- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Amúgy nem tudom mi ez a nagy hype a MIUI7 körül... Eddig legalább alapverziót léptek fel új verzióknál, most meg maradt 4.4.4... Tök jó, hogy hetente van update, meg minden, de ha közbe meg le vannak maradva az alapoknál... Oké, hogy nagy lépés ARTra áttérni, de érdekes módon minden gyártónak sikerült...
-
Scooter74
őstag
-
dogi01
aktív tag
Én 800HUF-ért rendeltem ebay-ről 9H tempered glass-t. Két hónapja van fent és karcmentes,hibátlan és jó a tapintása. Pedig nem vigyázok rá, simán berakom a kocsikulcs mellé
Ugyanitt 1000é vettem 3db színes szilikon tokot és tökéletessek...
Ja hát igen vártam rá 3hetet, de hát kibirom
Miért nem ott veszitek ezeket?
-
arkone
aktív tag
Srácok, Greenify-ben beállítottam a play zenét, hogy automatikusan hibernálja, néha megnézem mi indult el a háttérben és állandóan bekerül a "Hibernálás a képernyő kikapcsolása után" menübe. Pedig el sem indítottam.
Ez nem meríti jobban, mintha hagynám had fusson?
5.0.1 Cataclysm + alap kernel.
-
randras_83
addikt
Szép ez is. Nálam meg minden "felesleges" szolgáltatás on. Chrome beta + Fb + messenger és ahogy elhagyom a lakást 4G. KK alatt nem ment ennyit.
@palesz53: franco - hoz visszakanyarodva, ő alapból Stock rom párti, én sem szoktam már custom romokat flashelni, elég nekem a Stock.
@Izzé: alulfeszelni most is lehet, bár sok értelme nincs, nem kapsz tőle extra órákat max a melegedés szempontjából érdekes. Ilyen szempontból a Nexus 4 esetében fontosabb volt az jobban melegedett mint az N5. Nagyobb mértékben is tudtam UV - zni.
-
palesz53
senior tag
nem vitatom, hogy kb 5-7 kiadásból 1 kernel sikerül tényleg jóra/használhatóra (már 1 fejlesztőtől értem a dolgot!)...
nem franco-hívőként azért tartom, hogy az egyik legjobb fejlesztő... nekem túl minimalista, de ettől függetlenül elismerésre méltó, amit csinál a csapatával... és nem sok ilyen csapat van ám! mert ezt legyen akármilyen zseni is egy fejlesztő, nem lehet egyedül hatékonyan-eredményesen csinálni!
-
LógaGéza
veterán
Ezek alapján nem annyira vészes, az átlag 0,3mm. De ha észreveszem, hogy 0,1mm-el vastagabb, akkor 6USD-ért leveszem, és kettétöröm
Többiek
Leadtam a rendelést, megy PÜ azoknak, akik belefértek. -
tankraid
aktív tag
Van viber de utoljára vagy 2 hete frissített vagy mikor amikor bejött az új dizájn is. utána nem volt gond.
zseblámpa app is van de az nem frissített meg fenn van kb. mióta megvan a teló.....szóval nem tudom. már egy csomó fényképezni valóról maradtam le a szar kamera app miatt......esetleg másik zseblámpa app? tudsz valamit ajánlani?
-
trance89
őstag
azzal is ok de én inkább a Kernel Tweaker-t ajánlom
-
Legalább ne vezesd félre az embereket...
Az összefoglalóból idézve:
Figyelem! A Nexus 5-ből kétféle verzió létezik: D820 és D821 típus. A D820 típus Észak-Amerikába szánt verzió, amellyel az itthoni LTE hálózat nem kompatibilis, tehát ezen a hálózat típuson nem lesz használható a készülék!
North America (D820):
GSM: 850/900/1800/1900 MHz
CDMA: Band Class: 0/1/10
WCDMA: Bands: 1/2/4/5/6/8/19
LTE: Bands: 1/2/4/5/17/19/25/26/41Rest of World (D821):
GSM: 850/900/1800/1900 MHz
WCDMA: Bands: 1/2/4/5/6/8
LTE: Bands: 1/3/5/7/8/20 -
trance89
őstag
feleannyiért (szállítással együtt): http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-SGP-Neo-Hybrid-Case-SERIES-for-Google-Nexus-5-/261317712822
55 dolcsi vicc egy szimpla gumi tokért -
zsirfecske
addikt
ő se írta, meg én se hogy van. pont arra utaltam hogy bár olyan szolgáltatónál vagyok akinél nincs lte, még se usa verziót vettem. bár nem bánom, gari közelebb van pár ezer km-rel és ki tudja mit hoz a jövő.
gabro0:
december óta nem lassult semmit érintetlen rendszeren. legalábbis nem vettem észre. inkább csak megszoktam a sebességet, ez még rosszabb mert más telótól is ezt várom már -
Edge
veterán
Hát nálam is a viszonyítási alap az lesz hogy érzetre mennyire olyan jó mintha nem lenne a telón semmi, mert most így baromi jó a tapintása és a csúszás a kijelző gyári állapotában.
Csak azért veszek rá védőt meg tokot mert nem akarok tovább bőr tokozni már unom hogy ki be kell nyitogatni/csúsztatni a telót a tokból, jobb lenne helyette a csak kikapom a zsebből és használom érzés.TOZ: az jó, Krisztián: jobb mint a naagyon sz*r
amúgy kollegám frissen vásárolt N5-e 3-as
(2014.01-es gyártmány)
-
w333
félisten
Nem a Chrome -val van itt a baj, (vagyis azzal is) de szerintem inkább itt a legnagyobb probléma az hogy simán elférhetett volna még legalább +500 mAh akku, vagyis 2800 mAh kellett volna ide, érthető a kolléga lázadása mert ő már ugye hozzászokott a G2 akkuteljesítményéhez ami vajuk be hogy nem kevés, én már láttam G2 -t 10 óra feletti kijelzőhasználattal
Persze így is bőven elég a Nexus 5 akku, de a G2 jóval tovább bírja
Magyarul ... az a baj hogy ßrainiac elvolt kényeztetve, most meg már nem
-
obZen
tag
-
adammkaa
senior tag
Engem az idegel ki az osszes lejatszoban hogy nem lehet egy mappàt normàlisan lejatszani amiben van 15 szam zene. Feltettem a neutront most de ez is.. Az elejen megkerdi hogy manualis vagy automata szamkereses. Ramegyek hogy manualis utana bemegyek a Download mappaba mert ott van 6-7 zene mappa, kivalasztom barmelyiket es kiirja hogy abban nem talalhato mappa vagy mi kozben azt nyitottam meg. Erre ramentem az automatikus keresesre talalt 1300 filet es berakta az osszes jatekomnak a kis szar zenereszleteit es a nirmalis zeneim kozott van. Hat ez aztan fantasztikus mondhatom....
-
ßrainiac
addikt
Tudom, mar sokadik telomnal szivom ezt a tulajdonsagat.. Eddig annyira nem tunt fel ez a merteku melegedes ilyen rovid ido alatt. Na mindegy, keptelen vagyok atszokni masra.
Most lottem csomo kepet a gyerekrol, meg videoztam egyet lampafenynel, hat ez valami szuper jol mukodik. Nem olyan reszletesek a kepek mint a G2-vel voltak, de nem olyan konnyu eszrevenni a kulonbsegeket, majdnem egy szinten vannak. Viszont az a konnyedseg amivel ezzel kamerazni es fotozni lehet koroket ver arra
Kamera mod nem szur el amugy semmit ebbol?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged