- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
YAS-dude
őstag
válasz
slice14 #53099 üzenetére
Nagyon megszívjuk, ha egyszer ez a felhő biznisz beleáll a földbe, de addig nagyon kényelmes
Fotók, videok mentve a google photosban, kontaktok wifi routerek, beállítások szintén a google felhőben, zenére spotify előfizetés van (kb havi 1700ft a family pack, amiben 6 account használhatja korlátlanul), azt se kell sehova másolni, szóval egy újrahúzás/költözés egyszerűbb, mint valaha. Amíg a felhők bírják...
-
LógaGéza
veterán
válasz
slice14 #51489 üzenetére
Nekem tetszene, na
Most ilyen, csak a kamerán nincs rajta a kör.
próbakocka
Szívesen adok egy fekete hátlapot egy pirosértrandras_83
Ennyit nem adnék érte... -
twine
veterán
válasz
slice14 #50425 üzenetére
Nem tudom mennyire emlékeztek, de nem is olyan régen volt ilyesmire próbálkozás!
Aztán ennyiben is maradtElőre is elnézést a társaságtól, de én úgy érzem ez a google/nexus virág már kivirágzott, meghozta gyümölcsét, most pedig már az abból készült párlat nem a felső polcon van, hanem valahol a középső kommersz részen, ahol ugyanúgy találgathatsz, vajon a kifizetett összegért, jót kapsz e, vagy lilát hánysz másnap...
Magyarul volt egy csodás nexus korszak,,, de manapság már sem a (nexus)készülékek,sem a (vanilla/stock) android nem olyan tökéletes mint fénykorában...főleg pedig nem olyan olcsó...(mint volt)
Nem sz@r , nem azt mondtam, még mielőtt valaki megsértődik,, csak szvsz. Már nem AZ mint volt...
Lehet fürdeni a múlt dicsőségében, hogy "de ez tisztavérü droid,, de ettől még akadnak itt ott hibák...
(Most pedig jöhetnek a "de nekem hibátlan a készülékem" hsz-ok) -
( V )
veterán
válasz
slice14 #50428 üzenetére
ehhez a megfelelő vásárlói magatartás is kell: egy átlag usert pont nem érdekli milyen a soft támogatottság ha egy év múlva úgyis megveszi a következő szériát. mi sem mutatja ezt jobban hogy mennyire töredezett az android piac... és mivel az android piacon 1300 gyártó kínálja a 24000 termékét pont nem fogja figyelem előtt tartani hogy mégis mi lenne jó amúgy, ha valamit így is úgy is rá fog tudni sózni a vevőre.
-
Slukkica
őstag
válasz
slice14 #50343 üzenetére
Persze hiszen a kezdetek óta zárt kódokal van fenn az xda-n. Az a csoda hogy eddig is nem törölték!
Elég hangos bizonyos fórumok tőle és a post-jait linkelik.A lényeg hogy figyelmeztették hogy tegye a kódokat nyíltá mert sérti a GPL licenszet. Vissza utasította ezért jogosan zárolták az összes topikját. Addig úgy is marad amíg nem változtat a hozzá állásán
Szóval ez a sztori. -
Scooter74
őstag
válasz
slice14 #50203 üzenetére
Szia
Aztán Romold ám az 5X-t is.
Ám más tészta:
tegnap néztem az MM honlapját és a hivatalos 32GB-s 5X ára 205 ezer a 32GB-s 6P ára pedig 215 ezer.
Ez ám a nem mindegy.
Szerintem ott lett elcseszve, hogy az 5X-be 2GB ram lett téve a 6P-be pedig 3GB.
Ha +1GB rammal jöttek volna ezek a telefonok ilyen árban az lett volna a tuti.
Ami még érdekelne nem tudjátok, hogy a Slim csapattal mi van?
Érdekelne, hogy van e már nekik 6.0-s Romjuk N5-re.metal01: Igen tudom, hogy van.
-
metal01
őstag
-
-
SteveJobs
őstag
válasz
slice14 #49663 üzenetére
Az a baj,hogy ha valaki be linkel egy terméket más meg már vett onnét és rosszat küldtek neki tudja figyelmeztetni.
Ennyi erővel semmilyen márka nevet nem lehetne emlegetni.
Én ezt egy közösségnek tartom ami vagy akik segítik egymást.
Próbàltam tömör lenni!
Ja! Akkor ez a jeges dolog is érdekes mert oda külditek szervízeltetni az embereket.Vajon adózik róla vagy feketén megy a buli?A lényeg be tartom amit kell de el lehetne gondolkozni pàr dolgon. -
válasz
slice14 #49651 üzenetére
Teszem hozzá eléggé meglepett, hogy reggelre törölve lett a hsz-em, amiben linkeltem egy akkut az Aliről, amit teljes megelégedéssel használok május óta - normális használattal 2 napot megy.
Szvsz többeknek hasznos infó volt, és saját kezűleg bárki ki tudja magának cserélni 15 perc alatt. Kevesebb, mint 3000 Ft.(Kizárólag a hardveraprón hirdetem meg a saját cuccaimat, nem reklámozom hsz-ben őket.)
iPad (iOS) topikokban minden 10. hsz. arról szól, hogy melyik tokot, melyik fóliát vette meg a kedves fórumtárs. 🙀 Ott a hivatalos Apple Store-ból letölthető reklámblokkoló appok verik ki a moderálási biztosítékot, itt meg az nem számít.
Ha ezt a hsz-emet is törli valaki, akkor erősen elgondolkodom a ph! fórumok demokratikus mivoltán. (Lásd pl.: szólásszabadság)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest