- Google Pixel topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
Megkérdezném itt is:
Lehet egy játék mentett állásait menteni, és full OS újrahúzás után valahogy visszamókolni? Vagy esetleg az egész játékot backup-olni? Root nincs, Titanium Backup emiatt kilőve, valamint nem Google Play-es a játék.
-
metal01
őstag
válasz
LógaGéza #54031 üzenetére
Hát de miért nem lehet letölteni kábelen? A kollégám telefonjáról van szó. Van rajta vagy 1000 kép. Nem akar mindent drivera feltenni. Egyszerűen csak le akarja másolni. De a fele kép hiányzik minden esetben. Csak akkor láttam ilyet amikor crc hibásak a fájlok. De itt sztem nem erről van szó.
-
metal01
őstag
Egy kicsit szeretnék offolni. Kerestem megoldást, de nem találtam. Hátha itt a kemény mag tud választ adni
Adott egy Lenovo telefon. Kábelen kellene átmásolni pl. képeket. Fel is ismeri a gép meg minden, le is másolom a képeket, de csak a fele látszik a képeknek. Olyan, mintha crc hibás lenne a fájl. De a telefonon és drivera feltöltve teljesen ok. Van ötlet?
-
metal01
őstag
-
-
metal01
őstag
Üzletpolitika. Vegyél új telefont és megkapod a frissítéseket. Befoltozzák neked a kritikus hibákat is
Valahol érthető, hogy egy 3 éves telefont nem supportálnak már, de tény, hogy a biztonsági hibákat (pláne ha kritikus) azért javíthatnák...
Én az N5-öt az asszonynak adtam. Feltettem neki az utolsó kijött image-et, rányomtam neki a Cata mod-ot és ennyi. Én meg néhány napja OP3-at nyomatok. Xposed + GravityBox. Egyelőre még vegyesek az érzelmeim az OOS-el kapcsolatban. Hardverileg nagyon rendben van a cucc.
-
metal01
őstag
AdAway-t ki használ? Melyiket érdemes feltenni? És hol lehet letölteni?
Nekem most az AdAway HU 2.9.2 (51) van fent.
-
metal01
őstag
Ezt azért nem gondoltam volna: Eddig nagy siker a Google Pixel széria.
-
metal01
őstag
Nálam néha igen... De van amikor valóban nem.
(#53616) Nova91: Restartkor valószínűleg kiürül a memória és a háttérben tevékenykedő appok leállnak. De ennek ellenére hol ilyen, hol olyan az üzemidő.
(#53618) ( V ): Zsír új akkum van. Én ezt tényleg nem értem. Nem kellene ennyire szélsőségesnek lennie az üzemidőnek. Semmi extra dolgot nem használok. Sőt leginkább mostanában szinte semmit, mert nincs is időm a munka miatt nagyon nyomkodni a telefont. Jelenleg várom a OP3-at, az N5 megy majd az asszonynak. Én is feltolom majd a stockot és mellé az Xposed-ot neki, hátha...
-
metal01
őstag
Én már nem értem ezt az üzemidő/SOT dolgot. Zsír új akkum van (szerviz cserélte). Hol 1,5-2 óra SOT van, merül mint a barom, hol 5-6 óra közötti SOT-ot produkál a teló majd' két napos üzemidővel. A múlt héten volt olyan nap amikor a Wakelock Detector pl. a Hangoutsot jelezte, hogy 4+ órát tartotta ébren a telefont. Az érdekes ebben, hogy nem használom azt az appot. Valami nem kerek itt az Androiddal úgy érzem.
-
metal01
őstag
Van arra lehetőség (mintha láttam volna már itt), hogy egy ROM alá csak a havi kiadott Google security frissítéseket tegyem fel?
-
metal01
őstag
válasz
zolka95 #53509 üzenetére
Valóban nagyon jó a Nexus 5. Ezért sem adom el. Marad a családban.
Nekem a szempontok ami miatt váltok:
- Kevés már a 16GB tárhely
- Kevés az üzemidő (még új akkuval is)
- Ujjlenyomat olvasó (szerintem remek dolog)
- Kicsit nagyobb panel (amoled, a színek miatt)
- Jobb kamera
- a jövőre nézve több RAMMinden másban az N5 is remek telefon a mai napig is.
-
metal01
őstag
válasz
randras_83 #53492 üzenetére
Az lesz
-
metal01
őstag
válasz
randras_83 #53490 üzenetére
Ha az Alma a fő célpont az régen rossz. Olvasva az AP-os és XDA-s bejegyzéseket nem az jön le, hogy mindenki milyen boldog és már csapatja az előrendelést. A Deutsche Telekom fogja árulni. Valószínű itt is T-s lesz.
-
metal01
őstag
Jó, persze. De amíg nem jelent meg addig csak találgatni lehet. De valószínűbb a magas ár mint az alacsony. Kíváncsi leszek a root/bootloader mókolásukra is. Ugye felöppent a hír, hogy kissé meg akarják nehezíteni a dolgot. Meg úgy átlalában kívánicsi vagyok, hogy ez a brand váltás mit is fog jelenteni pontosan.
-
metal01
őstag
válasz
szpali #53433 üzenetére
Sajnos tudom, hogy ez "a csak szeretnéd" kategória... Kiderül kedden, hogy mennyibe fog fájni. Gyanítom, hogy mindkettő 200k felett fog startolni itthon. Az meg nekem már nem megérős. Ha így lesz, jövő héten rendelek egy OP3-at. Xposed+GravityBox párossal kb. olyan lesz (remélem) mint egy jobbfajta custom. Az N5 megy az asszonynak. Nem akarom eladni. Annál jobb telefon az
-
metal01
őstag
-
metal01
őstag
válasz
eastsider #53296 üzenetére
Nem tudni, hogy mennyibe fáj majd, de biztos rohadt drága lesz. A nagyobbikért ~600 dodót, a kisebbikért ~450 dodót kérnek majd kint. (Ezek csak találgatások.) De ugye mire ideér jóval drágább lesz. Meg kérdés az is, hogy mikor fogják forgalmazni itthon (ha fogják egyáltalán...)
-
metal01
őstag
válasz
Martinitius #53273 üzenetére
Az lehet. Amúgy Pixel Launcher lesz a neve.
-
metal01
őstag
válasz
thesound #53268 üzenetére
Omlós keksz, vagy Oroszkrém torta
(#53267) vacs: A Nexus launcher úgy tudom az új Nexusok, vagy Pixelek vagy mik privilégiuma lesz. És a 7.1 optimalizáltabb. De nem értem én sem, hogy miért kellett hamarabb kiadni. Talán a user visszajelzések miatt, hogy faraghassanak még rajta? Passz...
-
metal01
őstag
-
metal01
őstag
válasz
randras_83 #53167 üzenetére
Már tényleg nagyon tűkön ülök. Mindenképp megvárom, hogy milyen az a nekszuszpikszelikszel. Bár gondolom az október 4-i megjelenés után nem lesz kapható rögtön itthon is. De legalább egy nagyjábóli árazás csak lesz, ami döntő lehet
-
metal01
őstag
válasz
assemble #53149 üzenetére
Gondoltam itt arra, hogy megmaradnak-e a szabad rootolhatóság, nyers szoftver és egyéb privilégiumai az új név alatt is a telefonnak. Az OS egy "optimalizáltabb" verzió lesz a Nougatból. Nem hiszem, hogy "csak" egy névváltás történt. Az olyan snassz. De NE legyen igazam.
-
metal01
őstag
válasz
randras_83 #53144 üzenetére
Oszt' ha szar lesz a kijelzője visszaküldöm, hogy pixelhibás?
Ehh, faszér' nem maradnak ezek a seggükön és csinálnak egy normális Nexust. Olyat mint a N5, csak mai hardverrel.
-
metal01
őstag
válasz
randras_83 #53140 üzenetére
Alsógatya márkanév. Nekem mindegy mi a neve, csak a Nexus sajátosságait őrizze meg. Félő, hogy nem fogja
-
metal01
őstag
válasz
samycool87 #53131 üzenetére
Másik töltővel próbáltad? Esetleg egy factory reset? Ha ez sem, akkor az USB csati is lehet a ludas. Én ebben a sorrendben próbálnám.
-
metal01
őstag
válasz
forintuser #53103 üzenetére
Természetesen a Nexus az első. Azért sem vettem még meg a OP3-at. De egyelőre semmi hír róla/róluk. Remélhetőleg szeptember első felében már lesznek pontos infók. Fontos szempont (nálam legalábbis) az ár. Nem vagyok hajlandó 200k-t fizetni egy telefonért. Pedig kb. ott lesz az a biz. árcédula. A lélektani határ nálam a 150k, de az is sok. Nem ér annyit egy telefon. Ha annyi, vagy max. picivel lesz több a Marlin, akkor azt veszem természetesen. Ha drágább lesz, akkor OP3.
-
metal01
őstag
válasz
randras_83 #53093 üzenetére
Van akinek cserélték már a második évben is. Személyesen ismerek olyat. Szóval nem értem miért van az, hogy valakinek igen, valakinek nem.
Még mindig semmi hír az új Nexusokról. Ha szept. közepéig nem lesz tuti infó, rendelem én is a OP3-at. Néztem is ki hozzá fasza tokot
Bayen olcsóbb...
Nekem az lenne a lényeg, hogy az Xposed + GravityBoX menjen rendesen a OP3-on. Meg legyen kicsit a custom érzés
-
metal01
őstag
válasz
randras_83 #53091 üzenetére
Átnézem mindenképp. Az akkura a Telenorban azt mondták, hogy a telefon része, mivel "non removable" és így nem tartozék. Azaz a második év is vonatkozik rá. Van benne valami. Az LG szerint akkor is tartozék, és arra csak egy év van. Mondjuk simán kicserélhetnék, ha akarják
Ha kijön még ebben az életben a szervizből, megy majd az asszonynak az N5. Szenved szerencsétlen egy G3S-sel. Fos az a telefon.
Na, mesélj, milyen a OP3? Hogyhogy tegnap megkaptad? Szeptember közepéig nem került szopóágra kis hazánk is a forgalmazást illetően?
-
metal01
őstag
Hát gyerekek. Központi LG szervizről mi a tapasztalat? Két hete adtam le a telefont bekapcsológomb javításra garban. Hívom őket, hogy mi f@sz van már és még csak nem is tudják, hogy mi a helyzet, mert kiküldték valahova a készüléket. Cseretelefont sem adtak. Az tuti, hogy LG-t soha többet nem veszek semmit :/
-
metal01
őstag
A Cataclysm nagyon jó volt. Csak sajnos nem fejlesztik tovább. Nekem tényleg semmi bajom a Pure Nexussal. Amíg nem váltok telót ez marad.
Várom már az új Nexusokat, mint a zsidók a Messiást
Ott meg a Nougat. Jó is, hogy hamar kiadták, így már lehet szakácskodni. Ha OP3 lesz, akkor ott egyelőre OOS + Xposed + GravityBox. Télre szerintem ott is lesz Nougat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Hobby elektronika
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Fűnyíró topik
- BestBuy topik
- HTML szerkesztés
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged