- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fkris
őstag
válasz
zsirfecske #51101 üzenetére
Vittem, köszi!
-
Uzi74
senior tag
válasz
zsirfecske #48167 üzenetére
Az ár már nagyon rendben lenne, de megint kézbe fogtam egyet és ismét be kellett látnom ez a méret nem egy zsebtelefon... Bár ki tudja lehet megszoknám egy idő után. Ha ma kellene cserélnem mégis inkább 5x vagy moto x play lenne...
Addig is soká éljen az N5! -
Scooter74
őstag
válasz
zsirfecske #48167 üzenetére
Nettóban lenne jó az ár.
-
Fkris
őstag
válasz
zsirfecske #48013 üzenetére
Igen, összefoglalóba is kitettem!
zsirfecske:nagyon jó kis cucc, asszem radicspeti linkelte először a fórumba, persze ő egyből Spotify parancsikont csinált
-
pierre464
csendes tag
válasz
zsirfecske #47915 üzenetére
Ezért az árért 2013-ban top1 hardvert kaptál a Google-től, most meg nem. Ezzel csak ez a baj.
-
TOZ
addikt
válasz
zsirfecske #47800 üzenetére
Bringán meg ott a dinamós USB kiment? LOL
-
TOZ
addikt
válasz
zsirfecske #47792 üzenetére
Úgy tűnik.
Most megy a belakás.
Stay tuned. -
trance89
őstag
válasz
zsirfecske #47792 üzenetére
"a nexus 5x és 6p esetén szintén default a gyorstöltés, amit már a kínai gyártók is használnak. ezek alapján nehéz érteni mi ez a nagy ellenkezés, "
az egy dolog hogy támogatják de az akku ugyanaz a technológia mint pár éve, a minél gyorsabb töltés pedig sosem volt ajánlott ha az akku élettartamát tartjuk szemelőtt
a gyártóknak pedig messze nem az az érdekük hogy minél tovább használj egy telefont -
trance89
őstag
válasz
zsirfecske #47789 üzenetére
addig az igazi amíg ki nem nyírja ki az akksit, az pedig köztudott hogy minél gyorsabban töltünk egy akkut annál gyorsabban használódik el
ha már minőségi autóstöltő akkor én inkább a portapow töltőit ajánlanám, pár hónapja használok ilyet egy szintén portapow 20AWG madzaggal és nagyon elégedett vagyok velük, semmi quickcharge faszság és mégis legalább olyan gyorsan tölt mint a N5 fali töltője -
TOZ
addikt
válasz
zsirfecske #47727 üzenetére
-
TOZ
addikt
válasz
zsirfecske #47725 üzenetére
Egy dologra azert figyelni kell, ha 5X(!!!) a kérdés.
Azt pedig az, hogy jó eséllyel másik telefon töltőjével lassabban lehet majd tölteni.
Ld. USB-C to USB-C kábel az 5X(!!!) esetében. -
magicbox
senior tag
válasz
zsirfecske #47691 üzenetére
Használhatatlan méret, csúnya design, magas kezdőár. Emlékeim szerint kevesen rohantak, hogy lecseréljék az n5-t. A telenor se véletlenül hagyta ki. Annak is oka van, hogy most ennyire akciós.
-
válasz
zsirfecske #47654 üzenetére
Mennyire "fáj" a mérete N5 után?
-
LógaGéza
veterán
válasz
zsirfecske #47654 üzenetére
Még mindig eközött, és G4 között örlődök... Utóbbi csak a Dual-SIM opció, és Mobiltárca miatt viszi a prímet...
-
Buster17
addikt
válasz
zsirfecske #47474 üzenetére
a) b) nem értem
c) nincs lilom
d) storeba nincs ilyen app -
Mett
senior tag
válasz
zsirfecske #47314 üzenetére
hát, valahogy mégis eladtak belőle perpill 134 darabot és valószínűleg refurbished. 32 gb. de ez csak egy eladó, ezer meg egy van. faket nem igazán vehetsz itt, mert van komoly vásárlóvédelem. ez az oldal már rég ebay szintű, sőt! sokkal nagyobb forgalmat bonyolít le.
-
magicbox
senior tag
válasz
zsirfecske #47084 üzenetére
Pont ezt írtam
A tabletemen hibátlan (n7 2013).
-
TOZ
addikt
válasz
zsirfecske #47057 üzenetére
de te meg nalam is nagyobb vagy
-
TOZ
addikt
válasz
zsirfecske #46641 üzenetére
Amúgy, igen.
Az Áfa kapcsán arra céloztam, hogy ott is valaki áfát fogom fizetni. Mégpedig magyar, 27%os áfát.
-
extraktor
tag
válasz
zsirfecske #46240 üzenetére
Esetleg linket is tudnál adni, én is gondolkodom a cserén. Ha nem volna a Qi töltés, biztosan nem lenne meg a telo...
-
tvse1995
senior tag
válasz
& TOZ
Nekem már olyan szinten szar az akkum, hogy repülőgép plusz akkukímélő üzemmódban egy éjszaka alatt 30%-ot merült...
Egy próbát megér mert most külső akku nélkül használhatatlan. -
TOZ
addikt
válasz
Az más kérdés, hogy mit érünk a cserével.
-
LógaGéza
veterán
válasz
zsirfecske #46187 üzenetére
Partneronál 55e a Slim Bandos akció nélkül. Én ebben gondolkoztam
-
TOZ
addikt
válasz
zsirfecske #46156 üzenetére
Vagy igazabol barkit, es valami emberi aron.
Bar jobban belegondolva sajnos nem a USD/GBP/EUR árral van igazán a baj, hanem a HUF-fal... ha ertitek... -
Grande Ale
őstag
válasz
zsirfecske #46143 üzenetére
Köszi! N5-ben ez van? A "régiben".
-
Grande Ale
őstag
válasz
zsirfecske #46122 üzenetére
Mi az az Ois?
-
Dottore
addikt
válasz
zsirfecske #46122 üzenetére
Egyetértek. Bárhogy is próbálom megszeretni (N5x) nem fog menni.
Nekem a 2GB ram is fáj, mert tudom, hogy most elég, nem ez a gond, a probléma az, hogy sok készülék van ami már három és így gyorsan erre fogják szabni a programokat.
Szóval nagyon rövid életciklust vizionálok.
-
LógaGéza
veterán
válasz
zsirfecske #46022 üzenetére
Az elvileg az OTA és a forrás kikerülésének dátuma.
-
slice14
veterán
válasz
zsirfecske #45841 üzenetére
Te reménykedsz 299$-ba. Én csak gyorsan átszámoltam.
-
slice14
veterán
válasz
zsirfecske #45837 üzenetére
Ha 300Euro-val számolunk (mert úgy általában 1:1-hez szokták váltani), akkor 120e körül lesz az ára áfával. És erre jön még a kereskedői árrés.
Ez persze csak akkor, ha 300 $ lesz az ára.
-
randras_83
addikt
válasz
zsirfecske #45837 üzenetére
Bárki bármit mond én azért agyalok egy 32 GB on, nekem az tárhelyben is előrelépés. A többi csak extra.
-
CB
senior tag
válasz
zsirfecske #45826 üzenetére
Találgassunk egy kicsit, hiszen nem tudunk a telefonról sok konkrétumot.
+0,2 coll
+lézeres autofókusz
+nagyobb felbontású hátlapi kamera (8/12,3) fényerő változást nem tudunk
+nagyobb felbontású előlapi kamera (1,3/5)
+dupla, azonos tónusú led
+ujjlenyomat olvasó, funkciókat nem tudunk
+jobb proci
+Android M (Talán az N5 is megkapja)
+400 mAh akku (2300/2700)Nem tudjuk elveszik-e a vezeték nélküli töltést, a nitifikációs ledet, légnyomás mérőt.
Jelenleg nem tudok nyilatkozni, de azok a plusszok, amiket tudunk, nem annyira kecsegtetők, hogy az N5 árára rádobjak 100000 Ft-ot, hogy az újat megvegyem.
-
twine
veterán
válasz
zsirfecske #45798 üzenetére
-
slice14
veterán
válasz
zsirfecske #45790 üzenetére
Mibe fogod hordani, övtáskába?
Remélem azt tudod hogy nem fogod tudni pin/patten lock-al lezárni az N6-ot, mert hasitasi nem kér kódot.
Használd egészséggel.
-
twine
veterán
válasz
zsirfecske #45790 üzenetére
Drakulálok
Használd elégedettséggel
és persze kicsit....irigyirigyirigy
-
vacs
veterán
válasz
zsirfecske #44213 üzenetére
-
válasz
zsirfecske #44213 üzenetére
Én magam cseréltem az akksit, kb. 15 perc volt (nekem, első próbálkozásra), Aliról rendeltem, vélhetően kamu, de nagyon jól bírja M2-vel, 2,5 hónapja használom. Akkor épp 7,84$ volt.
Ha kell szerszám a kinyitáshoz, szívesen adok kölcsön (Moszkva tértől 10 percre).
Esténként mikor ráteszem a Qi-re kb. 40-50%-on áll (0-24 megy a 4G és wifi, telefonálok, viberezek rajta, pár perc netezés, a SOT jellemzően 1 óra körül lehet). Nálam kihúzna 2 napot M2-vel és kicsit takarékosabb használattal, pl. nem kell egyszerre 4G és wifi.
Szerk.: a használt, eredeti akksimat megvették 1500-ért, szűk 1 napos volt már 1,5 évesen.
-
válasz
zsirfecske #42975 üzenetére
-
horvathkrisz
addikt
válasz
zsirfecske #41107 üzenetére
Lehet mert jól működik?
-
bl4ze
veterán
válasz
zsirfecske #39202 üzenetére
Megvettem én is a Nillkin glass-t.
Mennyi idő alatt jött meg Neked?
Most jött Ebay üzenet, hogy postázta. (Shipped) -
Dzsuri89
őstag
válasz
zsirfecske #39230 üzenetére
Látom neked is bevált a Nillkin üveg fólia. :-)
Sima fóliát soha többé nem raknék. Annyival másabb érzés hozzányúlni a telefonhoz, hogy csak na.
Ráadásul én annyira hibátlanul raktam fel, hogy mindenki csodálkozik azon, hogy ezen a telefonom van fólia.Az biztos, hogy következő telefonom S6 Edge biztos nem lesz, mert arra üveg fóliát rakni lehetetlen
Bárki sima fóliát akar, inkább szánjon rá plusz pénzt és vegyen ilyen Nilikin üveget. Nagy előnye, hogy ezek a hajszálkarcok nem világítanak, mint a sima fólián, na meg ez is nehezebben karcolódik. Nekem már fél éve fent van és szinte alig van rajta hajszálkarc.
-
TaylorPro
addikt
válasz
zsirfecske #39230 üzenetére
Szárazon raktad fel vagy vizesen? A fóliát vizesen szoktam és az úgy hibátlan.
-
TaylorPro
addikt
válasz
zsirfecske #39212 üzenetére
Köszi! Veszem is meg! És a kamerára is van! Király! köszi!
-
bl4ze
veterán
válasz
zsirfecske #39212 üzenetére
Mennyire látszik rajta a tapizás, ujjlenyomat stb ?
-
TaylorPro
addikt
válasz
zsirfecske #39202 üzenetére
Ez jól hangzik. És full üveg érzetre igaz?
Egy linket ahonnan vetted adhatnál.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #38746 üzenetére
hát ez eldőlt: nillkin tempered glass random ebay sellertől 2500-ért viszonylag hamar megjött, lekaparós ellenörző kód alapján eredeti, könnyű volt pontosan feltenni és baromi jó a tapintása/átlátszósága. gyári bumper a pereméhez fekszik de nem tolja fel, szóval elsőre nagyon bejön. pókháló/buborék nuku, spigen fólia után nagy előrelépés, kösz az ajánlásokat.
-
Scooter74
őstag
válasz
zsirfecske #38251 üzenetére
Nagyon jó ez a Tempered Glass én is csak ajánlani tudom neked és mindenkinek aki csak gondolkodik a beszerzésén!
És alig észrevehető a telefonon, illetve olyan a felrakása után mint a telefon kijelzőét fogdosnád! -
SybenX
őstag
válasz
zsirfecske #38251 üzenetére
Igen a szállítás ingyenes és én Vasárnap megrendeltem és keddre megjött.Nagyon profin is volt becsomagolva.
-
SybenX
őstag
válasz
zsirfecske #38249 üzenetére
Vehettél volna itthonról xprotectort is.1 nap múlva megkaptad volna és jobb a Nilkinnél.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
zsirfecske #38221 üzenetére
Inkább ezt rendeld, mert ez tuti a 9H+ -os verzió. Nagyon nem mindegy, hogy 0.2 vagy 0.3 mm vastag az adott fólia.
Én tőle rendeltem kétszer és már az első pár szállítási napon megjött a termék. -
( V )
veterán
válasz
zsirfecske #38015 üzenetére
-
Dzsuri89
őstag
válasz
zsirfecske #37180 üzenetére
Nálad úgy működik, ahogy annak kell?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
zsirfecske #37174 üzenetére
Ki van kapcsolva direkt az adatkapcsolat.
-
Robbertho
aktív tag
válasz
zsirfecske #37073 üzenetére
Nem akarok senkit se elriasztani, csak ezt tapasztaltam.
Wipeoltam egyébként adatot, csak SD-t nem. Eddig nekem se volt gond a kamerával, könnyen megeshet, hogy most akadt össze valami.
A wifi gyanúsan nem router hiba, több különböző routerrel is ugyanezt produkálja. Néhány óra után eldobja, majd nem tud visszacsatlakozni. Ugyanez van, ha ismert wifihez érek bekapcsolt wifivel: nem tud magától csatlakozni, csak ha rányomok még egyszer.
Várok egy Cataclysm release-t, aztán SD wipe-pal együtt teszem fel, hátha a gondok elmúlnak. -
Fkris
őstag
válasz
zsirfecske #37073 üzenetére
N5 nem tamogatja? Csakmert nincs a tablazatban...
-
horvathkrisz
addikt
válasz
zsirfecske #37047 üzenetére
Na epp erre akartam kiterni: ha kulon elektronika vezerli (ic-firmware) akkor hogy lehetseges hogy nalam toltott 1.7 A-rel?
Szerintem meg csak a kabel atmeroje vezerli LG-éknél, mert mocskos troger banda. -
Grande Ale
őstag
válasz
zsirfecske #37043 üzenetére
Mindhárom szolgáltatónál van már HD hang.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
zsirfecske #37037 üzenetére
Hogy van lekorlátozva? A kábellel? Most te viccelsz vagy az LG?
-
GrooveHero
addikt
válasz
zsirfecske #37037 üzenetére
Hát nem tudom mennyire van lekorlátozva. Észrevehetően (időben) gyorsabban feltöltött haver ex barátnőjének LG G3-as 1,8A-es töltőjével és kábelével. 5%-ról kb 1 óra alatt fellőtte 100%-ra. Én is vettem egy ilyen töltőfejet, de ugye káblet nem adtak hozzá, itthoni kábellel töltöttem, de már nem volt olyan gyors, mégis gyorsab volt, mint az N5 gyári 1,2A-es töltője. TEhát akko már csak egy fasza kábelt kell beszereznem. Mondjuk a G3 kábele alapból vastagabb, nem olyan kis tikbél vékonyságú, mint az n5-é
-
Martinitius
tag
válasz
zsirfecske #37019 üzenetére
gyors valóban, de nekem 2 óra alatt sikerült belefutni két System UI fc-be...
kvázi a stabilitás még nem 100%-os -
marquuard
veterán
válasz
zsirfecske #37019 üzenetére
Mert benne van a JB-vel jött Project Butter.
-
TTTotya
senior tag
válasz
zsirfecske #36925 üzenetére
Szerintem nem árt, ha csinálsz egy full wipe-ot.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
zsirfecske #36808 üzenetére
USA T-Mobile szerint ma (9.-én). Ők meg a Sprint szokták idő előtt kiharangozni a dátumokat (a 4.4.3-tól eltekintve be is jött eddig amit írtak).
-
SybenX
őstag
válasz
zsirfecske #31290 üzenetére
Én megis rendeltem a feheret és még egy hangszórót is kapok hozzá.
-
Uzi74
senior tag
válasz
zsirfecske #29149 üzenetére
Nekem szuperül megy végre az USB audio HRT microstreamer. Persze kell hogy ne túl sok áramot vegyen fel meg támogassa az USB audio Class 1 -et ez eszköz ( esetleg a class 2-t ).
-
tariattila
veterán
válasz
zsirfecske #29320 üzenetére
+1 !
hosszú évek óta...de csodás, hogy le van tiltva a systemupdateservice!
még az üzemidő is jobb! -
Sajtqukac
tag
válasz
zsirfecske #29155 üzenetére
Fogalmam sincs. Szerintem attól hogy a hangkártya mennyire szereti ezt. Pl amiket fel soroltam azok közül mindegyik csak a saját driverével megy, a generic drivereket nem szeretik, ellentétben a pár ezer forintossal. Tehát én arra tippelnék hogy ez inkább függ a hangkártyától mint attól hogy milyen ROM vagy kernel van a telefonon.
-
Sajtqukac
tag
válasz
zsirfecske #29149 üzenetére
Én probaltam egy Focusrite 6i6-al, Emu 0404-el és egy RME Babyface-el. Egy mukk sem jött ki belőle pedig külső tápról ment. Viszont egy 3000Ft-os sima USB hangkártyával azonnal sikerült hangot ki vinni, sőt még a mikrofon bemenet is működött USB-n.
-
slice14
veterán
válasz
zsirfecske #28780 üzenetére
A secure settings-et nem használom, nem tudom hogy frissült e 5.0-hoz. Én mikor próbáltam akkor úgy ment, hogy otthoni wifihez kötve nem volt locksreen. De így ugye nem volt a felfele söpréses lock sem.
Az auto air mode-ot sem használom, inkább beállítottam egy éjszakai profilt, hogy lenémítsa (vibra) a telefont. Amúgy ilyen wifi ki/be cuccot sem használok.
Minden profilom amúgy wifin alapszik, kivéve a bt off. A többi megy gyakorlatilag a hangot állítja.
Nem tapasztaltam problémákat a működésben.
-
LógaGéza
veterán
válasz
zsirfecske #28719 üzenetére
Koppra ez volt kedves barátomnál is, amikor megkért, hogy rakjam fel neki az L-t.
Végül az lett, hogy kicsomagoltam a zipet, majd szépen egyenként:fastboot flash boot boot.img
fastboot flash cache cache.img
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot flash system system.img
fastboot flash userdata userdata.imgÍgy ment is szépen
-
válasz
zsirfecske #28719 üzenetére
Akkor csináld Nexus Root Toolkittel.
-
randras_83
addikt
válasz
zsirfecske #28692 üzenetére
Komolyan nem értem miért vergődik mindenki toolkit-tel, amikor egyszer Fastboot az egész. Megjegyzem van recoveryd bootloader - ből elindítod és kész.
-
Atish19
őstag
válasz
zsirfecske #28692 üzenetére
w333 kolléga csinált 1 packot amiben benne van a factory image és minden ami kell a telepítéshez. Azt töltsd le azzal 2 kattintás és már megy is fel az új rendszer.
-
randras_83
addikt
válasz
zsirfecske #28549 üzenetére
Hehe image ből frissen az a szűz
-
Kari1
aktív tag
válasz
zsirfecske #28537 üzenetére
Szerintem az image tisztább, mégpedig azért mert a OTA esetében előfordulhat hogy 1-2 rendszerfile nem jól íródik felül. Ha erre csinálsz egy factory-t attól még az a rendszerfile ugyanúgy rossz marad.
Pl ismerősnek volt olyan hibája N7 4.4.x-nél hogy ota update után 3d-s játékok textúra hibásak lettek mert mint kiderült valamelyik rendszerfile ota update-nél nem íródott felül. Csak a rendszer teljes újrarakása segített.
-
randras_83
addikt
válasz
zsirfecske #28535 üzenetére
Igen később lesz nyalókád ha vársz az OTA - ra.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
zsirfecske #22611 üzenetére
Csak oltas volt, ne vedd komolyan!
Amugy az almara visszaterve, egyet kell hogy ertsek az elottem szoloval: vegye meg az, akinek keves agya/tul sok kidobnivalo penze van es trendi akar lenni egy koktelbarban.
En csak megiszom a soromet, valamint elvagyok a nexussal es kesz... -
trance89
őstag
válasz
zsirfecske #22598 üzenetére
a te dolgod
-
marquuard
veterán
válasz
zsirfecske #22543 üzenetére
Nem feltétlen kell rossznak lennie, de ha valami baja van egy új telefonnak, akkor benne van a pakliban, hogy a korai széria miatt. Ezek szerint neked szerencséd volt, mert működik.
Arra emlékszem, hogy a korai R9 széria gyermekbetegségben szenvedett elég rendesen.
-
trance89
őstag
válasz
zsirfecske #22543 üzenetére
sokkal nagyobb a hibalehetőség, példa: 12 őszén közvetlenül megjelenés után vettem egy 1. gen. N7-et aminek villódzott a kijelzője, wifi-n auto és 20%-30% háttérvilágítás alatt (wifi antenna szar árnyékolása okozta), mint kiderült kifogtam egy fasza szériahibásat amit az árusításának első kb 2 hónapjában tömegesen szórtak ki, a 2013-ban gyártottakkal már nemigen volt hasonló probléma
éppen ezért nem győzőm hangsúlyozni (és nem csak én hanem tömegek is akik már hasonló tapasztalattal rendelkeznek) hogy soha nem szabad első szériás termékeket vásárolni
az hogy neked semmi bajod nem volt vele annak köszönhető hogy beleestél abba a nagy hányadba akik nem hibás terméket kaptak, csakhogy első szériáknál sokkal nagyobb az esélye hogy hibás terméket kapsz, ezesetben pedig nincs egyáltalán garantálva hogy ha te azt megreklamálod akkor ki is cserélik mint ahogy az én N7-emet sem cserélték/javították hanem végeztek rajta egy "szoftverfrissítést", érthetően én is fel voltam háborodva mint ahogy xda-n és asus fórumon is rengetegen, akiknek pedig kicserélték még a legelején sokszor ugyanúgy villódzott a cserélt vadiúj készülék is
garantálom hogy ha te is megjártad volna ezt az utat nem éppen így vélekednél... -
gobey
tag
válasz
zsirfecske #19391 üzenetére
Köszönöm szépen!!!
-
MartOOn
addikt
válasz
zsirfecske #19219 üzenetére
Valamire cserelnem kellett... Erted... 9honapja volt meg és semmi baja nem volt. Tarthatalan!
Váltás kényszer elojott. Ennyi. Es akkor inkabb ezt probalom ki mint g3 vagy m8 v s5. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
zsirfecske #19212 üzenetére
Hülye kérdés, hogy fólia nélkül mennyire gáz használni? Nekem egy szilikon tokban van, így a hátlapot és az oldallapot védem, a kijelzőn meg elvileg Gorilla Glass van...
-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #18603 üzenetére
hol lőtted hogy csak 1 pálcás az N5-öd? enyim 2 pálcás volt a bucsuba
-
MartOOn
addikt
válasz
zsirfecske #18140 üzenetére
Hat érted... Gyartottak volna gyorsabban... Oneplus One is igy fog jarni. Mire megjelenik reg veszek mast es xarok rajuk... Mire kell egy ilyen pressy szintu dologgal honapokat varni??? Egy mikorokapcsolo egy 3.5 dugasz meg egy pici elektronika gondolom a tobbi sw, ami mar reg kesz... Akkor? Piac van es Kina nagyhatalom. Ha nem a legnagyobb... Szal csak gratulalni tudok az idealistaknak... Sok sikert az elethez.
-
noorbertt
őstag
válasz
zsirfecske #17651 üzenetére
Milyen elonyei vannak? Mire jo? Nem tudok rola semmit csak azt latom megy a siras..
-
Molylepkeee
csendes tag
válasz
zsirfecske #17445 üzenetére
Köszönöm a válaszod zsirfecske!
Amikor én rootoltam, egy olyan leírás alapján csináltam, ahol következményképp egy teljesen legyalult, gyári (de rootolt) telefont kaptam a végén. (Tehát tehettem minden programot újra.)
Ahogy írtad, olyan mint ha te egyszerűbben oldottad volna meg ezt... Ha igen, tudsz nekem egy linket küldeni a leírással, hogy tudom megcsinálni?
Illetve létezik androidra olyan backup program, amivel a főképernyő rendezés, és a beállítások egy kattintással visszaállíthatók? (Mint pl. az itunesnál) -
gabipaci
őstag
válasz
zsirfecske #17412 üzenetére
Koszóldás ügyben nem vagyok mérvadó, mivel kétkezi melós vagyok...
De nekem a kocsiban is és az ágy mellett is Nokia qi töltő van. A Nokiát vitte szilikonos tokkal gond nélkül. Ez meg sem nyikkan vele -
ndlx
aktív tag
válasz
zsirfecske #17412 üzenetére
hmmm...roppant tanulságos. köszönöm.
nem mellesleg fajinul néz ki a gyári tok. -
NTonee
veterán
válasz
zsirfecske #17359 üzenetére
De neki nem sikerült az ápdét, tehát sz@r a gugli!
-
MartOOn
addikt
válasz
zsirfecske #17359 üzenetére
Reszemrol nem volt bug. Eddig. Jelez a 4.4.4 OTA-n rabokok es eltunik. Azota nem talalja. Tudom tudom fel lehet ra rakni manualba de en nem szorakozok vele. Pont ezert vettem nexust. Gyors frissitesek OTA-n, gyors telo. Jo ár. Pont.
Az életben nem volt meg gépre dugva. Ilyen is van es meg mielott jonne vki h ez bűűűn, a Nexus erre is való! -
maggi1886076
addikt
válasz
zsirfecske #17353 üzenetére
Nekem is megjott, a frissítés
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
zsirfecske #16918 üzenetére
Már én is tudom, hogy hiba volt de nem lehet visszacsinálni.
Mindenesetre legalább nem adtam ki a bankkártyám adatait egy idegen oldalnak, ez lehet hogy meg is ér majd + 2000 forintot.
-
GrooveHero
addikt
válasz
zsirfecske #16872 üzenetére
Lehet meg is próbálom, jó lenne egy új
Amúgy azért nem fekett válaszottam, mert az szimplán nem tetszik annyira, mint a sárga, a sárga-fekete olyan szép zümis, nagyon bejön. Anno galaxy s2-n is sárga TPU volt, és az is kicsit megzöldült, na de az 300ft volt, nem 60 dolcsi szállítással amcsiból -
atillaahun
veterán
válasz
zsirfecske #16651 üzenetére
Dehogyis. Csak "sejtem".
(#16652) Davzone
És miben tud többet a Chromecast a Miracast-tól?Más.
Azt még mindig nem tudjátok, mitől függ hogy 1 vagy 2 év gyártói garis a telefon? -
Davzone
senior tag
válasz
zsirfecske #16651 üzenetére
Illetve amit a miracast tud( screen mirroring) azt tudja a Chromecast is, Mirror nevü app. Ismert a fejlesztője eléggé. Official Support is készül googlitól.
Volt miracast adapterem. Lecseréltem erre... -
stvnppp
senior tag
válasz
zsirfecske #16604 üzenetére
ezt miből gondolod?
Tapasztalatok OTA után:
Nálam valami nagyon beragadt, mert délre lemerült 40 %-ig, miközben máskor 60-ra szokott egy nap alatt. Újraindítás után estig 20-ra merült. -
Sajtqukac
tag
válasz
zsirfecske #16512 üzenetére
Szerdán intézkedünk mert nagyon bosszant mindenkit. És először az electronic4yout akarjuk kérdezni ezzel kapcsolatban. (Úgy is mennénk mert még kettő nexus 5 jön a familiába.
) És ha ott nem csinálnak vele valamit akkor megyünk az LG-hez de az osztrák kirendeltséghez.
-
Sajtqukac
tag
válasz
zsirfecske #16453 üzenetére
Nekem egy sima spigen fólia volt csak rajta ami fel is jött a pókhálónak hála... Semmit sem ért. De szerintem ez örök rejtély marad hogy ágyra esve takarók közé mégis mi történt a telefonnal hogy ez legyen a végeredmény... Egyszerűen rá nézek és el fog a düh hogy lehet ilyen gyenge anyagot tenni egy mindennapi használat eszközbe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest