- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
-
zolka95
őstag
válasz
tboy93 #54120 üzenetére
Miután telepítetted az xposed app-ban engedélyezni kell a modult, aztán újraindítani a telefont.
Nálam az xposed app nem mindig a legfrissebbet adja be.
A legfrissebbet innen szedd le.
írja is hogy: 100% supported YouTube versions: 10.40.58 and later.
Nekem most a youtube app 11.45.54-es verziója van a telómon. Ezzel működik, de szokott olyan lenni, hogy frissül a youtube app aztán nem működik. Ilyenkor nem sokra rá jön a background player frissítése is, ami már az új youtube apphoz készült, aztán működik újra.Hogy ne legyen az hogy egyszer működik, egyszer meg nem ezért én a play áruházban letiltom a youtube app automatikus frissítését. Azaz csak akkor fog frissülni, amikor én azt akarom.
Itt kiveszed a pipát.Néha megnézem hogy jött-e ki új verziója a background playernek (a megjelenés dátumát figyeld), ha igen akkor telepítem és utána a youtube appot is frissítem. Így működni fog minden új verziónál a háttérben futtatás és a youtube app is friss marad.
A background player és a youtube adaway is havi szinten kapja a frissítéseket!stock 6.0.1-et használok
-
tabletgenius
tag
válasz
tboy93 #53716 üzenetére
Az atcseszos szervizes ficko rakta bele. (lasd #53641)
Mig a regivel mar a 2 1/2 oras SOT-idot se lehetett kihuzni, ezzel hozza a 3 1/2 oras SOT uzemidot. (ennel tobbet nalam ujkoraban sem birt akku). Nem utangyartott cucc.Amugy pont egy honapja rendeltem meg egy utangyartott akksit, a gearbest-rol, de az meg nem erkezett meg. Amig ilyen jol birja a jelenlegi, valoszinu fel se bontom a kinait.
Eredetit gondolom mar sehol nem lehetne vasarolni.
-
X_C
tag
-
Nova91
tag
válasz
tboy93 #51154 üzenetére
Nekem is kb annyi ami nem is izgat ha használom. De szerintem az túlzás, hogy a telefon alig van használva csak az éjjeli szekrényen pihen és 45 %-ra lemegy szép lassan, egyenletesen. Azt hittem a Doze-nak pont ez a dolga. De mondom néha meg tökéletes. Zavar, hogy ilyen szempontból ennyire megbízhatatlan a rendszer. Sokszor nem rakom töltőre éjjel mert van mondjuk 80%-on és tudom, hogy másnap lesz 76 mondjuk aztán gondol 1-et és 35% másnap. Nem jövök rá, hogy mitől van.
-
vacs
veterán
-
LógaGéza
veterán
válasz
tboy93 #50957 üzenetére
Elvileg a magyar Mobiltárca egy régebbi megoldást, az ún. Secure Element technológiát használja, az N5-ben pedig az ennél jóval újabb és fejlettebb Host Card Emulation szolgáltatás van. Az más kérdés, hogy rendesen megírt programmal a HCE rávehető SE emulálásra...
Más
Tud valaki megbízható eBayes eladót, ahonnan tuti nem gagyi kijelzőt kapok? -
assemble
addikt
válasz
tboy93 #50954 üzenetére
Google wallet hivatalosan nincs meg magyarorszagon.. Ettol fuggetlenul en kb 3-4 eve is mar tudtam vele fizetni nfc-vel egy sima kis magyar boltban paypass-es terminalnal amikor raeroszakoltam a nexus-omra
Mondjuk azota sok minden valtozott, es nem tudom ki lehetne-e eroszakolni, hogy mukodjon... Hivatalosan nincs meg, nem tudom miert, remelhetoleg lesz azert majd valamikor..
-
dkovizoli
addikt
válasz
tboy93 #49933 üzenetére
Én kb másfél éve vettem meg a telefont. Rögtön vettem tempered glass védőt is rá. Szerintem simán megéri azt az 1000 ft-ot. Az első néhány hét után kettérepedt egy kisebb ütődés hatására. De inkább ez mint a kijelző. A második kb egy év alatt két hajszálrepedés ami szinte nem is látszik meg egy csomó hajszálkarc, de inkább ezen ismét. Megvettem a harmadik üveget is már, csak lehet megy majd gariba a keretrepedéses hiba ês a hátlap betűi elhagyása miatt, addig meg nem akarom felrakni mert nem zavar. De a tudat, hogy ilyen jól véd, az megfizethetetlen.
-
radicspeter1
őstag
válasz
tboy93 #49899 üzenetére
Teljesen igazat adok, a mai kor telói a csodás hardver ellenére sem mind hozzák az N5-ön természetesnek vett rendszer sebességet, valamint gördülékenységet! Meglepő de, még egy hat magos telót beüzemelve, 3Gb rammal is észrevehető volt a fent említett dolgok. Szóval szidjuk a Google-t de azért áldjuk is szerintem. Mert hozzá szoktattak minket arra amire csak akkor döbbenünk rá mikor már lehet késő...
-
Fkris
őstag
válasz
tboy93 #49770 üzenetére
A gyári teljesen rendben van, csak ugye nagyon gyér a funkcionalitás a főzött romokhoz képest.
6.0.1 cata teljesen rendben van, az itteni kommentek alapján ajánlott!Kerneleket amúgy még használ valaki?Nemigazán olvastam, csak a gyárik meg a CFWk saját kernelei pörögnek?
-
LógaGéza
veterán
válasz
tboy93 #43636 üzenetére
Ha a vízállóság a kinézet rovására megy, akkor inkább nem kérek belőle... Nekem pl nem kell a vízállóság. Akksi legyen jobb (bár tökmindegy, ígyis naponta töltöm, már az esti rutin része, hogy feldobom tölteni, minden másra ott a powerbank
).
Memória meg úgyse lesz bővíthető - ergo még eladó vagy -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest