- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsonpopo
tag
válasz
petfoto #47954 üzenetére
Nálam a factory reset nem oldotta meg a hibát.
Viszont találtam egy ilyet, ami pontosan az én hibajelenségem és a Google nem nagyon foglalkozott eddig vele
Itt többen azt írják, hogy ha 5.1.1-ről frissítettél OTA, akkor nincs gond, viszont ha reset és 6.0 install, vagy eleve ezzel jött a telefon - ergo új Nexus -, akkor fennáll a hiba.
-
slice14
veterán
válasz
petfoto #38224 üzenetére
A Chronus-on belül az értesítéseknél tudod hozzáadni az időjárást és a naptárt is. Ajánlom minimumra állítani a prioritást, hogy ne jelenjen meg fölöslegesen a notibaron az ikonja.
Valamint a Rendszer beállítások -> Hang és értesítés -> Alkalmazás értesítés - Chronus-nál kattintsd be a Prioritás-t.
Értesítésként fog megjelenni legfelül, mint pl egy email vagy sms.
-
LógaGéza
veterán
válasz
petfoto #35400 üzenetére
Nekem olyan volt, hogy ha csatlakoztatva volt, akkor ha kaptam hívást, és felvettem, lebeszéltem, leraktam, akkor ameddig nem indítottam újra a fejegységet (ergo az autót
), addig nem jött ki hang belőle. Írta, hogy megy a zene, tudtam számot léptetni, minden, csak épp hang nem volt. Aztán úgy 2 hete jött egy javítás AICP-ben, mióta az bennvan, azóta semmi bajom, minden megy szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Gamepad
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Exkluzív órák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged