- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
-
-
Lecs@
addikt
Felraktam du épp. DPI - t visszalőttem 480 ra, minden okésan fut rajta. Csak kíváncsi voltam rá. Azt hittem sokkal több beállítási lehetőség van rajta. Amúgy tuti jó. Egyenlőre r1 maradt.
PA béta 6 r2 is kijött, és Purity , Mahdi Rom , AOKP , Rastakat mind r2. Jó az új r2 amúgy amint látom ( KVT49L ) . Lesz választék . Én egy ideje Trexen vagyok
-
leslien
nagyúr
-
trance89
őstag
minek rá fólia? főleg spigen neo hybrid esetén, a szélein 1mm-re magasodik ki a bumper, így szinte bárhol nyugodtan lerakható kijelzővel lefele is
az átlátszó bumpereket pedig hanyagolnám a helyedben, fél évig használtam ringke fusion-el a N4-emet és marhára gyűjtötte az ujjlenyomatokat és a legkisebb (hajszál)karcolások is virítottak a hátulján, az viszont tény hogy rohadt jól védte a telefont, nem 1x ejtettem betonra és mindig csak egy tompa koppanással megúszta a telefon, szóval ezek az átlátszó tokok addig szépek amíg újak és nem érsz hozzájuk(#7723) ilyen_85
nem vámolnak semmit, rengetegen rendeltünk már tőlük itteni emberek
a spigen-nek egyetlen hivatalos boltja van az pedig kaliforniában (1hét alatt ittvan postán), aki inkább kínából rendel spigen tokot ócón az ne csodálkozzon ha egy ócska másolatot kap -
Daniel Alves
őstag
-
-
tybsen
addikt
"A Chrome fejlesztői szerint akár 50 százalékos differencia is lehet a tömörített és a normál forgalom között. " - egy link hozzá.
En a chrome beta-t hasznalom, nalam a tablazat szerint 25%-ot sporolt meg.
-
33as
senior tag
Én Shure-PowerAmp kombóval használom a nexust:
De ezt az oldalt olvasd el ha érdekel a hang milyensége:
-
Lecs@
addikt
-
trance89
őstag
ezelőtt több mint fél évig egy N4-et nyúztam én is, nem mondom hogy ahhoz képest szárnyal de érezhetően gyorsabb, ezt leginkább olyanok veszik csak észre akik nagyon érzékenyek a mikrolaggokra (mint pl én
)
olyan aki nem tud megkülönböztetni sebességben egy S4-et és egy N4-et annak nincs értelme ilyesmiről magyarázni
az N4-ről mindenhol azt szajkózták hogy képtelenség megakasztani, azért nekem többször sikerült és elég sokszor tapasztaltam mikrolaggokat is (pl a google play-ben a görgetés is meglehetősen darabos volt) de ezek többnyire külső appokban voltak érzékelhetők, ART-ra átkapcsolva valamivel jobb lett de még mindig nem az igazi
az N5 viszont tükörsima, semmi mikrolagg, ART-ra átkapcsolva pedig szó szerint mint a rakéta és erre már tényleg mondható hogy szinte megakaszthatatlan
Chrome is nem kicsit simább N5 alatt, nálam pedig ez egy nagyon fontos érv mert a kijelzőidőm kb 90%-át az viszi el
az akkuidő pedig jobb mint N4-nél (nálam legalábbis), nagyon kevés telefon+sms-el, otthon nonstop wifin ha kilépek a házból akkor át 3g-re és így majdnem 4 óra kijelző 2,5 nap alatt, N4 valamivel több mint 3 órát húzta ugyanennyi idő alatt sok Chrome-al
szóval akinek nagyok az elvárásai felhasználói élmény szempontjából annak nagyonis ajánlani tudommás:
kerek 1 hét után megérkezett a SPIGEN Neo Hybrid bumperem (Kaliforniából), tényleg olyan jó mint amilyennek sokan mondták, abszolút prémium érzetet nyújt és sokkal jobb lett a fogása is a telefonnak (ágyban netezve nem éppen pozitívum a minél vékonyabb kivitel) szóval +1 ajánló annak aki jó bumpert keres
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged