- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
Ebben is igazad van. A tükrös gépeknek van méretük és súlyuk. Cipelni nem a legkellemesebb dolog. És van a képekkel utómunka is (raw fájlok ps-ben, vagy lr-ban való feldolgozása). De akinek a hobbija, vagy esetleg a hivatása a fotózás, az sosem fogja a telefonjára bízni a képeket (ritkán igen
), mert a különbség óriási
Hívhatjuk ezt fetisizmusnak is, de egyszerűen kinek a pap...
A családhoz én is gratulálok
-
mihione
őstag
Nalam is megvan ez a jelenseg
Azt vettem eszre haaz arcodhoz rakod az also felet is nempedig lezserbe eltartva telefonalsz akkor altalaban jol hallanakSimet kivettem megpucoltam visszaraktam,indit egybol full hsdpa elso fel percben play meg minden tok jo gyors aztan ugyanugy timed out minden...mar arra is gondoltam h rendszert kene sikalnom mert ez a chrome pl nem hajlando bejelentkezni prohardverre csak is kizarolag mobil nezetben
-
ElFeo
tag
Sajna meg kell cáfoljalak. Vagy egy hónapja próbálok refund-ot kicsikarni egy aliexpress-es kereskedőtől, mivel a 4s-hez vett kijelzőn egy nap után pixelek egy nem kis részén a kijelzőnek nem működnek. Persze, ahogy írtad ez gyári, új kijelzővel is előfordulhat.De mindemellett a színei sokkal fakóbbak, oldalra fordítva invertálódnak és nem is üveg borítja, bár ebben nem vagyok biztos. Csak azt akarom mondani, hogy vettem már hibátlan kijelzőt, de előfordul ilyen is.
-
Molylepkeee
csendes tag
Minőségbeli hiányosságok lehetnek sajnos. Én magamnak cseréltem a kijelzőt az N5-ön kb másfél éve. Akkor még külön árulták a kijelzőt, nem volt kerettel együtt. Azóta is tökéletesen működik, de meg kell jegyezni, hogy a bal felső sarokhoz közel van valami hiba. Nem tudnám pontosan megfogalmazni hogy mi, de bizonyos színeknél látszik, hogy hibásak a pixelek. Egyáltalán nem zavaró, csak akkor lehet észrevenni, ha felhívom rá a figyelmet. De nem tökéletes a kínai. Anno az iPhoneomon is kellett kijelzőt cserélni, és utána, egy gyári kijelzős mellé téve, ugyan azt a képet megjelenítve, egyértelműen élesebb és színteltebb volt a gyári képe... Ugyan úgy vennék a későbbiekben is, de tudni kell hogy gyakoriak a hibák...
-
Just486
senior tag
Nagyon egyszerű a válasz. Jellemzően már senki nem a saját gyártósorán gyárt, csak megrendeli valahonnan, bizonyos QA elvárásokkal. Ami megfelel ezeknek a megszabott paramétereknek, megy a megrendelőhöz, ami meg nem az felkerül az ebay-re, mint eredeti. Ami nem is hazugság, csak épp selejtes a termék. Hogy mennyire, vagy mi baja, azt nem lehet tudni persze. Szerintem következetes teória.
-
Fkris
őstag
Jouram, amúgy mennyi az annyi?
Hány kijelzöt nulláztál eddig?
Éééés igen, ebben pl van valami.nem tudom elképzelni, hogy ennyire sufniba lehessen mindenféle konkrét terv és paraméter nélkül ilyen kijelzőt gyártani, csak így fejből, látásból leutánozva...Slice, te meg Degecen születtél, degeci vagy
-
Fkris
őstag
Igen, a mondandód második fele az én érvem is, ott helye is van!
Az első, nagy írás teljesen okés volt, informatív, aztán az 1-2 kérdés is, de 2. napja érkeznek kérdések, hiába off, akkor is zavarhat pár embert.Egy szó mint száz:
Köszönjük Peti, aki akart, értesült róla, kapott helyet is, hogy értekezzünk róla, most térjünk vissza a régi, miért nincs OTA, szétvertem a telóm az asztalsarkán és most leszakadt a kijelző fele és
miért OFFol fszágokat twinekérdésekhez -
YAS-dude
őstag
-
GrooveHero
addikt
Igen, de lehet fordítok majd a dolgon, veszek egy normális Nillkin üveget, nem ezt a magyar 2k-s hulladékot. Érdekes, hogy brando üveg volt több hónapig, karcmentesen, vettem ezt a magyar szart, ez meg két hét múlva karcos lett. a Következő beruházás egy Nillkin 9H-s üveg lesz, az alatt lesz a skin, márha úgy rá fog menni a fólia, ezt még nem tudom, hogy a szélein meg az allján akkor hogy fog álllni a tempered glass. Na meg egy transparent tok kell hozzá, és már kész is. Aztán jön majd a Mi 5, ez meg megy a vitrinbe. Annyira a szívemhez nőtt, hogy soha nem fogom eladni ezt a telefont. Soha semmi baja nem volt, nem repedt a keret, nem hullik a nexus betű, nem karcos, semmi baja, ha leganézom, akár az új. Ezért megcsinálom szépre és megy a vitrinbe. Kész.
-
mm89
őstag
Én is próbáltam kb egy hónapja a MIUI-t. A kamera jó lenne ha menne, ennek híján én is a google camerát (és még pár másikat) próbáltam használni, de nagyon idegesített, hogy nem enged 16:9-es képarányban fotózni. Ez most is így van? Nem tudom volt-e még egyéb gondom, de ez eléggé zavart, pedig nem fényképezek sokat..
Nagyon erősen gondolkozok egy Mi telefon vételén, de a 800mhz -es LTE hiánya visszatart, mert bár nagyvárosban lakom, azért ha elmegyek valamerre és épp kéne netezni egy kicsit, vagy a maps-nek kell a térképet betöltenie akkor ne kelljen már 2g-re menni, esetleg net nélkül maradni... Jó lenne ha a xiaomi behozná a lemaradását ilyen téren, nem hiszem hogy sokba kerülne egy olyan modul ami tudja a 800as hálózatot.. -
SteveJobs
őstag
Azért szét ne tőrd a fejed!
A facebook-ba is volt valami kis hülyeség de aztàn a többi alk jónak tünt.
Természetesen ami tetszett téma azt meg nemkezelte normálisan.Kár,hogy leragadtak ennél a 4.4.4 nél.
Reg vagyok a Miui oldalon de mikor kérdeztem valamit egy örökké valóság mire írt valaki.Nagyon nem is nézek arra fele ez végett.Maga úgy nem lenne rossz szerintem olyan ios-osna ezért kapok a felyemre!
-
twine
veterán
Szóval én a miui.hu-ról szedtem le az N5-höz való ROM-ot
Az "enyém" 5.9.24-es verzió...úgy látom azóta picit előrébb járnak...
Sehol egy kínai karakter...és minden működik úgy, ahogyan kell....Az egyik topictársunk hívta fel a figyelmem arra, hogy nincs HDR fotózás közben....de engem ez a legkevésbé aggaszt...
Ezen kívül más hiányosságról én nem tudok...
Én eddig távol tartottam magam a MIUI-tól...de ez annyira bevált, hogy azóta nem is foglalkozom a telefonnal, csak használom...(#48671) ntomka:
Nem vagyok MIUI szakértő...és nem is tisztem védeni.....
Ez még 4.4.4 alapú....Ha valakinek kell, leszedi,,ha valaki meg nem akarja, nem teszi
-
horvathkrisz
addikt
Nekem a multkor ugyan ez volt a problemam, tobbet is kiprobaltam, de valami system mappaba nem engedett irni, dobott is valami hibauzit.
Regen volt a play store-on egy adfree, amit aztan a kugli eltavolitott, utanna csak webrol lehetett leszedni. Szal legutobb (par hete) kerestem ra gugliban: adfree bigtincan -most be akartam linkelni neked, de nem talalom az oldalt. Wtf?!Szerk.: probald meg ezt: [link]
Amugy adfree.bigtincan.com volt az oldaluk, most valamiert nem megy. Ez blokkol minden reklamot!
-
metal01
őstag
Ha a képek valóban az új telefonról készültek nem muszáj, hogy az egy "fejlesztőközpontban" legyen fotózva
Nekem is kicsit fake szagú a dolog, de ki tudja...
slice14: Én is az LG mellett szavazok, de azt még nem nagyon láttuk. Amúgy nem értem miért kell két mobilt is gyártania a Googlenek idén? Ha valakinek nem jön be a kisebb telefon legyen neki egy phablet?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged