Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Komolyan azt hittem, hogy kamu megint ez a 4.4.3. Ez viszont eleg rossz kommunikacio, hogy a t-mobile egyszer csak kitolja ezt a frissitest es a google reszerol semmi info - csak nekem fura ez? 😒
-
-
w333
félisten
válasz
beloadjoker #15892 üzenetére
Köszi ...
az "Ok. Google" már működik magyarul is ?
(#15893) NTonee
Igen láttam ...
ha jól látom akkor új tárcsázót is kaptunk
-
beloadjoker
őstag
Android 4.4.3 On Nexus 5 ! What's New
Below is a list of some of the fixes that will be included in the update:
•Frequent data connection dropout fix
•mm-qcamera-daemon crash and optimization fixes
•Camera focus in regular and HDR modes fixes
•Power Manager display wakelock fix
•Multiple Bluetooth fixes
•Fix for a random reboot
•App shortcuts sometimes got removed from launcher after update
•USB debugging security fix
•App shortcuts security fix
•Wi-Fi auto-connect fix
•Other camera fixes
•MMS, Email/Exchange, Calendar, People/Dialer/Contacts, DSP, IPv6, VPN fixes
•Stuck in activation screen fix
•Missed call LED fix
•Subtitle fixes
•Data usage graph fix
•Internet telephony fix
•FCC compliance fix
•Miscellaneous fixes -
w333
félisten
válasz
beloadjoker #15888 üzenetére
A Nav. és status bar nálad is fekete lett vagy áttetsző ?
-
beloadjoker
őstag
okay ez megvan szóval root ?
titkon mindig reménykedem lassított felvételben slow motionban de minidig csalódnom kell :/ /se a google se a romkészítők nem tartják ezt fontosnak vagy nemtom még sgs3omon is volt, persze főzött rommal asszem talán note 2 kamerával/
-
G4bi89
senior tag
Nyugi pár hét és lehet sírni a 4.5 -ért
-
w333
félisten
Mielőtt megkérdezitek hogy kell felrakni ...Link
-
Kari1
aktív tag
Kint van a 4.4.3-as factory image.
https://developers.google.com/android/nexus/images#hammerheadktu84m -
w333
félisten
válasz
radicspeter1 #15873 üzenetére
-
nozs23
addikt
Lehet lemaradtunk es ios 8 neven debütált a 4.4.3.
fobb valtozasok mind androidrol importalt dolgoknak tunnek. (noti center, swype, widgetek)
-
ElGatto
aktív tag
-
beloadjoker
őstag
válasz
radicspeter1 #15873 üzenetére
Azért én várom
-
G4bi89
senior tag
válasz
rolcsibácsi #15862 üzenetére
LTE sokat zabál 3G-hez képest, ezért ilyen kevés a képernyőidő akkor. Érdemes lenne szabályozni, hogy ne legyen mindig LTE-n, zsebben mail szinkronizáláshoz, fb messenger,viber stb... üzenetek megérkezéséhez bőven elég a 2G is. Képeket is legtöbben otthon WIFI-n tolják fel felhőbe mert elég gyorsan elmegy a 100 - 500MB-os mobilnet csomag.
-
radicspeter1
őstag
válasz
beloadjoker #15868 üzenetére
Lehet hogy így sikerülni fog
Matekosok ne kötekedjenek!
-
leslien
nagyúr
már értem miért pont ma lesz( ha lesz) update l : alma ma startolt
-
noorbertt
őstag
Xblast kinek van fenn? Hogyan lehet eltuntetni az xblast feliratot az ertesitesi savon ill a halozat ikonnal?
-
Scooter74
őstag
válasz
beloadjoker #15868 üzenetére
De minek visszamenni gyárira, amikor ugyis lesz rootolt recoveryböl flashelhetö xda-n?
-
beloadjoker
őstag
válasz
radicspeter1 #15866 üzenetére
jaa
én azt hittem hogy már jön is
na m1 visszamegyek gyárira aztán meglátjuk csak gyors mentek
na toolkit már tölti le a gyári romot
ja igen nincsenek fent a driverek .....
-
radicspeter1
őstag
válasz
beloadjoker #15865 üzenetére
Egyenlőre OTA indult a mai nappal és 9-éig bezáróan meg kell kapnunk... Ezt olvastam a T-mobiloldalán.
De még a developers google címen nem látom addig nem hiszem elNa jó ha raktok fel screenshotot talán
-
beloadjoker
őstag
válasz
radicspeter1 #15864 üzenetére
úúú
na ezt honnan is tudom leszedni ?
/nem gyári romom van fent toljak fel gyárit aztán ezt vagy enm fontos ? root van már rá esetleg ? ha felrakom ugye vissza tudok menni főzöüttre nem befolyásol semmit ? / -
dnelb
veterán
válasz
rolcsibácsi #15862 üzenetére
Minden szinkron be volt kapcsolva, amit még kifelejtettem a felsorolásból az az fb messenger, az is volt sokat. Zenét nem hallgattam, meg nem játszottam. LTE meg többet eszik mint a 3g amúgy, kivéve i5s, mert ott low power LTE chip van, nekünk nincs. Azért ilyen sok mert visszavan fogva a teló ezzel a faux kernellel, mint írtam mkrolaggos az egész rendszer.. Ezért is nem marad nekem fenn, inkább legyen 3 óra kijelzőm de ne lássak 1 laggot se. Szépen lementem twrpvel aztán mikor tudom előre hogy sokáig nem lesz a közelemben töltő, akkor ezt fogom használni.
-
rolcsibácsi
őstag
En boldog lennek ha a 4ora kijelzo meglenne..
Nemtudom ti ezt hogy csinaljatok, keszenleti idoben nekem is megszokott lenni a 15-20ora de a kijelzo akkor 2-3kozott van.
Mit jelent az hogy sok bongeszes, meg hogy masfel ora 3g?? En mindig lte halozaton vagyok, nem kapcsolgatom ezt, megy a fenykepfeltoltes a hatterben a googlebe, mindent szinkronizalok, play music is a netrol szedi a zeneket, ti ezekkel a dolgokkal nem eltek? -
akela91
addikt
válasz
radicspeter1 #15860 üzenetére
Kell bármit elmenteni, Wipeolni stb 4.4.3 előtt (BL nyitva, Rootolva)?
-
radicspeter1
őstag
-
dnelb
veterán
egy kis akku téma
Tegnap feldobtam cata+franco helyett purity rom + faux kernel párost .
Ezeket állítottam be fauxclockban :
min max cpu 300-2265 (alapból 1200 a min)
cpu grovernor : intellidemand, intelliplug hotplug driver on
uv : global -50, 300on -100mv
gpu max clock 450
power suspend on
többi alaperedmény : [link] [link] [link]
ami volt: sok böngészés , wifi végig on, gps nagyon pontosra állítva, másfél óra 3g, twitter, youtube,play újságos , játék 0cata+francohoz képest ugyanolyan használattal ez majdnem +2 óra kijelzőidő , viszont a telefon sebessége kb a G2-m szintjére zuhan vissza, bárhol képes mikrolaggolni
bár lehet ez mást nem zavar, valaki szerint az s4 se akad...
-
rolcsibácsi
őstag
Az miert van hogy csak 98%ig megy fel a toltes?
-
knoxhu
senior tag
Megjött a Nexus 5 telóm viszont sajnos a jelenlegi telefonomban SIM kártya van microSIM helyett. Tudnátok esetleg olyan vágó szerkezetet ajánlani amivel házilag át tudom alakítani?
-
gdavid007
tag
Ez az átalakító jó a telóhóz?
-
Nilkin QI chargernél mitől lehet, hogy 5mp-enként megszakad a töltés? Aztán folytatja, aztán megint megszakad ....
illetve mivel tudnám kimutatni hogy hány mAh-val tölt?
-
Kari1
aktív tag
T-Mobile is kezdi
viszont a Sprint után már nem bízok benne...
-
dnelb
veterán
-
szata.68
senior tag
válasz
maggi1886076 #15845 üzenetére
Szívesen,én is mindig ezzel variálom,nekem bejött.
-
szata.68
senior tag
válasz
maggi1886076 #15843 üzenetére
Ha jól tudom 480 a gyári. Ezzel egyszerűen tudod állítgatni.
-
maggi1886076
addikt
válasz
atillaahun #15841 üzenetére
pont az ellenkezőjére gondoltam.mi a rom gyári mérete? egy kicsit elment az egész. hogyan tudom visszaállítani?
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #15841 üzenetére
Ja nem 240 bocs, az már túl kicsi, összekevertem az N4-el. Kezdésnek talán 350 környéke inkább.
-
atillaahun
veterán
válasz
maggi1886076 #15840 üzenetére
Terminálból egy su után lehet szórakozni a dpi-vel, nyomsz mondjuk egy wm density 240-et, és mindjárt tágasabb.
Már ha egyre gondolunk. Bár ettől nem a felbontás változik, csak az UI megy összébb. -
maggi1886076
addikt
válasz
maggi1886076 #15839 üzenetére
hogy lehet nagyobbra állítani a felbontást?túl zsúfolt nekem már így.
-
maggi1886076
addikt
slimkat alá milyen kernel ajánlott?ami normálisan bánik az aksival?!
-
slice14
veterán
Ha valakit érdekel, felkerült az androidpolice-ra a 4.8.20-as play áruház. Link
-
noorbertt
őstag
Az uj franko elvileg mukodik titkositott keszuleken is. Ha kijon a kovetkezo verzio tudom majd az fku val frissiteni az encrypted telefont?
-
Nocsesz1
senior tag
válasz
Viktor0610 #15834 üzenetére
A gond ezzel az hogy nem látom a fontos értesítéseket. Vagyis hogy mi a fontos és mi nem. De akkor hagyjuk majd meg nyomom ha már sokáig nem alszik el a kijelző.
-
-
Nocsesz1
senior tag
Azért mer van pár értesítés ami úgy van be állítva hogy fel ébressze a telót. Az asztalon mellettem van és csak rá pillantok hogy ki mit jelzett. Ehhez nem kell nekem hogy fél percig világítson.+ ha jön közben is üzenetek van hogy tíz percig is világít feleslegesen. Nem tudom érted e a bajom. Nem mindig tudok a telóhoz nyúlni más elfoglaltságom miatt. Ezért keresek valami megoldást.
-
Nocsesz1
senior tag
Van arra valami lehetőség hogy ha fel ébresztem a telóm pl megnézem az időt rajta akkor a gyári képernyő zár fél perc után megy újra alvó modba. nekem 5 másodperc is elég lenne.
Gyári rom franco kernel. -
rolcsibácsi
őstag
Milyen cloudokat hasznaltok? Nekem most jar le a 2ev dropboxom amit a samsunghoz kaptam (50giga) ugyhogy atkoltozok mashova. Van Box es Mega accountom is amik szinten 50gigasak, de most olvastam a Surdocrol ami 100gigat ad ingyen az ma eleg jol hangzik de jo lenne tudni milyen tapasztalataitok vannak a szolgaltatasokrol a kulonbozo felhokrol.
KosziPs:nemreg vegre rootoltam a telomat, feltettem franco kernelt, stock rom, gravitybox. Jo jo de igazabol megvoltam ezek nelkul is.. Nem erzek nagy kulonbseget de meg ez valtozhat ahogy derulnek majd ki a dolgok
-
Land
veterán
Szerintetek egy januári, GSM garis fekete, 32 gb-os N5 mennyiért mehetne el?
-
-
gdavid007
tag
Ez az átalakító jó a telefonhoz?
Más: Ti milyen fóliát használtok a telefonotokra? Nexus 5-höz is van olyan kis üveglapocska, mint Note 3, ami védőfóliaként funkcionál, csak na, értitek üvegből vanSzerk: Megtaláltam Ennyiért szerintetek megéri az árát?
-
tothak
tag
válasz
slice14 #15813 üzenetére
Ehhez még egy kiegészítés, amit akkor érdemes használni, ha nincs Franco kernel:
Egy Xposed framework modul, amely viszonylag hatékonyan stabilizálja a fényerő ingadozást. A neve pedig Nexus 5 Light Sensor Fix. (Hozzátenném, hogy ez csak akkor kell, ha nincs Franco kernel.) -
mmarta
senior tag
válasz
zsirfecske #15808 üzenetére
Felraktam a Liqiud romot. Klassz kis rom, korábban próbáltam már. Azonban a zene nagyon rossz kattog-pattog-serceg. Gondoltam egy Blue kernel hátha segít, de ahogy feltettem összef*sta magát néhány app, főként a gappsból valóak. A gapps újra rakása sem segített csak a rom dirty flash. Miután a hang sercegés megmaradt visszamentem Slimre.
-
zsirfecske
addikt
válasz
BeastMode #15802 üzenetére
felejtsd el, egy hét után ocsmány fekete lesz a széle és jön is le kis buborékokban az anyag. két hétig használtam, ha kell odaadom ingyen. keress rá itt, raktam be képet is róla.
most eredeti feketém van, bazi drága de megéri, a minőség és tartósság beli különbség ég és föld. senkinek nem javaslok ilyen koppincsot már.
-
petfoto
tag
Sziasztok!
Qi töltő kérdés:
Valaki használ olyan programot, ami kiírja töltés közben a töltőáramot?Köszi előre is!
-
gdavid007
tag
Sziasztok! Ti milyen fóliát használtok a telefonotokra? erről valami vélemény? Nexus 5-höz is van olyan kis üveglapocska, mint Note 3, ami védőfóliaként funkcionál, csak na, értitek üvegből van
-
TODI1111
veterán
Krisztián , mmarta köszi mindkettőtöknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- Iphone 13 Pro 128gb
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest