Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kari1
aktív tag
OFF
Az hogy vmi ebay szintű nem jelent semmit ott is simán bele lehet futni 1-2 átverésbe, ha van vásárlóvédelem ha nincs. Tipikus ilyen példa az androidos smart tv box-ok (amiket ilyen 5-10e Ft-ért árulnak de rendesen 20e Ft fölötti cucc lenne). Beregelnek egy felhasználót akivel 5-6 hónap alatt gyűjtenek 50-100 pozitív értékelést majd meghirdetnek rövid idő alatt 10-20 ilyen smart tv box aukciót és lelépnek. -
Kari1
aktív tag
válasz
rayoliviero #46523 üzenetére
Garancia/Szavatosság: 12/24 hónap
-
Kari1
aktív tag
válasz
ati888 #46448 üzenetére
Szerintem teljesen korrekt:
Rendelés: vasárnap este rendeltem meg a cuccot utánvétellel és kedd reggel már itt is volt a futár.
Gari (Mivel kellett gariztatnom így itt is van tapasztalatom):
Péntek írtam nekik hogy mi a hiba olyan 10 körül. 11-kor már jött a válasz, hogy mit kell tennem, plusz hogy futárt küldenek és azzal kell visszaküldenem. A futár úgy működött hogy egy DHL linken lehetett időpontot egyeztetni hogy mikor vegye át a cuccot. Mivel nem volt időm így csak köv. hét kedden tudtam a futárnak átadni a telefont. Amit kb másfél hét múlva kaptam vissza. Ami figyelembe véve hogy közben pénteken vmilyen ünnep is volt nem is rossz. (Ők amúgy azt írták még az elején hogy az átlagos gariztatási idő 14-15 munkanap aminél az enyém gyorsabb volt) Amíg kint a volt a telefont 1 vagy két e-mailt is kaptam hogy az expansys rendszereiben hol tart a folyamat. -
Kari1
aktív tag
Ha vkit az OTA érdekel az is a mai nappal kezdődik
http://officialandroid.blogspot.hu/2015/10/get-ready-for-sweet-taste-of-android-60.html -
Kari1
aktív tag
válasz
Scooter74 #42857 üzenetére
Jah és majd tojást fogsz sütni a hátlapján a 810 miatt. Én a OP-ban nem hiszek az elsőnél is voltak hibák és nem hiszem hogy most tökéletes telefont adnának ki. Lehet hogy 1-2 ember fog OP Two-t venni de hogy mindenki az erős túlzás. Plusz a meghívós mizéria miatt sem fog mindenki azzal szórakozni hogy azért kuncsorogjon.
-
Kari1
aktív tag
válasz
jokerman7 #41863 üzenetére
Nekem is ilyen hibám volt. Ha garis akkor USA-ba kell neked visszaküldeni ha nem garis ott javítod ahol akarod (lehet hogy 24 hónap gari van rá, az LG EU-ban ennyit ad csak nálunk van a'szem 12 hónap). Ha nem garis és itthon javíttatod akkor az LG Mo ebben az esetben alaplapot fog cserélni ami szvsz nem olcsó, plusz csak 16GB-os alaplapjuk van.
-
Kari1
aktív tag
Ha ilyen hibád van/volt:
http://www.reddit.com/r/Nexus5/comments/29tr5n/nexus_5_wont_turn_on_google_screen_keeps_flashing/
akkor szerintem ez még elő fog jönni. Vagyis hogy google logo után kikapcsol plusz ha töltőre dugod akkor csak rezeg plusz villog a google logó.Most én is ilyen hibával szenvedek amúgy, nálam már el sem jut a betöltésig. Plusz sajnos az LG Mo töketlen így nem is egyszerű a javíttatás (bizonyos esetekben). Ilyenkor elvileg alaplapot cserélnek mint ahogy az egyik kommentelő is írja. Csakhogy nekem 32GB-os telefonom van az LG Mo pedig nem tud csak 16GB-os alaplapot szerezni (azt ne kérdezzétek miért nem tud külföldről ilyen alkatrészt kérni, ezzel még futok 1-2 panaszos kört náluk). Úgyhogy mivel expansys-os a készülék ezért DHL-lel küldhetem ki UK-be a készüléket. Remélem hogy végül pozitívan fogok kijönni belőle.
De egy intő jel mindenkinek, akinek 32GB-os telefonja van imádkozzon hogy alaplapot ne kelljen cserélni a telefonban.
-
Kari1
aktív tag
Vki pls nézze már meg hogy L-en ha a google settings-ben van és vissza gombbal lépked ki az "asztalra" akkor a navigációs bár nem lesz világosabb? - mert nekem más lesz a színe.
-
Kari1
aktív tag
A nyelv választás szerintem semmit nem számít. Már volt egy párszor hogy a Google Service Framework app data törléssel lehet az OTA-t kierőszakni. Mikor csinálsz egy factory-t akkor ez egyenlő azzal mintha törölted volna az app data-t. Persze a google azt nem ajánlja hogy csak ezt töröld.
Ha pedig a nyelv számítana akkor most én is megkaptam volna mert angolul használom átállítottam magyarra de semmi...
-
Kari1
aktív tag
válasz
kárátékutyá #28801 üzenetére
Az egyesnek miért nem olyan a font-ja mint fent az óránál?
-
Kari1
aktív tag
válasz
zsirfecske #28537 üzenetére
Szerintem az image tisztább, mégpedig azért mert a OTA esetében előfordulhat hogy 1-2 rendszerfile nem jól íródik felül. Ha erre csinálsz egy factory-t attól még az a rendszerfile ugyanúgy rossz marad.
Pl ismerősnek volt olyan hibája N7 4.4.x-nél hogy ota update után 3d-s játékok textúra hibásak lettek mert mint kiderült valamelyik rendszerfile ota update-nél nem íródott felül. Csak a rendszer teljes újrarakása segített.
-
Kari1
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #27728 üzenetére
Ha máskor nem volt gond a GPS-szel akkor könnyen lehet hogy a szélvédő a ludas. Havernak is az volt a problémája és kiderült hogy az üvegben van vmi adalék vagy valami más ami leárnyékolja a GPS-t ha közvetlen közel oda van rakva. Máshol a kocsiban ahol nincs az ablak alatt, közelében ott jó volt a jel.
-
Kari1
aktív tag
Ha az image-et wipe nélkül teszem fel vagyis a "-w" kapcsoló nélkül az okozhat problémát ilyen nagyobb váltásnál (4.4.4 - > 5.0)? Valaki esetleg felette már így?
-
Kari1
aktív tag
Amúgy idáig kb ennyit lehet tudni:
Hivatalos: október 15-én bejelentett Lollipop-nál írta a google hogy következő hetekben megkapják a Nexus-ok és GPE készülékek az update-et.
Pletyka: először meg nem nevezett forrásra hivatkozva nov 3-at írtak majd szoftverhibára hivatkozva nov 12-t. De ezek mind csak pletykák és meg nem nevezett források, hivatalosan én sehol nem láttam infót.
Szvsz ezért is van akkora káosz mert mindenki írkál minden hülyeséget hogy kicsit látogatottabb legyen az oldala /több +1-et kapjon.
-
Kari1
aktív tag
válasz
Scooter74 #27200 üzenetére
Szokásos össze-vissza írogatás... ha megnézed a G+ poszt megjegyzéseit látszik hogy ilyen noname oldalak találgatnak, ennyi erővel az MA is megírhatná hogy őt úgy tudják hogy 11-én jön.
Ez pl innen lett kiszedve: http://www.makeuseof.com/tag/android-5-0-lollipop-youll-get/ -
Kari1
aktív tag
válasz
Parallaxis #27113 üzenetére
Ez az egész bug akkor is csak egy pletyka, valaki csak bedobta mint ötletet.
Volt vagy 3 hónap béta és egy ilyen hiba addig nem jött elő?
De ha pl. tényleg van vmi bug az N5-nél akkor hol marad a többi image / OTA? Hol van az N7, N4, N10 update. Ott ülnek készen rajta csak azért mert egy másik készüléken találtak valamit nem adják ki? Mi van akkor ha olyan hiba van amit több idő (2-3 hét javítani) akkor a többi nexus az OTA-t majd valamikor december kapja meg?Ezért is írtam hogy a kommunikáció egy nagy nulla.
-
Kari1
aktív tag
Ezzel az egész update-tel az a baj hogy október 15-én mikor a google bejelentette az 5.0 -t akkor az írták hogy a köv 1-2 hétben a Nexus és GPE készülékek megkapják a Lollipop-ot. Viszont azóta semmi hír csak pletykák vannak, a Nov 3 is csak volt (egyetlen Google alkalmazott nem írt semmit) és az is csak pletyka hogy 12-én jön és egy bug miatt csúszik. (illetve annyi kiegészítés hogy G+-on volt egy alkalmazott aki Nov 3-án írta hogy 1-2 óra és kijön majd hogy már megkezdődött az update de persze semmi nem történt)
Éppen ezért én nem csodálom hogy sokan mérgesen mert ahogy ezt a google kezeli elég vicces, nem értem miért nem lehet rendesen kommunikálni... és azt is könnyen el tudom képzelni hogy ez az egész bénázás Sundar Pichai hibája, az android és Chrome mellett már a többi Google termékért is ő felelős, lehet hogy ez már túl sok így nem tud rendesen fókuszálni bizonyos dolgokra...
-
Kari1
aktív tag
válasz
dozsabalint #26750 üzenetére
Ez hol van leírva hogy nem lehet tesztet kiadni, és pontosan miről nem lehet tesztet írni? Be tudnád linkelni, mert elég furának tartom hogy egy olyan termékről ami már kereskedelmi forgalomban van nem mondhatod el a véleményed (a teszt ennek tekinthető)
-
Kari1
aktív tag
válasz
dozsabalint #26580 üzenetére
Nálam is ez a baj hogy ottvan a Gravity és 500-as hibát dob :-(
-
Kari1
aktív tag
válasz
zolka95 #26524 üzenetére
Akkor ha azon a routeren keresztül semmilyen weboldal nem jön be akkor máshonnan terminal emulatort kellene telepíteni, megnézni hogy androidról lehet-e pingelni mind külső IP mind esetleg a routert /milyen IP-t kap a telefon / dns rendben van-e (mi van ha IP-t pingelsz) és ezek szerint megnézni a routert. Persze ha nem volt még a router újraindítva akkor lehet az is segít.
-
Kari1
aktív tag
válasz
[P]laci #26329 üzenetére
Ez is csak egy sima híroldal,ők is írnak olyan dolgokat amikről később kiderül hogy nem lesznek igazak. Ez is egy kb 2 hetes cikk. Azóta ki tudja mi hogyan változott akár Google-ön belül is.
Persze abban is lehet valami ha most csak a tabletre jön ki a lollipop, de akkor sem kellene egy olyan oldal hírét készpénznek venni ami anonim forrásra hivatkozik.
-
Kari1
aktív tag
válasz
tboy93 #26108 üzenetére
Mindenképpen szedd ki, ha tudod szedd darabokra majd akár tiszta alkohollal töröld át a nyákot. A lényeg hogy a vizet és egyéb szennyeződést amint lehet el kell távolítani az alkatreszekről mert korrodálódni fognak. (sokan a rizst ajánlják de ha nincs totál szétszedve nem segít azt is csak azért mondják mert valamennyi nedvességet képes megkötni)
-
Kari1
aktív tag
válasz
lord.lakli #26094 üzenetére
Lehet, bár ha még forgalomban marad az N5 is akkor illene nekik egyszerre kezelni.
-
Kari1
aktív tag
válasz
tibbike01 #25960 üzenetére
Ezt szerintem hülye kérdés aki N5-öt használ szvsz nem fog más telefont ajánlani...
Ha mégis nagyon kellene akkor én csakis a Motorola ajánlanám mert szoftveresen (ha a rendszer frissítését nézem) az van a legközelebb a Nexus-hoz. Pl Moto X, vagy droid turbo (de ezek persze nem lesznek annyiért mint az N5.
Ha meg voltál elégedve a CM rommal akkor esetleg még a oneplus jöhet szóba (bár nekem pont a cm nem tetszik rajta)
-
Kari1
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #25012 üzenetére
Az szerintem a guest moddal kapcsolatos cucc lesz mivel azt írják hogy ha ismerősnek odaadod a telefont akkor a "pin-elt" app-okon kívül másokba nem tud belépni /megyitni
-
Kari1
aktív tag
válasz
adamka1313 #22734 üzenetére
Én két hete rendeltem, remélem, hogy a következő 1-2 hét alatt meg fog jönni.
-
Kari1
aktív tag
válasz
Oppenheimer #21097 üzenetére
Én is úgy tippelném hogy ősszel lesz vmikor. Szerintem mikor megjelenik majd az új nexus tablet és telefon akkor fog az L is jönni. De mivel ezeknek még nincs pontos időpontja szerintem azért sincs az L sem beidőpontozva.
Amúgy én még azt is várom hogy lesz 1-2 olyan feature ami a mostani preview-ban nincs benne csak a véglegesbe fog bekerülni.
-
Kari1
aktív tag
válasz
atillaahun #19326 üzenetére
Volt már róla szó hogy az 1080p és a'szem a 480p-t tesztelik így csak 1-2 felhasználónál vannak ezek.
-
Kari1
aktív tag
válasz
zolka95 #19090 üzenetére
Esetleg ezt nézd meg:
http://www.droid-life.com/2014/06/30/nexus-5-stuck-sim-tray-fix/ -
Kari1
aktív tag
Akinek az L release van fent meg tudná mondani hogy OTA-n jött-e valamilyen bugfix / frissítés?
-
Kari1
aktív tag
Ha külföldi cég akkor én expansys-tól venném.
-
Kari1
aktív tag
válasz
lord.lakli #17929 üzenetére
Azt én is nagyon remélem hogy minimum augusztus végéig az összes fejlesztőnek meg lett tiltva hogy szabadságra menjen
és helyette azokat a bug-okat javítják amiket fejlesztők és hardcore userek visszajeleznek nekik...
(#17928) Scooter74
Mivel ki lett jelentve hogy a Nexus nem halott így szerintem lesz valamikor október körül. Ha neked nem fontos a csere én mindenképpen várnák mert az-az 3-4 nem olyan sok. Bár az is lehet hogy pl akkor lesz új nexus mikor a silvert mutatják be és az lehet hogy csak 2015 első felében lesz.
-
Kari1
aktív tag
válasz
ricsiii01 #17916 üzenetére
Maga a telefon nincs még 1 éves sem
októberben adták ki. Amúgy nekem a max uptime idő kb 981 óra volt, (sajnálom hogy nem, lett meg az 1000 óra) akkor fagyott ki. Bár ez még 4.4.2 alatt volt és ugye a 4.4.3 elég sok javítást hozott. Nagyon kíváncsi vagyok hogy 4.4.4 mit fog hozni ilyen téren.
-
Kari1
aktív tag
Ha annyira zavar jelezd a bug-ot már egyszer írtam hogy szvsz azért nincs javítva mert szerintem még senki nem jelezte (vagy max 1-2 ember) a magyar nyelv gondolom a lista alján van vhol, és a "copy paste" miatt ez megmarad....
-
Kari1
aktív tag
Arról van valami infó hogy ahogy "reszelik" a preview-t azok a javítások is image-ként lesznek kint vagy azok esetleg már OTA-n jön azoknak akiknél az L van a telefonokon?
-
Kari1
aktív tag
Ha bármi bug-ot találtok pls írjátok le. Thx
-
Kari1
aktív tag
válasz
DeathAdder #17638 üzenetére
Amit a keynote-on mutattak és mondtak az nekem nagyon tetszik, bár persze még meg kell várni még minden apró UI módosításra fény derül.
Amitől én jobban félek hogy a már régóta várt feature-ök nem fognak belekerülni.
- változtatható notification toggles
-ne két ujjal kelljen lehúzni hanem úgy mint pl CM-n)Most látom hogy ez már meg van oldva
- rendes backup ami az appdata-t is menti.
- stb.(attól félek hogy ilyen "apróságok" amik szerintem fontosak lennének nem fognak belekerülni.)
-
Kari1
aktív tag
válasz
ToMmY_hun #17285 üzenetére
Nekem olyan 4:00-4:30 órát szokott hozni már amire emlékszem, (bár ezek lehet hogy még 4.4.2-vel voltak mivel nem szoktam sokat nézni). Illetve ami a lényeg a kijelző fényereje, én pl semmi értelmét nem látom szobában magas fényerőn használni, csak kint ahol közvetlen napfény van látom ennek értelmét.
(#17287) ToMmY_hun
Tesztek alapján a video playback 6:06 óra ezt szerintem egy pdf olvasóval is lehet hozni. (bár ez még 4.4.1 vagy 4.4.2 alatt volt tesztelve)
-
Kari1
aktív tag
Szerintem az gyári rendszer is jobb lett a 4.4.3-mal:
(folyamatos wifi on, böngészés, minimális videó 10-15 perc, 50-70 perc mp3 /én erre is mx playert használom/) - mondjuk én a kijelző fényerejét le szoktam húzni csak kint használom 100%-on, bent 11%-on. -
Kari1
aktív tag
válasz
atillaahun #17257 üzenetére
Váci út, én velük beszéltem ők mondták hogy ilyen esetben az IMEI-t küldik el és az alapján kapnak választ hogy javíthatják-e de elvileg javítanak minden olyan készüléket amire ez a kettő feltétel teljesül.
-
Kari1
aktív tag
válasz
atillaahun #17253 üzenetére
LG válasza alapján igen, ha számlán van IMEI szám és magánszemély nevére lett kiállítva. Viszont 100% pontosan csak akkor tudják megmondani ha hibás lesz vagy van konkrét IMEI számod. Mert mikor beviszed akkor az LG szervizes is a központba küldi el az IMEI számot és ők adnak engedélyt a javításra.
-
Kari1
aktív tag
válasz
ToMmY_hun #16894 üzenetére
Telemax-szal meg nem kell foglalkozni mert ők csak egy szerivzpartner, illetve amilyen munkát ők végeznek nem csodálnám ha ebben sem lennének képben. Én már LG Mo-val is beszéltem és az LG saját szervizével is...
Amúgy ha 32GB-os Nexus kell úgysem tudsz mást csinálni mert Mo-n 99% hogy nem fogsz LG garisat kapni ergo marad az expasys vagy electronic4you vagy a magyar GSM boltos gari... -
Kari1
aktív tag
-
Kari1
aktív tag
válasz
atillaahun #16757 üzenetére
Vmikor belinkeltem az LG véleményét és abban az esetben ha EU garis de a számlán magyar cég szerepel (vagyis ők hozták be az országba és forgalmazzák) akkor ők nem fognak vele foglalkozni. (vagyis kb olyan mintha egy gsm garis lenne).
-
Kari1
aktív tag
válasz
BeastMode #16588 üzenetére
Mintha vmikor arról lett volna szó hogy ha majd az ART lesz a hivatalos rumtime akkor kezd el vele foglalkozni a dev.
Ha minden jól alakul akkor 28-29-én bemutatják az új androidot a Google I/O alatt amiben már ez lesz az alapértelmezett.
(bár az is könnyen elképzelhető hogy nem lesz új android, tavaly is kb I/O után kb 2 hónapra jött a 4.3 bár mondjuk akkor májusban volt az I/O) -
Kari1
aktív tag
válasz
werszomjas #16478 üzenetére
Mivel az OTA a Google Service Framework-ön "keresztül jön" ill ennek is köze van ahhoz hogy mikor kapod meg... a gyári után ennek is törlődtek az adatai azért nem jelez. (ilyenkor elvileg megváltozik a primary ID-d ami alapján a google ismeri az eszközöd, vagyis számukra ez egy "másik" készülék ebben az esetben).
Nem csoda hogy régebben ezzel lehetett trükközni ha hamarabb akartad OTA-n megkapni a frissítést (törölni kellett a Google Service Framework data-ját), persze ezt nem ajánlott mert bekavar 1-2 dolognak főleg a Google Cloud Messenger-nek.(Amúgy még nekem sem jött meg pedig lassan már ideje lenne, szerintem)
-
Kari1
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #16403 üzenetére
Én is a copy-t használom a drive mellett. Ha meghívóval regelsz 20GB és minden ember után akit te hívsz meg 5GB, és nincs felső korlát.
-
Kari1
aktív tag
válasz
ElGatto #16254 üzenetére
Magától is nézi a rendszer, nem kell neked külön ellenőrizni. (Azt hogy milyen időközönként nem tudom)
Amúgy a frissítés kb így néz ki, lehet hogy nem túl pontos mert már nem találom az eredeti cikket:
Mikor kijön az ota a készülékek 1-2% kapja meg majd ekkor várnak egy kicsit (a'szem 1-2 napot) hogy van-e visszajelzés vmi súlyos bug-ra majd ezután emelik meg a számokat 50% és 100%-ra.Közben megvan:
Rollouts are conducted in phases. Typically they start at 1% of devices for around 24 - 48 hours; we watch the return rates and resulting device checkins and error reports (if any), and make sure nothing looks wrong before sending it to more. Then typically it goes to 25%, 50%, 100% over the course of a week or two.
What the percentages mean is that when your device checks in, it has a 1% chance (for example) of being offered the OTA. If it doesn't (randomly) get an offer, it will never get an offer until the next batch. -
Kari1
aktív tag
válasz
GrooveHero #16085 üzenetére
Én [ilyet - 2.5D] rendeltem, 1-2 hét és megjön. Nagyon kíváncsi leszek rá mert csak 900 huf volt.
-
Kari1
aktív tag
Kint van a 4.4.3-as factory image.
https://developers.google.com/android/nexus/images#hammerheadktu84m -
Kari1
aktív tag
T-Mobile is kezdi
viszont a Sprint után már nem bízok benne...
-
-
Kari1
aktív tag
A PVS szerintem nem olyan mint stepping vagyis független attól hogy mikor jött ki (milyen gyártástechnológia változtatások vannak). Inkább azt jelöli hogy az adott proci milyen "minőségű" szerintem egy újonnan gyártott SOC is lehet rendre 1,2,3,4,5-ös jelölésű.
Amúgy telefon vásárlásánál ilyennel foglalkozni szvsz hülyeség, mert ha ez izgat hogy milyen számot ad ki a rendszer, akkor az összes qualcomm-os telefont kukázhatnád, bár lehet hogy a többi SOC gyártó is használ hasonló jelölést.
-
Kari1
aktív tag
válasz
bucsupeti #15487 üzenetére
Igen, rootolt készülékkel nem működik. (illetve akkor ad ilyen hibát - lehet hogy vmit becache-elt)
Amúgy ezt érdemes megpróbálni így elvileg meg root-tal. (Én nem próbáltam de play-en ezt írják)
"Tökéletes app, hibátlanul teszi a dolgát! Akinek problémát okoz root ( MInőségbizt. hibát ír ki ) az töltse le az Xposed modult - letöltésekben keresse meg a rootcloack modult - telepítse - engedélyezze. Futtasd alkalmazástárból a RootCloackot, majd ha ez megvan Add fülnél tedd hozzá a TVGO-t, listából válaszd ki. Jöhet egy készülék restart és kész is!!! " -
Kari1
aktív tag
Ennek így tényleg semmi értelme nincs, 4000mAh aksit viszonyítani N5-höz. Nekem olyan kb 4 óra kijelzőidőt tud a telefon, wifi/sync folyamatosan be van kapcsolva. Ebbe böngészés, zene, G+, kis videózás, 10-30 perc játék, stb van. Ha ezt felszorzom arányosan akkor kb 7 órát bírna 4000mAh-s aksival. Plusz Vond ki még a SOC - HD / fullHD különbségeket is.
Mellékesen szerintem bőven elég ha 1 napot bír (reggeltől-estig) este úgyis lehet tölteni a telefont.
Amúgy S3-nél akár a más felhasználás is kihozhatja a különbséget.
N5: http://cdn.gsmarena.com/pics/13/11/lg-nexus-5-battery/gsmarena_002.jpg
S3: http://cdn.gsmarena.com/pics/12/05/gsg-iii-battery-life-test/gsmarena_002.jpg
Pl ha több filmet néz akkor jobb lesz az S3, fényerő különbség (ahogy nézem a N5-nek nagyobb a max fényereje mint az S3-nak), stb -
Kari1
aktív tag
Aki rendelt a slickwraps-ról az megtudná mondani hogy a postaköltséget mikor számolja fel a rendszer? Mivel elvileg most wordwide 4$ a posta + 50% kedvezmény. Így egy hátlap és lencsevédő fólia (7.95 + 1.95) * 0.5 = 4.95$ + 4$ posta. De mikor paypal-lel akarok checkout-olni akkor a kifizetésnél csak 4.95-t ír és a postát nem számolja...
-
Kari1
aktív tag
válasz
szata.68 #15316 üzenetére
Mivel lejárt a szerkesztési idő:
Esetleg a Tresorit-ot érdemes kipróbálni. Magyar cég és annyira bíznak a titkosításukban hogy vérdíjat is kitűztek rá: http://itcafe.hu/hir/tresorit_verdij_25k_usd_cloud_titkositas.html
(Bár hogy manapság mi van velük azt nem tudom...) -
Kari1
aktív tag
-
Kari1
aktív tag
válasz
horvathkrisz #15313 üzenetére
Ezt nem nagyon értem, első két mondatban írod hogy van egy "Auto Backup" mappa ami a fényképeket tartalmazza. Akkor miért kérdezed hogy ez hol van a telefonon mikor pont azt írtad hogy van egy ilyen mappád a képekkel... ergo tudnod kell hogy hol van ez, mert különben honnan tudnál róla?
Mellékesen anélkül, hogy tudnánk milyen cloud nehéz lesz válaszolni, de ha cloud-ból töltesz le az szvsz a download mappában lesz
-
Kari1
aktív tag
-
Kari1
aktív tag
válasz
zsirfecske #15119 üzenetére
Én is ma reggelt olvastam
Aminek van OTG kábele és nem rootolt a telefonja esetleg megnézni? Sajnos nekem még úton van az ebay-ről rendelt otg kábel.
Amúgy szerintem [EZ] nagyon jó vétel. Sokkal jobb mint az otg-s pendrive mivel ezzel bármilyen eszköz ráköthető a telefonra. És mivel a "feje" meg van fúrva így könnyen rá lehet kötni a kulcstartóra.
-
Kari1
aktív tag
válasz
rootkiller #14665 üzenetére
Én csak Galaxy S-hez tudom viszonyítani de ahhoz képest sokkal hangosabb.
-
Kari1
aktív tag
válasz
Sotyks94 #14609 üzenetére
Ha magyar boltól veszed akkor az LG mo garis így néz ki (számla + mellé kapott lg garanciajegy). Ha ilyet nem kapsz akkor az mo-n vásárolt telefonra az LG mo nem válla garit. Ekkor ugye az adott gsm bolt fog garanciát vállalni. Jelen esetben a Vip-phone. (azt pedig hogy egy gsm boltnak milyen a garanciáztatása fórumokból tudod eldönteni de szerintem egyáltalán nem jó. Én még nem sok jó tapasztalatot hallottam ilyen téren) Ha külföldről veszed meg nem feltétlen kell visszaküldeni külföldre mivel azokat a telefonokat lehet hogy az LG mo is fogja garanciáztatni.
http://itcafe.hu/tema/re_google_nexus_5_android_csokoladeba_martva/keres.php?stext=garancia&suser=Kari1&sival= -
Kari1
aktív tag
válasz
Sotyks94 #14603 üzenetére
Pls linkeld be azt a magyar üzletet ahol 90-95ért veszel gyári gyarival. Max olyan üzlet van ami szürke importos de ott a különbözetet lenyeli a gsm bolt.
Kint play store-ban 349 eur (kb 105e huf), expansys 103e huf... ennél olcsóbban nem fogsz kint sem telefont kapni. (de 60-ért 200 eur biztos hogy nem, ha igen annak meglesz az oka) ebay-en is olyan 80-90e körül megy.Viszonyításképpen a 16GB-os moto g kerül kb 200 eur-ba és te ezen az áron akarsz nexus 5-öt.
(#14607) Sotyks94
A gsm bolti garival vigyázni kell, ha azt akarod hogy legyen rá rendes garid akkor ezek a opciók maradnak. Expansys, Firstphone, electronic4you, ill más külföldi bolt (vmelyik régebbi hozzászólásomban le van írva hogy ilyen esetben mikor javítva az LG mo) - amúgy a gari már elég rendesen ki lett tárgyalva. Én pl semmi pénzért nem ajánlom a gsm garit az a + 5-10e huf amit spórolsz szerintem nem ér annyit.
-
Kari1
aktív tag
válasz
atillaahun #14588 üzenetére
Gondolom sima lehúzós hirdetés, utalj ide-oda és majd küldi a telefont. Amit persze az életben nem fogsz látni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- TCL LCD és LED TV-k
- Politikai mémek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest