- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz
Dzsuri89 #41115 üzenetére
Nálam sincs root mióta 5.0 van. Nem hiányzik, és a custom romok se izgatnak már. Persze van amit nem tudok megoldani emiatt, de valahogy elviselem ha a tasker nem tudja kapcsolni a mobilnetet. (kézzel vagyok muszáj
Nagyon várom a One plus 2, de az se kizárt, hogy xiaomi lesz belőle. Csak annyira megszoktam már a fizikai gomb nélküli világot.Mas: valami fejlemény 5.1.1 ügyben? Ha haza érek megy is fel .img - ből. Aztán remélem jobb lesz mint eddig volt. Első indításnál semmit nem kapcsolok be csak az mentés.
-
gery2123
őstag
válasz
Dzsuri89 #40018 üzenetére
Nekem is ugyanúgy 20% merült az éjjel, pedig tegnap volt újrahúzva a gyári rom. És én minden 3. Nap újra szoktam indítani, mert elkezd a rom fogyni. Nem értem mi ez a nagy merülés az elmúlt egy hétben........
Lehet feltolok egy CM vagy más romot és ha azzal is merül akkor kap egy új akkut. Csak még egy éves sincs a készülék!
Este 23:00 tól most vagyok 45 %-on és van benne összesen 49 perc kijelző! Kicsit vicces, pláne úgy, hogy egész éjjel hozzá se volt nyulva! -
bl4ze
veterán
válasz
Dzsuri89 #39862 üzenetére
Nálam a képernyő csere előtt is ami ment :
mobil adat : folyamatosan
wifi : folyamatosan
bluetooth : folyamatosan
hely : folyamatosan, de takarékos módbanÉjjelre repcsi mód.
Normál használattal kibírt 2-2.5 napot.
Most a második képernyő cseréje óta csinálja ezeket az őrült merüléseket, meg hirtelen felugrik, újraindítás után 10%-kal többet mutat, kikapcsol a telefon
Nem értem.
-
aizen92
addikt
válasz
Dzsuri89 #39859 üzenetére
egy ideje követem a topicot. 2,5-3 óra sot az átlagos. persze felhasználástól függően lehetnek eltérések ( fullfényerő, egész végig 4g, gps 1,5-2 óra), (low fényerő, only wifi, 0 sync = 3,5-4óra lehetséges ). Persze minden teszteredmény úgy valós, ha már bőven belakott a rendszer ( 2-3 hét használat ).
Akksi időn nem fognak optimalizálni, szerintem nem is tudnak. N4-nél is ez volt folyamatosan ott a topicban, "majd a kövi főverzió így meg úgy javít az akksi időn". Hint: semmi nem lett belőle. Persze mindig vannak zsenik, akik full wipe és friss flash után postolják a 4 órás akksi időt, de azok egyáltalán nem relevánsok.
Ami babicsbalu linkelt, na úgy lehet kijelző idő tapasztalatot megosztani. Én kb hónapok óta ezt tekintem egyedül hiteles eredménynek, nem azt, hogy random valaki 1 nap felhasználását belinkeli "húdeszar, húdejó címen".
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Dzsuri89 #39251 üzenetére
Most nyomkodtam meg az S6 edge-t az óbudai Auchan-ban (280-ért vesztegetik). Érdekes a hajlított kijelző, de nekem úgy tűnt, hogy igazából maga a kijelző nincs is hajlítva, csak a gorilla glass - akárcsak az iphone 6-nál, csak nagyobb szögben (távolról sem olyan szép, mint a note4-nél).
Mindenesetre cserén nem gondolkodok
.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Dzsuri89 #38246 üzenetére
már megrendeltem. viszont ezt a 0.3 mm-t nem értem, nillkin weboldala szerint a H+ is ennyi. nomeg a két leírás kb csont ugyanaz, mindekettő H a listázásban de H+ a képeken. persze ha előbb olvaslak akkor már csak a szállítási sebesség info miatt is simán a tiéd választottam volna, de látatlanban ugyanaz a kettő és remélem a fenti kolléga aki miatt rendeltem is azt linkelte ahol ő vette anno.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Dzsuri89 #38220 üzenetére
Tegnap újra húztam az egész 5.1-es gyári romot és ez a hiba elhárult.
De a tetű Wifis hülyeség nem akar megszűnni. Kénytelen voltam letiltani az 5 GHz-es részét a routeremnek, mert valahogy "felcsatlakozik" a hálózatra (nem is tudja a jelszót a telefon) és ilyenkor jön a jelenség, hogy nincs net... Direkt külön jelszót állítottam be a 2.4 illetve 5 GHz-es SSID-nek, de nem megoldás ez se. 4.4.4 alatt sose volt ilyen problémám. Remélem javítják következő android verzióban.
-
radicspeter1
őstag
válasz
Dzsuri89 #37530 üzenetére
WIFI hibádat ne szidd, már szidták elegen akik nem ismerik a wifi keresés mindig elérhetőséget a wifi spec beállításában. Tehát user error
Nekem most 50 óra alatt tartja még magát 1 Gb szabad. (Sys-520)
De ha felkúszik is a system akkor sem rebootolok megnézem hogy oldja meg maga... -
dozsabalint
senior tag
válasz
Dzsuri89 #37280 üzenetére
Ez a kamerás probléma szinte minden telefont érint, ami Androidot futtat (elég közbe megnézni az issue trackert, a nem nexust használó felhasználókat a Google elküldi panaszkodni a gyártójukhoz).
Csak a megfelelő programokat kell feltelepíteni hozzá Play-ről... (Whatsapp, Skype és társai) Érdekes, hogy az Instagram, a Facebook, vagy a Manual Camera nem okoz gondot.
Amióta száműztem a Skype-ot (fél éve), azóta nincs kamera gondom. -
w333
félisten
válasz
Dzsuri89 #37273 üzenetére
Persze minden N4 tulaj, és most ugye N5 tulajok is ezzel szenvednek
(#37277) TOZ
Durva ... viszont az a vicces az egészben hogy másik telefonomon (Moto G) semmi hiba, de tényleg semmi nincs memory leaks, nem indul újra a telefon, kamera tökéletesen működik, szóval tényleg minden oké ... jah és az akku 5-6 óra SOT simán megvan
Az a durva hogy GPE romon jóval frissebb a gyári kernel 3.4.42 érdekes
(#37280) Dzsuri89
Android 4.3 -ig minden tökéletes volt, aztán jött a csoki 4.4 és ezt a hibát hozta, amit persze azóta nem javítottak, sőt most N5 telókon is jelen van
-
arkone
aktív tag
válasz
Dzsuri89 #37171 üzenetére
Igen, valami nem oké, estére sohán hagytam, wifit kikapcsoltam és még így is folyamatos wifit jelzett az akku menüben.
Aki feltette már az 5.1-et, kipróbálnátok?
Wifi/speciális/tartsa bekapcsolva a wifit alvó üzemmódban.
A gondunk az, hogy ha kikapcsolom a wifit, lekapcsoljuk a képernyőt éjjelre pl, de az akku menüben folyamatosan mutatja, hogy aktív a wifi.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Dzsuri89 #37185 üzenetére
nem tudom, mert én nem kapcsolok ki semmit* és nem nézegetem az akksit. van qi töltőm és úgyis lemerül a telefon ha használom. a google amúgyis affelé terelel minket hogy full kreténben nyomjuk, lásd gps kapcsoló kiradírozása. szóval nem tudom hogy kellene működjön, részemről ha nem akarok értesítést akkor notification off vagy repülő mód. bár előbbit most kipróbáltam és vicces de ugyanúgy feljön a noti csak nem jelez a teló csak a led villan. ezt majd még megnézem mert nem logikus így.
*wifi always on, location high acc, nfc on, mobile network automatic (sőt, amint megjön a pebble time a bt is always on lesz)
-
SybenX
őstag
válasz
Dzsuri89 #37144 üzenetére
Bemész a speciális beállításokba a wifi beállításokba és ott kikapcsolod "A keresés mindig elérhető" opciót mert ha az be van kapcsolva akkor keresi a wifit akkor is amikor ki van kapcsolva.
Ugyanott van a "wifi frekvencia sáv" beállítási lehetőség,lehet automatikusra van állítva neked azért kapcsolódott a 5 GHZ-s puncira. -
zolka95
őstag
válasz
Dzsuri89 #29633 üzenetére
Szégyen ez a rendszer. Valaki kérdezte, hogy milyen, mert fel akarta tenni: Hát ne tedd fel, mert bugos az egész. Nálam is megy a wifi, de persze ki van kapcsolva az a sok szir-szar a wifinél, hiába. Vagyis az első, a "Hálózati értesítés" be van kapcsolva, de úgy, hogy ki se lehet kapcsolni. Nem OTA-val tettem fel. Talán még egyszer megpróbálom, de ha utána se lesz jó megy vissza a KK, mert ez így egy nagy rakás SZ@R.
-
sir fg
aktív tag
válasz
Dzsuri89 #29252 üzenetére
Igen, valóban a Swiftkey a legjobb szerintem is.
Viszont egy megjegyzés: az Android rendszeren az SMS-ek egy "központi", appoktól független adatbázisban vannak tárolva, és nem az SMS alkalmazáshoz kapcsolódó adatbázisban (hiszen így akkor egy másik app nem tudna hozzáférni). Ezért ha lemented egy SMS app adatait a Titanium Backuppal, akkor így lemented pl. annak a beállításait, de az SMS-eket nem. SMS-ek mentésére vannak külön programok, pl. én az SMS Backup & Restore appot használom. De valószínű, hogy a TB-ban is van erre külön opció. -
-
belavagyokbp
aktív tag
-
Scooter74
őstag
válasz
Dzsuri89 #25228 üzenetére
Ezért is marad meg az N5. Meg hát az a 200 ezer egy telefonért az szerintem nem kevéa összeg. Illetve ha jól tudom nincs 4 éve Motorolla szervíz Magyaroszágon és ha baj lesz a telefonnal akkor ki fogja javítani? Ha a playben veszed akkor meg macera vissza küldeni gariztatni. Azért ezzel is kell számolni.
-
válasz
Dzsuri89 #24152 üzenetére
Próbálj ki egy másik keyboardot, tippre a swiftkey a rossz.
(#24151) pzoley: az, hogy mi Nexus topikban vagyunk, nem változtat azon a tényen, hogy a piacon lévő készülékek töredéke Nexus, amin elérhető a legújabb android. A fejlesztők meg nem fogják 2 nyelven is leprogramozni az appjaikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged