Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
mmarta #55363 üzenetére
A Nokia 7 Plus egyáltalán nem lesz visszalépés, sőt, egy kifejezetten kiváló utód lenne, én is erősen szemezek vele, de még megvárom a Mi A2-t (nekem a qi töltés hiányozna csak, illetve az A2-ben valószínűleg nem lesz NFC, ami mobilfizetés miatt fontos nekem)!
gabro0: az enyémbe is szarakodik a gps, kint az udvaron több perc kellett neki mire jelet talált, de rögtön el is dobta.
Itt a képernyőmentésem, remélem látod rajta amit keresel. -
HREH
senior tag
válasz
mmarta #54086 üzenetére
Én speciel most, 2016 végén már nem ölnék bele ennyit, tavaly nyáron volt alaplapcserém 28-ért, azt még kifizettem, de ha most is bejönne egy hasonló eset, akkor inkább váltanék.
Most még egy akksit akarok bele venni (csak nem tudom honnan), aztán kifújt, használom, ameddig működik.
Persze neked kell eldönteni, ez csak egy vélemény -
mmarta
senior tag
válasz
mmarta #39489 üzenetére
1) Download the app
2) Install the app
3) Go in your app drawer and open the app
4) Click on apk
5) It'll open the Layers Manager app and automatically install app.zip to /sdcard/Overlays (it'll create it if you don't have it already).
6) Click "Layers Installer"
7) Scroll down to find the "Overlays" folder (within that location, you should find the app.zip.
8) Click the app.zip and install individual apks or the whole theme as you normally would within the Layers Manager app.
9) Reboot (you can choose soft reboot if your ROM supports it) -
ElGatto
aktív tag
válasz
mmarta #37333 üzenetére
Na, kolléga a linkelt leírás alapján pakoltam fel. DO NOT USE TOOLKITS!!!
Egyedüli dolog ami kínos, hogy az appokat újra le kell tölteni és be kell lőni. -
Uzi74
senior tag
válasz
mmarta #37333 üzenetére
Amikor már ki tudod adni a parancsot, akkor nem nagy kaland - de odáig eljutni, hogy a megfelelő driverek legyenek fent, és ez sokkal egyszerűbb a toolkitekkel, főleg olyan rendszeren ahol már számos android telefon járt és teleszórta driverrrel.
A toolkit-ek szerintem sokat segítenek ilyen téren (driverinstall, eltávolítás, diagnosztika) -
ElGatto
aktív tag
válasz
mmarta #37333 üzenetére
Teljesen igazad van és egyet is értek veled. Én is olvastam már aggasztó cikket arról, hogy miért nem javasolt a toolkitek használata, ettől függetlenül még nekem sem volt problémám miatta (vagy nem tudok róla
. Sőt az előző frissítést ezzel raktam fel csak kiment a fejemből mit hogyan állítgattam...
A kérdésem így sajnos még aktuális.
Ha az NRT - vel szeretném feltolni az 5.1 - est és (#37258) huan képe alapján
az első mezőnél automatikusan beadja az 5.1 - et
második mezőnél hagyhatom az automatikus letöltést?
a harmadik mezőben kell - e valamit bejelölni ha full flasht szeretnék?
Ha végigmegy és felteszi hiba nélkül, kell még valamit trükközni (gondolok itt factory reset vagy más valami)?Köszi!
-
slice14
veterán
válasz
mmarta #34755 üzenetére
Jó volna nekem az ES File Explorer is, de könyörgöm átálhatnának material-ra. Nekem pl nagyon bejönne.
ui: Az ES pl nem tud olyat hogy kijelölöm a file-t és 2 teló összeéríntésével átküldi a fájlt. Ehez ki kel választani menüből az nfc megosztást is. Jó nem sokszor használom ezt a funkciót, de akkor is.
Fkris: Szvsz Mahdi-val és az E-OS-el csak az a baj, hogy nagyon szét vannak szórva a beállítási lehetőségek. Még1x ez csak az én véleményem.
-
-
-
madexx
tag
válasz
mmarta #27704 üzenetére
Hat ez mondjuk mahdin is neha bajos volt, ott segitett egy restart... Itt nem :-( jatekoknal elfordul, meg ha ranyomok a youtube sarkaban a teljes kepernyos modra az is elforog. Tonkre mehetett a gyro szenzor (vagy amelyik erzi ahogy forgatom a telot)?
BDave: nekem mukodik a zseblampa is es a kamera is ugy,ahogy kell... Illetve nem forog el a kepernyo a kameraban, de mashol sem, szal ez nem szoftver hiba :-\ -
Sotyks94
aktív tag
válasz
mmarta #17016 üzenetére
Nem néztem, gondoltam itt megmondják hogy egyáltalán lehetséges e ez stockal. Ahogy nézem amit küldtél az sima progi nem? Bár ezzel is lehet picikét gyorsabb, de sok esetben nem segít (hamár bennvagyok progiban).
Nah mind1, azért köszi a helpteeh, lehet mégis nekiülök ma kirootolni. :/
-
DeathAdder
veterán
válasz
mmarta #16926 üzenetére
Nálam is ki vannak kapcsolva az animációk, de elég idegesítő, hogy be is laggol a recent app panel.
Nálatok nem?Lehet felteszek egy francot, és FKU-val beállítom, hogy tartsa meg az órajelet 2 mp -ig mondjuk. Lehet ez okozza ezt a kis laggot..
Sajtqukac - ezt nem tudtam egyáltalán, köszi az infót.
Megvan a hátránya, ha az ember nem olvas FAQ-t -
mmarta
senior tag
válasz
mmarta #15901 üzenetére
Sőt, már van zip-ben is, recoveryből feltehető.
-
siofok
őstag
válasz
mmarta #15688 üzenetére
na majd meglesem ha köv.unatkozok,bár most maradok ennél a stabil összeállításnál,mert jövőhéten megyek off road fesztiválra,és ott ne rosszalkodjon,mert kell a gps,stb.
más. ha a tárcsázónál rámegyek a beállításokra,van 1 olyan opció,hogy "2mp-es szünet hozzáadása".ez mi célt szolgál?
-
Jadro
veterán
válasz
mmarta #15438 üzenetére
Dettó, bár én másik ftp szervert használok. +1 az FTP mellé.
-
-
atillaahun
veterán
válasz
mmarta #13970 üzenetére
Értem.
És arra van mód szerintetek hogy az àtírt DPI értékeket újraindítás nélkül alkalmazni tudjam?
Nem lehet a build.prop-ot újratölteni valahogy a rendszerben? Esetleg hot reboot-al? Az elméletileg csak a systemui-t indítja újra. ...kicsit szeretném tesztelgetni ezt a megjelenést most hogy megjött a monitorom is a Slimport-hoz. -
Davzone
senior tag
válasz
mmarta #13970 üzenetére
Alapba ugy telepitettem. Aztan elkezdtem probalgatni a dpiket. Most mar visszarakva 480ra sem jo. Ha jon a 4.4.3 ugyis terveztem egy factory resetet. Mar latom itt az ideje. De sajna jobb az egesz ui fellingje 420on
Lehet a multi dpi playstore lesz a megoldas csak akk kell twrp. -
Davzone
senior tag
válasz
mmarta #13963 üzenetére
Én is sima build prppal csinaltam, es azota a Rayman Fiesta Run és a CSI:Hidden Crimes azt irja nem kompatibilis a készülékkel.
Fel vannak telepítve és futnak is csak épp frissiteni nem tudom play storebol őket...
Probáltam 370el 400 439 445 mindnél ugyan ez.
Minden stock.
Multi DPI store az nem jó mert stock recoverym van. -
bigrock
addikt
válasz
mmarta #13965 üzenetére
Nekem volt fent SW Carbon fólia, hát nem mondom, elpöcsöltem vele vagy 2 órát, amíg sikerült felrakni hőlégfúvóval, persze arra is vigyázni kellett, hogy nem sérüljön meg a teló burkolata. Amúgy gyönyörű lett, és a fogása is nagyon jó volt, csak sajnos amikor leejtettem a telót, a sarkán nem védte meg a sérüléstől. Azóta Ringke Slim tokom van, persze egyszer sem esett le...
-
nbarnabas
tag
válasz
mmarta #13963 üzenetére
Én még a peremére is kíváncsi lennék. Maga a fogása miatt is, meg gondolom a tartósságának sem tesz jót, ha mindenbe beleakad (még nem használtam sosem skint).
Nekünk is kellene custom hátlap mint O+O-hoz. Bár akkor meg lehetne izgulni, nehogy gyengébb antennákat kapjunk.
-
Emilchen
tag
-
Emilchen
tag
-
HREH
senior tag
válasz
mmarta #12780 üzenetére
Recovery szerint 99% a töltöttség, bekapcsolom, és ugyanúgy lefagy a 4 kis körnél....
Mi az istennyila van??szerk: Rányomtam recoveryből egy wipe dalvik cache-t, meglássuk.
Most legalább kiírja, hogy android frissítése folyamatban, de bejön az app drawer, meg a goggle keresősáv egy fekete háttér előtt, és 3 sec mulva kikapcsol. -
mmarta
senior tag
válasz
mmarta #12629 üzenetére
Ide töltöttem fel, leszedhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest