- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
drinker
tag
válasz
NTonee #19302 üzenetére
forrónak nem forró, inkább langyosnak mondanám, mondjuk a vezetékes töltésnél azért melegebb. De gondolom ez normális is. Szerintem addig hanyagolom, míg ki nem próbálom egy másik QI töltővel.
mondjuk a melegedés miatt szerintem nem csak ilyen pár másodperces megszakítások lennének...
-
Xaels
félisten
válasz
NTonee #19276 üzenetére
Én azért tartom jobbnak a qi-n tölteni mert hajnali 2kor amikor kiugrok az ágyból lenyomni az ébresztőt így nem akadok bele a vezetékbe/nem rántom le a fél polcot. Amúgy azért is alakult ki nálam ez az este töltőn hagyom, mert anno volt egy akkuhibás telefonom ami néha teljesen lemerült ha olyanja volt és nem kapcsolt vissza, emiatt volt, hogy rendesen elaludtam a melóba menet reggel.
-
tothak
tag
válasz
NTonee #19167 üzenetére
Itt speciel a zárképernyő módosításokra gondolok, vagy a QuickSettings módosításokra. De akár néhány állapotsáv módosítás is beleférhetne... (pl az, hogy ha nincs net csak kapcsolat, akkor a WiFi ikon sárgára vált...)
Az Expand All Notifocation opciót is nagyon tudom szeretni... de pl az is nehezen érthető számomra, hogy a dedikált GMail alkalmazás miért nem tudja állítani a LED színét...
És igazából a végtelenségig sorolhatnám azokat a dolgokat, amik nem hiszem, hogy olyan nagyon brutális módosítások, hogy egy gyári android ne tudhassa...
És természetesen, köszönöm az építő jellegű hozzászólást
-
trance89
őstag
válasz
NTonee #17219 üzenetére
ezzel a konkrét szöveggel még csak kb 2 éve etetik a nagyközönséget, amennyire jó a navigációs progijuk annyira leszarják az embereket akik tömegestül vásárolnák a terméküket (ha lehetne ugyebár)
tavaszra volt utoljára ígérve (amit így utoljára olvastam, több helyen megerősítve magától a navngo-tól) de mint megszoktuk ez sem következett be, szerencsétlen egy banda, már egy ideje én is mindenkinek csak a sygic-et ajánlom, ilyen szemét ígérgető bandát soha nem fogok támogatniés egy kicsi on:
az előbb raktam fel sideload-al az ota zipet (ami ugye teljesen ugyanaz mintha otán jött volna) és bekapcsolás után várom hogy találjon hálózatot de semmi, bemegyek a settingsbe és látom hogy nincs Baseband (Unknown), többet nem is szarozok az otával, marad a biztos factory image mert ki tudja mit szart még szét ez az ota flashelés inkább újrarakom image-ből
szerk:: sőt a rohadt életbe az egész sd tartalmát törölte annak ellenére hogy csak egy cache ürítést nyomtam neki sideload után...
na soha töha többet nem akarok látni ota zipet -
HREH
senior tag
válasz
NTonee #17128 üzenetére
Carbont korábban is ki akartam próbálni, akkor most ki is fogom
(#17129) slice14: Nem az volt, hogy nem lesz GB ART-ra, mert rengeteg idő megcsinálnia a fejlesztőnek? (Maga lenne az álom egy Xposed-es ART-os rendszer
)
(#17131) zho-lee: pont ez a bajom nekem is (és még sok más embernek), hogy nem megy ARTon az xposed framework
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
NTonee #16226 üzenetére
Bizonyos szint felet igen, de azért egy zsebmagasságból való esést szerintem bírniuk kéne ezeknek a "felsőkategóriás" telóknak, mert hát az N5 elvileg ott indul. (telók többsége bírja is).
Igazából az eséstől annyira nem félek, mert betonra még soha nem esett telóm (parkettára, és szőnyegre sokszor. Volt hogy a galaxy s1-em 2 métert esett parkettára, és semmi még csak meg sem karcolódott a széle se, az üveg se.).
Ami aggaszt az a zsebben való törés. Néha ha bicón vagyok pl elég nehéz kihámozni a jelenleg sokkal kisebb S1-emet is a zsebemből, és feszül rendesen. Eddig nem is gondoltam hogy ettől el tud törni, de igazából ettől félek. (bár nem értem ettől hogy tud törni, mert ehhez az kell hogy maga az egész tömör teló hajlékonyabb legyen mint a kijelző, ami meg ha igaz akkor eléggé gáz...).
Nah mind1, vigyázok rá, remélem hosszan kitart. -
-
atillaahun
veterán
válasz
NTonee #16099 üzenetére
Az összeakadást még el is tudnám viselni, mert gondoltam legfeljebb veszek egy 5 GHz-s router-t, és akkor az nem basztatja majd a BT-t (kivéve persze a 4 szomszédot...).
De sajnos nem ez a fő gondom, hanem az eszközfelismerés, ami repülő módba is pont ugyanúgy nem megy mint egyébként. Erre mondjuk nem állítom hogy általános hiba, lehet kb. annyi embert érint mint a kamera reboot. Csak ugye nagyon kevesen használnak ilyen cuccokat, nincs visszajelzés. Egérről, billentyűről meg főleg. Te gondolom akkor végül nem vetted meg egyiket se.
(#16100) Krisztián
Kernel-re szerintem csak 2 dolog miatt van szükség: színkalibráció és rezgés erősítés. Ezeket meg tudja a Mahdi is, úgyhogy nálam sok vizet nem zavarnak.Igazad van, a túlszaturált nem jó kifejezés (keverem ezeket a képalkotós dolgokat), inkább olyan mintha túl sok lenne benne a fehér, mint mikor a gamma-t feltolom a szerkesztőbe - nem tudom hogy hívják ezt magyarul.
A többi résszel egyébként egyetértek, többek között a 20k-val is.
-
w333
félisten
válasz
NTonee #15659 üzenetére
Jah-jah ... itt vannak azok a képernyőképek !
-
NTonee
veterán
válasz
NTonee #10521 üzenetére
Jut eszembe, múltkor olvastam, egy srác bement talán a vodához, mert megtetszett neki ez az itthoni mobil pénztárca dolog és kérdezte, hogy hogyan kerülhetne be a tesztelők közé. Mikor megemlítette a nexus nevet, felhördült a üfszolis, hogy hát ilyen kínai nóném telókra nem is lesz, mert nem biztonságos.
-
diodd
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged