Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
mmarta
senior tag
-
dnelb
veterán
válasz
adamka1313
üzenetére
kernelt menti , a radio meg tudtommal nem változott (bár ez nem tuti)
-
adamka1313
tag
Világosítsatok fel pls hogy jól tudom-e !

Szóval ha most csinálok 4.4.4 en egy backoupot(TWRP vel) akkor az ugye a kernelt és a radiot nem menti el. Szóval ha fölflashelem azs új L-t a kernelével és radioval akkor ha vissza akarok menni 4.4.4 re akkor a backoup mellet a régi kernelt is visza kell flashellnem ugye?(szigorúan a falshable zipet szeretném használni) -
rootkiller
őstag
válasz
dozsabalint
üzenetére
Azt gondolom hogy van egy telefon ami valamekkora mennyiségű különböző tényezőkből áll össze. Ha az egyikből többet akarsz, akkor a másikat nyírod. Pont.
-
snorbi5
csendes tag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Igen
-
siofok
őstag
A slimkatba milyen kamera app van integrálva?aki használja,melyik jobb szerinte a gyári google,vagy a slim?minőségre értem.beállításokra a slimé. :-)
-
Ma a bebújtatós tok megmentette a telefonom életét. Véletlenül elejtettem és belerúgtam(!) lépés közben a telefonba így átrepülte a szobát és kőre esett. Hál istennek egy karc nincs rajta, ezúttal megúsztam a dolgot

-
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Azért erősen érződik hgy még csak dev version, majd ha kijön a normális sztem több funkció lesz benne.
-
snorbi5
csendes tag
A Play zene miért nem ismeri fel az összes zenét?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
siofok
üzenetére
Nemigazan ertem, miert nincs ertelme, nekem eddig sem volt es most sem osszecsipessel semmi eredmeny
A batterym eddig eleg jo, 2 ora 15perc kijelzo es most 60szazalek, minden bizbasz bekapcsolva a gpsen kivul..
Ami meg nem tetszik a sok mas dolog mellett az az hogy a battery szazalek ha mar nem kerult be a felso savba, nekem eddig jo volt ha lehuztam azt, legalabb a kapcsoloknal lattam mennyin van es be is tudtam menni egybol megnezni mik eszik, mostmeg be kell maszni teljesen a settingsbe

-
slice14
veterán
válasz
dozsabalint
üzenetére
Azért a TB visszaállítást ne feledjük.
-
siofok
őstag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Gondolom a recentbe megmaradtt az,amit itt írt valaki a fórumba,hogy összecsípéssel zárható egyszerre az összes,bár nincs sok értelme.
-
mgy
senior tag
válasz
dozsabalint
üzenetére
jogos.
tehát pontosabban: hiányzik a gravitybox, így nem hiszem, hogy sokáig marad.
-
mgy
senior tag
L töltés:
* kiírja szerinte még mennyi idő van hátra ez remek
* fos töltővel teljesen behülyül, úgy tesz, mintha folyamatosan tapiznám a kijelzőt.Hiányzik a root (kizárólag a gravitybox miatt), nem hiszem, hogy sokáig marad.
-
G4bi89
senior tag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Ez az amit én sem értek
Betesznek valami ami még hasznos is aztán meg kiveszik, a fene se akarja egyesévek kihúzni az értesítéseket ha egy rakat van.
Alkalmazásváltó meg szép lett csak így funkcionalitását vesztette, mert sokkal lassabban lehet váltani, hogy görgetnem kell egy csomót az appok közt. Adott esetben gyorsabb lehet visszalépni a homescreen-re majd onnan rábökni a kívánt program ikonjára.A navigációs sáv ikonjai viszont bejönnek meg a settings is egész jó. (még ha éjszaka retinát is éget ez a sok fehér
) -
rolcsibácsi
őstag
Hdr rohadt lassu lett
-
Kari1
aktív tag
Ha annyira zavar jelezd a bug-ot már egyszer írtam hogy szvsz azért nincs javítva mert szerintem még senki nem jelezte (vagy max 1-2 ember) a magyar nyelv gondolom a lista alján van vhol, és a "copy paste" miatt ez megmarad....
-
HREH
senior tag
Csak a szokásos

-
Nite
őstag
-
rolcsibácsi
őstag
Csak az elejen laggos amig letoltoget az ember aztan jo, nekem tok olyan eddig mintha csak a mar meglevo rendszert pofozgatnak, jol nez ki itt ott de nem erzem azt a nagy ujitast amirol orakon keresztul beszeltek a keynoteon, persze ez meg csak az elso kiadott fejlesztoi beta, de hogy miert vesznek ki dolgokat azt nem ertem..
A lockscreen sztem fos lett, pl a play music eddig faszan fullscreenben volt ott a hatterben, most meg egy csicska ocsmany widget van...
Meg az a kapcsolo nagyon zavarta oket hogy kinyomhassuk az ertesiteseket egyszerre, ahelyett hogy a recentsbe is beraktak volna egy olyat... -
bucsupeti
senior tag
válasz
gabipaci
üzenetére
Unetbootin honlap ha tájékozódni akarsz hogyan kell bootolható USB-t csinálni.
UNetBootIn direkt letöltése (windows verzió) ha nem akarsz olvasgatni
-
Nite
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
pedig az a legjobb

-
[P]laci
senior tag
válasz
gabipaci
üzenetére
Ubuntu Desktop 14.04 LTS -> Universal USB Installer-rel feltolod egy pendrive-ra és mehet a móka!
(millió meg 1x csináltam, ilyen-olyan esetekben, ráadásul nekem az Ubuntu disztro fekszik a legjobban is a user-barátsága miatt) -
törölt tag
Mennyire laggolos az L? Sajna en csak par nap mulva tudom feltenni...
-
bucsupeti
senior tag
válasz
gabipaci
üzenetére
Linux szerintem biztonságosabb. Nem kell driverekkel sz*arakodni sem.
Ha kell leirom a lépéseket.... (Debian alapú rendszereken Ubuntu, Linux Mint, Debian)
Minden Terminalban történik.előkészületként az ADB-t kell telepteni, ami tárolóból elérhető tehát egyetlen paranccsal telepthető. Ezt a parancsot csak egyszer kell kiadni, nem minden teleptés előtt:
sudo apt-get install android-tools-adbEzután le kell tölteni a telepitendő image-t a https://developers.google.com/android/nexus/images oldalról.
Ki kell csomagolni.
csatlakoztatni kell a készüléket USB porton.
a kicsomagolt könyvtárba be kell lépni és kiadni a következő parancsokat (ami a fenti URL-en le van irva egyébként)adb reboot bootloader
elindul a készülék bootloader módbanfastboot oem unlock
unlockolja a készüléket (törlődik minden!!!)./flash-all.sh
ez felrakja a romot.újraindul a készülék és kész....
Ha akarod opcionálisan visszazárhatod a készüléket az újraindtás után:
adb reboot bootloader
fastboot oem lock -
gabro0
őstag
A régi billentyűzetet is elő lehet varázsolni, csak témát kell váltani
Kíváncsi vagyok az üzemidőre, és hogy nincs root, elég üresnek hat.
-
Nite
őstag
válasz
gabipaci
üzenetére
bootloader modban kell inditani, de itt egy step-by-step

http://www.androidbeat.com/2014/06/install-android-l-developer-preview-nexus5-nexus7/
-
gabipaci
őstag
Rettentő nagy örömmel tölt el, hogy ilyen jól boldogultok az új dev verzióval.
Ha már ilyen sok "fejlesztő" összejött, esetleg az amatőröknek is tudátok segíteni?
Köszönöm.A történet:
Az összefoglalóban linkelt root toolkitet letöltöttem, feltelepítettem.
A telefon még sosem volt feldugva a gépre előtte.
Feltelepítettem a toolkitből a drivereket, a teszt során a telefont nem látta. Alaplapi USB 2.0-hoz csatlakoztatva, igaz nem a gyári kábellel, a Nexus 7 kábelével. Oprendszer win 8.1
Valahol találtam egy dev android oldalon egy általános drivert, azzal is próbáltam, nem sikerült.
Telefon fejlesztő módban, USB hibakeresés bepipálva, MTP médiaeszköznél négyzet üres.
Eszközkezelőben ott a Nexus 5, de sárga felkiáltójel van.
Root tolkitet futtatva nem tudom unlockolni, mert nem talál ADB eszközt.
A telefon csak simán be van kapcsolva, nincs bootloaderrel indítva. Vagy ez a baj?Köszönöm a segítségeket előre is

-
bucsupeti
senior tag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Éppen a Lockscreen az egyik dolog ami az egyik fő vonulat az android L által megalapozott világban. Ehhez lesz az Android Wear igaztva, azaz a wear a lockscreen lesz gyakorlatilag....
-
[P]laci
senior tag
a kevésbé bátraknak: Android "L" Preview Hands-on and Overview
-
rolcsibácsi
őstag
Kivancsi leszek erre a battery saver modra, elegge mikrolaggos igy meg nem rezeg, fenyero lejebb, meglatjuk mit hoz igy ki belole
-
czombos
tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Fut rajta az a navigáció amire gondolsz, most próbáltam.
-
Tomeewap
tag
-
gabro0
őstag
válasz
pepe091
üzenetére
Csodáld meg ilyen van az easter egg helyett
-
TOZ
addikt
User data törlés nélküli frissítés leírása az xda-n.
-
rolcsibácsi
őstag
Lockscreenen nem lehet kinyomni hogy ne mutassa a notificationoket?meg hogy lehessen a tarcsazoba menni az se kell nekem
Es komolyan az osszes ertesitest egyesevel akarjak hogy kinyomogassuk mint iphoneon???
-
Köszi mindenkinek. Cselesek...

Szokásos kérdés... MX player működik?
-
slice14
veterán
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Minek visszazárni?

-
adamka1313
tag
Csak annyit hogy "L" xD
-
Nite
őstag
na hat... fent van!

bootanim nekem 2,5 perc volt, minden mukodik minden frissul

veszett gyorsnak tunik eddig, de nehany dolgot jol eldugtak :/
uj bill. eleg gaz, notibar meg hat.. khm...

-
bucsupeti
senior tag
Exchange levelezés Mcafee EMM-el tökéletesen megy!
Naptár, mail, névjegyek szinkronizálódnak rendben. -
snorbi5
csendes tag
Miért nem ismeri fel a gép ha összedugom USB-vel?
-
bigrock
addikt
Lassan átnevezhetjük a topikot "HSZ gyűjtők baráti körére"...

-
rolcsibácsi
őstag
Az uj recents is jol nez ki de az eddigi sztem hasznalhatobb volt, most meg lapozhat az ember ha valtani akar egy korabbi appra
A bootloadert vissza lehet csukni ha mar fentvan?
+1neked bigrock

Szamologepben meg most sincs ott a history... Ezek de faszok
-
janika112
csendes tag
Egy par hiba,a fenykepezo(beallitasoknal) es fotok (kepek torlesenel)alkalmazas neha kenyszerbezar...es a feszbuk meg a messenger alkalmazas elegge atlathatatlan szoveg iras kozben(fenykep feltoltesnel fekete hatter es sotetszurke betu,az messenger app pedig furan nez ki hogy teljesen atlatszo)
-
Kari1
aktív tag
Arról van valami infó hogy ahogy "reszelik" a preview-t azok a javítások is image-ként lesznek kint vagy azok esetleg már OTA-n jön azoknak akiknél az L van a telefonokon?
-
bucsupeti
senior tag
Linux alól feltettem én is az Android L-t. Eddig minden OK. most kezdem belakni.
Nekem tetszik a felület!
Végre ki-be kapcsolható a wifi is az eszközsávból közvetlenül, nem kell belépni a beálltásokba... -
mgy
senior tag
Nekem megy a sheets....
-
rolcsibácsi
őstag
Kiszedtek az ertesitesekbol azt a gombot ami egyszerre bezarja az osszeset

Meg eleg laggos meg, nekem az uj bill se annyira jon be, jol nez ki de olyan kicsinek tunnek igy a betuk hogy nincs korulottuk a negyzet berajzolvaGmail ugy nez ki ahogy eddig, nem az az uj shiny
Nekem lefrissult az osszes app
-
gulb
őstag
Reboot megoldotta a store gondot

-
Nekem eddig minden rendben.
-
w333
félisten
Teszteljétek csak ... teszteljétek az új droidot ...

-
dozsabalint
senior tag
Twitter, Google Sheets és Docs nem működik. Utóbbi kettő nem is telepíthető, előbbi települ, de hibával leáll. Voltak már stabilnak kikiáltott kiadások is rosszabbak.
-
hanati64
tag
A ROM telepítés után újraindul, és csak google logo meg egy lakat van a kijelzőn.
Szerintetek miért nem megy tovább?Ha vissza megyek recoverybe akkor meg a droid van piros háromszöggel a hasán.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Milyen videókártyát?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

( most nezem fc) appok hol jonnek hol nem...wifi ki majd 3g beindul...
Betesznek valami ami még hasznos is aztán meg kiveszik, a fene se akarja egyesévek kihúzni az értesítéseket ha egy rakat van.