- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
válasz
akela91 #53129 üzenetére
Gondoltam rá, hogy eltávolítom, csak félek, nem tudnám újra telepíteni
Bár, ahogy ezt most leírtam, beugrott, hogy pont erre jó a titanium backup
Váltani nem tervezek, teljesen elégedett vagyok vele, ez a hiba se a romon múlik gyanítomszerk.:
Sikerült, eltávolítás után simán felrakta.
Érdekes..
Köszönöm a tippet! -
-
akela91
addikt
válasz
akela91 #40706 üzenetére
Nos, nálam sem hozott érdemi javulást észrevehetően az akksi csere. Eddig 4 teljes ciklus belement, maximum 10%-al érzem jobbnak, de lehet idő kell míg beáll, tehát nem hozok végérvényes következtetéseket még.
2,5 óra SOT-nál nincs több továbbra sem az én felhasználási szokásaimmal.
3/3,5 óra SOT-nak örültem volna azért egy zsír új akkuval. (facebook, messenger, skype, Chrome nálam mindig fut)
-
w333
félisten
-
TOZ
addikt
válasz
akela91 #36474 üzenetére
Én már egy nagyobb akkuval is elegedett lennék.
Reggel 6 óta egy óra SOT van benne és 23 perc telefonálás. 64%. Úgy hogy most jórészt wifin vagyok.
Az utóbbi honapokban melóban már alap, hogy qi töltön van ha az asztalnál ülök, ha sok a meeting hazafelé már kívánja a szervezete Xiaomit.
2013 november második hete óta használom. Mondhatni igen-igen első darabok egyike. -
Robbertho
aktív tag
válasz
akela91 #30914 üzenetére
Van ilyen, több app is ki tudja olvasni ezt az értéket, én pl. a Current Widget-et használom.
A telefon specifikációjában sok helyen szerepel ilyen, hogy "Hall sensor", ami egy Hall-szondás árammérőre utal. Ebből gyanítom, hogy ez a mA érték (fogyasztás és töltés előjeles összegének abszolút értéke) valós lehet. Az mondjuk igaz, hogy nehéz megítélni mennyi is lehet aktuálisan, mert elég nagy szórással ugrál össze-vissza, de nagyjából korrekt értéket mutat úgy tapasztaltam a töltési idő alapján.
Kábel/töltőfej tapasztalatok:
Gyári töltőfej, töltőkábel ~1A
Toldott kindle kábel + gyári töltő, ~200 mA
2A töltőfej (kínai) + gyári kábel ~600 mA
Kifejezetten csak töltésre való vastag (18AWG), minőségi 4 m-es kábel + 2A kínai töltőfej : ~1A
Gagyi 3m-es lapos USB kábel, gyári/2A kínai töltőfej: ~20 mATehát akinek lassan tölt a telefonja vegye figyelembe, hogy lehet gyenge a forrás (USB-ről kevesebb a delej). vagy lehet túl sok feszültség esik nagy áramerősség mellett a vékony és hosszú töltőkábelen, emiatt visszaveszi a telefon a töltőáramot. (Egy 24AWG-s normál USB kábel ellenállása majdnem 0,1 Ohm méterenként, ebből egy 3m-es kábelen 0,3 V is eshet, ami több, mint tolerálható, de az 1 m-en 0,1V sem, míg a 18AWG-s kábelen ez 4m-en is csak 0,08V)
-
[P]laci
senior tag
válasz
akela91 #26479 üzenetére
Debrecenben én már találkoztam az egyetemen 2-3 darabbal, meg a buszon is volt pár embernél!
A nukleáris medicina intézet egyik szakorvosa meg például Nexus 4-gyel nyomul és PH-n is sokszor megfordul!
Miskolcon a legjobb barátom is N5-tel harcol a hét minden napján!
mondjuk ő meg mérnök informatikus, szóval munkához is jól jött neki!
-
twine
veterán
válasz
akela91 #15030 üzenetére
(I)"Akit pedig az adományozás kicsit visszatart, elég 0.01$-t utalni paypalon...."(/I)
No offense de ha valaki "odáig eljut", hogy van paypal-ja,,akkor ne legyünk már ennyire gcik,,,Félelmetesen jó a Gravity box,,használjuk, nagy megelégedéssel ingyen,,,,mert olyan kva jó fej a fejlesztő,,,Legalább ilyenkor dobjunk minimum 1dollárt(eurot)már nem is emlékszem milyen pénznem volt beállítva...
Tényleg távol álljon tőlem a személyeskedés,,,de 100+ezres telefon a zsbünkben, és egy euron vakarjuk az orrunkat....ne mááár!
Ismétlem nem neked szólt, és nem is személyeskedés akart lenni,,,A témának szólt!!! -
( V )
veterán
válasz
akela91 #14130 üzenetére
sokkal több beállítási lehetőség van benne, plusz extrák: Mahdi ROM 2.4 Review - Nexus 5
-
atillaahun
veterán
válasz
akela91 #14130 üzenetére
Pl. Slim Recents, Non Intrusive Call, nemrég betette a nav sávra a kurzor léptető gombokat is billentyűzethez, és biztos van még pár különbség, de a Gravity Box-ot nem ismerem ennyire.
(#14131) Algotis
Szerintem 48 dpi-s alapból ahogy a többi is. Én még lejebb is vettem 40-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest