Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
Maradt még 1 Inbox meghívóm ha kell valakinek jöhet privátba az e-mail cím!
-
csordas11
aktív tag
4.4.4-en vagyok, a legfrissebb chrome nem teljes képernyős lett. Lehet ez ellen tenni valamit?
-
noorbertt
őstag
Nah, Jon a fix.. Tobbi elso lollipoppos megkapja?
-
errrtu
aktív tag
Annyira zavar a samsung név említése is, hogy innom kell most valamit

-
exelsior1
senior tag
válasz
Parallaxis
üzenetére
A N6-nak sajna csak "sima" Amoled kijelzője van, és mindenhol azt írják, hogy a fényereje jóval gyengébb mint pl egy Note 4-nek, aminek napfényben 600 nit fölé is tud menni, míg a N6 a 300-at is alig éri el, a színei meg erősen túlszaturáltak, de legalább a színhőmérséklet majd tökéletes.
-
Parallaxis
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Csak szerintem az agyon fejlesztett Samsung féle samoled sokkal szebb, élénkebb színekkel operál, mint a N6 a ki tudja ki a beszállítója amoleddel.
- Nem véletlen, hogy az újabb Samsung modelleknél már van visszafogottabb színmodell beállítási lehetőség, mert nagyon sok embert zavar a túlszaturált, csilli-villi megjelenítés.
- Nem kizárt, hogy pont a Samsung szállítja a kijelzőt az N6-hoz
-
Scooter74
őstag
Van 4DB felesleges Inbox Meghívóm akinek kell írjon privátot e-mail címmel!!
-
-
-
Scooter74
őstag
Kint van Wugs frissítése az 5.0-a. Lehet tölteni!!
-
kárátékutyá
őstag
Inbox meghívó küldése PM-ben: ON
-
akela91
addikt
Wow. 5.0-n 9 óra alatt, repülőgép üzemmódban 0% merülés.
-
exelsior1
senior tag
Na, adok egy esélyt a Nexus 5 toolkitnek, anno N4-nél is jól működött mindig
Itt persze nincs fastboot device, pedig a gép felismeri a telót amikor be van kapcsolva, leszedtem a drivereket, felraktam stb. Kezdem azt hinni elátkozott gépem van, mert sosem működnek az ilyen usb-s dolgok rajta :S -
exelsior1
senior tag
Hali, tegnap szereztem be egy N5-öt. Rootolt teló 4.4-el, felraknám az 5.0-t, de nem igazán megy. Leszedtem az 5.0 image-t, az usb drivereket, az adb sdk, stb valamit, de a parancssorokkal nem boldogulok :S Minden videóban kb megnyitnak egy parancssort, beírnak 1-2 dolgot és mát megy is, nekem meg az "is not recognized as an internal or external command operable program or batch file" szöveg jön. Nyílván valami apóság hiányzik, de mivel eddig nem csináltam nem veszem észre hogy mi. Minden segítséget szívesen fogadok, csak légyszi ne szóljatok be hogy miért nem olvasok vissza, 24 ezer-es fórumnál nem tudok neki állni olvasgatni

Egyéb mód is megfelel, sokkal kellemesebb lenne recoveryből flashelni pl, azt szeretem
-
dozsabalint
senior tag
Van Inbox meghívóm, ha valakinek kell, írjon PM-et email címmel

-
Martinitius
tag
válasz
Sztbeni
üzenetére
Elvileg van valami hiba a mostani imageben, ami a recoveryt érinti, tudtommal az OTA meg onnan települ, ezért tartom kétesnek, hogy ha megjön az első hibajavítás, akkor azt megkapjuk-e OTAn, vagy megint lehet imageből flashelni.
Plusz azt sem értem, hogy miért van külön OTA zip (valaki linkelte asszem), szval aki tudja, hogy wáccáp ezzel, az felvilágosíthatna!

-
horvathkrisz
addikt
Brékin nyúsz:
Updateli magát a Wugfresh toolkit 1.9.4-re. Ezzel próbálkozzatok inkább! -
slice14
veterán
Még van meghívóm ha kell valakinek (pm-ben)... Azt nemtom megnézni hogy hány meghívót tudok küldeni még?
-
metal01
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
THX! Megpróbálom!
csabikaa89, ezt is

-
tankraid
aktív tag
Megjött.
akkumulátor menüben az akkumulátor kímélő módot ha bekapcsolom attól lesz olyan nagyon jó az aksi idő az 5.0 alatt? Mert eddig kb. jobban zabalja mint a 4.......! Meg alacsony akunál kilő mindent vagy hogy működik az? Aztán vissza is kapcsolja? -
radicspeter1
őstag
Milyenek az üzemidők?
Nekem 4h sot-om lett, hát nem venni észre különbséget sztm. De nagyon fluid a rendszer...
CodeBlue-vel mi a helyzet e téren? -
BeastMode
őstag
válasz
metal01
üzenetére
Ezt próbáld meg esetleg (thx Scooter74)
Én még az SDK-t is frissítettem és csak ezek után sikerült a sideload. Lehet az NRT-nek is ez a baja, mert nekem is a missing system.img volt a baj. -
aizen92
addikt
XDAt nyálazza valaki sűrűn? Xposed srácok nem írtak valami időpontot, vagy valami olyat, hogy dolgozunk az ART supporton?
-
metal01
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Természetesen. Olyan, mintha nem találná az image file-t, pedig ott van.
-
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Root nélkül se jó? Amúgy a KK t se rootoltam most neki.
-
metal01
őstag
Megpróbáltam feltenni a végleges 5.0-t Nexus Root Toolkit-el. A Toolkit-ben minden a legfrissebb. Majd ezzel a hibával elszáll. Mi lehet a gond? Másnak volt ilyen? Van valami megoldás?
-
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Most olvasom csak. Most reggel gyors segélyért feltettem egy kk-t isminek, mert téglát csinált a te lóról. Nem mertem feltenni az az 5.0 át NRT vel, de ezek szerint feltehettem volna.
-
gulb
őstag
Sziasztok, hasznal valaki uj 5.0 imagebol erkezett gmail exchangeet?? Nem kuldi a levelet...megorulok..
-
aizen92
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Rootot nem is tudtam! Köszi!

-
horvathkrisz
addikt
Aki nem akar sokat bajlódni, az tegye fel a Nexus Root Toolkit v1.9.3-at:
-Felrakja az 5.0-ás rendszert két kattintással
-Van működő TWRP
-Root is működik -
BDave
őstag
Azt tudja valaki hogy lehet képez hozzád adni egy naptár eseményhez?
-
gery2123
őstag
-
Sztbeni
őstag
válasz
randras_83
üzenetére
De ha én FI vel frissítettem, attól még a későbbi frissítéseket OTA-val is fel tudom tenni?
-
gery2123
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Chrome /beállítások és itt lapok és alkalmazások egyesítés kikapcsol. És lát csoda. 😊
-
BDave
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Be lehet állítani Chromeon belül.
-
horvathkrisz
addikt
Azért ez komoly hogy az új Chrome vagy a végleges 5.0 (nem tudom melyik miatt pontosan) külön lapon nyitja meg az új böngésző-oldalt, aztán ha vissza akarok váltani, keresgélhetem a többi között (task manager). Szóval Chrome-on belül nincs többé lapozgatás.

-
randras_83
addikt
0. választott recovery img fájl letölt a gépre, img fájl átmásol oda ahol az sdk van (fastboot.exe + adb.exe)
1. telefon rádug a gépre - USB hibaszörcsing online
2. cmd-be: adb reboot bootloader
3. fastboot flash recovery választottrecovery.img
4. fastboot reboot recovery, vagy a bootloaderben kiválasz recovery. -
WolfLenny
senior tag
Chrome alatt hogy tudom kikapcsolni a flash hirdetéseket?
Elég idegesítően lassítja le pl. az index honlapját. -
ndlx
aktív tag
válasz
randras_83
üzenetére
Sajnos nem, még mindig nagyon lelkesen nyomja a boot animációt. Egyelőre lövésen nincs mit csináljak vele, root sem volt, gyári versenyző voltam.
Ha esetleg ez nem probléma vkinek, némi privát segítséget nagy örömmel fogadnék.
-
huan
őstag
TWRP felrakásában tudna valaki segíteni? (onnan a root gondolom egyszerű)
-
randras_83
addikt
válasz
Martinitius
üzenetére
Ha a végleges LRX21O image-re gondolsz, akkor addig nem lesz OTA amíg ki nem adnak egy frissítést. Jelen esetben az OTA annak érdekes aki még 4.4.4-en van és ily módon akar frissíteni. Megjegyzem, ha pl felraksz egy TWRP - t akkor máris ugrik az OTA és marad a sideload. Egyedül abban az esetben szükséges imageből feltenni az új droidot ha előtte dev. preview volt a telefonon.
Érdemes lenne picit jobban utána olvasni a témának és ezt ne vedd sértésnek, ez inkább általános észrevétel.
@ndlx: megoldódott??
-
Sztbeni
őstag
válasz
Martinitius
üzenetére
Ez engem is érdekelne
-
ßrainiac
addikt
válasz
ßrainiac
üzenetére
TWRP-bol flashelheto stock LRX21O zip - votma'?
-
ßrainiac
addikt
Kozben felraktam a legujabb Code_blue kernelt ami mar a vegleges (LRX21O) 5.0-hoz van, hatarozottan javult a dolog, teljes cache torles es restart utan a restart elotti appokat is hamar behozza. Megneztem a verge es index oldalakat, a verge jo volt, semmi akadozas, az index viszont kaky (bar ez nem tudom, hogy a Chrome / 5.0 hibaja-e, sztem egyik sem). Most a ph is jol uzemel mar, a hsz irasa kozben sincs semmi lassulas.
Amugy a kernel alapbol max ~1400mhz-re van belove, ezt atallitottam a max tenylegesre + undervolt.
Erdekes (idegesito) jelensegre lettem meg figyelmes, neha amikor elohuzom a billt, rezzen egyet a telo
es ha nyitva van a bill, kepernyo-elforgatasonkent is rezzen egyet-egyet 
-
-
ndlx
aktív tag
Sziasztok,
Léccí jelezzen aki tud segíteni, asszem meghalt a telóm.
Felettem rá az ota cuccot, de bootloop, és az írja ki a recoveryben, e: cannot mount valami.Szerintetek lehet még vele valamit csinálni?
Előre is kösz. -
ßrainiac
addikt
Ugy ugy.. Es neked gondolom, gyari kernel meg minden.
Nekem is szaraxik a Chrome, felig bevillan alatta a fokepernyo hattere meg ilyen nyomin valtogat ra es onnan el. Az asztali verzios ph is megizzasztja picit.
Mikor jon MAR az 5.1-es verzio
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk. Apropo ART, egy progit ami elvileg fut is a hatterben akar 3 sec-be is telik neki megnyitni
a recent apps ugyanez neha :/Viper26: nekem a Play Music teljesen jol csinal mindent, gyors a kereses, a valtogatas, jo az EQ is.
-
Martinitius
tag
válasz
Martinitius
üzenetére
FI *
-
G4bi89
senior tag
N7-re feltettem de nem kell sietni, hogy az N5-ön vele, úgy nézem mert van pár bug, na meg a szokásos program kompatibilitás most a szokásosnál is rosszabb.
Eddig csak az Mxplayer volt ami kötelezően nem ment. Most viszont ahogy látom,olvasom Adblock,Opera na és persze Xposed,Gravitybox (Ez mondjuk várható is volt - Tényleg lehet tudni róla valamit? )N7-en még olyan baj is van, hogy hiába rootoltam a supersu látszólag oké, de jogot nem ad.(pedig írja, hogy sikerült) Nem is működnek a rotot igénylő programok mint a Greenify,ES file Explorer,Titanium...
Pedig CF-Auto-Root...-al csináltam fastbootban és sikeres is volt még sem megy -
Martinitius
tag
Az igaz, hogy aki most felrakta az FC-t, az nem fog tudni OTA-n frissíteni?
-
Viper26
nagyúr
Zenelejátszás eléggé döcög, tekerésnél másodpercekig tart mire magához tér...

-
ßrainiac
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nekszászhat elmehet a pcsba az araval egyutt

Hetekig csorgattam ra a nyalam, amikor kozoltek az arat akkor engem elvesztettek. Meg tudnam venni, akar tobbszor is
de ennyiert nem veszek telefont. Slussz-passz!Roviden: lszrom hogy docog az a fstalicska

-
BDave
őstag
-
Sztbeni
őstag
A bootloadert érdemes visszazárni, vagy mindegy hogy van?
-
mmarta
senior tag
válasz
Tomace91
üzenetére
Nálam megy, vissza is rakta az általa mentett appokat. Innen szedtem le.
-
Tomace91
senior tag
Van akinek működik a Titanium Backup? Nekem ez az egyetlen progi, ami egyszerűen nem akar működni, nem kapja meg a root jogot, azt írja, hiába van ott a SuperSU-ban...
-
-
slice14
veterán
Valaki inbox meghívót? PM-ben.
-
bucsupeti
senior tag
Inbox meghívót küldök! Privátban kérjétek.
-
Keckix
tag
Nyalóka alatt nem bírom behozni a recovery modot....
Kitkat alatt működött..... Valaki tudja az okát?
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Arch Linux
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nekem miért nincs? MErt én használtam is?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
es ha nyitva van a bill, kepernyo-elforgatasonkent is rezzen egyet-egyet 
a recent apps ugyanez neha :/