- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
MartOOn #49457 üzenetére
nyugodtan mehetett volna ON-ba is a kérdésed. nem lehetetlen téglázni a készüléket, de azért ahhoz már tényleg szándékosság kell. bootloop-ot elég sokminden okozhat, de ezeknek a túlnyomó része könnyen orvosolható. amíg a fastboot és recovery elérhető és nincs hardveres hiba (SD kártya pl) addig vállalható a készülék.
-
Jadro
veterán
válasz
MartOOn #19515 üzenetére
+1 annyi kitétellel, hogy ha kevés a beállítási lehetőség akkor lehet menni custom romra, de mindig ajánlott az ahhoz adott kernel. Én kerülöm az undervoltot és egyéb szarakodásokat és nincs is gondom beragadásokkal és egyéb hülyeségekkel. Ezen kívül persze lehet HW hiba is.
-
slice14
veterán
válasz
MartOOn #19229 üzenetére
"Valamire cserelnem kellett... Erted... 9honapja volt meg és semmi baja nem volt. Tarthatalan!
"
Ez most komoly? Én pl. úgy vagyok vele, hogy végre egy olyan telefon aminél nem fogy el a memória (nálam általában 1,1-1,2GB szabad). És még nem találkoztam akadással a 2 hónap alatt, amióta megvan. Éa ami szerintem fontos, hogy nem érzem a romozás iránti kényzert. Mert elég az xposed +gb nyújtotta plusz.
Egy volt munkatárssal találkoztam és mutatta az s5-ét. Hát nem mondom hogy lagghalmaz, de míg nyomkodtam hát egyszer kétszer láttam akadást a főképernyőn és az appok között.
-
beloadjoker
őstag
válasz
MartOOn #18679 üzenetére
Ez gáz de nem tudom :-/ apu intézte az egészet én meg két napja vagyok itthon de koszi hogy mondtad ezt a ket helyet mert a szigetet tuti korbejarjuk viszont akkor ket kerdes? Ott ugye ugyan ugy kozlekednek mint itthon? Tehat jobb oldalon :-) es a konnektorhoz kwll valami atalakito?
-
-
Davzone
senior tag
válasz
MartOOn #17360 üzenetére
Ez nem látható bug volt. Szóval részedről is volt bug...
Gyakorlatilag az összes https kapcsolat sebezhető volt, kezdve a google fiókodba való belépéstől, nem beszélve mondjuk ha netbank alkalmazást is használtál.
Én megpróbálnék egy beállítások tárhely, cache ürítést, egy full rebootot mondjuk hosszan nyomott bekapcs gombbal, és utána ránézni. Lehet a letöltés nem volt sikeres és sérült ota fájl van valahol cacheben. -
válasz
MartOOn #15064 üzenetére
Eloszor is ha az osszes funkciot hasznalni akarod akkor at kell allitani a droidot us englishre. A sportcsapatokbol a focit es a kosarlabdat azt tuti mutatja, a tobbit nem tudom. Nekem kartyakbol mutat ebayes rendeleseket, kozeli kavezokat, utazasi informaciokat, idojarast, cikkeket olyan temakrol amikre korabban rakerestem. Tovabba a hangparancsokban rengeteg funkcio van.
Pl. 6 times 8
Say i want some water in spanish
Weather tomorrow in budapest
Coffee nearby
Show me the route to tihany
Remind me to buy some milk
Note to self to help to my mom
Set alarm for 6 am
Place a call to dad
When is my next meetingStb
-
DeathAdder
veterán
válasz
MartOOn #14740 üzenetére
Én is quickpic-et használok, és jegeltem a gyári galériát, de ott azt tapasztaltam (régebben), hogy az új fotókat wifin nem töltötte fel dropboxba, csak akkor amikor kiolvasztottam a gyári galériát
Ilyet más is tapasztalt már?
(#14717) tothak - én pár napja feltoltam Magdit egy atom stabil rom után, és nem érezném h rosszabb lenne, vagy jobban merülne. ART-on vagyok, éjjel ~8 óra alatt 2-3% -ot merül, pedig a pocket mód is aktiválva van
Valami nem volt rendbe nálad Magdival -
tybsen
addikt
-
Kari1
aktív tag
válasz
MartOOn #13614 üzenetére
Én azért előre nem mondanék semmit, láttunk már karón varjút. Főleg egy olyan cégnél akinek még csak papíron van telefonja (értsd: még nem lehet megvenni) - Illetve oké hogy 2 évet mondanak de azt sem mindegy hogy milyen gyorsan fog jönni az a frissítés. Ha csúsznak fél évet 1-1 verzióval akkor az már közel sem lesz mindig friss a rendszer.
Azt sem értem hogy 1-2 ember mennyire el van vakulva a oneplus one-ért, azt megértem hogy tetszik nekik, de azt már nem hogy még egy szaros teszt sincs róla mégis a világ legjobb telefonjának nyilvánították ki...
(Itt ez lesz az utolsó oneplus one megnyilvánulásom ha valaki válaszolni akar ott oneplus-os topic)
-
zolka95
őstag
válasz
MartOOn #12131 üzenetére
MartOOn látom te használtál iPhone-t. Az lenne a kérdésem, hogy melyik vált be jobban? az iOS vagy az android? és melyik teló a jobb az iPhone vagy a Nexus?
bár nem volt iPhone-om sosem, de android párti vagyok, de sose tudom meggyőzni a mezei usereket arról, hogy jobb az android (szerintem)
nem volt még csúcstelefonom, de szerintem egy ugyanolyan árkategóriás android teló ugyanazon a szinten van mint egy iOS -
csaby9
tag
válasz
MartOOn #12060 üzenetére
Bocs a tc pluginról nem tudtam, bár én a gyári romot nem használtam pár napnál tovább, a főzött romokban pedig nem kell sem program, sem plugin simán megy az otg.Azt én is csak olvastam, tehát nem tapasztaltam, hogy stickmount progi felrakása után nem megy az ota frissítés.
-
djgeg
őstag
válasz
MartOOn #8955 üzenetére
Én magam is ilyet tervezek.
Éjjeliszekrény és számítógép asztalomba, csak még nem szántam rá magam a farigcsálásra.
Itt egy jó videó: [link] éjjeliszekrény beépítés.
Ezen kívül láttam olyat (csak most nem találom) ami egy nagyobb felületü vezeték nélküli töltő "fólia" gyakorlatilag méretre lehet vágni, és két bútorlap (vastagabb vékonyabb) közé lehet beilleszteni. Akár egy egész asztalt vagy egy egész bútort töltőképes felületté lehet tenni. -
( V )
veterán
-
vick33
tag
válasz
MartOOn #6307 üzenetére
Valamit te keféltél el:-) Valami folyamatosan fut a háttérben(torrent??). ADB-vel nézz egy logcatet. Vacak programok tudnak ilyet okozni. Nekem november óta tök gyárin fut minden(ok root az van) és semmi döcögés és az akksi is ok.
kedvedért futtattam egy antutu-t 25K. futási idő 402 óra:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest