje 15 napon belül.Köszönöm a segítséget azért.
Nagyon bivaj a ketyere még nem is olyan zavaró az a minin pixel hiba de basszus nem 15 ezer volt a készülék.
-
metal01
őstag
Kiugrottam a Teleorr-ba. Amit mondtak: Az első évben lehet hozzájuk (is) vinni, de a központi szervizbe is. Az első év teljes körű garancia. A második évben csak az LG szervizbe lehet vinni. Ekkor már a szerviz dönti el, hogy a meghibásodás garos-e vagy nem. Azaz ekkor már nem mindenre van gar. De azt a Teleorr-ban nem tudták megmondani pontosan, hogy mit takar ez. Majd írok az LG szerviznek is és tisztázom ezt a dolgot. Engem is érdekel.
-
Megvagyok
tag
Jöhetnének ilyenek is ide, nem tud még valaki jó játékokat?
És egy szomorú hír : Befejezték a Nexus 5 gyártását
-
LógaGéza
veterán
Magyar vagyok, csak használjam már azt amit akarok
Amúgy főleg zenecímekkel van gondom, mivel a rendszerezést simán ID3 Tagek fájlnévbe kiíratásával csinálom (<Track Number> - <Track Title>), és hát persze ott vannak ékezetes karakterek.
De amúgy az Airdroidon kívül még semmi másnak nem volt gondja vele... -
-
TODI1111
veterán
Szia! Köszi. Ezzel a progival különböző hangprofilokat is létre lehet hozni amiket időzíteni lehet? Sajnos az angol nyelvtudásom nulla. Jelenleg 4 különböző profilt használok (rezgő, halk,hangos,offline) amit a profile scheduler progival kapcsolok automatikusan. Azt szeretném tudni, hogy egy ilyen profilváltás megoldható-e lollipopon automatikusan. Pl.: 5.15-6.00 néma 6.00-7.00 halk 7.00-20.00 hangos 20.00-22-00 halk 22.00-5.15 offline.
-
Lol, akkor miből gondolod/tudod, hogy megvonják a garit?
A díjmentes garit a gyártó szervize vonhatja meg, ha nem felel meg a gyári szervizbe beérkezett készülék az ő feltételeiknek. A bolt csak és kizárólag akkor mentesül a jótállási kötelezettsége alól, hogy ha független szakértővel igazolja, hogy a bejelentett hiba és a felhasználó általi szakszerűtlen beavatkozás között ok-okozati összefüggés van. Ha ezt netán igazolná, akkor sem veszik el a jótállás, mert további hibák fellépésénél ugyan úgy igazolnia kell, hogy azok a szakszerűtlen beavatkozás következményei.
-
Nite
őstag
ertem!
tovabbra is fennall, hogy akkor ha en nem akarom egy szolgaltatoi SIM-en tarolni az adataimat akkor nem fizethetek mobillal mert ez magyarorszag? vagy orbanisztan es mindenbol 2x-3x kell profitalni a nagyoknak?
es meg mindig ott a gsm modul nelkuli nfc-s eszkozok kerdese!
valoszinusitem, hogy amikor ezt jobb helyeken kitalaltak nem is kerult szoba hogy SIM kartya kellene hozza
-
Nite
őstag
azert megiscsak egy SIM kartyarol beszelunk... amit raadasul a szolgaltato bocsajt ki!
gusztustalan dolog, es ketlem, hogy a nexus 5 nem tudna ugyanazt, ha nem jobban nyujtani! nyilvan a megvalositas teljesen mas, ehhez nem is ertek, de itt most nem is ez a lenyeg!
de konyorgom, ha en veszek egy wifi only nfc tabletet? akkor hadd fizessek mar vele...
-
arni1
aktív tag
-
Nite
őstag
na most talaltam:
Ha a mobiltelefonunk NFC képes, és a megfelelő alkalmazást telepítjük mobilkészülékünkre, majd szerződünk egy erre alkalmas bankkal, úgy a PayPass, illetve payWave bankkártyát szoftveresen a mobiltelefonunkra, a levegőn át bocsátja ki a bank. Az NFC képes készülék így válik alkalmassá mobilfizetésre belföldön és külföldön egyaránt és érintésmentes fizetésre pontosan úgy használható, mint egy fizikai PayPass vagy payWave bankkártya.
-
rolcsibácsi
őstag
hat pont az a baj h attol meg rezeg..
mindenkit vegyek ki a kedvenc listamrol csak azert mert nem lehet lenemitani? vicces lenne@beloadjoker: jo lenne a terv csak ugy nem megy semmi szinkronizacio, asszem emaileket sem kapsz meg olyankor, de ha a chaten ir vki azt se latod
-
tboyka
csendes tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest